Tanja i Mira… Avantura na terasi

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Tanja i Mira su nevaljale na Kritu

Otišli smo već duboko u noć, odnosno u novi dan. Vraćamo se u hotel. Petar na rastanku ljubi moju Tanju. Ja ljubim njegovu Miru. Mnogo se palim na Petrovu malu. Kara mi reaguje čak i na ovaj mali poljubac. Evidentno je da se i on jedva uzdržava sa mojom Tanjom. Pipkamo se… Pričamo. Bilo je i malo pušenja. Uzela je moja Tanja Petrov kurac u ustašca. I njegova Mira je Malo oblizala moju kurčinu. Lepo… erotično. Otmeno, perverzno. Lepo za početak. Koliko smo Petar i ja napaljeni, moraće da bude mnogo više. I ženice tako misle. Ništa one ne govore. Dovoljno je da nam pokazuju da su uzbuđene… I zainteresovane. A i nisu njih dve da vode igre. One će da slušaju… I što je najvažnije da uživaju. Čim Petar i ja prestanemo da se igramo otmenih perverzija. I pređemo na malo ozbiljnija uživanja.

Ulazimo u apartman. „Da posedimo malo na terasi”, kažem Tanji. Neće moja lutkica da sedne. Uzbuđena je morem i događajima u kojima učestvuje. Događajima koji njen muž organizuje. Za sebe i za nju. Za obostrano uživanje. Gleda u more naslanjena na terasi. Leprša joj suknjica na noćnom vetru. Kurac mi ne pada ceo dan. Palime moja ženica. Pali me Petrova Mira. Uzbuđuje me što se Petru diže kurčina na moju jebozovnu Tanju. Vidim da i Tanja baca zainteresovane poglede na Petrovu kurčinu. Osećam da i Mira pohotno odmerava moj kurac. Obe žele da se malo bolje upoznaju sa našim razuzdanim prijateljima. I ženice očekuju pravu avanturu. Makar nešto od onoga što su do sada samo maštale.

Gledam Tanjino izazovno dupence. Stvarno mi je ženica pičić. Mogu da razumem šta Petar misli kad joj gleda u dupence. Naravno da dasa hoće da je jebe. Ko nebi pojebao ovakvu pičkicu? I ja hoću da jebem njegovu Miru. Zna Petar da želim da mu jebem ženicu. Najrađe bih joj pojebao to njeno jebozovno dupence. Mmmmm što ću da jebem Petrovu lutkicu u dupence. Ali ne večeras. Večeras će drugo dupence da dobije moju kurčinu. Suviše je Tanji kratka ta haljinica što leprša na vetru. Suviše joj je guza jebozovna. Neće se ova noć završiti bez moje reakcije. Hoću da je jebem. Hoću da joj jebem tu guzu večeras. I ona to želi. Vidim kako mi izazovno trći njeno golo dupence. Grlim je sa leđa. Ljubim je po vratu.

Da li je prepoznala Petrovu karu?

„Jesi li odmah prepoznala Petra ljubavi?“, pitam je. Baš me interesuje da li se uzbuđivala dok je ljubila drugog muškarca. „Jesam“, odgovara uzbuđeno. „Prepoznala sam ko me ljubi.“ Volim što se uzbuđuje. Volim kad se pali na tu malu avanturicu. „Odmah sam ga prepoznala“, nastavlja moja Tanja. „Samo nisam mogla da poverujem. Nisam mogla da povežem kako bi to Petar bio ovde na Kritu. Morala sam da proverim.“ Smeje se mala. Zna da uživam što se ta provera malo odužila.

maženje kurca

„Je li mu se digao dok te je ljubio?“, šapućem joj na uvo uz poljupce. Ovaj deo već i mene mnogo uzbuđuje. Pali me što se Petru diže kurac na moju ženicu. Meni se mnogo diže na njegovu. „Naravno da jeste“, duri se moja ženica. „Zar ja nisam dovoljno zgodna da se Petru digne dok me ljubi?“, pita me pomalo uvređeno. Ali više je uzbuđena nego uvređena. I nju uzbuđuje povratak u poljubac sa nepoznatim. „Digao mu se odmah kad sam počela da mu vraćam poljubac.” „Skroz do kraja?“, pitam lutkicu željan da čujem detalje. „Jeste ljubavi“, smeje se bezobrazno. „Skroz mu se kurac digao tokom poljupca. Digao mu se kurac na tvoju ženicu. Hoće dasa izgleda da ti pojebe ženicu ljubavi. Čim ugrabi priliku.“ Uživa da me pali lascavim pričama.

