Pokazao mi je kolika je drolja moja majka, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Pokazao mi je kolika je drolja moja majka, I deo

Uhvatio je za kosu i podigao je na noge, pritom neprekidno govoreci kako će je kažnjavati. Ostavio je da stoji i počeo joj čvrsto mesiti one njene ogromne polulopte od sisa, a zatim se bacio svojim zubima na njih snažno je ujedajući sa svih strana tih sisa kojima me je dojila dok sam bio mali. Vriskala je i jaukala, a i on, u istom trenu uživajući za balavim zubima zarivenim u njene mesnate sise. Ugledao sam tragove ugriza kada je konačno ispustio sise iz svojih usta. Naglo je okrenuo leđima i presavio preko naslona fotelje.

Odvezao joj ruke da bi joj opet svaku ruku ponaosob vezao za rukodržače fotelja. Njena ogromna guzica poprimila je svoj konačan oblik pred našim očima, čvrsto utegnuta u beloj suknji koju je nosila.

Za to vreme njen gospodar. Jauknula je od bola i sa svakim novim udarcem njeni su jauci postajali sve jači i jači.

spanking kaišem

Ako, bij je – govorio sam u sebi. Kažnjavaj je. Kazni tu kobilu od moje majke, tu seosku kurvetinu. Nek’ vrišti kurva. Gledao sam, njena ogromna guzica samo je blago podrhtavala utegnuta u suknji pri svakom novom udarcu. Slušao sam njene jecaje, jauke, slušao i sve brže povlačio kožicu napred-nazad.

Prestao je, a onda joj pocepao suknju u jednom trenu, pocepao joj gaćice i njeni ogromni beli guzovi, na kojima se jasno ocrtavao kaiš, bljesnuli su na svetlosti. Mokra pička moje majke jasno se cedila niz njenih nogu, njen ružičasti anus gotovo da se otvorio.
– Oh, kakvu guzicu imaš kurvetino – govorio je bacivši kaiš i meseći joj te ogromne polulopte.

Već sledeceg trena zario je prst u guzu moje majke, drugom rukom uhvativši je za kuk. Dugo „ahhhhh” otelo joj se pri prvom ulazu i sa svakim novim i bržim, postajao je kraći i kraći. Uživala je s tim prstom u guzici primetno i bez srama, kao i svaka obična kurva. Njen jebač, izvukavši prst iz njene guzice, plusnuo je jako, te se ona zatalasala. Prišao joj s prednje strane gledajući je, a zatim joj je tiho rekao:
– Kurvo, do sad sam te obrađivao i kažnjavao ja, ali sad… – zastao je – sad će te kažnjavati niko drugi nego tvoj rođeni i ljubljeni sin. Marko, kreni, nastavi – gotovo da je naredio i ja sam, ne čekavši ni časa, odgurnuo vrata iza kojih sam se skrivao, i napaljen, ljut, lud i besan, prošao kraj ogromne guzice moje majke koju sam jako šljapnuo u prolazu i stao pred njom.

Pokazao mi je kolika je drolja moja majka, II deo

– Marko… Marko… Šta? – promucala je, ne verujući svojim očima, onako presavijena i vezana.
– Ćuti kurvo – proderao sam se i zavalio joj šamarčinu, dok se Đorđe samo smejao sa strane. Ah, kako je bio dobar osećaj zavaliti šamarčinu rođenoj kevi, goloj, vezanoj, spremnoj za svaku kaznu. Zasviđao mi se taj osećaj i moja šaka je krenula još jednom, još jednom i još jednom.

Saznao sam gorku istinu o mojoj majci – kurveštiji

– Marko, sine… Nemoooooj – vriskala je, spremna gotovo da se rasplače. Uhvatio sam je za kosu i pokušao joj zapušiti usta svojim kurcem, no ona je stisla zube i okretala glavu, te je moj kurac samo razvaljivao usnice majke nailazeći na zid njenih belih zuba. No, Đorđe joj je u tom trenu prišao od pozadi i u jednom zamahu navukao joj svoj ogromni kurac u njenu guzicu. Instiktivno je otvorila usta zavrištati i moj kurac konačno je upao u grlo moje majke.
– Ahhh – izustio sam osećajući vrelinu njenih usta.  Konačno, kurac njenog sina bio je u njenim ustima, davio je i duvao joj još više njene naduvane obraze.  Obema rukama uhvatio sam je za glavu i navlačio je svom jačinom na kurac koga je rodila. Moja majka je zaista imala razrađeno i duboko grlo, kao prava pravcata drolja. Grlo za svačiji kurac, pa čak i moj. Kurac njenog sina koga je u tom trenu gutala, dok iza nje veliko svrdlo od kurca zarivalo se u njenu guzicu i cepalo je. Dečko u toj guzici je gotovo pomahnitao. Deljao joj guzicu i pljeskao je svom jacinom svojim šakama. Nismo je ispuštali. Naši ubodi postajali su sve snažniji i snažniji, brži i brži, njeno duboko „mmmm” postajalo je sve glasnije i glasnije.

