Želeo sam svaki deo njega

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Nikad nisam polizao mušku bulju, ali njemu sam želeo

Nastavili smo ležimo, a ja sam razmišljao o svemu ovome, a verovatno i on… U nekom trenutku smo tako zaspali. Kad sam se probudio, on je bio iza mene a njegova ruka opreko mene. Bilo mi je čudno jer sam navikao da ja grlim ovako devojku, ali moram priznati da mi je bilo lepo, osećao sam se srećno, pa sam samo nastavio da dremam dok se on nije probudio.

Poljubio me je u vrat pozadi i jače stegao. Rukama je prelazio po mom telu, uh kako sam uživao. I meni i njemu su se kite odmah digle. Taman kad sam hteo da se okrenem, čuo sam kucanje na vratima. Skočio sam iste sekunde. Ogrnuo se bade-mantilom i otvorio. Jedan od likova što su došli na slikanje je došao da nam kaže da idu na skijanje pa ako hoćemo i mi, pošto smo propustili doručak. Nisam ni video koliko je sati. Rekli smo da ćemo ići.

Čim je otišao, ušao sam u kupatilo da se sredim i okupam. Vrata se otvaraju i ulazi ragbista. Zagrlio me je od pozadi dok sam prao zube. Baš me je jako grlio. Gledao sam u ogledalu, izgledali smo lepo, ali opet mi je bilo čudno da gledam kako me grli muškarac. Uzeo je i on da opere zube. Ja sam ušao u tuš-kabinu. Rekao mi je da ga čekam. Ubrzo ulazi i on.

gejevi jedan drugom sapunjaju kurčeve

Odmah me ščepao i počeo da me ljubi. Zatim je kupku razmazivao po našim telima. Kite su nam obojici bile kao kamen. Dok me je ljubio, zavukao je ruku iza mene i napipao mi čmar. Lagano je uvukao prst, išlo je lako jer je bilo puno sapunice. Čak me nije ni bolelo, samo sam ispustio uzdah. Tad je stavio još jedan prst.

Trljali smo kitu o kitu sve vreme, a onda me je okrenuo. Prislonio je kurac između mojih guzova i lagano je trljao dok me je ljubio po vratu i ušima od pozadi. Jednom rukom mi je stiskao bradavicu, a drugom kurac. Onda sam osetio da ulazi, polako, ali opet me je zabolelo. Ne kao juče, ali opet onaj isti oštar bol. Rešio sam da istrpim. Kada je ušao do kraja, gurao je jako, da što više uđe. Stavio mi je prste u usta, ljubio me je i polako ga vadio pa opet ubacivao. Sad mogu da kažem da sam stvarno uživao.

Počeo sam malo da mešam guzom a on je ispuštao uzdahe. Lagano sam se sâm nabijao i vrteo guzom, to mi je baš prijalo. Onda je počeo sve brže i jače da me kara. Rukama sam se oslonio na zid kabine, a on me je držao za bokove i divljački cepao. Bio sam na ivici da svršim bez drkanja, a onda je krenuo još jače. Par jakih uboda i znao sam da je svršio u mene. Povukao me je ka sebi, dok mi je kurac još bio u meni, uzeo je moj kurac u ruku i počeo da mi drka, zavrće bradavice. Nisam dugo izdržao i prskao sam spermu po zidu.

Osetio sam malaksalost kad sam svršio, a one me je čvrsto držao u zagrljaju. Okrenuo me je i opet počeo da me ljubi. Osetio sam kako mi sperma curi iz bulje. On je opet napipao moj čmar prstima i počeo da se igra, ali sam mu rekao da moramo da idemo jer nas ovi čekaju. Tad mi je rekao da bi voleo svaki dan po ceo dan da bude samo sa mnom. Ne znam da li sam bio srećan zbog toga ili uspaničen – neka pomešana osećanja.