„Jesi li sigurna da mu se baš skroz digao?“, nastavljam da nas palim. „Paaaaa“, nećka se Tanja. Znam da će da izgovori nešto lepo. Čim tako oteže. „Znaš, nisam na početku bila skroz sigurna. Zato sam morala da proverim.” „Kako dušo?“, pitam je uzbuđeno. „Opipala si mu ga rukom?” „Daaaa… daaaaa dušo“, odgovora uzbuđeno. Nisam video da je spustila Petru ruku na kurčinu. Ali moguće je. Mnogo je postala nevaljala. „Morala sam da budem sigurna“, govori mi. „Da mu se nije digao na tvoju devojčicu ti bi se sigurno uvredio. Morala sam da proverim dali se uzbuđuje na tvoju ženicu.” „Mmmmmm ženice moja nevaljala. Bio bih uvređen da mu se nije digao na tvoj poljubac. I na tvoju ruku. Da znaš da bih.“ Ponosni smo oboje što se naš zgodni prijatelj tako pali na nju.

Najbolja pitanja tek slede. I lutkica ih, siguran sam, spremno očekuje. „Kako je Petar reagovao kad je video da mu rukom odmeravaš karu?” „A to dušo?“, uživa mala u mom pitanju. Dajem joj mogućnosti da bude bezobrazna. Zna ona koliko mene to pali. „A kako si ti reagovao na Mirinu ruku?“, vraća mi pitanjem. „Uhvatio sam je za guzu dušo“, odgovaram svojoj nevaljaloj ženici. „Kao što bi svaki pravi dasa uradio.“ „E pa i Petar je pravi dasa dušo“, šapuće mi Tanja. „Dobila sam ceo njegov jezik u usta. Hteo je mangup da mi pokaže da misli na pušenje kad me ljubi. Hteo je da proveri kako primam u usta.“ Mmmmmm uživam što je bezobrazna. „Naravno da misli na pušenje dušo“, hrabrim je i hvalim da nastavi. „Koji dasa ne misli na pušenje kad vidi tvoja ustašca. To gore…“, dahćem ja uzbuđeno. „A dole?“, pitam je. „Šta je Petar radio dole?” „Dole dušo“, odgovara mi ženica, „Dole mi je odmah zavuko ruku između nogu.” „Mmmmm nevaljalice“, reagujem uzbuđeno. „Daaaaa… daaaaa“, prede moja Tanja. I ona se ubuđuje isto koliko i ja. „Mangup mi je pokazao gde želi da mi stavi tu kurčinu koju mu opipavam rukom.“

drkanje i ljubljenje

„Mmmmmm nevaljalice“, ponavljam joj uzbuđeno. „A ti dušo? Koliko si mi se ti lepotice popalila dok te je Petar ljubio?“ Sad i iz lutkice izlazi tihi zvuk ženskog uzbuđenja. Najviše se uzbuđujemo kad priznaje da uživa u tim lepim perverzijma koje radimo. „Jesam malo ljubavi. Samo malo“, odgovara mi uzbuđeno. Ruka mi je među njenim nogama. „Koliko malo?“, pitam je. Izgleda mi da se popalila više nego „malo“. Pičić joj je skroz mokar kad misli na našeg prijatelja Petra i njegovu karu. Teško govorim od uzbuđenja. Ulazim joj rukom u gaćice. Milujem joj i pičić i čmarić. „Ovoliko kao sada?“, šapućem joj. Vlažne su joj obe rupice. „Ne baš toliko ljubavi. Samo sa tobom mogu ovoliko da se uzbudim. Ali jesam malo. Setila sam kako sam mu pušila u gore u apartmanu. I kako si ti bio uzbuđen dok me gledaš sa Petrovom karom u ustima.“

Petar joj je dirao čmarić

Naravno da se sećam kako je pušila Petru onda posle večere. I onda u bašti restorana. Pušila mu je moja ženica već nekoliko puta. Ima na šta da se uzbuđuje. „Uzeću te ovde na terasi“, govorim joj uzbuđeno. Ne mogu da se kontrolišem. „Pojebaću ti to slatko dupence sad odmah.“

Uvija se pod mojim telom moja lepa ženica. „Na terasi… u dupence“… ponavlja moje reči. Otvara mi se za milovanja. Njeno tiho „aaaaaa” prati prodor mojih prstiju u pičić. Isprekidani uzdasi mi pokazju koliko uživa.