No, pre nego što se moj kurac raspukao u ustima moje majke, izvukao sam ga, a jebač iza nje prestao je sa snažnim jebanjem i lagano joj ga zarivao. Gledao sam je; nije progovarala, disala je duboko, gledala me je puštajući da joj se pljuvačka cedi niz bradu. Poneko „ah” i lagani trzaji pri svakom novom i laganom ubodu jebača iza nje, odavali su je da uživa.

Pokazao mi je kolika je drolja moja majka, II deo

Ćutke, ne skidajući pogled sa tog lepog lica moje majke, lagano sam prišao kurcem i milovao joj obraze, usnice.
– Mmmmmm – otelo joj se dok je sklapala oči i palacala jezikom da ga obliže.
– Majko, prava si drolja – progovorio sam u uzdasima. – Jebali su te svi i svakakvi. Muzli te kao kobilu, punili ti usta, pičku, dupe. Reci, reci ko te je još jebao majko, reci, želim da znam.
– Mmmm – progovarala je oblizujući kurac svoga sina i držeći drugi kurac u svojoj guzici. – Roki, mmmm, onaj ciganin, mmmm, što nam kopao za temelj, mmm. Krcko, mmm, tvoj drug, mmmmm. Zoran, mmm, policajac, mmmm i njegov partner. Čika Kića. Mmmm, tvoj čika Kića.
– Pa zar i s očevim rođenim bratom? – upitao sam gotovo ne verujući.
– Da i on, mmmm – nastavila je i dalje ljubeći mi kurac, uživajući u laganim naletima kurca u sebi. – I sa Kurtešijem, mmmm i ko zna mmmm, kojim još njegovim zemljacima, mmmm, koji su hteli, mmmm, jebati,  mmmm, nešto, mmmm, srpsko, mmmm.
– Ha, ha – začuo se jebač iza nje. – Pa tvoja je majka svetska kurvetina, prava drolja. – Ne – vrištao sam se u sebi – ne, ne, ne samo s njima. Sa svima neka je, ali zašto sa njima? Sa Šiptarom, ne, sa Šiptarima. Pa moj otac je tom šiptaru zapalio radnju. Pa ona je znala da on svom svojom dušom mrzi Šiptare, da je kao oficir ratovao s njima na Kosovu, a ona…
– Pričaj, kako. Kako kurvetino? – podigao sam glas i krenuo je lupati kurcem po obrazima, nosu, a ona je govorila:
– Znaš da je otac zbog paljenja bio u pritvoru i Kurteši je hteo podići optužbu. Ja sam otišla kod njega i dala mu se. Oh sine, nemoj me kriviti – nastavila je zatvorenih očiju, primajući šamare mog kurca sa instaliranim kurcem u dupetu koji je lagano kresao i tiho, da bi jebač mogao sve da čuje. – Nemoj me kriviti. Kada sam ga prvi put osetila, kada sam osetila taj šiptarski Kurtešijev kurac, zaboravila sam više ko sam i šta sam. Od velike Srpkinje zauvek poželela sam da budem šiptarska drolja.

Ispustila je jedno dugo „oooohh”, zatim još jedno „sineee” i:
– Jebao me je kao nikada do tada niko. Silovao me je kao nijednu nikad niko i opet nanovo i nanovo silovao. Onda su došla njegova braća. Svako je ponaosob želeo silovati Srpkinju i svako me je ponaosob silovao. Prvo jedan po jedan, zatim svi.

mmf trojka

Prestala je na trenutak sama mi uzevši kurac u usta, nasadila se par puta glavom u njega uz dugo, „mmmmmm”, zatim ga ispustila i nastavila:
– Punili su svojim šiptarskim semenom grlo njihove kurve Srpkinje, njenu guzu, pičku. Mara, moja koleginica kod koje sam išla gotovo svake treće večeri, nije nikada ni postojala. Bio je to Kurteši, odvodio bi me u vikendicu i tamo me davao gotovo uvek novim Šiptarima.

