Mira, drugarica moje ćerke

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav, zovem se Tina i živim u predgrađu Beograda. Udata sam žena od četrdeset godina, majka osamnaestogodišnje ćerke. Pre nekoliko meseci sam ostvarila svoju potajnu želju da probam seks sa ženom, i to sa najboljom drugaricom moje ćerke Maje koja se zove Mira. Nije da sam to baš planirala, ali ne žalim što se desilo jer mi je bilo sjajno, kao i mojoj mladoj ljubavnici.

Muž mi je tada otišao na rad u Nemačku pa sam ostala sama sa ćerkom. Seks je vrlo brzo po njegovom odlasku počeo da mi nedostaje, pa sam svoju glad pokušavala da utolim mastubiranjem što ipak nije bila dovoljna zamena. Tih dana je Maja počela da dovodi u kuću svoju drugaricu Miru. Bila je to slatka crvenokosa i plavooka devojka iz Majinog razreda, oniža i lepo građena. Imala je povelike i lepe grudi koje sam krišom zagledala. Ja sam inače mršava i imam male sise, što mi je uvek smetalo. Zavidela sam ženama sa velikim dojkama, čak sam mnogo puta hvatala sebe u želji da nekoj takvoj mazim i ljubim grudi. Ipak, do tada nisam imala iskustva sa ženama. Privlačile su me neke, ali nisam imala dovoljno hrabrosti da nešto učinim.

Sve se promenilo kad sam upoznala Miru. Dolazila je skoro svake nedelje i često bi prespavala kod nas. Ubrzo sam primetila da me mala gleda nekim čudnim pogledom, tačnije onako kako su me gledali mnogi muškarci kojima se dopadam. Za svoje godine još uvek dobro izgledam. Dovoljno sam mladolika i lepa, a i moje zategnuto dupence privlači pažnju mužjaka na poslu i u komšiluku. U početku nisam bila sigurna da li se Mira stvarno pali na mene, ali ubrzo mi je postalo jasno da je tako. Skretala bi pogled kad bi nam se oči srele, rumenela i stidljivo se smeškala. Ta devojka je bila čudna mešavina zavodljivosti i nevinosti.

Mira, drugarica moje ćerke

Počela sam da osećam želju za njom. Nisam bila sigurna da li je to pametno, ali vreme i glad za seksom su činili svoje. Mira je svaki put kod nas dolazila sve slobodnije obučena, i počele smo već otvoreno da merkamo jedna drugu u situacijama kad nas moja Maja ne vidi. Nikada nismo ostale same pa nije bilo prilike ni da pokušam nešto, mada nisam tačno znala ni šta bih uradila. Mala je polako postajala opuštenija, lagano bi mi dodirnula ruku ili kosu u prolazu. Prihvatila sam igru pa bih se ponekad u prolazu namerno očešala o njene moćne i čvrste sise. Kad bi odlazila od nas strašno bi me zagrlila i poljubila blizu usana.

Pošto nam je stan na spratu, jednom prilikom, dok su ona i Maja kretale u grad desilo se da mi je ćerka sišla niz stepenice dok se Mira još uvek obuvala. Na tren smo ostale same. Zagrlila me je za rastanak, a onda me samo naglo poljubila u usta. Iako iznenađena, gurnula sam joj jezik i već smo se gladno ljubile pripijene jedna uz drugu. Maja je tada pozvala odozdo pa smo se odvojile. Mira je samo pocrvenela i strčala bez reči niz stepenice. Mene je to strašno uzbudilo pa sam se odmah zaključala i zavukla ruku u svoje gaće. Brzo sam svršila misleći na Mirine divne sise.

Shvatila sam da je vreme za sledeći korak

Posle nekoliko dana Mira je ponovo došla kod nas. Bila je obučena izazovnije nego ikad; na sebi je imala crvenu letnju haljinu malo iznad kolena, sa dekolteom koji je gotovo otkrivao njene grudi. Znala sam da je to namerno uradila zbog mene. Celog dana smo se gledale sa neskrivenom željom. Tokom ručka smo sedele jedna do druge i dodirivale kolena kad bi Maja ustala da nam donese hranu i bila nam okrenuta leđima. Celo telo mi je trnulo od želje za njom.

Mira, drugarica moje ćerke

Posle jela rekla sam ćerki da ode do prodavnice i kupi nam koka kolu. Čim je Maja otišla niz stepenice zatvorila sam vrata za njom. Mira kao da je samo to čekala i odmah mi je prišla. Oči su joj sijale od strasti. Pala mi je u zagrljaj i počele smo divlje da se ljubimo odmah tu kraj vrata. Grabila sam njene sise, a ona me svojim rukama hvatala za dupe i međunožje.
– Kako ste samo vlažni – rekla je zadihano.
– Naravno mala, danima ovo želim – dahtala sam i ja.

Bilo mi je malo smešno što mi persira dok smo se ljubile i ’vatale. Ipak, morale smo da stanemo, Maja se mogla vratiti svakog trena. Nežno sam je odgurnula od sebe.
– Hoćeš da nastavimo ovo kasnije? – upitala sam.
– Naravno, ali ne znam kako, gde.

