Komšije nudisti i nedeljno popodne u njihovom dvorištu

Drkao sam stalno, kao svo klinci mog uzrasta, prosipao seme gde sam stigao, olakšavao sebi patnje natezanjem svoje kožice u svako doba noći ili dana. Nisam imao nikakvog seksualnog iskustva, samo sam maštao da će se i to jednog dana dogoditi i želeo da se dogodi što pre. U dvorištu do našeg živeo je jedan stariji par bez dece. Bili su pomalo čudni, ali inače ljubazni i nenametljivi ljudi. Klinci su o njima govorili da su nudisti, ali ja to nisam verovao, jednostavno nisam mogao da ih zamislim gole.

Oboje su imali oko 45 godina, pomalo umetnički izgled: on je imao malo dužu, gotovo sedu kosu i kratku bradu, nosio je naočare. Bio je srednje visine i puniji, stomak mu je prilično zatezao majcu ili košulju koju je nosio. Ona je bila viša od njega, mršavija ali nekako jaka, kao kakva dugoprugašica. Kosa joj je bila duga, plava, najčešće nemarno u rep vezana nekakvom trakom ili gumicom. Grudi je, rekao bih, imala male, nisam je nešto naročito ni zagledao. Lice joj je uvek bilo nasmejano, prijatno, pomalo konjasto ali na svoj način lepo. Oči joj behu krupne i plave. O njima sam razmišljao kao o nekakvim hipicima, iz njihove kuće se često čula čudna muzika i smeh.

Tog dana o kojem ću govoriti, već sam ga dva puta bio izdrkao. Bila je nedelja, moji su bili na placu u obližnjem selu, a ja kod kuće sam. Tumarao sam po travnjaku iza kuće, samo u šortsu, bos. Bilo je kasno leto i sve još beše puno toplote minulih žarkih dana. Bilo mi je pomalo dosadno i nisam znao čime da se razonodim ili okupiram. Nekako, bez razmišljanja, skinuo sam šorts i gaće i nastavio da se šetam tako go. Niko nije mogao da me vidi, travnjak beše oivičen gustim rastinjem i živom ogradom. Bar sam ja tako mislio.

Komšije nudisti i nedeljno popodne u njihovom dvorištu

Ipak, uzbuđivalo me je to šetkanje bez odeće, pa mi se kurac bio digao u punoj snazi i veličini. A to i nije bilo nešto naročito. Bio sam mršav momčić, nežnije građe, a piša mi je bila tanka i, po mom mišljenju, nedovoljno duga za moje godine. Malo sam, priznajem, i brinuo zbog toga.

Šetajući tako, nadrkavao sam ga i natezao, kad me je iznenada prenuo dubok i miran muški glas:
– Opuštaš se malo, komšija? – Pretrnuo sam ceo i bacio se u grozničavu poteru za svojom odećom. – Nemoj, ostani tako, ne moraš zbog mene… Izvini što sam te prepao – ponovio je onaj glas, i ja tada, među šibljem i žbunjem na dnu travnjaka ugledah golog muškarca sa velikom, žutom mačkom u naručju. Bio je to moj komšija hipik, a sada, koliko vidim, i nudista. – Oprosti, tražio sam Renea, našeg mačka, prešao je kod vas kroz rupu u ogradi, tuda sam se i ja provukao da ga uhvatim, izvini što sam te prekinuo u uživanju. – Nasmešio se, pomalo nestašno, i dodao: – Ne brini, i mi smo nudisti, moja Klara i ja, šetamo po kući i dvorištu najčešće goli, nije nam to nimalo strano – klimnuo je glavom prema meni i ponovo se nasmešio.

Ja sam bio potpuno šokiran i zbunjen, pokušao sam da sakrijem „glavnu” golotinju šortsem koji sam ščepao sa travnjaka, ali komšija je samo odmahnuo rukom:
– Ne treba ti to, telo je dovoljno lepo i bez glupih krpica. Ako želiš možeš da svratiš do nas, voleo bih da te moja Klara upozna. Imamo pun bokal limunade i vremena za nove prijatelje, koliko ti srce želi.

