Maratonsko skidanje mraka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Prilično sam kasno umočio u životu. Imao sam već 18 godina. Neki moji drugari su već imali po dvije-tri recke. Meni, jednom ultra mega napaljenom tinejdžeru, put do onih stvari je izgledao kao najteži na svijetu.

Sama pubertetska patnja za tom divnom ženskom stvari, kod mene je dosezala nekakve toliko čudne nivoe, da se sjećam da sam bio ubijeđen kako će sve moje frustracije nestati sa prvim umakanjem. Naravno i kako sam nepravedno uskraćen za to.

Patio sam jebeno. Pokušavao sam da naguzim plišanog medu, zeku, stavljao ga između radijatorskih rebara, drkao ovako, drkao onako, sve ne bi li makar malo sebi približio taj osjećaj strasti i izgaranja koji su, po meni, u to vrijeme imali samo privilegovani. Ljude sam dijelio na „jebu” i „ne jebu”. U mojoj grupi je bilo grozno prazno i usamljeno.

tumblr_nel5qizlb51qb18qmo1_500

Svoj današnji fizički stas stekao sam sa 16 godina: 187cm, 87kg. I kita mi je iste dužine. Centimetara 17 i po. Kasnije su tu došli tegovi, plivanje, sport. Razvio sam se u jednog normalnog mladića, reći ću, nešto iznad prosjeka. Bicepse me nije sramota nikome pokazati, a ona stvar je rasla samo u širinu. Bio je to kurčić „mašala“. No, kako sve u životu dođe na red, tako je došao red i na njega da upozna kako je to biti ušuškan u toploj vlažnoj jamici.

Ljeto. Meni 18 punih bilo zimus. Riješio sam čvrsto da je vrijeme da se već nešto opali kako treba. No, već dvomjesečno blejanje po bazenu i rijekama nije davalo nikakve rezultate. Opet sam tonuo duboko u tu jamu nejebice. Danas neću nigdje. Popeću se na zgradu, i gore na terasi igrati bele s drugarima. Ima tuš, ima društvo. Pogled sa zgrade je predivan. Bude ponekad i neka curica. Ne vjerujem da će biti išta gore nego obično. Stigao sam, i primjećujem otprilike dvadesetak individua u četiri grupe od po četiri-pet ljudi. Na lijevom uglu terase ugledam žensko društvo. Njih četiri, kako se izležavaju na peškirima. Naravno, među njima odmah primjetim Ivonu.

rbfrp03626

Ivona je pičić broj jedan u gradu. Zabavlja se s jednim poznatim sportistom, koji se može danas pohvaliti da je igrao za dvije reprezentacije u rukometu. Nekad one bivše Juge a u skorijoj prošlosti i za repku jedne od država te iste bivše Juge. Strava momak, omiljen lik među svojim sugrađanima, sve naj, naj. A i nas klince je gotivio.

Ona, nekih 170 santimetara visine, ni grama sala. Grudi joj nisu bile veće od trojke, a guza onako, jebiga, ženski lijepa i obla kako treba. Mrvicu bih joj još kila nabacio da je za rađati. Ali avaj. Plameno crvene kose malo do ispod ušiju. Za sve drugo savršena. Tako je izgledala Ivona. Sa licem zloće iz novije američke porno industrije. Ma na Ivonu smo ga svi bacali zajedno u nesvjest. Ja ga sa razlogom bacim i danas ponekad.

175

Upravo završismo partiju bele na četrdeset stepeni i počesmo da se rasipamo. Neki odoše pod tuš, neki kući, a ja ostao da sjedim leđima okrenut njoj. Bio me blam da ustanem, jer mi ona stvar stoji već sat vremena i samo je pitanje trenutka i nezgodnog dodira, pa da se isprosipam naokolo. Iza mene leži ona na leđima. Ima sunčane naočale. One tamne, što se ispod njih ništa ne vidi. Teško je bilo svako malo ne okrenuti se i obradovati oči.

Njoj nisi mogao pogledati samo u dupe, recimo. Nju si morao ošmekati od glave do pete, koliko je dobra bila. Onako je usput dobacila kako je grozno vruće, i ustala sa peškira da promijeni pozu. Ja sam odgovorio potvrdno i nastavio da je gledam. Kita mi je pulsirala i već prilično boljela od ukrućenosti. Cijelo vrijeme sam držao mali peškir preko gaća da se ne provalim. Instiktivno mi je pružila ruku da joj pomognem da ustane. Kad se pridigla sa peškira zahvalila se i okrenula mi leđa. Njeno dupe je bilo tik ispred mojih očiju na jedno dvadesetak cantimetara. Sagnula se da popravi peškir. U momentu kad se nagnula vidio sam to čudo od pizdeka. Kostim joj se pomaknuo skroz u stranu! Vidio sam joj komplet plan upravo onako kako bi momčić mojih godina poželio to da vidi izbliza. Za mene je vrijeme tog momenta stalo.

cxq1fbewaaeboz0

Bio je to pičić, rijetko prekriven crvenim tankim dlačicama. Klićo je imao malkice svjetlije crveniju boju od ostatka mesa okolo, koje mi je izgledalo nekako više roze. Mirisao je na kremu ili ulje za sunčanje i bio nekako sav ukvašen.

