Navukao sam sestricu na seks

Registrovani korisnici ne vide reklame

Cao svima, za pocetak da se predstavim. Zovem se Ivan i imam 24 godine. Rešio sam da pokušam da sa vama podelim neke svoje „mračne” tajne!

Sve je počelo da ni sada posle par godina ne znam kako! Moja sestra Ivana starija je od mene dve godine. Lepa, zgodna plavušica sa ne preterano velikim grudima, ali za moj ukus savršenim! Guza na mestu, zategnuta, jer se već dugo godina bavi odbojkom. Od klinačkih dana počeo sam da hvatam sebe kako me Ivana privlači seksualno, moji prva drkanja su bila na nju!

Obozavao sam da je sačekam kad dođe sa treninga i prljav veš stavi u korpu, odmah sam ulazio u kupatilo i uzimao njene gaćice, mirisao ih, trljao od moj kurac i naravno odmah drkao, i po par puta dnevno!

Ona ništa nije primećivala, čak ni u najcrnjim mislima nije mogla da nasluti moje prljave misli. Tokom nekog perioda i ja sam postao malo slobodniji i sa manje bojazni gledao je kroz ključaonicu, uzimao njene gaćice, koristio svaki momenat da je vidim golu ili u nekom seksi vešu.

Vreme je prolazilo  a ja sam samo drkao i drkao, ništa konkretno nisam smeo da uradim. Bio sam siguran u njeno odbijanje. Ali, kako kod nas kažu, ko čeka – dočeka.

Već smo porasli malo i ona i ja, krenuli su izlasci, žurke itd. Roditelji su nam bili strogi, ali su imali poverenja u nas, što smo mi naravno koristili. Imao sam cura, počeli su seksualni odnosi, ali ni sa jednom nisam mogao na neke duže staze jer ni jedna mi nije pruzila to za čim sam ja žudeo, a to nešto je moja Ivanica! Neke cure su davale sve od sebe, radile sve što sam poželeo, trpele najgora seksualna poniženja, ali ipak ništa nije bilo dovoljno! Tragao sam za onim pravim i na kraju i uspeo i to sasvim slučajno!

Vratio sam se iz grada nešto smoren i rešio sam malo da bacim pogled na komp, pa spavanjac. Pošto je već bilo kasno a matorci su spavali, ja sam se ušunjao u kuću i krenuo ka spratu polako na prstima. Došao sam pred vrata moje sobe, ali neko mumlanje me je trglo. Polako sam prišao do Ivaninih vrata i jasno čuo njeno stenjanje, jecenje. Kroz vrata ključaonice video sam moju sestricu kako sedi na stolici gola skroz, a ruke drži među nogama! Čuo sam tu još nekoga ali nisam nikoga video.

Nije mi bila jasna situacija, sve do momenta kad se Ivana nije malo pomerila. Video sam da je na kompu uključen skajp i shvatio da se zadovoljava za nekog, pred nekim. Otišao sam u svoju sobu, zamišljao moju Ivanicu i tako brzo idrkao, kao nikada do tad! Probudio sam se ujutru i smišljao plan kako da provalim sa kime je pričala. Naravno, šifra na kompu je najveći problema, ali ne i za nekoga ko želi da otkrije sve o svojoj sestrici!

Preturajući po njenim stvarima i telefonu, naravno našao sam poruku koju je ona poslala kevi sa šifrom! Otključao sam komp, preturao, tražio nešto, ali ništa neobično nisam mogao da nađem. Onda mi je sinula ideja: uključio sam moj skajp, pozvao ortaka i snimio naš razgovor. Komp je sam snimak prebacio u mesto koje će otključati sva moja vrata! Sve slike, snimci, sve na jednom mestu! Slike moje jebozovne prljave sestre! Mislio sam da ću videti slike nekog tipa ali na moje iznenađenje sve fotke su bile od Ivanine drugarice Maje koja je otišla u Ameriku! Shvatio sam da moja sestrica voli i žene i muškarce!

Snimio sam sve na hard i prebacio kod mene i smišljao kako da nastupim. Te večeri Ivana se vratila sa treninga, ja sam bio u svojoj sobi i čekao je da izađe iz kupatila. Kada je završila pozvao sam je kod mene, došla je sa osmehom ne znajući šta je čeka. Rešio sam da joj sve kažem pa šta bude. Po završetku mog izlaganja ona je ostala bez reči, tako jedno par minuta, a onda šamar iz sve snage: „Majmune jedan bolesni, ja sam ti sestra, kako možeš mene da gledaš na taj način?!” Rekao sam da već par godina maštam o njoj i da je želim. Rekla je da treba da se lečim. Ja sam rekao: „Biraj: ili ja ili ću reći roditeljima da si lezbo!”

Ostala je nepomična, rekla je: „Nećeš valjda!” Mi živimo u maloj sredini i to bi bilo pogubno za našu porodicu da se sazna! Rekla je: „Sve, samo ne njima”. „Ok”, rekao sam, „želim te, želim da te imam za sebe. Svaki put kada poželim da te jebem hoću da si došla ovde!”

Počela je da plače, spustila se na krevet, a ja sam video svoju šansu. Polako sam joj prišao, poljubio je u obraz, mazio. Krenuo sam ka njenim ustima, ali ona je okrenula glavu na drugu stranu i rekla: „Ne, ne mogu, ti si mi brat!” Ja sam opet polako krenuo uz njen vrat, obraze, polako joj šaputao i opet pripretio. Konačno dolazim do njenih usta, počinjem da je ljubim a ona plače, suze nam kvase usne, što me još više pali.

