Tu ogromnu kurčinu sama sam tražila

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Htjela sam baš njega da mi oduzme nevinost, II dio

Kad će taj petak… Pjevala sam i ponavljala ovih dana. Napokon je stigao. Dan na poslu prolazio mi je užasno sporo, bila sam, štoviše, jako nervozna. Nije lako dočekati seks sa dvojicom gorila. I k tome još novi kurac u svojoj pičkici koja je bila strašno napaljena. Da sam samo mogla staviti toplomjer, sigurno bi eksplodirao.

Napokon je radni dan završio i došla sam kući. Dugo sam se tuširala i depilirala tako da su mi noge i prepone bile glatke kao u bebe. Zatim sam se namazala losionom i obrijala pičkicu do kraja. Mislila sam da to nikada neću uspjeti, ali jesam. Ni jedna dlačica nije ostala. Pogledala sam se u ogledalo i čak je mene uzbudila ta mala pohotnica koja je jedva čekala da iskuša novi kurac u sebi, neku ogromnu kurčinu. Stalno se vlažila i stalno sam je brisala. Cijelo vrijeme ugodna toplina i žmarci škakljali su moj trbuh. A ona je bridila, svrbila me, gorjela…

obrijana pičkica

Obukla sam kompletić – top i gaćice. I prije dogovorenog vremena zazvonilo je zvono na vratima. I njima se očito žurilo. Otvorila sam vrata i bili su to Ante i Zoki. Zoki mi se učinio još većim izgledao mi je poput diva.
– Preseksi si – rekao mi je.

Nije gubio vrijeme, svojom snažnom rukom me obrglio i privukao k sebi. Sudarila sam se sa izbočinom u njegovoj trenerci. „Oh”, izletjelo mi je. Bio je tako tvrd a činilo mi se da je širi od cijelog moga međunožja.
– Je li dignut? – pitala sam ga.
– Ne, potpuno je opušten – odgovrio mi je, a meni je neka jeza prostrujila tijelom. Željela sam ga vidjeti ali zgrabio je ruku i odmaknuo: – Ja vodim igru mala – rekao je i čvrsto mi stisnuo guzu svojim snažnim grubim rukama.

Stao je iza mene i zavukao ruku pod moj top. Kada mi je zgrabio sisu zadovoljno je uzdahnuo.
– Preeeedivno. Za sada je sve savršeno – rekao je. U jednom potezu skinuo mi je top i objema rukama zgrabio sise. Grubo ih je miješao i stiskao. Moram priznati da je prijalo. Koja razlika, kao da mu Ante nije brat.
– Mmmmmmm… aaa… hhhhhhhmmmm… – uzdisala sam po tiho i nježno, što ga je očito uzbudilo jer ona gromada u njegovoj trenerci postajala je sve tvrđa.

vatanje za sise

Malo sam zamijesila guzom na što je on odgovorio laganim drhtajem. Zatim je jednu ruku spuštao niz moj trbuh. Prvo me preko gaćica pomilovao, na što sam se ja trgla kao opečena. Zatim je cijelom šakom zgrabio moju pičku i stiskao je. Mislila sam da će je otrgnuti. Na to je počeo dublje disati. Zavukao je ruku u gaćice

– Jebote kako si mokra – uzdahnuo je. Ta me mala odavala opasno. Za tren me oslobodio gaćica i srednjakom prešao od klitorisa do rupe. Zatim me okrenuo k sebi i sa divljenjem promatrao. Uhvatio me je za rame i prstima rastvorio moje usmine. Sa dva prsta milovao mi je klitoris, štipao ga i gnječio. Počela sam se tresti, a Ante je stao iza mene i zgrabio me je za sise. Nježno ih je mijesio, a onda dlanom gladio bradavice. E to me izludjelo…

Jedva sam stajala i sve glasnije jecala. Zoki je bez imalo milosti prstima prodirao moju vlažnu unutrašnjost. Obrađivao ju je kažiprstom isrednjakom. Ajme, kako je to dobro i spretno radio.
– Ahhhhhhh… jaaaooooo meniii… oh… ohhhhhhhhhhhhhhh! – vikala sam kroz jecaje i duboke uzdahe.