Ljudi, ja sam danas po prvi put u životu vidio tu stvar! Shvatio, da je poenta i moja svrha u životu, da se što više družim sa njezinim veličanstvom – pizdekom. Čitav spektakl je realno trajao, recimo, nekih 20-tak sekundi.

Ona je ovaj put sjela i čuo sam je kako sa drugom komšinicom komentariše da joj se kostim malo iskrivio. Ja tu više nisam mogao izdržati. Skočio sam i otišao na drugu stranu zgrade, gdje je servisni ulaz za lift.

Zbog velike buke, tu se niko nije volio previše zadržavati. Srećom, nailazim na momenat samoće i brzinom svjetlosti ga vadim iz gaća. Pravim svega dva tri poteza navlačenja kožice preko glavića i gledam obaranje vlasitog rekorda u špricanju u dalj. Nisam mogao da vjerujem vlasititim očima odakle tolika količina sjemena. I inače kad drkam, toga bude u obilnim količinama. Ali, ovaj put to je bio pravi vulkan, i što je zanimljivo, to su bili ne mlazovi kapljica, nego štrcaji pravih malih barica.

Gdje god je sperma kapnula, ostala je velika flekača na vrelom betonu. Istresao sam ga u nekih 20 sekundi, na brzinu sam ga vratio u kupaće (tada su se furale one Speedo gaće) i fino ga položio bočno u lijevu stranu, te provjerio da se ništa ne primjeti. Za fleke na betonu me zaboli kurac.

gifs-for-tumblr-1130

Krenuo sam nazad, a kako mi je tuš bio usput, koji put sam protrčao ispod njega da skvasim gaćice. Podugačka kita, pa pretpostavljam da uvijek ostane malo u kanalu i vlaži gaćice. No, postojala su dva problema.

Prvi je da mi kurac još uvijek stoji tako čvrsto, da kad bi nekom mogao opaliti klepku. Drugi, što je voda iz tuša bila ledena ko u tašte duša. Ali izbora sam imao, koliko i pjesničkog dara. Pod tušem sam stajao mirno kao bista nekog narodnog heroja u parku.

Zbog izbočine u gaćama, morao sam biti okrenut leđima ostatku svijeta. Da zlo bude još gore, slike u Ivonine pice glavi ne mrznu. Samo se izmjenjuju jedna za drugom. Ovaj put me kurac bukvalno trgao od bola, da sam ga odlučio baciti tu ispod tuša. Okrenut leđima desno rukom sam ga izvadio sa strane i sa par zamaha bacio u još jedan trans. Doduše, ne tako intezivan kao prvi put.

6a0105364a8fba970c019101b34d99970c-800wi

Ostao sam cvokoćući pod tušem još dva-tri minuta i polako krenuo nazad. Pogledom sam preletio narod koji je bio na terasi, i sa olakšanjem skužio da nikom ništa nije sumnjivo. Nakon žestokog rashlađivanja, sjeo sam nazad na šatorsko krilo. Bio je to moj najbolji drkanjac ikad! Misli su mi nekako leteće. Nisam se mogao usredototčiti ni na šta, osim na fleševe slika Ivoninog međunožja. Bojao sam se opet pogledati prema njoj.

U jednom momentu osjetim kako se nečije užareno tijelo pripija uz moja mokra leđa. Čujem njen glas koji se rashlađuje bez infarkta jajnika pod tušem: „Uuuuu Borise, kako si supeeeeer.” Ajoj! Da samo zna u koliko poza sam je maloprije izvrtio, pomislih, pitam se da li bi isto tako opet uradila. Pravim se da smo kao super drugari, iako je starija od mene nekih pet-šest godina. Prihvatam igru. Spuštam ruke oko njenih koljena, koja su oko mene. Zgrabim je i lagano se nagnem prema naprijed. Osjetim je da se sva zalijepila za mene. Njena roze pica je na mojim leđima, ljudi!. A moje sreće!

991582058-sun-creme-piggyback-closeness-shoulder

– Pazi, pašćemo! – viknu, pa se ja lagano vratih prema nazad, pokušavajući pritom zapamtiti svaki mogući trenutak, da bih skupio što više materijala za budući drkanjac. Brene, Marine Perazić i druge tadašnje zvijezde, nisu u tom trenutku bile ni prinjeti Ivoni. A i ulijepile su se već stranice sa njihovim likovima, pravo da vam kažem.

Vrativši se lagano unazad primjetila je da mi kitača viri iz gaća i lagano mi šapnu na uho svojim seksi glasićem: – Pokrij se, viri ti ćuna blento jedan.

Uzmem ga hitro jednom rukom i krenem da ga vraćam postranice na lijevo, gdje ga obično i držim, a pri tome ga uhvatim odmah iznad korjena i onako folerski mrdnem malo s njim gore-dole, kako bi bila sigurna da će ga dobro vidjeti. Reče još da sam pravi đavo, i lagano me pusti.

– Izvini – dodadoh još snuždeno, na šta mi ona reče da ne brinem, jer niko ništa nije vidio. Trenutak kasnije me zakucala ušima od beton, kad je tiho rekla da je baš lijep i velik kurac. Nešto u fazonu blago mojoj djevoci ili nemaš se šta stiditi.