pederi se jebu u tuš kabini

Bilo mi je prelepo i stvarno sam se zaljubio, ali plašilo me je sve to

Brzo smo se sredili i otišli na skijanje. Išli smo na najdužu stazu, par puta smo se spustili a onda smo negde na sredini staze seli na piće. Ragbista me je sve vreme gledao, a i ja sam njega. Plašio sam se da neko nešto ne provali, pa sam se suzdržavao koliko sam mogao. Na momente odlutam u sred razgovora razmišljajući šta se sve desilo. Bukvalno sam bio u haosu, kao da me je malo grizla savest zbog svega, a opet, nikad mi nije bilo lepše. Inače mi treba jako dugo da se zaljubim, oprezan sam, a sad se sve desilo u 2 dana. Ostali su primetili da odlutam mislima, pa su me sprdali za devojku uglavnom. To mi je bilo smešno, jer, kad bi samo znali o kome razmišljam 😀

Vratili smo se na stazu i u jednom trenutku sam prometio da je ragbista uleteo u drveće sa strane. Odmah sam krenuo za njim, a kad sam stigao bio je u snegu. Uspeo je da se zaustavi a da ne udari u drvo. Izvukao sam ga iz snega a on me je poljubio u usta. Odmah sam se okretao da vidim da li nas je neko video. Kada sam video da nema nikoga, poljubio sam i ja njega pa smo se vratili na stazi. Večerali smo, a onda su svi hteli da odemo na bazen. Iskreno, nadao sam se da ćemo ići u sobe, ali nismo mogli da odbijemo. Zezali smo se, a kad me ragbista dotakne, uvek mi prođe neka struja kroz telo. Fotograf nam je rekao da sutra nastavljamo sa fotkanjem i da ćemo sutra snimati neki promo video, pa moramo ranije da ustanemo.

Oko 23h smo se vratili u sobe. Nisam još vrata zatvorio, a ragbista me je zagrlio i nabio uza zid. Rekao mi je da je jedva izdržao da me ne dohvati na bazenu. Bukvalno me je bacio na krevet i legao na mene. Bili smo kao dve životinje, proždirali smo jedan drugog. Želeo sam svaki deo njega, ljubili smo se, mazili, stiskali. Sisao mi je kurac, tako da ni sam ne znam kako sam uspeo da se iskontrolišem da ne svršim. Lizao mi je čmar, jaja. Onda sam ga okrenuo i počeo ja njemu da pušim, lizem dlake iznad kurca. Spustio sam se na čmar i ovaj put se nije bunio. Uživao sam.

gej fingering i pušenje kurca

Spustio je noge, a ja sam se namestio tako da mu sednem na kurac. Polako sam se spuštao, sve dok nisam osetio jaja na bulji. Tada sam počeo da mešam guzom. On je glasno stenjao, stiskao sam mu bradavice. Počeo sam jače i brže da se nabijam, a on je rekao da će svršiti. Nisam stao, samo sam počeo još jače da se nabijam. Ispustio je glasan krik i znao sam da me puni. Umirio sam se.

Kada sam ustao, osetio sam da mi curi sperma. Povukao me je ka gore, sedeo sam mi na grudima, a on je uzeo moj kurac u usta. Pušio mi je, žestoko ga je dudlao, a ja sam počeo da svršavam. Gutao je sve što je izašlo iz mene. Spustio sam se dole i poljubio ga. Prvi put sam osetio ukus sperme. Rekao sam mu da želim sledeći put da on meni svrši u usta.

Ležao sam na njemu, mazio me je po leđima. Rekao mi je da mu se ovo nikad nije desilo i da mu nikad nije bilo lepše. Bio sam srećan zbog toga pa sam rekao – i meni isto. Stegao me je jako i poljubio u glavu. Ležali smo tako i uživali. U jednom trenutku me je probudio i namestio da legnem sa strane a on me je zagrlio od pozadi.

gejevi vode ljubav, jahanje na kurcu

Ustali smo oko 8, doručkovali i otišli na snimanje. U jednom momentu nas je fotograf podelio u parove i ja sam zapao sa fudbalerom. On je šutirao loptu u bazen, a ja sam je hvatao. Završili smo sve šta smo imali pa smo otišli na večeru, posle malo igrali karte, i u sobu. Ragbista mi je rekao da je bio malo ljubomoran što sam danas radio fotkanje sa fudbalerom. To mi je bilo simpatično.