Prevlačim joj prstom preko čmarića. Ubrzano diše moja nevaljala ženica. Najviše je pali kad zna da će da dobije moj veliki kurac u guzu. Podmeće mi lutkica dupence. „Ovde te niko nije dirao lutkice?“, pitam je. Ovlažio joj se i ćmarić od uzbuđenja. „Niko tu nije ulazio ljubavi.“ Izbegava da mi odgovori direktno. Zna da me pali kad mi tako ostavlja sumnju. „To je samo tvoje“, nastavlja mala. „I ne sme“, šapućem joj. „Ni jedna kara tu ne sme da ulazi. Dok ja ne dozvolim.” „Daaaaa… daaaa… nijedna kara“, ciči moja mala. Uzbuđuje se što spominjem i druge kurčine. „Samo ako ti nekom dasi dozvoliš ljubavi.“

guzi se na terasi

„Ovde te niko nije dirao?“, ponavljam moje pitanje. Znam da joj je Petar prstom opipavao čmarić. Kao što sam i ja njegovoj ženici. „Aaaaaaa ljubavi“… uzdiše moja mala devojčica. Mora da mi kaže da joj je Petar milovao prstima čmarić. „Petar me je iznenadio dušo. Ušao mi je prstom u guzu.“ Mnogo mi se ženica uzbudila. Seća se kako joj je Petar stavljao prst na otvor čmarića.

„Jesi mu primila prst u guzu nevaljalice?” „Aaaaaa ljubavi… Mmmmm dušo… Nemoj da se ljutiš. Ništa me mangup nije pitao. Nisam ja kriva. Ništa nisam mogla. Samo mi ga je stavio. Samo mi ga je stavio“, ponavlja lutkica uzbuđeno. „Ništa me nije pitao. Ugurao mi ga je u guzu… Ceo… ceo prst. Ugurao mi je tvoj bezobrazni ceo prst u dupence.“

„Aaaaa nevaljalice“, ričem. Vadim kurac iz pantalona. Pripremam joj prstom čmarić. Prst mi klizi u njenu guzu. Spremna je moja ženica. Spremna joj je guza da mi ga primi. Prislanjam glavić na njenu lepu rupicu. „Ovako ti je Petar otvarao čmarić?“, ričem ja. „Daaaaa… daaaaa… tako… baš tako. Rekla sam… rekla sam da ne sme.“ Namešta mi se mala da joj stavim kurčinu. Njena priča sa Petrovim prstom u njenom dupencetu nas je razludela.

Jebem moju ženicu u guzu na terasi

Ulazim joj glavićem u guzu. „Aaaaaaa ljubavi. Primam ti kurac u guzu.” „Htela si da primiš i Petrovu kurčinu nevaljalice“, ričem sve glasnije. Znam da će da poludi kad mi prizna da želi da je dam Petru… Da zamišlja kako prima Petrov kurac u guzu. „Neeee… neeee… Nisam… Nisam… Primam samo tvoju. Želim samo tvoju. Samo tvoju kurčinu primam u guzu. Samo ti me jebeš u guzu ljubavi“. „Jebeš me dušo“, ciči moja ženica. „Ovde na terasi.“ Širi joj se njen mali čmarić. Pucketa joj dupence pod mojim užagrenim kurcem. „Aaaaaa mili moj. Videće nas neko ljubavi“, šapuće dok mi se podmeće pod moju kurčinu. „Šta mi to radiš bezobrazniče“, prede moja izazovna ženica.

jebanje u guzu

Njene lascivne reči izazivaju moj odgovor. „Jebem moju jebozovnu ženicu u njeno malo dupence“, odgovaram joj sav razluđen pohotom. „Ceo dan sanjam to tvoje dupence lepotice. Hoću da svršavaš dok sam ti u guzi.” „Aaaaa ljubavi, ceo si mi u guzi.” „Jesam ljubavi, ceo sam ti u guzi. Jebe te tvoj muž u to tvoje rasno dupence.“ Puštam promukle zvuke muškog zadovoljstava. „Svršavaj, svršavaj“, šapućem joj na uvo. „Hoću da svršavaš. Hoću da me nagradiš svojim svršavanjem. Sad ću da ti punim dupence spermom.” „Hoću, ljubavi, hoću, svršiću za tebe. Svrši mi u guzu, svrši mi u guzu“, uspaljeno ponavlja moja lutkica. Ništa je više ne pali od toga. „Gotova sam ljubavi moja. Svršava ti ženica. Aaaaaa, svršavam, svršavam.“ Zateže se lutkica. Ceo mi je u njenoj guzi. Razluđuje me njeno svršavanje. Svršavam i ja. Punim mojoj jebozovnoj ženici dupence spermom. Na terasi hotela. Kakav doživljaj, kakav dan. A šta nas tek sutra čeka.

