Koliko muškarcima zaista znači ženski orgazam?

Mnoge žene izgaraju od želje da saznaju šta se sve vrzma po muškim glavama. Ovaj put na repertoaru su ženski orgazmi i užitak, te kako muškarci gledaju na to.

Muškarcima je jako stalo da partnerka doživi orgazam, a to je pokazalo i najnovije istraživanje koje ujedno donosi i sedam razloga zašto muškarci vole kad žene svršavaju.

Osećaju se ponosno

Jeste li nekad videli muškarca nakon što je dobio unapređenje? Ili nakon što je njegov omiljeni klub osvojio ligu? To su oni momenti kad je muškarac ponosan, drži glavu gore, stoji uspravno, isprsi se. Muškarci taj osećaj žele i u spavaćoj sobi. Ako njegova partnerka doživi orgazam, osećaće se upravo tako.

devojka orgazmira
Privatna predstava

Trenutak kada žena prilikom seksa gubi kontrolu i potpuno se prepušta strasti, uzbuđujuće deluje na muškarce. Kad se telo žene grči prilikom orgazma i kad na licu ima „onaj” poseban izraz, to je prava stvar – a on je jedini koji je to video.

Strastveni, glasni uzdasi

Muškarci, uglavnom, imaju priliku da čuju povišen glas svoje partnerke ili kada je ljuta na njih, ili kada je zadovoljna njima. Ovo drugo, u ovom slučaju, odnosi se na orgazam.

Drago im je da znaju da partnerka uživa kao i oni

Muškarci žude za tim da svaki put zadovolje svoju partnerku. Iako znaju da žena uživa u seksu i bez orgazma, to ne umanjuje njihovu usredsređenost na ostvarenje zadatka.

devojka svršava
Partnerkina sreća im je važna

Muškarci vole da svoje devojke učine srećnim, te ih često obraduju ponekim poklonom, zanimljivom sitnicom ili romantičnom porukom. Međutim, orgazam je od svega toga najjeftiniji i donosi najveći užitak.

Žena se za vreme orgazma pretvara u seksi kameleonku

Kad je žena seksualno uzbuđena i kad joj se od uzbuđenja ubrza protok krvi, ženski obrazi postanu ružičasti. Njeno lice tada poprimi onaj poseban, blistav izgled, i muškarcima je to neodoljivo.

Iskreno, impresionirani su

Muškarcima su višestruki orgazmi nepoznanica, a činjenica da žene to mogu da iskuse ih fascinira. Zbog toga im je gledanje žene za vreme orgazma još više zanimljivo i uzbudljivo.

drkanje pičke i svršavanje

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o