O, kako sam samo svršila! Zoki mi je nabio prste u usta da poližem sokove. I jesam.

uzajamno drkanje

Zatim smo otišli u sobu. Još sam drhtala kao luda. Zoki me posjeo na rub kreveta i kleknuo ispred mene, a Ante iza mene na krevet. Uhvatio me za sise i ljubio vrat. A Zoki je zabio glavu u moje međunožje. Počeo me je lizati… Mrak mi je pao na oči… Koji užitak. Činilo se da plačem od jecanja i stenjanja. I došlo mi je da zaplačem od neopisive slasti, ugode i ljepote.

Zokijev jezik bio je debel i ogroman i duboko je prodirao u moju uzavrelu unutrašnjost, kojoj nikada dosta. Sve je ogromno na tom čovjeku. Ante se malo pomaknuo u stranu i počeo mi lizati bradavice. Oba užitka su se spojila i podigla me do grčevitog orgazma koji je bio nešto posebno. Vrisnula sam tako da me je vjerovatno čulo cijelo susjedstvo.

Nisu mi dali ni da se smirim i odmorim… Sama sam to tražila. Obojica su se skinula i iskočile su njihove kurčine. Antin je ogroman ali Zokijev… Imale su žene pravo, kao u konja. A tek debljina… Bilo je zastrašujuće. Nema šanse da to čudovište uđe u mene!

Stali su jedan kraj drugog. Najprije sam obojici drkala. Nije bilo šanse da obujmim svojom šakom Zokijevu gromadu. Tada sam Zokiju polizala glavić, a Anti ga gladila palcem. Obujmila sam ga jedva svojim usnama i počela ga strasno pušiti, drkajući Antin već dobro poznati kurac. Nadam se da Ante neće zamjeriti, njegovog sam poznavala.

Tu ogromnu kurčinu sama sam tražila

Ovo je bilo nešto novo ali i neviđeno. Polizala sam ga cijelog. Aj, kako je bio tvrd. Puslirao je kao lud. Malo sam pušila Anti, malo njemu, ne ispuštajući ni jednog iz ruke. I tada su mi obojica svršila po licu. Koliko sperme…

Zoki me je podigao i polegao na krevet opet me ližući u moje žarište. Vidjela sam da navlači kožicu preko glavića a on postaje sve veći. Nisam više mogla gledati, počela sam se gubiti u ekstazi jer Ante mi je lizao i cuclao bradavice. Svršila sam u transu.
– Jebite me… molim vas… ne mogu više…  – jecala sam još uvijek u ekstazi.

Tada sam osjetila glavić na ulazu u moju unutrašnjost. Trznula sam se, a Ante me je čvrsto držao. Dizao ga je do klitorisa i vraćao nazad.
– Bit će teško… To je mana velike kurčine. Ni jedna ga do sada nije lako primila. A imao sam i širih pički. No kada te razjebem i razvalim bit ćeš kao nova – rekao je. Uplašio me je.
– Jesi li kojoj zabio do kraja – upitala sam ga.
– Svakoj. Neke su pale u nesvijest, neke su cičale i vrištale kao da ih koljem. Ali ja ne odustajem, idem do kraja – rekao je.

mmf trojka

Pokušao je naglo prodrijeti, ali nije mogao.
– Jaooooj… – uzviknula sam. To me podsjetilo na moje bezuspješno guranje krastavca. Ja sam sebe poštedjela, ali on nije. Neka, sama sam to tražila. Onda ga je počeo polako gurati. – Ajjjjj… jojjj… uuhhhh… ajajaj… ahhhhh – stenjala sam, jecala i drhtala.

Raširila sam još više noge. Kako je samo prodirao, kako me bušio i širio. Nisam prestajala stenjati, jecati i jaukati. Bol je bila jaka, ali tako slatka. Ne mogu to opisati.