Tanja i ja smo završili za to veče. Stvarno, kakav dan. Kakva lepa sentimentalna seansa tokom poslepodneva. Kakva razuzdana strast noćas ne terasi. Pa sastanak sa prijateljima. Mi smo završili za danas. Spavamo zagrljeni, zadovoljni i srećni. U susednom apartmanu, naše komšije i naši prijatelji, Mira i Petar, sutradan sam čuo, još uvek pružaju jedno drugom uživanje. Hteli su naši prijatelji da završe ovaj dan i ranije. Pomalo umorni od puta, a uzbuđeni susretom sa nama, planirali su samo odmor. Ono što je zgodnom paru poremetilo planove su događaji na susednoj terasi. Izgleda da su naši prijatelji učestvovali kao posmatrači u našoj strasti. I da im je naše uživanje podgrejalo njihove želje.

Terase su jedna do druge. Sve se čuje i sve se vidi. Nismo Tanja i ja o tome mislili dak smo uživali. A ne bi nas sprečilo da uživamo ni da smo znali da nas prijatelji čuju i vide. Možda i čak naprotiv.

svršavanje u guzu

Petar je još napaljen

Ušli su Petar i Mira posle rastanka sa nama u svoj apartman. „Baš sam srećna“, govori mu Mira. „Hvala ti što si me doveo na Krit. I hvala ti što si organizovao da budemo zajeno sa našim prijateljima. Druženje sa njima nam budi strasti“, poverava svoja osećanja mužu lepa Mira. „Zar nije tako?“ Želi Mira da čuje da joj i muž uživa u bezobraznim avanturama. „Jeste ljubavi“, odgovara joj Petar. „Naravno da je tako. Budi mi želju i strasti za tobom.” „Pomalo i za Tanjom koliko vidim?“, dira ga Mira. „Pomalo i za njom“, smeje se Petar. „Jebozovna je Milanova ženica.” „I pali se nevaljalica na mog muža“, laska mu Mira. „Mmmmmmm ženice moja“, pokazuje Petar da mu komplimenti prijaju.

„Idemo na terasu“, šapuće joj Petar. „Prelep je povetarc.” „Već sam se raskomotila“, rasteže se Mira u negližeu. „Videće me neko.” „I treba“, škrguće uzbuđeno Petar. „Šteta je da mangupi iz hotela ne uživaju u mojoj nevaljaloj ženici. A možda će i moj drug Milan da te gleda. Šta kažeš na to dušo?” „Mmmmm“, prede mu Mira. „Mnogo si bezobrazan. Mmmmm da me Milan gleda ovako razgolićenu. Mmmmm dušo… da znaš da je to interesantna mogućnost.“

Mnogo mi je jebozovna ženica – misli Petar dok gleda Miru kako se namešta za njega u tim malim gaćicama. „Što si riba lutkice!“, šapuće joj sav napaljen. „Nije ni čudo što se Milanu diže kara na moju ženicu. Ti znaš da se Milanu diže na tebe“, dira mangup svoju izazovnu ženicu. „Otkud bih znala“, smeje se zadovoljna jebozovna Mira. „Idemo ne terasu“, mami je Petar. „Neću, neću“, afektira nevaljala devojčica. Petar je u naručju iznosi na terasu. Spušta je ispred sebe. Odmah pored ograde. „Baš je prijatno napolju“, govori Mira svom mužu. „Hvala ti“… „šššššš, lutko. Tiho“, ućutkuje Petar svoju ženicu. Pokazuje joj glavom na našu terasu.

