Razvojni put mladog jebača, VII deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Razvojni put mladog jebača, VI deo

Došao je kraj školske godine. Provukao sam se kroz iglene uši, jer me nisu izbacili. Nataliju nisam video posle one jebačine sa Mirandom. Izuzetno se vešto skrivala od mene, verovatno od sramote što sam video da je drkala na nas. Tražio sam je, ali bezuspešno. Nije bila ni na proslavi kraja škole. Čuo sam da se opravdala nekom virozom. Kakva kurac viroza u junu mesecu – mislio sam ja. Bio sam besan, jer sam bio ubeđen da beži od mene. Onda sam saznao razlog njenog bolovanja. Krsto, naš profesor fizičkog, je napustio školu. Dobio je bolje radno mesto u Zagrebu, i još da dopunski radi kao trener. Nataliju je to potpuno slomilo. Smatrao sam svojom dužnošću da joj pomognem i da joj se sad nađem. Morao sam staviti šlag na svoju tortu.

Našao sam je u jednom kafiću gde sedi sama u separeu. Normalno da sam se sam pozvao da sednem. Natalija je počela da koluta očima kad sam seo:
– Samo si mi ti falio u životu – dočekala me odmah na nož.
– Vidi lutko, ja sam ti ipak prijatelj bez obzira na sve što se desilo među nama. Čuo sam za onog skota Krstu. Mislim da si živela u zabludi, on nikad ne bi napustio ženu i decu. Samo te je iskorištavao, i emotivno i seksualno – počeo sam ja da je tešim. Krenula je da jeca i tiho plače. Polako sam je zagrlio, i pritisnuo na sebe. Naslonila je glavu na moje grudi i tiho uzdisala. Ona – čelična ledi, ikona škole, najobožavanija i najodvratnija devojka istovremeno sad je bespomoćno tražila utehu od osobe koju je možda mrzela najviše na svetu.
– Bože šta sam ti skrivila? Da me ti tešiš, da me ti savetuješ, pa ja sam želela da ti umreš. Da te nema.
– Vidiš kako on misli na mene. Da sam umro, ko bi sad bio pored tebe – lupao sam nemilice. – Kurac mi se počeo buditi. Separe u kafiću je bio poslednji u nizu i u polumraku. Mazio sam je po leđima i ramenima. Videlo se da joj to prija i da se polako opušta.
– Sve sam mu dala, i sebe i svoju čednost. Čak sam i tebe trpela samo zbog ljubavi prema njemu. A on me je šutnuo kao kantu.
– Ja te i sad volim. To što me ti mrziš mene još vise popaljuje – krenuo sam na sve ili ništa i nastavio: – Želeo sam te pored sebe iako si volela oženjenog čoveka. On ti je bio sve, a ja ništa. Sve ću ti oprostiti, ako mi dopustiš da te volim.

vaćarenje na javnom mestu, ruka u gaćicama

Gađao sam je strelama istine pravo u srce. Slušala me je i znala je da sam u pravu. Lagala je sebe da će otići sa njim, da će imati svoju decu, i da će biti sretna. Na kraju je završila prevarena, postiđena, uplašena i uplakana. Završila je u mom naručju, osobe od koje je najmanje očekivala podršku. Milovao sam je sve intenzivnije. Nije se bunila, a prestala je i da plače. Osećao sam da se lomi. Unutrašnja borba ju je mrvila i kidala kao suvu grančicu. Znala je da je na prekretnici, i da neću odustati od nje nikad. Naročito sad kad je imam u šaci. Lagao sam da je volim, to sam tada sa sigurnošću znao, ali sam je želio kao nikoga do tad. Želio sam je posedovati, da je spustim sa nebesa među nas obične ljude. Da joj pokažem da na svetu ima još nešto osim njenog poimanja života. Hteo sam da vidim kako će se snaći u novonastaloj situaciji, da li je jedna obična kukavica ili jedan izvanredno čvrst karakter, neustrašiva i odlučna. Navijao sam za telesnu strast, jer ako bude nešto drugo sve će mi se srušiti.