Legao je na krevet a ja sam otišao po neko ulje, hteo sam da ga masiram. Seo sam mu na bulju i sipao mu ulje po leđima. Rukama sam prelazio po mišićima. Koliko je sexy! Kurac mi se, naravno digao, pa sam sve vreme polako trljao između njegovih guzova dok sam ga masirao. Polako sam se spuštao ka dole, masirao sam mu noge, velike dlakave.

Jebote, svaki deo njega mi se sviđao!

Onda sam prešao na guzu. Velika, čvrsta, savršena. Sipao sam ulje po sredini da upadne između guzova, masirao sam kružnim pokretima. Raširio sam guzove i nisam mogao da izdržim, spustio sam se i gurnuo mu jezik u čmar. Trgao se, jer sam ga iznenadio. Polako sam prstom mazio rupicu, a onda sam ubacio prst, a on je negodovao. Nastavio sam, ubacio sam mu palac u guzu. Bio je uzak, ali ispustio je uzdah kad sam krenuo da ga pomeram unutra.

jedan gej drugom liže čmar

Malo sam se podigao i namestio glavić na rupicu. Trljao sam ga, a on se nije bunio. Polako sam krenuo da ga ubacujem, a on mi je rekao – ne. Nisam ga slušao, samo sam krenuo polako da ulazim. Nastavio je da negoduje, ali nije se pomerao. Ubacio sam ceo glavić, a on mi je rekao:
– Polako, ovo nikad nisam radio.

Još više sam se napalio kad sam to čuo pa sam rekao da je i meni i njemu ovo prvi put. On je rekao da, ako već mora da proba, želi da to budem ja. Polako sam ulazio sve do kraja. Znao sam da ga boli, pa se nisam pomerao sve dok nije popustio pritisak oko kurca. Onda sam lagano izašao, pa opet ušao. Legao sam preko njega i ljubio ga po vratu i leđima, dok sam lagano nabijao kurac u njega.

Onda sam se podigao, a on se naguzio. Počeo sam žestoko da ga karam. Stenjao je i mislim da je uživao. Jedva sam se kontrolisao da ne svršim svaki put kad pogledam u tu prelepu bulju. Okrenuo sam ga na leđa, raširio mu noge i ušao do kraja. Gledao sam ga u oči, prelepe, braon, sijaju. Lep nos, puna usta, kratka bradica… Nisam mogao da verujem koliko je lep! Počeo je da ga drka, rekao sam mu da ne svršava, jer želim posle u usta.

Počeo sam sve jače i brže da ga jebem. Lizao sam mu listove, nabijao kurac u njega, gledao sam kako mi kurac ulazi u njega. Nisam mogao više da izdržim i počeo sam da svršavam. Eksplodirao sam, bukvalno. Mislim da je svaka kap sperme iz mene završila u njegovoj guzi.gej misionarsko jebanje i svršavanje

Legao sam preko njega da se malo smirim. Onda sam se setio da sam rekao da želim da mi svrši u usta. Sad kada sam svršio, nisam baš želeo, ali jbg. Spustio sam se i počeo da mu pušim. Bio je skroz vlažan. Ubacio sam mu palac u guzu, bila je puna sperme. On je počeo da stenje, a ja sam nastavio da mu dudlam kurac.

Uhvatio me je za glavu i počeo da svršava. Punio mi je usta spermom, a ja sam gutao. Nije bilo loše kao što sam očekivao, pa sam nastavio da mu sisam, sve dok se nije skroz umirio. Legao sam pored njega a on me je strastveno poljubio. Pitao sam ga je l’ mu bilo lepo, rekao je da jeste i da nije verovao da će ovo ikad probati.