Obe se hvale… Digle su nam kare

Vide mene i Tanju. Tanja naslonjena na ogradu terase, gleda prema moru. Vide i naše komšije isto kao i ja kako joj se vetar poigrava sa suknjicom. Gledaju kako ja grlim Tanju od pozadi. Smeje se Mira tiho. „Ovi dvoje nisu još završili“, šapuće Petru. „Nismo ni mi lutkice“, odgovara joj Petar. Diže svojoj ženici haljinu u isto vreme kad i ja mojoj. Slušaju naš razgovor.

predigra, diranje kurca

„Šta to Milan pita Tanju?“, radoznala je Mira. „Hoće da zna da li se meni digao dok sam mu ljubio ženicu“, odgovara Petar. „Pa je li ti se digao“, pita ga Mira? „Šššš, da ih čujemo. Naravno da mi se digao“, odgovara svojoj ženici. Čuju oboje kako Tanja meni potvrđuje kako se Petru skroz digao dok su se ljubili. I kako ga je preko pantalona uhvatila za kurac. Da bude skroz sigurna. „Ti si bezobraznik“, dira ga Mira. „Digao ti se kurac na prijateljevu ženicu. A i sad ti se diže“, konstatuje Mira. Proverava Mira svog muža rukom. Čuju naši prijatelji i da ja potvrđujem da se i meni digao na Petrovu ženicu.

„Je li mu se digao“, proverava Petar kod svoje lutkice. „Skroz ljubavi“, smeje Mira ponosno. „Skroz mu se digao dok ti je ljubio ženicu. Toliko kao i tebi sada.” „Jesi i ti proveravala rukom?“, pita je Petar. „Daaaaaa“, rasteže Mira. „Jeeesaaam. Samo preko pantalona“. „Kurvice nevaljala“, grdi je Petar. „Proveravaš kurčinu našem prijatelju.” „Daaaa“, priznaje Mira. „Daaaa… Proverava tvoja kurvica tvog prijatelja.“

Petar joj prstima opipava pičkicu i čmarić. Prate njih dvoje uspaljeni događaj na našoj terasi. Čuju kako ja pitam Tanju koliko se popalila na poljubac sa Mirkom. Oboje uživaju u Tanjinoj potvrdi. „Popalila se i Tanja na tebe mangupe.” Ponosna je Mira što se moja Tanja pali na njenog muža. Tanjina potvrda razluđuje Petra. Ulazi svojoj ženici prstima u njene uspaljene rupice. „Sva si vlažna ljubavi”, govori joj strastveno. Mira ne može da odgovori. Uživa u događaju na susednoj terasi i pod rukama svoga muža koji joj prstima draži pičkicu i čmarić.

„Jebaće je Milan u guzu…“ Pali Mira muža

Čuju naši susedi kako ja pitam Tanju da li je nekom davala dupence. Čuju i njen odgovor. „Staviće joj Milan u guzu“, uzbuđeno govori Mira Petru. „Hoće, pojebaće Milan ženicu u guzu ovde na terasi pred nama“, potvrđuje joj Petar. Oboje žele da vide kako jebem moju Tanju na terasi pored njih u njeno jebozovno dupence.

prst u ženskoj guzi

Uzbuđeni gledaju i slušaju šta radimo i šta pričamo. „Šta to Tanja govori?“, pokušava Mira da čuje Tanjine reči. „Šta priča ova nevaljalica?“, uzbuđeno proverava Mira. „Kaže da si joj gurao prst u dupence mangupe.” „Mmmmm mala“, moje dahće Petar. Podseća se kako je još u apartmanu posle večera dražio Tanjin čmarić. „Dobila je jebozovna Milanova ženica ceo moj prst u guzu.” „Aaaaaa nevaljalče“, ciči Mira. „Ušao si joj sa celim prstom.” „Daaaaa… daaaa dušo“, riče Petar. „Sa celim. Ovako… ovako.“ Prodire u Mirin čmarić. Otvara joj Petar guzu. „Aaaaaaa“, ciči Mira… Nevaljalče… siledžijo. Podmeće dupence pod Petrovu ruku.

Vide oboje kako vadim kurac iz pantalona. „Vidi koliki mu je kurac!”, govori Mira. „Baš mu je veliki“, napaljeno komentariše Mira moju kurčinu. Znaju i Mira i Petar da idem mojoj lutkici u guzu. „Sviđa ti se Milanova kurčina?“, napljen je i Petar. „Ćuti bezobrazniče“, šapuće mu Mira. „Može Milan svašta da pomisli.“ Petar prati kako se nameštam da uđem mojoj Tanji u guzu. Mira prati Tanjin izraz lica dok mi ga prima.