Komšije nudisti, Klara i Teo, pozvali su me u svoje dvorište…

Ja sam samo onako stajao i ništa nisam mislio. Bio sam postiđen i krajnje zbunjen. Videvši da se sam nikada neću odlučiti, komšija mi je prišao, pružio mi ruku, koju sam potpuno nesvesno prihvatio, i mi smo krenuli, preko travnjaka, ka visokom žbunju odakle se on bio pojavio. Iza žbuna je zaista bila rupa u ogradi, i mi smo se, puzeći na kolenima, kroz nju nekako provukli. Pošto je on išao napred, sve vreme sam gledao u njegovo veliko, dlakavo dupe i krupna, opuštena jaja…

Komšije nudisti i nedeljno popodne u njihovom dvorištu

Njihovo dvorište je bilo još šumovitije i žbunovitije nego naše, ali ukusno održavano. Kuća je bila dvospratna, prostrana, a cveća i svakakvog ukrasnog rastinja bilo je na sve strane.

– Vidim, Teofile, nisi nam doveo samo pobegulju Renea, nisam se nadala gostima – ženski glas koji nas je dočekao na tremu pripadao je potpuno goloj domaćici Klari, mojoj komšinici. Smešila se celim licem i bila je prva žena koju sam u svom mladom i neiskusnom životu uživo video golu.

Posedali smo na neke šarene jastuke na tremu, pričali i pijuckali hladnu limunadu. Klara je zaista bila mršava, ali skladna i zaobljena gde treba. Sise su joj bile male, delovale su čvrsto, sa smećkastim krupnim bradavicama. Brežuljak joj je bio potpuno obrijan, pa se odlično isticala uspravna linija koja ga je delila na pola. Srce mu je ludo kloparalo od tog prizora.

U jednom trenutku komšija Teo se oglasio:
– Zatekao sam ga kako baca svog majmunčića u nesvest, zamisli – nasred travnjaka! – Zasmejao se i široke, maljave grudi su mu se zatresle, i veliki stomak. Kurac mu je počivao na butini kao nekava ispražnjena rolnica od kože. Nije, tako opušten, bio velik, ali je bio znatno deblji od mog. I Klara se zasmejala, ali mi je odmah spustila svoju ruku na rame:
– Nemoj da ti bude neprijatno, i Teo to stalno radi, matori jarac, iako ima rođenu ženu koja mu zadovoljava sve potrebe. – Nastavila je da se smeje, još zvonkije. Ja sam ćutao i drhtao, što od razorne treme, a što od uzbuđenja koje me je nezadrživo osvajalo.
– U stvari – nastavila je ona – baš bih volela da vidim kako to radite u duetu, čija će patkica prva da bljucne i slične muške gadosti. Šta mislite? – Teo se nakašljao i rekao:
– Ja nemam ništa protiv, kao stari drkađžija, mogu da počnem prvi, a ti mi se, mladiću, kad god poželiš pridruži.

Komšije nudisti i nedeljno popodne u njihovom dvorištu

Izgovorivši to, uzeo je u svoju punačku desnicu svoj naborani kurac i počeo je lagano da ga nateže. Polako ali sigurno, on se krutio, već mu je krupni ružičasti glavić ispao iz svoje kožne torbice i, činilo se, pomalo zabalavio.

– Hajde, slobodno – bodrila me je Klara sa toplim osmehom – ako to želiš, naravno.

Želeo sam, jako sam to želeo…

(Nastaviće se…)

Crveni petlić

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Strastvena kurva traži seksualne partnere. Tražim posebno muškarce (svih dobnih skupina). Svi otvori su otvoreni.

Last edited 13 dan(a) (starost komentara) by Caitrin69