Tada mu je Ante prišao i sagnuo glavu dolje. Zamagljenim očima od suza i strasti uspjela sam vidjeti da mu liže kurac.
– To brate bravo – uzviknuo je Zoki. Opet sam zabacila glavu, zatvorila oči i grčevito stiskala plahtu ispod sebe. Spustila sam i ja ruku dolje i obuhvatila ga. Bio je mokar od Antinog lizanja. I ja sam ga gurala i uvlačila u sebe. Ni trenutka nisam prestala stenjati i jecati.
– Uuhhhh – uzviknula sam kada je napokon probio najteži dio i ušao malo manje od pola. Još ni pola, a meni se činila čitava vječnost. I tada ga je naglo gurnuo i uvalio mi ga pola. Zabacila sam glavu. – Aajjjjjjjjjjjj… – uzviknula sam i izgubila glas. Počeo ga je izvlačiti i opet uvlačiti. Nije ga vadiodo kraja nego si je pravio put. Srušio je sve barijere pred sobom. A pička je takva da se brzo prilagodi.

Tu ogromnu kurčinu sama sam tražila

Sva nelagoda je nestala i užici i vrelina zapljuskivali su moje tijelo koje se treslo i znojilo. Tada ga je sve brže počeo vaditi i nabijati natrag. Pogledala sam Antu a on je savim polako drkao si kurac i uživao. Zatvorila sam oči i mahnito počela miješati i vrtjeti kukovima. Uvlačila sam ga u sebe i stiskala što sam više mogla. Tada ga je izvadio do kraja i opet ga naglo nabio natrag.

Na svaki njegov ubod ja sam uzviknula:
– Joj – a onda popratila jecajem… Naletio je orgazam koji je i mene iznenadio. Dok sam mahnito svrašavala, držao ga je u meni i stenjao. Kada sam se opustila legao je na mene svom svojom težinom. Zagrlila sam njegova široka leđa i zarila glavu u vrat. A nogama sam ga čvrsto obujmila oko velike mesnate stražnjice. Bio je težak, ali to me je na neki način uzbuđivalo.

Počeo me opet tucati a ja sam ga stiskala nogama i vukla u sebe. Uzalud, nije ušao cijeli. Ali je bilo savršeno i božanstveno.
– Jooj… uh… kako mi je lijepo… Kako je dobro… o kako dobro jebeš… samo…. jaaj… nastavi tako… – uzdisala sam i tako ga još više uzbuđivala što sam osjetila u njegovim snažnim naletima i ubodima i u stenjanju.

Stenjao je kao da se guši. Počeo se tresti kao da ima groznicu.
– Joooooššššššš malooooooo… – preklinjala sam ga. I uspio je, doveo me do orgazma, a onda je i on svršio. – Možeš u meni, pijem pilule – prodahtala sam. O, kako je mlaz sperme curio u mene…

misionar

Legao je na leđa i uhvatio se za glavu. Bio je mokar i rumen.
– Jebi je ti brate da ja dođem k sebi malo – rekao je duboko dišući. Polegla sam svog Antu na krevet i uzjahala sam ga. Sva sreća da imam ogroman bračni krevet.
– Možeš li? Zar te ne boli? – pitao me je. O, kako je bio pažljiv.

Meni nije bilo dosta

Pitala sam se jesu li uistinu braća. Umjesto mene javio se Zoki:
– Ma kurac je boli, zar ne vidiš da je uživala i da traži još. – Bio je u pravu. Malo me je boljelo ali to je bila najslađa bol u životu. Dao Bog sve takve boli! Na Antu sam se bez problema nabijala do kraja i urlikala na razne načine od zadovoljstva.

Nakon što je Ante svršio, malo smo se svi troje odmarali ležeći na krevetu. I dok smo se odmarali Zoki nije puštao moju uspaljenu pičku na miru. Ubrzo smo svi troje oživjeli. Zoki me je posjeo na koljena i raširio mi guzove.
– O ne, nemoj… Nemoj me ti jebati u guzicu. Neće moći – molila sam. Polizao je svoje prste i zabio mi najprije kažiprst. – Ajjjjjjj… joooooj… – uzviknula sam. Zatim je ugurao i srednjak, a Ante je isto to činio u mojoj pički. Odjednom me obuzeo neočekivani užitak i umjesto uzdaha boli počela sam ispušati uzdahe zadovoljstva i ugode.