Sutradan smo koristili svaku priliku da se karamo; on mene više puta, ja njega jednom. Znali smo da nam je to poslednje veče. Kada su se svi razišli, otišli smo na bazen. Prešli smo na onaj spoljni sa toplom vodom, jer je bio zaklonjen, i, ako neko naiđe, ne bi mogao da nas vidi. Ja sam bio laktovima naslonjen na ivicu, a on se držao za mene. Rekao sam da je ovde sve počelo, a on mi je rekao da je sve počelo čim me je video, da je bio baš srećan kad je shvatio da smo zajedno u sobi, ali da nije očekivao da se bilo šta desi, jer je mislio da me ne zanimaju muškarci. Smejao sam se i rekao sam da sam isto mislio za njega. Onda mi je rekao da me spazio još pre par godina kad sam baš bio klinac. Pitao sam ga kako je rešio da pokuša nešto, a onda mi je rekao da je primetio da ga gledam. Nisam se bunio što su spojeni kreveti i jednostavno je osećao neku hemiju. Bilo mi je zanimljivo jer sam tako i ja pomislio za njega. Onda mi je rekao da prvo veče kad me je poljubio na ovim bazenu nije znao šta da očekuje, ali nije mogao da izdrži. I tad me je poljubio.

Naravno da smo bili napaljeni, pa me je okrenuo da budem leđima prema njemu. Ja sam se držao za ivicu bazena, a on je prineo kurac na moj čmar. Ušao je. Bilo je nezgodno, ali uspeo je da svrši.

gej jebanje u bazenu

Vratili smo se u sobu. Sad sam ja njega dohvatio, otišli smo da se istusiramo. Nasapunjao sam ga i prislonio kurac na njegovu rupicu. Ušao sam polako, on je izbacio guzu skroz. Bukvalno mogu da svršim čim mu vidim bulju. Ali kontrolisao sam se. Rekao sam mu da pređemo na krevet.

On me je zajahao, žestoko se nabijao

Bože, gledao sam to prelepo ogromno telo kako mi se nabija na kurac. Video sam da je uživao. Drkao sam mu dok me je jahao. Ukapirao sam da će svršiti, pa sam se uspravio, i dok je on sedeo ma mom kurcu, ja sam njegov stavio u usta i sisao mu glavić, sve dok nije počeo da mi puni usta spermom. Sve sam gutao i lepo polizao. Nisam izdržao više, pa sam ispraznio jaja u njega. Samo se spustio dole, a kurac mi je još bio u njemu, sve dok se nije spustio i ispao.

Legao je pored i privukao me sebi. Pitao me je šta ćemo sad, sutra se vraćamo. Ja sam ćutao. Rekao mi je da se zaljubio kao nikad do sad, nije verovao da može u muškarca da se zaljubi. Nisam znao da je i kod njega tako, pa sam odjednom osetio sreću i euforiji. Podigao sam glavu i počeo da ga ljubim po celom licu. On se smejao. Rekao sam mu da je isto i kod mene i da me je prvo grizla savest zbog toga, ali da sam baš srećan. Stegao me je u jak zagrljaj i rekao da ne želi da se ovo završi. Rekao sam da ne želim ni ja i da obojica živimo u Beogradu, jer ja ovu zezonu igram za jedan naš klub, pa da možemo da nastavimo. Pitao me je šta ćemo za devojke. Bukvalno sam do tad zaboravio i da je imam. Rekao sam da ću da raskinem, jer ne mogu da se foliram, da sam skroz zaboravio i da je imam svih ovih dana. Onda je rekao da ne bi mogao da podnese da me deli sa bilo kim, pa čak ni sa devojkom i da će i on da raskine. Onda mi je pričao da me je prvi put video jednom kad sam igrao za mlađi tim reprezentacije, da tome ima par godina. Odmah sam mu se svideo i da je najviše pristao na ovo fotkanje kad je čuo da i ja idem. Rekao sam mu da sam ja viđao njegove fotke na Instagramu i da mi se svideo, ali da stvarno nisam ni najmanje mislio da može do ovoga da dođe. Onda mi je rekao da je ljubomoran i da, kad nekoga zavoli, ne može da podnese da me u bilo kom smislu deli sa nekim. E tu sam se šokirao, rekao je „zavoli”…

