Jebao sam babu u sočnu mesnatu pičketinu, i sise

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ova priča je istinita, malo ima dodataka da bi bilo lepše za čitanje. Evo da počnem ovako: znam da to nije normalno, ali me strašno pale babe i starije žene, sa većim sisama i velikim guzovima. Koliko sam samo puta posmatrao komšinice dok rade u bašti, i drkao kao lud. Baš jedna takva je živela pored mene u mom selu, ali imala je ludog muža koji je pio i nisam ni pomišljao da bilo šta pokušam.

Imala je oko 60 godina, baš prava seljanka, uvek u onim širokim suknjama, marama na glavi i majica bez dekoltea, skroz oko vrata. Ali sam se opet palio na njene ogromne sise koje su se njihale slobodne ispod njene majice, njenu ogromnu guzicu i bele debele noge. Često je dolazila kod moje bake na kafu, i ja sam uvek sedio u blizini i gledao da slučajno kad sedi na kauču pomeri suknju pa da vidim njene bele debele butine. Možda je i ona znala šta ja smeram jer sam buljio u nju kao lud, ali to nikad nije pokazala.

Često sam sa njima išao na njive da radim i to sam iskorišćavao da gledam, kad kopamo krompir uvek sam išao iza nje i gledao u njene noge, jer se suknja zadigne do iznad kolena, a to me je dovodilo do ludila, pa sam trčao do žbuna kao da idem pišati, a drkao sam kao lud.

drkanje u travi

Jednom prilikom sam išao sâm sa njom na njivu, jer mi smo imali traktor pa sam je ja vozio da nešto radi. Smišljao sam kako da nešto uradim a da to bude na fin način, ali mi ništa nije padalo na pamet. Na njivi smo radili, i ona odjednom reče:
– Moram do šumice da naberem nekog bilja za čaj.

A ja sam znao da nije zbog toga nego je sigurno trebala u wc, ali ju je bio stid da mi kaže, inače je bila jako stidljiva. Krenula je i zamakla iza šumice, a ja sam lagano krenuo za njom i kad sam video da je stala, ja sam čučnuo iza nekog grma i gledao šta će raditi. Zadigla je suknju i sevnula je velika bela guzičetina, nije imala ni gaća, video sam kako je bila čupava, sva je zarasla među nogama. Onda se naguzila i počela pišati. Brzo je spustlia suknju i počela brati neke trave, samo da se ne vrati prazni ruku, a ja sam se brzo vratio na njivu, legao pored traktora i uzeo jedno pivo. Ubrzo je došla i rekla:
– ‘Ajde da idemo, ja sam umorna, stigle ove godine, ne mogu raditi kao pre.
– Ma još si ti mlada – reko’ ja.

Ona onako postiđeno se pope na traktor i nije progovarala ništa čitav put do kuće. Kasnije sam razmisljao da li je to bilo ispravno što sam uradio, bilo mi je i krivo i drago što sam to rekao, jer je znala barem malo zašto je onako gledam.

Sledeći dan sam video kako njen muž ide nekud, taxi je došao po njega. Molio sam boga da ide na više dana jer mi to daje više vremena da nešto uradim sa njegovom ženom. Pitao sam svoju baku gdje ide, a ona mi je rekla da ide u banju na pet dana. Zamalo da uzviknem od sreće. Odma’ sledeći dan sam krenuo u akciju, kontao sam u sebi – i da me odbije, ne bi smela reći mužu šta sam pokušao, jer je bila stidljiva.

Ušao sam u njeno dvorište i čuo sam da iz štale dopiru neki zvuci. Ušao sam tamo, a ona je unutra nešto radila oko krava. Bila se tako oznojila, da joj se majica zalepila za sise, tako da su se crne bradavice videle kroz majicu…

– Dobar dan – rekao sam.
– Zdravo – odgovorila je.
– Ima li šta da pomognem? – upitah ja.
– E, kad bi mogao da mi srušiš sena sa tavana… – reče ona.
– Ma naravno da mogu.

velike sisetine

Popeo sam se gore, srušio sam dosta sena i sišao, i video nju onako savijenu kako nešto veze na podu, a guzica se iskazala u punoj veličini. Pomislio sam da je to pravi trenutak i prišao sam joj sa leđa i naguzio je tako jako, da se odma’ ispravila, a onda sam je uhvatio za sisetine. Kako su samo bile meke i vruće, a guza mekana. Počela se otimati, govoreći:
– Jesi li ti normalan? Pusti me, budalo jedna!

A ja sam je još jače stegnuo, tako da sam utonuo u njenu meku guzu, a kurac je već našao put i kroz tanku ljetnu suknju klizio između guzova. Još se više počela otimati i nekako se otrgla i krenula da izađe.