Objasnila sam joj svoj plan. Rekla sam da ću je voziti kolima do grada kako se ne bi cimala autobusom, i da ćemo zabavu nastaviti u kolima@. Složila se, sva zajapurena. Čule smo Majine korake na stepeništu. Mira je otišla u kupatilo dok sam ja počela da perem sudove tako da sam bila okrenuta leđima svojoj ćerki kad je ušla. Iako ništa nije sumnjala, plašila sam se da me ne odaju lice i oči još pune strasti od ljubljenja sa njenom drugaricom.

Mira je izašla iz kupatila pa su otišle u ćerkinu sobu da uče zajedno. Dok je prolazila kraj mene mala me nežno pomazila po guzi. Sva sam uzdrhtala, što od uzbuđenja što od straha da Maja to ne vidi.

Konačno je došlo veće i vreme da Mira krene kući. Ja sam se u međuvremenu presvukla iz trenerke u dugu haljinu. Htela sam da budem lakše dostupna za Mirine lepe ruke. Rekla sam da ću je odbaciti do grada jer je glupo da ide prevozom kad već imamo kola. Maja ništa nije sumnjala, a i kako bi? Sigurno joj ni u snu ne bi palo na pamet da joj se majka vaćari sa drugaricom.

Mira, drugarica moje ćerke

Mira i ja smo sele u kola i krenule. Usput smo pričale i merkale se, konačno same. Rekla mi je da joj se sviđam od prvog dana iako nije imala iskustva sa ženama. Iznenadila se kad sam joj rekla da nisam ni ja, jer je mislila da jesam. Vozila sam s naporom jer mi je pogled stalno bežao na njene sise i butine koje je namerno otkrila. Za kratko vreme postala je opaka mala zavodnica.

Posle desetak minuta vožnje skrenula sam u jedan šumarak@ gde sam ranije dolazila sa mladićima. Znala sam da pomalo rizikujemo da nas neko vidi, ali želja je bila prejaka. Došle smo kolima do proplanka u šumi. Isključila sam motor i svetla, a onda i zaključala vrata iznutra. Mira i ja smo ostale u mraku. Nežno sam je zagrlila i poljubila te predivne usne. Jezici su nam se isprepletali dok smo se rukama dodirivale svuda. Menjač nam je smetao pa smo prešle na zadnje sedište. Opet smo se strašno ljubile. Bio je to čudesan osećaj, činilo mi se da nikad nisam bila tako uzbuđena.

Mira je smakla haljinu sa ramena i njene prelepe sise su se pokazale u svoj lepoti. Tačno je znala šta želim. Zgrabila sam joj jednom rukom dojku dok sam je drugom grlila. Onda sam se usnama odvojila od njenih i krenula da da joj ljubim drugu sisu. Mira je zabacila glavu uzdišući. Kako sam bila nagnuta nad tim divnim trofejima njena ruka je skliznula niz moja leđa sve do guze. Opijena strašću grickala sam joj bradavicu i malo podigla svoju zadnjicu da joj oslobodim prilaz. Zadigla mi je haljinu i dograbila me za guzu. Dok sam joj ljubila i lizala sise ruku sam joj zavukla u gaćice. Raširila je noge i konačno sam pod prstima osetila njenu mokru pičkicu.

lezbo fingering u kolima

Njena ruka je otpozadi gnječila moje guzove, trljala mi je brazdu i konačno gurnula prst u ribicu. Zastenjala sam od uživanja. Trljale smo pičke jedna drugoj i gurale prste, a ja sam joj sve vreme ljubila sise i bradavice. Kola su mirisala na naše sokove. Bile smo strašno uzbuđene i nije nam dugo trebalo.

Prvo je svršila Mira stežući mi butinama šaku u svojim gaćama. Istovremeno je gurnula dva prsta u moju raskvašenu pičku. To je bilo previše za mene, snažan orgazam me protresao skoro istovremeno sa njom.

Ostale smo tako zagrljene i u grču na kratko. Ispravila sam se i izvukla prst iz njene mace, a onda ga olizala. Mala je uradila isto sa svojim prstom, a onda smo se ljubile osećajući ukuse naših sokova. Konačno sam se odvojila od nje, oznojena i zadovoljena. Nekoliko minuta smo sedele i ćutale. Rekla sam joj da moramo da krenemo jer ipak nisam potpuno opuštena u toj šumi. Mira se složila, prešle smo na prednja sedišta i startovala sam auto. Pitala je hoćemo li ponoviti ovo, zvučalo je čak da misli kako više ne želim da se vidimo.
– Ne brini ljubavi, sad si moja i više te ne puštam – rekla sam i nežno joj pomilovala koleno.

Laknulo joj je kad je to čula. Na izlazu iz šume zaustavila sam kola i strasno je poljubila pre nego što izađemo na glavni put. Želela sam je ponovo, ali morala je kući. Usput mi je predložila da za par dana dođem kod nje posle mog posla jer njeni odlaze u banju pa će biti sama. Oduševljeno sam prihvatila, ali o tome neki drugi put.

jedna lezbejka drugoj gricka bradavicu u kolima

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Prelepo. Iskreno. Realno. Napaljivo.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x