Njen jebač iza nje ubrzao je ritam.
– Jebote – govorio je – ovo je bolje od svakog filma. Nastavi kurvo – dernuo se i još jednom joj snažno ošinuo guzicu. Ja sam joj sad kao omamljen milovao kosu rukom i kurcem joj nanovo milovao lice.
– Dolazili su – nastavila je – raznorazni tipovi. Kurteši ih je dovodio s Kosova, svi željni srpske kurvetine. Sećaš se da sam te godine kada sam tebe poslala u Španiju i ja otišla na more u Grčku. Pa nije bila Grčka, bila je Albanija. Jebali su me danonoćno punih deset dana, mladi, stari, pa i deca. Dovodili su da uče kako treba jebati srpske kurvetine. Otplatila sam mu ubrzo poslastičaru, a već znaš da je te iste godine otvorio još jednu. Tvoja mama je to zaradila, mmmm.

Tu je bio kraj svega što sam ranije verovao. Zašao sam joj otpozadi i gotovo odgurnuo Đorđa. Podigao sam kaiš sa poda i stegao joj oko vrata, baš kao kobili. Povukao sam je pozadi koliko sam mogao. Presavila se u kukovima, još više istrtivši guzicu sa podignutom glavom i rukama još uvek vezanim za rukodržače fotelje.
– Voliš šiptarski kurac, je li majko, kurvetino!? Sad ćeš videti šta je kurac, Srpski kurac, kurac tvoga sina.

Bez čekanja zario sam joj ga u guzicu

– Ah – zaječala je, pa sam je još jače stegnuo kaišem, da je počela krkljati. Ne govoreći nastavio sam je guziti, dok joj je Đorđe širio usta kurcem. Njegov debeo kurac ponovo je nestao u ustima moje majke, kao što je moj kurac nestajao u njenoj guzici.

spit roast

Nakon višeminutnog jebanja moje majke, odvezali smo joj ruke i stavili je na pod. Kleknuo sam i zadigao joj noge, rukama je uhvativši za teške guzove. Malo sam je podigao i sjurio svoj kurac u nju.

– Ah – najednom je progovorila i obujmila me svojim rukama. Zamešala je guzicom, prigrlila me i strasno se ljubila sa mnom, kao sa njenim najvećim ljubavnikom. Uživali smo oboje jedno u drugome, kada na sebi osetio sam Đorđa.
– Marko, jeb’o sam ti kevu – rekao je. – A sad ću jebati tebe. – Ispustio sam majčin jezik iz svojih usta. Ne vadeći ga, okrenuo sam glavu i pogledao tog dečka zbog kojeg sam i ja sad u pički moje majke i znam svu istinu o njoj.
– Jebi ga! Jebi nas! – začuo sam reči kroz uzdahe moje majke. Okrenuo sam se i lagano primakao usne njenim ustima. Nisam se hteo pustiti iz tog predivnog poljupca, nisam ga hteo vaditi iz pičke moje majke, čak ni onda dok sam osećao kako mi guzu cepa ogromna kurčina majčinog doskorašnjeg jebača.

bisex vozić

Jeb’o me je mali gotovo cele noći. Isto toliko jebao sam ja svoju majku, isto, jebao je on moju majku. Na kraju smo se oboje našli u njoj, svrsili i ispišali se u pički i guzici moje majke, i ne vadeći ga, zaspali, tu. Tu na njoj, na mojoj majci, na najvećoj kurvi koju sam ikada upoznao.

I dalje sam gledao u stranicu poznatog gay chata. Ponovo postao svestan gde sam.  U malom pravougaoniku treperila je crtica, čekala je sve ovo vreme da upišem nick i krenem s chatom. Prislonio sam prste na tastaturu i prsti su počeli ukucavati: „Jebem_Si_Kevu”.

Ostavio sam na kraju rečenice crticu da treperi, ustao i otišao u dnevnu sobu. Ugledao sam guzicu jedne rasne žene, jedne kobile, najveće kurveštije koju sam ikada upoznao, moje majke, kako se trese u kuhinji dok je brisala tek oprane sudove.  Začula mi je korake i znala je da će biti jebana cele noći, kao i mnogo puta do tada, kao i mnogo puta od večeri u kojoj sam saznao sve o mojoj majci.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Iako je ovo vjerojatno izmišljena priča,odlična je. Volio bih da saznam da se moja majka jebe okolo,da je drolja pa da je i ja karam..
Obožavam incest i ja sam jebao rodicu,kćerku od mamine sestre i bilo je fantastično..ako u BiH ima incest parova volio bih da se upoznamo

1
0
Would love your thoughts, please comment.x