Nisam odustajao – krenuo sam za njom. Nisam imao šta da izgubim jer sam već zajeb’o

Sustigao sam je i prevalio na meko seno. Pala je potrbuške, a ja preko nje, tako da mi je kurac bio opet na njenoj velikoj mekanoj guzici. Jednom rukom sam je stisnuo, a drugom sam joj zadigao suknju. Sevnula je velika bela guzica, a i videla se malo zarasla pičketina. Rukom sam malo protrljao preko teško dostupne pičke i izvadio kurac i počeo ga gurati. Teško je ulazio i zbog gustih dlaka, a i zbog njene debele guze.

Ušao je samo glavić, a ona se i dalje otimala. Ali, osetio sam da sve više popušta. I dalje se mrdala, ali to mi je još i prijalo, jer je mešala guzom na mom nabreklom kurcu, i napokon je otpor prestao i samo je rekla:
– Molim te, ‘ajd samo brzo. Nai’će neko…

To me je tako ohrabrilo da sam joj malo pridigao guzu i onda sam mogao da joj gurnem do kraja. Počela je uzdisati, nabijao sam je kao lud, tako da se guzica talasala. Zavukao sam ruke ispod majice i počeo joj mesiti sisetine. Bile su skroz oznojane, tako da su mi klizile iz ruku.

– Požuri, molim te, nai’će neko – opet je rekla.

jebanje babe u prirodi

I tad sam izvadio iz pičke i počeo da špricam po beloj guzi. Ona nije ni mogla da sačeka, nego je odma’ ustala, spustila suknju, nije ni obrisala spermu, i istrčala je iz štale. Ja sam se malo obrisao i polako izašao…

Kad sam došao kući, nisam mogao verovati da sam to uradio, a još mi je bilo čudnije što me je pustila da je jebem. Te noći sam još pet puta izdrkao sećajući se jebačine…

Sledećeg dana sam skupio hrabrosti da odem kod nje da vidim šta će biti dalje. Ušao sam u kuću, a ona je u kuhinji nešto radila.

– Zdravo – rekla je kao da se ništa nije desilo.
– Dobar dan – rekao sam.
– Jesi i danas došao da mi pomogneš? – rekla je.
– Pa ako ima šta – rekao sam.
– Ono od juče zaboravi, ono nisi smeo uraditi, mogu baba da ti budem – reče ona.
– Neće se ponoviti – rekao sam – a jesi li ti uživala? – upitao sam.
– Pa ti si stvarno bezobrazan – reče ona – ‘Ajde idi kući ako nemaš pametnija posla – reče.
– Priznaj da ti je bilo lepo – nastavio sam.
– Pa jeste, ali to više nesmijemo raditi – odgovori.
– Ma šta ima veze? Uživamo i niko neće znati. ‘Ajd još jednom da te pojebem, molim te!
– ‘Ajde idi kući, rekla sam ti.

jebanje babe

Opet sam nasrnuo na nju, to je bilo jače od mene, ali sad sam dobio šamarčinu. Ali, ni to me nije zaustavilo, nasrnuo sam opet.

– Ti si mali stvarno uporan – reče ona sa malim smeškom.

E sad će mi dati – pomislio sam – ima da je jebem kao lud!

Gurnuo sam je na kauč, samo je zadigla suknju i raširila noge. Opet se videla njena zarasla pička, ali sada u punoj veličini jer sam je juče jebao zguza, a sada je ležala na leđima raširenih nogu. Prišao sam i počeo da joj trljam veliki klitoris. Dlake su joj bile tako guste i oštre. Malo sam ih razmakao i prišao nabreklim kurcem, nabio sam joj ga tako jako da je vrisnula od bola. Zadig’o sam joj majicu i ispale su prevelike bele sise sa nabreklim bradavicama. Počeo sam ih jako stiskati i mesiti. Bile su tako meke i nežne, to me je još više napalilo i počeo sam je puniti spermom. Tokom jebanja ništa nije progovarala, niti stenjala, kao da nije ni osetila moj kurac.

jebanje babe

Sišao sam sa nje, ona je vratila suknju, spustila majicu i sela, a ja sam onako go kao od majke rođen sedeo pored nje. Kurac je još bio nadignut.

– Tebi mali još nije dosta? – reče ona i uze svojom grubom rukom kurac i poče ga nespretno drkati, kao da to nikad nije radila.
– Stavi ga usta – čim sam to rekao ona se sagnu i stavi ga u svoja vrela i mekana usta. Nije ga znala pušiti, jezikom ga je oblizivala kao sladoled, ali sam vidio da je to pali.

Zavukao sam joj ruku ispod suknje i napipao skroz mokru pičku. Zabio sam joj dva prsta, ali nije reagovala, pa sam joj zavukao i treći, i onda je počela stenjati i vrteti guzom. Vrteo sam prstima u njenoj nabrekloj pičketini, dok mi je ona pušila kurac, a drugom rukom sam joj preko majice stiskao sise. Počela se grčiti i svršavala je. Nisam mogao da verujem!