„Gledaj kako Tanja uživa dok joj muž ulazi u dupence“, šapuće mužu. „Slušaj kako ga pali. Slušaj šta mu govori.” „Šta mu govori ljubavi?“, pita Petar. „Nisam čuo.” „Govori koliko mu je veliki. Kaže mu da će joj rasturiti dupence“, šapuće mu Mira. „I jaću rasturiti tvoju guzu“, šapuće joj Petar napaljeno. Stavlja joj svoj veliki glavić na na otvor guze. Mirin čmarić počinje da se rasteže dok prima veliki Petrov kurac. „I ja ću tebi rasturiti guzu ženice moja“, ponavlja Petar svojoj ženici. „Daaaaaa… daaaaaa kuronjo. Voliš da jebeš devojčice u guzu nevaljalče”, cvili Mira. „Rasturi mi dupence kurati moj mužu. Rasturi ženici dupence tvojim ogromnim kurcem“, odgovara mu razvratno Mira. „Čeka te moja guza ceo dan ljubavi.“ „Mene ili Milana?“, pali je Petar. „Aaaaaa razvratniče. Ja sam tvoja poštena ženica. Tebe čeka moja guza nevaljalče. Tvoj veliki kurac bezobrazniče.” „Moj će i da dobije nevaljalice mala. A znam da moja nevaljala ženica mašta i o Milanovoj kurčini.” „Mmmmm bezobrazniče“, cvili napaljena Mira. „Mašta tvoja ženica… Mašta tvoja bezobraznica.“

analni fingering

„Sutra ću da dam Milanu tvoje dupence…”, pali Miru njen muž

Ulazi joj Petar duboko u guzu. Pucketa Miri guza pod Petrovim kurcem kao Tanjina pod mojim. Slušaju Mira i Petar naše bezobrazne reči. „Tanja će da svrši“, uzbuđeno govori Mira. „Svršiće dok prima muža u guzu.“ Zna Mira da to malo koja može. „Svršićeš i ti ženice moja“, pali je Petar. Čuju Tanju kako svršava. Vide mene kako ričem dok punim Tanju spermom. „Svršava joj Milan u guzu“, komentariše Mira. Raspamećena je onim što vidi i onim što joj muž radi. „I ja ću tebi da svršim u guzu ljubavi.” „Svrši, svrši mi u guzu“, dahće Mira. Puna joj guza Petrovog velikog kurca. „Prvo ćeš ti ljubavi“, govori joj Petar. „Čekala si ceo dan da ti ga stavim u dupence.” „Jesam ljubavi, još od kada sam ti pušila u avionu.” „Samo si moj čekala?“, ponovo joj Petar postavlja bezobrazno pitanje. „Nisi maštala da ti i Milan stavi svoj veliki kurac u u to sočno dupence?” „Aaaaaa, ljubavi, aaaaa što si bezobrazan. Što me stalno pališ sa Milanom? Što me pitaš da li mi se sviđa njegov veliki kurac?“ Razluđuje Miru to što joj muž govori. Zamišlja kako joj ja jebem guzu pred njenim mužem. „Hoćeš li da te dam sutra Milanu?“, nastavlja Petar da je razluđuje rečima. „Hoćeš da mu ponudim tvoje dupence? Jedva kuronja čeka da ti pojebe dupence. Stalno me pita kako primaš u guzu.” „Mmmmm, ljubavi, bezobrazan si.“ Razludeo je Petar svoju ženicu. Znaju oboje da Mira želi da joj pojebem njeno sočno dupence. Čeka devojčica kada će muž to da joj dozvoli.

„Svršiću ljubavi, svršiću. Daj mi ga celog.” „Svršavaj, svršavaj“, naređuje joj Petar. „Sutraću te dati Milanu. Sutra ćeš dobiti Milanov kurac u guzu. Hoćeš li da ti Milan pojebe dupence?“ Ne može Mira više da izdrži. Nikad do sada nije svršila u guzi. „Aaaaa, ljubavi svršavam. Hoću, hoću, daj me Milanu. Daj Milanu moje dupence. Hoću da me Milan jebe u guzu. Da mi puni čmarić njegovim kurcem. Ali hoću obojicu. Hoću da me obojica jebete. Hoću tvoj kurac u pičić. Hoću Milanovu kurčinu u guzu.“

Grči se Mira strastvenom svršavanju. Petar joj puni guzu. Riče od strasti i zadovoljstva. Odavno nisu bili ovako napaljeni.

jebanje u guzu stojeći

Nastavak: Tanja i Mira… Razmena na plaži

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x