Tu ogromnu kurčinu sama sam tražila

Počela sam svršavati i grčiti se i jedan i drugi mišić, stiščući njihove prste u sebi.
– Neću te ja jebati u guzicu nego moj brat. Znam da ne mogu, jedna je žena završila na operaciji – rekao je Zoki.

Ante je otišao po losion za tijelo. I namazao njime i moj čmar i svoju kitu. Držao me za kukove dok ga je gurao. E ovo je boljelo… Guranje u pičku je izdržljivo, ali ovo ne. No bila sam jaka. Napokon je uspio zabio ga je i tako ostao.

Zoki se podvukao ispod nas i ja sam sjela na njegovu nabreklu i uzdignutu kurčinu. Dok sam se namještala stenjala sam i dahtala. Ajme, koji osjećaj. Dakako uspjela sam se nasaditi samo do pola. O, kako je to bio blažen osjećaj.

Uhvatili smo brzo ritam i počela sam vikati od užitka kakvog prvi put doživljavam. Tresla sam se i mlatarala glavom. Kosom sam lupala Antu po licu. Ali i on je bio u transu. Ovo nam je prvo jebanje u bulju. Imati dva ogromna kurca u sebi… pa nema na svijetu ništa ljepše. Svršavala sam gubeći svijest, vrišteći i tresući se kao luda. Nisam mogla se kontrolirati.

dupla penetracija

Ante mi je prvi ispunio guzu spermom, a onda Zoki. Tresao se i stiskao plahtu. Ispod nas je bila prava poplava. Ante ga je izvadio, ali ja to nisam Zokiju dopustila. I u ležećem stavu punio je moju pičku. Počela sam čim više stiskati mišiće i uvlačiti ga u sebe. Imala sam osjećaj da ga pičkom pušim.

Ajme, kako sam blaženo uzdahnula kada je počeo rasti i cijelu me puniti. Legla sam na njega i trljala se te mu svojim sisama milovala prsa. Moje bradavice dražile su njegova prsa. Okrenuo me je i polegao na trbuh samo mi malo podignuvši guzu. Zgrabila sam čvrsto jastuk a on je prodirao u mene. Koliko snage ima taj čovjek!

Ante je ležao zatvorenih očiju i vraćao snagu, ali ovaj je bio itetako snažan i izdržljiv.
– Ma nabit ću ti ga ja do kraja, ne zvao se ja Zoki. Ni jedna nije ostala nerazvaljena do kraja – mumlao je sebi u bradu. Hvatao mi je klitoris, sise, stiskao me cijelu dok ga je nabijao u mene. Snažno, grubo i bez milosti, ali je i to godilo. Sve sam ga više i više primala. Bio je presretan. Napokon mu se ostvarila želja… Uz dubok uzdah zabio mi ga je do kraja. Presjekla me oštra bol!!!! Zarila sam glavu u jastuk i ostala bez glasa ali ne i bez svijesti jer sam ga osjećala kako pulsira i kako me izluđuje u utrobi.

Još ga je samo dva puta nabio do kraja propraćen mojom vikom i svršio je sav izbezumljen. Ostala sam nepomično ležati a on je ustao i počeo se oblačiti.

Tu ogromnu kurčinu sama sam tražila

– Eto brate razvalio sam je. Hvala što smo je dijelili. Imaš sreće mala je vatrena i nevjerojatna jebačica koja me izludjela, kao koja rijetko. Znaš nema bolje jebačine od napaljene žene koja je godinama imala sušu…

Otišao je a Ante mi je počeo ljubiti leđa i milovati kosu. Pitao me jesam li dobro.
– Ah, bolje nego ikada u životu – uzdahnula sam još uvijek pod dojmom svega ovog.

Ante je prespavao kod mene. Da, spavao… Bojala sam se da mu neće prijati moja razvaljena pička. Prijala mu je više nego ikada. Prilagodi se ona svakom obliku. Malo namuči, ali prihvati svakog. Sa Antom i sa mnom sve je u najboljem redu!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x