Ja nikad nisam voleo nekoga, tj. jesam prvu devojku, ali ni sa njom mi nije bilo ovako i nikad nisam bio ljubomoran. Ali sam na trenutak zamislio njega sa nekim ili nekom drugom i odmah sam se iznervirao, tako da sam shvatio da sam verovatno i ja ljubomoran. A ne znam kako izgleda kad nekoga voliš, osim što znam da mi nikad ni sa kim nije bilo lepo kao ovih par dana sa njim i da me briga za sve ostalo. Onda mi je rekao da mi je za utehu to što niko sem njega nije imao moju guzu i štipnuo me je. Hteo sam malo da ga zajebavam, pa sam rekao:
– Samo jedan crnja. – Ščepao me je za nadlaktice, naglo pomerio i gledao pravo u oči. Bio je besan i pitao me je šta sam rekao. Nastavio sam da se zezam pa sam mu rekao da me je jedan crnja jebao, ali niko više. Rekao je:
– Toliko godina te gledam i želim, i sad ovo da mi uradiš?

Pocrveneo je u licu i suza mu je krenula iz oka. Odmakao se i okrenuo na drugu stranu. Mnogo mi je bilo žao pa sam mu rekao da se šalim i zagrlio ga. Okrenuo se i pitao me je je l’ se stvarno šalim, rekao sam – da. Uhvatio me je i kroz osmeh rekao:
– E sad ćeš da vidiš svoga Boga!

gej grubo karanje sa kondomom

Legao je preko mene, naglo me povukao za kosu i ljubio po vratu, žestoko. Raširio mi je noge i namestio kurac. Sjurio ga je celog, na šta sam zacvileo. Zabolelo me je, hteo sam da se izmaknem, ali ceo je ležao preko mene. Žestoko je počeo da me kara.

U jednom trenutku sam počeo da uživam, stenjem. Ruke su mu bile pored moje glave i gledao me je pravo u oči dok ga je divljački nabijao u mene. Svakim ubodom, kroz celo telo mi je prolazila struja. Počeo je još žešće i tad sam mislio da ću poludeti od užitka. Sve vreme smo se gledali pravo u oči. Ne znam šta je radio, ali mene je odjednom pogodilo nešto, da sam počeo da svršavam dok mi se kurac trljao između mog i njegovog tela. Svršavao je i on.

Nismo skretali pogled jedan sa drugoga. Ostao je tako i gledao me je. Poljubio me je sočno, a onda opet gledao. Rekao mi je:
– Nemoj više tako da se zajebavaš.

Rekao sam mu da mi je žao i da nisam očekivao da će da ga pogodi. Ispričao sam mu šta sam do sad radio i sa kim, onda je i on meni ispričao da je imao sex sa 3 muškarca, ali ni jedan nije iz Srbije. Pitao me je jesam li imao nekad nekoga da mi se baš svideo, nekog ortaka iz kluba. Rekao sam ne i pitao ga što. A on mi je rekao da znam na koga da obratim pažnju i nasmejao se. Sve to mi je bilo baš simpatično.

Sutradan smo krenuli nazad. U avionu smo sedeli jedan pored drugog i sve vreme se čačkali kolenima. Obojica smo živeli sami, pa nam viđanje neće biti problem. To veče nismo bili zajedno, ali smo pričali sve dok nismo zaspali. Dok smo razgovarali, rekao mi je da ga pali sve u vezi mene i da mu je i sad dignut samo što pričamo. Onda me je pozvao na video poziv i pokazao da ga drka. Bilo mi je malo neprijatno, ne znam što, ali i ja sam njemu pokazao. Zajedno smo svršili i zaspali.

jedan gej drugome svršava po kurcu

Ovo sve traje već dva i po meseca. Morao sam da podelim sve ovo, jer sam neverovatno srećan, kao nikad u životu.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x