Kurac mi je u fazi eksplozije! Krećem polako da se spuštam niz njen vrat do grudi, koje kao da su rasle samo za moju šaku. Počinjem da joj mesim sise preko majice i brusa, spuštam ruku na stomak, mazim je. Želim da joj bude lepo! Polako joj skidam majicu, brus i ispred mene se stvaraju dve sise koje sam godinama sanjao!

Polako počinjem da ih ljubim, da joj grickam bradavice, a onda se spuštam preko stomaka do njenog šortsa. Ona se leđima spušta na krevet i kao da samo želi da se sve ovo završi. Skidam joj šorts, ostaje u crnim čipkastim gaćicama koje sam bezbroj puta pomirisao, koje su mi davale svež miris pičke.

Polako joj skidam gaćice, i raj: obrijana pica moje sestrice, svi moji snovi se ostvaruju! Polako joj širim butine, ona je već opuštena i sama polako širi noge! Krećem prvo prstićem da joj gladim pičić, ona počinje da stenje, ja instinktivno spuštam glavu na njen klitoris i počinjem da ga ližem, polako, lagano, idem niže ka ulazu u raj.

Ližem je polako, pa sve brže, pa onda opet lagano. Vidim da je gotova, pička joj je vlažna, svi sokići joj se slivaju niz guzu, ali ja ne prestajem. Odjednom me hvata za kosu i nabija mi svom snagom glavu u pičku, ne mogu da dišem, ali ne mrdam. Moj jezik i dalje parla već sad duboko u njoj. Ona počin je da se cima i odbija mi glavu od pičke, ali ja se ne dam: i dalje palacam jezikom. Ona stenje, grči se i konačno bela masa kreće da joj se sliva ka guzi.

Posmatram je i odlučujem se na još jedan lud korak: polako počinjem da joj ližem čmar, ona grize jastuk, stenje, cima se, ali moj jezik ne posustaje. Znao sam da joj moram dati najbolji sex koji je imala. U jednom momentu ona skače i kaže: „Daj mi ga, želim ga odmah u sebi”.

Nije mi trebalo reći dva puta. Bacam se na leđa a kurac mi stoji kao koplje i čeka nju, moju najdražu, moju sestricu voljenu. Ona nečekajući, nabija se na moj kurac, stenje sve glasnije i glasnije! Počinje da priča kao sama sa sobom: „O da, o da, ovo sam čekala, kurac, želim ga zauvek u meni, ooo koliko je dobro, aaa, jebi me, jebi me, jebi me”.

Ja sam bio malo u čudu: šta bi sa onom finom curicom? Uhvatio sam je za butine, malo zadigao i počeo da je zakucavam iz sve snage! Nije mi mnogo trebalo i krenuo sam da svršavam, punio sam picu moje sestre!

Ona onako tužnim glasom pita: „Šta je mali, završio si?” „Naravno da ne, moja kurvice, naravno da ne!” Ustao sam, raširio joj noge i gledao u pičku iz koje curi moja sperma. Kurac mi se nije spuštao, čekao sam ovo dosta dugo da bih sad podbacio. Odmah sam ga vratio u njenu vrelu picu punu moje sperme i počeo da je jebem kao da mi je zadnje. Stenjala je, ujedala me, molila me da ne prestajem. To sve me je još više palilo, pitao sam je: „Sestrice, kako ti se čini?” „Jao bato, zašto ranije nisi našao slike i snimke?”

Okrenuo sam je od pozadi i počeo da zakivam i sve snage. Jecala je, govorila je najprljavije stvari: „Da, da, da, jebi me, jebi me, aaaa, još, još, još, jebi, jebi, jebi… aaaa, još malo, još malo, još, još, još!”

Osećao sam da joj se bliži vrhunac i počeo sam još jače i brže, a ona… ona je samo vrištala: „Aaaaaa, jebi me, jebi me, aaa, blizu sam, blizu, ne prestaj, molim te, aaa, zabi mi ga još jače, dublje!” Jebao sam kao lud, želeo sam njen orgazam, koji je usledio nekoliko sekundi kasnije.

Čulo je se samo: „Aaaaa…” i zabijanje glave u jastuk. Ja nisam prestajao iako sam bio blizu, jebao sam još brže, brže, brže, i na kraju još jednom svršio u moju ljubimuju, u moju milu sestricu.

Spustio sam se pored nje i tako je strasno poljubio, znao sam da je volim. Ležali smo još dugo tako odvaljeni od seksa i zalepljeni od sperme koje je bilo nenormalno mnogo. Pričala mi je o svemu, o njenim jebačima, seksu koji je imala do sada. Pričala mi je o Mariji i lezbo iskustvima. Bila je prava mala droljica!

Nadam se da vam je se svidelo, biće još nastavaka ako vam se bude ovo svidelo!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Mama se opustila i primila me u guzu
Odjednom trznu se mama: - Hej, šta je to? - I dotače se moje tvrde kurčine... – Promucah: - Izvini mama - i ona poče da paniči ...
Teča, pa šta? - V deo
- Boško, dođi kod mene i Mileta, a ovog mog malog prepusti svojim dobrim drugarima! - reče teča „univerzalcu“. Teča i Mile su seli ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x