Pustila je kurac, legla na pod i počela se uvijati, a obe ruke je stavila na pičku i trljala se po klitorisu kao luda. I ja sam sišao na pod, zadigao joj majicu i počeo joj lizati bradavice. Ona se uvijala ispod mene i onda me je rukama uhvatila za glavu i stisnula me u svoje mekane sisetine. Čitava faca mi je uronila u njene nežne sisetine, gurala mi je polako glavu preko stomaka, pa do mokre pičke, nos mi se našao na njenoj mokroj čupavoj pički. Nisam je mogao lizati, jer je sva zarasla, a ona me je sve više gurala.

matorka puši kitu

– ‘Ajde obrij pičku, pa ću onda lizati – rekao sam.
– Ma ja to nikad nisam radila – rekla je nesigurno.
– Ako hoćeš, ja ću ti obrijati polako? – pitao sam.
– Ti si mali totalno lud – reče sa smeškom.
– ‘Ajde da te obrijem, pa ćeš videti kako ližem pičketinu, ima da uživaš – rekoh tako da sam je odma’ napalio i pristala je da joj obrijem pičku.

Otišli smo u kupatilo, rekao sam joj da se skine i uđe u kadu, ali kad je ušla, video sam da će biti teško, jer je podebela i teško dostupna, i onda sam joj rekao da bi najlakše bilo da legne na pod i raširi noge, i tako smo uradili. Legla je na pod i ispod smo stavili neku staru plahtu, uzeo sam penu i žilet od njenog muža, stavio sam na ruke pjene i počeo joj mazati po pičketini.

– Molim te, samo polako, bojim se da ćeš me poseći – reče ona.
– Ne boj se ništa – rekoh onako samouvereno, iako to nikad nisam radio.

lizanje dlakave pičke

Polako sam žiletom skidao čupu oko pičke i niže, i napokon sam je fino izbrijo, da se sijala. Ona je ustala, pogledala na ogledalo i nije mogla verovati – u 60. godini je obrijala pičku. Gledala je u nju zbunjeno i sa nekim strahom u očima, i onda reče:
– A joj, pa šta ću reći mužu kad se vrati? – upita ona zabrinuto.
– Je l’ te jebe često? – upitah.
– Jednom mesečno kad mu se digne, ali tera me da spavam gola – reče zabrinuto.
– Reci mu da si išla kod doktora, da si imala problema, pa si morala – dosetih se ja.
– E to ću reci, baš sam išla skoro kod doktora – reče ona sa malim olakšanjem.
– ‘Ajde sad da sapereš pičku, pa ćemo ponovo u akciju – rekoh ja. Ušla je u kadu, uzela tuš i počela prati pičku. Prišao sam i rekao:
– ‘Ajde da se zajedno istuširamo.
– Taman da mi nasapunjaš leđa – reče ona.

Stao sam iza nje u kadu i počeo lagano da joj sapunjam leđa, a kurac je bio u punoj veličini i dodirivao je njenu veliku guzu. Prešao sam na ramena, pa sam počeo da sapunjam i sisetine, isklizavale su mi iz ruku, bile su ogromne, a onda sam čučnuo i počeo da joj sapunjam noge i pičku. Ona je počela uzdisati. Posle je ona mene nasapunjala. Istuširali smo se i onako mirisni i čisti legli na krevet i počeli priču:

– Ovo je za sad dobro, ali staćemo kada mi dođe muž – reče ona.
– Ma nać’emo mi načina da se jebemo – odgovorih.
– Ponovo sam se osetila kao žena, baš mi je lepo sa tobom – reče ona.
– E najlepše tek dolazi – rekoh sa osmehom.

svršavanje po sisama

Onda sam je lagano opkoračio, onako golu, seo joj ispod stomaka i počeo da je ljubim po mekanim mirisnim sisama. Grickao sam bradavice, pa sam se lagano spuštao sve do obrijane sveže pičketine. Bila je tako mesnata i velika. Prvo sam jezikom kružio po klitorisu, a ona je od uzbuđenja uhvatila svoje sisetine i počela ih stiskati, a ja sam sve više vrteo jezikom po njenoj pički, pa sam ga zabio do kraja. Nije joj puno trebalo i opet se počela grčiti i svršavati. Vrištala je od zadovoljstva.

Onda sam joj opet seo na stomak, ali malo više blizu sisetina, skupio sam ih rukama i zabio kurac. Počeo sam je nabijati u sise. Kako su samo bile meke, velike… To me je tako napalilo, da sam je išpricao po vratu. Nisam više mogao, pao sam na krevet.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Volim ove pričice sa bakama.

Bog, volija bi pisat sa starijim danas.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x