Odmah sam, kao što izdrkah pod tušem, izbacio da nemam djevojku. Ona, kao, ne može da vjeruje i vrati se na svoje mjesto vidno crvenija u licu. Što meni dade satisfakciju, kako sam ga barem nekoj (i to kakvoj!) dao na stručan uvid. O nalazima sudskog vještaka da i ne pričam! Ostatak dana mi je prošao u razmišljanju o njoj. To veče sam ga bacio u nesvjest još tri puta, i svaki idući je bio sve deblji i bolniji. Tu noć sam, koliko se sjećam, slabo spavao, ali od silnog navlačenja – kožicu sam uspio zacrveniti do krvi.

image13

Idućih par dana sam proveo dežurajući na terasi i zamišljajući kojekakve scenarije. Tri dana su prošla i već sam se polako mirio sa sudbinom. Moraću čekati još dva dana do subote i na sve to, veliko je pitanje da li će se uopšte pojaviti za vikend.

Četvrtak ujutro, negdje oko 9 časova, krenuo sam na terasu. Znao sam da ću biti sam barem jedno sat vremena. Raspust je, niko ne ustaje prije deset, a ja nisam nikad bio spavalica.

Fufling! Nisam mogao da vjerujem ko me nadmašio u ranoranilačkom sportu. To jutro prva je bila Ivona. Čula me kada sam otvarao metalna vrata, pogledala me, i spretno prebacila peškir preko grudi.

– Aaa ti si, zatvori samo vrata molim te. – rekla je mirnije kada me prepoznala. Nije imala gornji dio kostima. Rekoh samo kratko zdravo, poslušno zatvorih vrata i priđoh da sjednem pored nje. Betonske pločice mi zaroštiljaše guzicu gotovo do cvrčanja, ali istrpjeh. Ponudila me cigarom koju nisam odbio. Zanimljivo, sjela mi je kao da sam pušač. Ni jednom se ne zakašljah. Ona reče da mi fino stoji cigareta i kako imam prave muške ruke. Vjerovatno sam se malo zacrvenio na taj komentar, jer sam u sebi mislio kako bi je te ruke pronosale na kari po ovoj terasi. Samo kad bi mi dala! Zahvalio sam se na komplimentu, i pitao otkud ona danas ovdje.

Jutros je malo prespavala, nije joj se išlo na posao u žurbi, i da je još šef riba što kasni. Odlučila da se izležava čitav dan, reći će da je dobila ili tako nešto. Radila je kao medicinska sestra u obližnjem domu zdravlja. Taman kad sam počeo da je zamišljam kao jednu od onih, koje su seksi-humoru imaju mala okrugla usta, glupu facu, i ogrnomne sisetine; trže me pitanjem. – Kako to da nemaš curu?

pic_1_big

Rekla je to kao da nastavljamo neku davno prekinutu temu, pa joj odvratih da sam imao jednu skoro, ali da se nismo slagali i da je bila glupa. Istina je bila da sam od Marine tražio da mi da, dva dana pred njen 17-ti rođendan, na šta mi je ona teatralno opalila šamar. Nikad je niko nije tako uvrijedio u životu kao ja, rekla je na kraju, ali ja se više sjećam kako mi je bridio obraz.

Ivona se kratko nasmija i reče da to tako ide u životu, ali da se ne brinem, jer sve to bude i prođe. Ja kao sa razumijevanjem potvrdih, i konačno se malo opustih. Počeh je gutati pogledom, čim mi ne bi vidjela oči. Ma to nije bila žena – to je bila žena anđeo!

Njeno, inače blijedo tijelo, od silnog sunčanja je sad imalo neku predivnu i toplu boju kože. Ozarih se i ja sav, a ona stvar u gaćama skoči na gotovs. Sjedio sam sa blago savijenim nogama, vješto krijući dignutu kitu. Kad smo ispušili po još jednu cigaretu, ugasila je svoju o pod i pružila mi je, rekaviši da bacim pikavce u odvod. Uzeh pikavac i skočih, brzo okrenuvši joj leđa. Kad sam se vraćao vidio sam kako se namješta na peškiru. Iskoristila je moju kamuflažu, da istim poslom i ona legne na stomak. Bio sam sretan da ga nije skontala, koliko i što joj ne vidjeh sise.

Razvukao sam peškir praveći se da ga istresam, a zapravo da bi ga stavio još bliže njoj. Taman da legnem, a stvar je počela kao u filmu. Zamolila me da joj namažem leđa! Treptao sam pa i dohvatio kremu za sunčanje a ona gotovo da je osjetila brzopletost. Pružila mi je odignuvši desnu sisu taman toliko da se nije vidjela bradavica. Uzeh kremu i kleknuh pored nje.

promo_estetica

Počeo sam da mažem. I mazao, i mazao, i mazao i jedva čuh da nešto govori. Kaže, nije tražila masažu, nego samo da je namažem. Jebiga, zanio sam se k’o po šljunku. Oborio sam pogled i već preventivno počeo podizati koljeno, da mi ne vidi kurac ako se okrene.

Umjesto toga, ona raspoloženo reče kako ne mari, jer to radim odlično. – Hmmmm… Ispuštala je uzdahe zadovoljstva, a ja opet sa druge strane „hmmm” u sebi od muke.

Rekla mi je da stanem nakon nekih desetak minuta i pridigla se. Okrenuta meni leđima počela je da kopča gornji dio i stala. Kaže, ne treba meni ovo, pa nisam ja neki manijak da mora skrivati od mene. Leže na leđa: – ‘Ajde sada molim te i sa prednje strane, samo molim te budi nježan sa grudima.

Nisam mogao vlastitim očima i ušima da vjerujem. Možda i još kojem snu. Odmah sam se prihvatio posla. Kleknuh pored nje kao kajakaš i počeh.

Stavih kreme u ruke i prvo pođoh od vrata pa lagano preko grudi. Na grudima se malo zadržah. Pri prvom dodiru njenih nježnih i lijepih sisica vidjeh kako su joj se bradavice nekako zaoštrile i počeh rukom da kružim lagano oko njih.

U jednom momentu sam imao obe ruke na njenim sisama i pomislih kako je ovo super. Njoj se ote uzdah koji je ličio više na jecaj. Reče mi da nastavim tako sve do nogu. Malo nevoljno sam napustio predio grudi i krenuo prema stomaku. Imala je čvrst stomak za ženu. Namazao sam je do kostima i krenuo prema nogama. Ona je malo spustila kupaći. Taman do brežuljčića pogrivenog svilenim dlačicama, ne dužim od jedno centimetar.

ftop-ru_39122

Uf, tu sam skoro poludio od uzbuđenja. Kako je samo fino mirisala, najradije bih joj odmah zabio glavu u gaće i pojeo je svu. Da ne bih ispao amater preskočio sam ostatak gaćica i spustio ruke na njene noge. Ruke su mi bile na samo dva tri cantimetra on njenjog roze raja. Sva moja muka bi nestala kad bi mi samo dala joj stavim. Vidjela bi ona šta je prava jebačina – pomislih. Najteže mi je bilo taj dio masirati. Na sve to, oni njenji uzdasi su stvarno sve više ličili na jecaje. Mislio sam da ću eksplodirati svakog trenutka. Nekako teška srca se rastadoh od zone butina i bedara, te krenuh mazati koljena. Sad sam joj bio već skoro leđima okrenut.

U jednom momentu osjetim ruku na svom petom elementu.

Okrenuh glavu i pogledah je. Malo se bila iskosila i samo me je gledala. Ja se okrenuh njoj i složih neku, danas kad se sjetim smiješnu, ali tada je valjda trebala biti faca frajera. Toga se uvijek sjetim danas kad gledam De Nira u „Taksisti” pred ogledalom. Grizla je svoje usne nekako nježno i pogledom kao da je tražila moje odobrenje da ga izvadi iz šorca. Lagano sam ga izvadio sa strane ne skidajući šorc i pomislio kako bi baš bilo sranje da se sad probudim.

giphy

Uzela ga je u ruku i stisnula lagano. Čuo sam jedno tiho i jebozovno „mmmm” iz njenih usta. Napravila je rukom par laganih pokreta i rekla mi da ćutim o ovome. Drugom rukom mi je sama pomaknula šorts u stranu i ispustila jaja. Uvhatila ih je odozdo i igrala se sa njima slično kao da mijenja sijalicu.

Samo sam klimnuo glavom i gledao šta radi, ukočeno, kao da me medicinska sestra dezinfikuje dole, prije promjene zavoja. Njene ruke su izgledale tako čedno i nježno na mom krucu prošaranom venama, kroz koje je tekao čitav Amazon.

– Lijep je – reče mi i nastavi da radi rukom polako. – Svršiću – odgovorih joj. – Pa svrši – odgovori. Kako je to rekla ja sam osjetio blage grčeve kako se spremaju da izbljuju sve što ima u jajima. Počeh da špricam a ona ubrza svoje pokrete rukom. Na već vrelom betonu je bilo prava lokva sperme ali ona nije puštala. Primjetio sam da sam je uspio pogoditi po bedrima i stomaku na šta se ona samo namijala i rekla da je sve u redu. Valjda je odgovarala na moj zabrinuti izraz lica, koji je već fasovao grižu savjesti.

10928627_954022391304984_1458701669_n

Sklonila je ruku i brisala maramicom. Prvo sebe, a onda je pokušala i da skloni spermu sa betona. Bojala se kako bi neko mogao naići i vidjeti. No spermu po betonu je samo uspijela razmazati još više. Dok je pokušavali sakriti tragove, vidjela je da mi kurac još uvijek stoji dignut.

Ustala je i ovaj put se nekako duboko zagledala u mene. Reče mi da ustanem i da pođem sa njom. Nisam smio progovoriti ni jedne riječi, da ne bih šta slučajno pokvario. Ćutke sam išao za njom i gledao kako lijepo guzelja.

Nisam mogao vjerovati šta mi se upravo desilo i to sa jednom od naj riba u gradu. Sišli smo sa terase na šesnaesti i pozvali lift. Rekla mi je da ide kući i da dođem za njom za deset minuta, da ne zvonim već samo tiho da uđem. Biće otključano. Prije nego što je ušla u lift, okrenula se još jednom, pogledala lijevo-desno, i uhvatila me rukom za kurac. – Nemoj da ne dođeš. Dodala je na kraju uz moje potpuno zaprepaštenje.

Ma šta da ne dođem, ma ima da sletim ko Matija sa skele prije par godina, kad je polomio obe ruke – pomislim dok sam zatvarao vrata za njom i počeh razmišljati kako potrošiti jebenih deset minuta, koje su mi sad izgledale kao čitava godina. Znam, idem lagano pješke do trećeg. Pa da to je to. Na svakom spratu sam pokušavao skontati koliko je vremena prošlo. Sreo sam par komšija usput i svaki put kad bi neko naišao stao sam pored prozora u stubištu i njima leđima okrenut kao nešto gledao van a sve da ni bi primjetili izbočinu u mojim gaćama.

tumblr_mc2knyjgjk1rdqxy3o1_400

Stigoh do prvog sprata i dođoh pred njena vrata. Srce mi je htjelo iskočiti iz grudi. Pokušavao sam da se smirim. Udahnuo sam par puta i rekao sebi: to je to, nema nazad, ako pita za iskustvo naravno da sam iskusan. Slagaću.

Ušao sam tiho i zaključao vrata. Čuo sam vodu u kupatilu. Odškrinula je vrata kupatila i rekla mi da dođem. Ugasila je veliko svjetlo i upalila samo ono malo iznad umivaonika. Vratila se u kadu i sjela. Nisam oklijevao ni sekunde. Skinuo sam majicu i spustio šorts. Prišao sam kadi. Rukom me je uhvatila za kurac i počela da ga mazi.

„Dođi”, rekla je. Sjeo sam nekako u pomalenu kadu nasuprot njoj i gledao je. Upijao sam svaki njen dio tijela. Prišla mi je i prebacila noge preko mojih. Gledala me nježno i počela da ljubi. Bilo mi je predivno. Spustio sam ruke sa njenih ramena milovao joj grudi.

Prekinula je ljubljenje pokazala mi da se malo pridignem i uzela kurac u svoje ruke. Zavrnula mi je kožicu do kraja jednom rukom i uzela neku kupku drugom, pa malo iscjedila po glaviću. Nježno ga je istrljala i oborila dole u vodu da ga ispere. Malo me je zabolilo kad ga je povila na dole.

– Divan je. Ustani – reče mi. Stao sam ispred nje i posmatrao. Gledala me je direktno u oči. Priđe ustima i lagano naslonila jezik na vrh glavića. Poče lagano kružiti jezikom oko glavića. Stala je na kratko i opet se zagledala u mene. Ovaj put je zinula i uzela ga čitavog u usta.

tumblr_mrwh33u8oc1sfcuxuo1_500

Mogao sam da primjetim kako joj se vilica raširila i da jedva može da ga stavi u usta. Ovaj put sam ja rekao: „Mmmmmm”. Ruke je držala na mom dupetu i počela lagano da se privlači i da gura svoju lijepu glavicu naprijed-nazad. Ćutao sam i posmatrao je.

Ovaj put je pokušala da ga stavi koliko god može i stigla je do pola. Uživao sam gledajući svoju vlastitu kurčinu u svoj njegovoj veličini, kako uranja i izranja iz njenih usta. Rukama mi je dala znak da želi da radim bokovima naprijed-nazad. Počeo sam lagano da se njišem i da s vremena na vrijeme dodam pokoje „aaah“, kako sam već vidio da to rade u filmovima.

Realno, nisam osjećao potrebu da ispuštam bilo kakve zvukove. Počeo sam sve brže da joj ga guram u usta i u jednom momentu se zagrcnula. Počela je da kašlje i drugom rukom se pridržala za njega. – Dobro, sjedi sad. Rekla je nakon par minuta.

tumblr_nl8vkdcu0g1u1wtt0o1_400

Sjeo sam nazad u kadu a ona je uzela tuš i pustila vodu. Istuširala nas je oboje, ustala i izašla iz kade. Uzela je peškir i stala ispred. Izašao sam i počeo da je ljubim. Kobasica između nas mi nije dozvoljavalja da je skorz prigrlim. Pogledala ga je, nasmijala se, te rekla da sam stvarno opičen. Uzela me je za ruku i povela. Dovela me je do sobe i sjela je na krevet. Sagnuo sam se i počeo da je ljubim. Brzo je prekinula ljubljenje, i odgurnula me da se ispravim. Privukla me i stavila noge oko mojih. Opet mi je uputila pogled i uzela ga desnom rukom. Lijeva joj je bila na mojim jajima. Lagano je prevukla kožicu par puta i bukvalno se zabila u njega ustima.

Sada je to radila brzo i žestoko da sam čuo „flop-flop“ pri svakom njenom pokretu glave. Od samog zvuka koji je proizvodilo njeno pušenje, meni je u glavi nastajalo neko dodatno prijatno ludilo.

Tada osjetim kako ću da se ispraznim i rukama je uhvatim za glavu da je usporim i da joj dam do znanja da će sada šricanje ali ona samo nastavi da puši nešto pliće, ‘al ubrza rad desnom rukom. Počeh da se praznim. Grč za grčem je izbacivao spermu u njena usta a ona je na svaki moj grč i štrc dodavala po jedno „mmmmm“. Špricao sam, čini mi se, skoro minut. Počela je da usporava rukom i pažljivo ga je izvukla iz usta. Još je stajao čvrsto. Ustala je, prinjela mi je usne da me poljubi, no ja sam instiktivno okrenuo glavu.

tumblr_nvi0fmoz301sf3a59o1_500

Nasmijala se i otišla u kuhinju. Čuo sam da otvara frižider. Vratila se sa dve čaše traubi-sode. Pružila mi je jednu, koju sam iskapio u sekundi. Sjela je kraj mene i lagano pijuckala. Cijelo vrijeme se smiješila. Nije ništa govorila. Ja sam mogao samo jedno da zaključim. Pa ona obožava da puši i na sve to još i guta! A čovječe, koja pušačica ova moja komšinica!!!

Sjedili smo tako nekih par minuta i ona se pomjeri i leže na krevet. Reče mi da dođem kraj nje. Pitala me jel’ mi bilo fino. Čuj fino, ma nahvalio sam je da mi je to bilo najbolje pušenje u životu. Jedino što nije znala da mi je to ujedno i prvo pušenje. Igrala se sa mojim friško niklim maljama neko vrijeme i pitala me hoću li opet da mi puši.

Nisam ništa rekao nego sam samo malo izbacio bokove i pokazao joj da mi kurac stoji na gotovs još od momenta kad sam je ugledao na terasi. Rekla da je opkoračim i da joj guram odozgo u usta. Odmah sam se našao u iznad nje i počeo lagano da ga vadim i stavljam joj u usta. Radio sam bokovima lagano i uživao u prizoru.

tumblr_oeakafcm711vb0t14o1_500

U sobu je dolazilo par zraka sunca taman toliko da sam mogao da vidim kako moje tamnom plave vene nestaju u njenim ustima. Kurac me je već odavno boluckao. Glavić više nije bio crvene nego modro plave boje. Kao da mi je sva krv iz organizma bila u njemu. Ona je rukama samo privlačila sebi moje dupe i čas ga lizala, čas uzimala čitavog u usta.

Pomalo sam se već brinuo da od stavljanja kolege u njenu roze pičkicu neće biti ništa, ali se nisam smio buniti jer je i ovo za mene bio vrh seksualnog iskustva. Uz to, to nije bila nikakva starija teta iz mašte dječaka, nego pravi pravcati avion od pičoke.

Nastavio sam gledati. Kako je to divno radila! Čas ga guta, čas oblizuje jezikom. Osjetio sam da će ovaj put biti problema da svršim. Toliko sam bio napaljen, da mi je kurac bio tvrd kao stijena. Stala je sa igrom i rekla mi da joj ga sad malo nabijam u usta odozgo. Odmah sam joj ga stavio i polako gurnuo da vidim dokle može da ga proguta. Virilo je nekih pet centimetara kare, da bi joj zatim stalo sve. Odurnula me obema rukama od kukove i pogledala sa oduševljenjem prema samoj sebi, gotovo ponosno. Zatim je uzela dah i nabila ga potpuno u grlo.

tumblr_odxcbjavjq1ulctv0o1_500

Osjetio sam glavićem vrelinu njenih krajnika. To me sluđivalo. Počeo sam da radim bokovima i izvlačio ga tik da ne ispadne, pa opet vraćao. Ona mi je dala znak da to radim agresivnije. Malo mi je bila frka da je ne povrijedim, ali evo joj ga kad hoće.

Počeo sam silovito da joj ga nabijam u usta i nakon nekog vremena, obliven znojem, morao sam stati nakratko da odmorim. Ona ga nije ispuštala iz usta cijelo vrijeme. Već sam se pitao koji joj je kurac, osim mog, naravno. Ono što stariji muškarci priželjkuju i teško dobijaju, mladi i početnici potpuno preziru.

Ako nešto mislim jebati – sad je prilika – pomislio sam i odmah se složio da je krajnje vrijeme da nešto i uradim. Kako sam zaključio, njoj je ovo bilo sasvim dovoljno. Okrenuo sam se, i onako, ne vadeći ga iz njenih usta, spustio se prema bokovima. Izgledali su tako nježno i svileno, da sam ih morao izmaziti rukama i izljubiti. Vrijeme je bilo da probam i te sokove, o kojima sam toliko čitao u Erotici.

Prišao sam brežuljku i počeo da trljam nosem lagano po njemu. Raširila je noge. Ispred mene je sada bio prizor o kakvom maštam već nekih par godina. Divan, crvenkasto roze klitoris, prosto je tražio da ga izbalavim.

Isplazio sam jezik krenuo da ga lagano vučem po ivicama klitorisa. Osjetio sam da je zadrhtala na prvi dodir moga jezika i malo smanjila tempo pušenja. Lizao sam je nježno. Trudio sam se da pravim krugove po klitorisu, što je očigledno bio pun pogodak. Rekla mi je samo da budem nježan sa klitorisom, pa sam se zaista i trudio.

tumblr_mu8bsaoy1p1sp2xgwo1_r1_500

Srednjim prstom sam krenuo da kružim oko rupe i primjetio sam da joj stomak igra na svaki moj dodir. Polako sam ugurao srednji i osjetio da je prestala da puši. Prvo što me iznenadilo je bila veličine njene rupice. Moj prst se u njoj osjećao komforno, ali stvarno nisam vidio mjesta za nešto veće poput mog kurca. Tu sam se malo zabrinuo, da neće biti mjesta za njega.

Prijao joj je svaki pokret mog prsta u kombinaciji sa jezikom. Sve sam to radio polako i sa nekom mrvicom straha u sebi da negde ne pogriješim. Izvukao sam prst i stavljao jezik u nju i dok sam to radio vidio sam joj guzu. Bio je to roze šupčić bez ijedne dlake na sebi. Pomislio sam kako bi bilo fino i njega malo liznuti. Bez razmišljanja sam jezikom prešao preko njega, na šta me je ona čvrsto stegnula nogama oko glave i rekla: – Evo ga.

Počela je da se trese, i prvi put sam čuo jedno ozbiljno i glasno „aaaaahhh“. Izvijala se nekih dve-tri minute i stala.

tumblr_o6ohyfjr3y1v8t7rco1_500

Legli smo jedno pored drugog i gledali se ćutke neko vrijeme. Pridigla se i počela namještati iznad mene. Uzela ga je i dobro pogledala. Stavila ga je u usta i napravila par pokreta glavom. Bio je sav vlažan od njene pljuvačke. Jednom rukom ga je držala i stavila sebi među noge. Molio sam boga da se nešto ne iskomplikuje i da ga uspije staviti. Polako je počela da se spušta. Osjećao sam priličan pristisak na kurcu. Da ima kost u njemu, mislim da bi ga slomila.

Opa, ušao sam skoro čitavim glavićem u nju! Osjećaj vreline njezine unutrašnjosti je bio predivan. Par puta ga je izvadila i svaki put sa mukom vratila tek toliko, da glavić i malo više uđe u nju.

Rekla mi je da imam ogoroman kurac. Naravno, mom muškom egu je to prijalo, ali sam se samo nasmijao i čekao da ta stvar od kurca konačno bude upakovana kako treba. Počinje da radi kukovima. Spušta se i diže polako. Gledam je. Gledam to anđeosko tijelo i ne mogu da vjerujem da je sada moja. Dok se spušta i pridiže, jeca. Ali ovaj put više nekako bolno. Konačno, put u nju postaje dobro uklizan i ona već počinje da skače po njemu veselo. Bolni jecaji polako prestaju i prelaze i jecaje zadovoljstva.

tumblr_mdx9xiv3ze1r4oqcfo1_

Postajem, nakon toliko vremena, opušteniji i hvatam je za guzove i pomažem joj da se nabija. Prizor moje kite kako nestaje u njoj je veličanstven i kunem se da je to nešto najljepše što muškarac može da vidi. Čitava kita jednostavno nestaje u njoj. Toplota nje unutra je nevjerovatno prijatna. Osjetim da ću da svršim i govorim joj. Izvlači ga iz sebe, okreće se i sjeda mi na lice guzicom.

Gledam joj šupčić i bez razmišljanja zabijam jezik u njega. Moj kurac je opet njeno vlasništvo i sa obe ruke ona ga izdrkava sebi ravno u usta. Da li guta, nemam pojma, jer ne vidim od njenog dupeta. Osjetim da je naslonila glavu na mene i kaže: – Neka nas ovako, hoću malo da ga gledam. Nastavljam da se igram jezikom po njenoj guzi. Posmatram, pokušavam da što bolje zapamtim svaku njenu poru, svaki ben, sve što ću kasnije moći da prevrćem u svojoj glavi kad mi zatreba. Sva je vlažna, osjetim njene sokove kako mi cure po vratu.

Kaže mi da joj stavim prst u guzu. Poslušam je i počnem nježno da ga stavljam i izvlačim. To ju dovodi do ludila.

eating-pussy-with-a-finger-in-the-ass

Izvukla se i legla pored mene postranice. Uzela me je za kurac i dodiruje se po guznim oblinama sa njim. „Dođi”, govori mi. Zadiže desnu nogu i rukom naštima kitu na svoju pičku. Počeo sam da guram, lagano pridržavajući za korijen. Ušao sam i čuo je kako sretno zaprede kao mačka. Spustila je nogu i još malo se natrćila.

Iz sve sporijeg ritma prešao sam u brži. Odjednom je iznenađeno vrisnula i prokomentarisala kako je već dva i da moram da požurim. Stara joj se vraća s posla u tri. Prvo nisam mogao vjerovati da je već 14, ali pogled na časovnik iznad kreveta me vratio u realnost. Pa ja nju guzim jutros od deset! Moja radost je bila beskrajna, ali toliko još poza bih želio da isprobam, prije nego se ovaj san završi. Vadim ga i govorim joj da klekne jer hoću da joj ga utjeram sa leđa. A ko još nije maštao da kara s guza?

tumblr_oe6y5iinnr1vb0t14o1_500

Poslušno se pridigne i okrene. Izbacuje mi svoju predivnu guzicu i lagano je mrda lijevo-desno. Uhvatim je jednom rukom, a drugom krenem da joj ga zabijem čvrsto, odlučan da joj ga ovaj put utjeram maksimalno duboko. Nakon manjih problema sa mojim pogađanjem prave rupe, ona ga uzima u ruku i sama naslanja na svoju picu. Lagano se gurne unazad i navuče se na njega. Zgrabim je obema rukama i krenem da je navlačim.

Ispočetka gurajući ga pomalo i izvlačeći ga skoro da ne ispadne. Reče mi da ga ne vadim. Već sam počeo žestoko da je nabijam. U jednom momentu je jauknula i rekla mi da ne idem skroz do kraja jer je boli.

Ok, počeo sam da idem malo pliće, a ona se izvila prema naprijed tako da sad nisam ni mogao sve cantimetre da joj stjeram. Kosti njene guzice su se zabijale u mene svaki put kad bih ga utjerao koliko sam mogao. Rekla je da zadržim taj polubrzi ritam kojim sam joj trpao. Dok sam se zabijao u nju, čuo sam samo svoja jaja kako lupkaju. Taj momenat joj se baš dopao. Sigurno, dok je rekla „toooooo“. Dodade da moram da požurim, ali ovaj put nisam osjećao ni bilo šta što bi ličilo na to da bih mogao da svršim. Pitala me hoću li brzo. Rekoh da sumnjam.

tumblr_o73vg5jafe1v25ooqo1_500

Jednom rukom mi je odozdo dohvatila jaja i počela da ih masira. Njeni dodiri po jajima su mi donijeli neviđeno dobar osjećaj i počeo sam da osjećam kako mi ta kombinacija savršeno odgovara i da ako ovako nastavi da me češka po jajima da ću skoro i da svršim.

Govorim joj da mi još malo treba i gledam na sat. 14 časova i 40 minuta. Vrijeme leti kad ne treba. Ona počinje da stenje sve glasnije i govori mi da ga ne vadim. Osjetim grčenje svih mišića u svom kurcu i počinjem da svršavam. Osjećaj u kiti je na granici prijatnosti i bola, ali ne prestajem da ga zabijam. Vadim ga, i vidim da nemam više ni kapi u sebi.

Ona se okreće i skače mi u zagrljaj, te počne da se trese i mumla od zadovoljstva. Brzinski šaram rukama po njenom tijelu i ljubim je.

tumblr_nkxfmxuwhx1twdj1wo1_400

Kad se smirila sjeo sam kraj nje i čekao reakciju. Rekla mi je samo da moram da požurim. Za sekund sam otrčao u kupatilo i tamo navukao šorts i majicu i zaputio se prema vratima. Uhvatila me za kurac na izlazu i bacila mi žvaku. Zamolila me da ćutim o ovom. Nije ona kurva! Ja sam joj jednostvano dobar frajer, kojem nije mogla odoljeti. Moj ego je bio najveći na svijetu tog trenutka. Potvrdno sam klimnuo glavom i izašao iz stana.

Spustio sam se pješice u prizemlje i sjeo na klupu ispred zgrade. Tad je naišla teta Marta i ja sam se pristojno obratio sa „dobar dan“. Otpozdravila je i produžila. Aaaa, guzio sam ti kćerku – došlo mi je da joj doviknem. Umjesto toga, sjedio sam na klupi i pokušavao da sumiram osjećanja.

Prijmetio sam da mi se noge malo tresu. Ustao sam s klupe i otišao kući. Milioni do tada nepoznatih emocija su me preplavili. Ušao sam i otišao u kupatilo. Stao pred ogledalo i neprekidno vrtio slike nje na mojoj kari. Guzica, pička, sisa jedna, sisa druga, šupak, njena faca. Sve sam to danas guštao. Pa ja sam od danas i zvanično jebač! – Zaključih zadovljno, gledajući se u ogledalo. – Pa, čestitam Borise! Od danas više nemaš tu svoju veliku brigu – rekoh sam sebi glasno. Spustio sam pogled na šorts i vidio da mi kurac opet stoji uspravno.

Pokušao sam da ga još jednom izdrkam ali nisam uspio koliko me kurac bolio. Vratio sam ga nazad, izjurio van da nađem svog najboljeg druga Petra, jer ako nekom ne ispričam, biće kao nisam ni jebao. Naravno, Petar mi ni dan danas ne vjeruje.

tumblr_nfbra4yyvs1qb18qmo1_r1_400

Idući dan sam je vidio na terasi sa nekom meni nepoznatom drugaricom. Kratko me pozdravila i nastavila se sunčati. Malo sam se prošetao po terasi i primjetio da me ustvari ignoriše. Na prvu sam se osjetio malo potreseno, ali sam shvatio da je to u stvari naša tajna i da joj ne bih smio zamjeriti, taman da me ne pozdravlja uopšte.

Sreo sam je to veče kad se vraćala kući iz šetnje. Izašla je iz nekog skupog automobila i krenula prema ulazu. Ja sam ušao u zgradu i stao pored lifta praveći sa da idem kući. Stala je kraj mene i pitala me kako sam. Odgovorio sam da sam super i uzvratio pitanje. Rekla mi je da je umorna. Ušli smo u lift i krenuli. Stali smo na drugom spratu da ona izađe. Neću nikad zaboraviti šta mi je rekla tada:

– Boki, slušaj, ti si super momak i ono što smo nas dvoje uradili treba da ostane iza nas. Ipak imam momka za kog se mislim udati i kojeg volim. Ti si mi se jednostavno desio, i to je to. Samo ću ti reći da sam jedva ustala sutradan koliko me sve boli. Razvalio si me kao niko do sada. To mi je bio najbolji seks u životu i voljela bi to opet jednom uraditi s tobom ali jednostavno si premlad za mene. Ipak je moj biološki sat koju godinu ispred tvog.

– U redu – rekao sam malo potišteno, ali sam joj dodao i da se nema šta brinuti. I meni je bilo predivno. Poljubila me u usta još jednom i pomazila rukom preko hlača. Na moj dignut kurac je samo još kratko dodala jedno „mmmm”, rekla: „ćao”, i zatvorila vrata.

tumblr_mhx3i95hlu1r975rgo1_500

Pristisnuo sam zadnji sprat i otrčao na terasu. Izdrkao sam na brzinu i vratio se u lift koji je još bio tu. Narednih dva mjeseca smo se uredno pozdravljali, ali tu se sve i završavalo. Moji su odlučili da je vrijeme da se pređe u veći stan i te godine smo odselili.

Više je nisam viđao osim u svojoj mašti gdje i dan danas ponekad redovno navrati.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x