– Mirko ja te ne volim, ali sam ti jako zahvalna što si sad ovde i što me tešiš – rekla je i okrenula se prema meni licem u lice.

Usne su nam se spojile. Želela me je. Osetio sam moć. Znao sam da je znala da je krenula putem bez povratka. Nema nazad. Dve godine sam čekao ovaj trenutak i ništa se nije moglo desiti da to pokvari. Godinama smo istovremeno mrzeli jedno drugo, želeli jedno drugo i sad kad smo to dobili svako se borio sa svojim demonima. Jezici su nam se milovali, a ruke se stiskale boreći se da ne završe u međunožju. Još uvek smo se ljubili, lizali, izmenjivali dah i pljuvačku. Jezikom sam joj šetao vratom, kupio suzice iz oka, i grickao ušnu resicu.

Kurac mi je drobio jaja, ali sam morao izdržati…

Stigao sam do cilja, samo još jedan korak moram napraviti, onaj najbitniji:
– Želim te, kao biljka rosu, kao zemlja kišu. Kako si mi lepa čak i ovakva, uvek si bila samo ti.
– Mirko hajdemo sutra tvojim brodićem u uvalu, molim te – rekla je to pomalo tugaljivo – ipak si ti dobra osoba. Vidimo se sutra.

Razvojni put mladog jebača, VII deo

Znao sam da je vrela i vlažna dole, da joj pica bridi, da joj kolena klecaju. Nisam hteo ništa da pokvarim ni jednim mojim gestom. Hteo sam da mi se poda bezpogovorno i bezuslovno. Te večeri sam drkao do besvesti. Zamišljao neki bolji svet u kojem ćemo živeti samo ja i Natalija, jebati se beskonačno i divlje. Zaspao sam pred zoru.

Sutradan sam spremio barku i usput svratio po nju. Jebote, izgledala je kao boginja. Plava kosa joj je lepršala na toplom junskom povetarcu. Ispod majice i šortsa se skrivao neki beli kupaći. Jedva sam se suzdržao da je ne zaskočim odmah tu na rivi.

Kad smo izašli na pučinu, Natalija koja je ležala na pramcu, skinula je gornji deo kupaćeg i bacila mi:
– Hej ovo mi ovde ne treba – veselo je viknula.
– Ne treba ti ni ono dole – uzvratio sam.
– Požuri do drage, pa ih uzmi sam.

Razvojni put mladog jebača, VII deo

Bilo mi je drago što je raspoložena. Dao sam gas na penti, da što prije stignemo. Čim smo uplovili u dragu, Natalija je skočila u more ne čekajući da se usidrimo. Sike su joj bile predivne. Inače je imala super figuru. Ni debela ni mršava.

Nasukao sam brodicu, bacio sidro i zaplivao prema njoj. Sreli smo se kad je voda bila do pojasa. Zagrlili smo se i počeli ljubiti. Strasno i željno. Moj nabrekli kurac ju je ubadao u stomak. Polako smo se ljubeći povlačili u sve pliću vodu.

Skinuo sam joj gaćice i okačio sebi oko vrata kao trofej. Senzualno, santimetar po santimetar mi je svlačila bermude. Već smo bili u vodi do članaka. Prstom me je gurnula da legnem. Jebote, ona je preuzimala inicijativu umesto mene. To me je još vise popaljivalo. Ležao sam na leđima u toplom plićaku, a tada jedna od najjebozovnijih devojaka mi je uzela kurac u usta. To je bio neopisiv osećaj.

gola devojka na plaži u plićaku

More joj je milovalo bradavice, dok mi je sisala glavić i coktajući ga uvlačila. Dlanove je oslonila na moje butine. Lagani valovčići su joj zapljuskivali pičić. Mrsio sam joj kosu dok se saginjala.

– Daj mi je, da je ližem hoću da svršimo zajedno – rekao sam.
– Mmmmmm, odmah – reče nekako s kurcem u ustima i okrenu se guzom ka mom licu. Slankast okus njene pice me je dovodio do ludila. Uvalio sam jezik u njenu brazdu i lapćao kao ker. Hteo sam da je još više napalim i polako uspevao u tome. Lizala mi je kurac od korena do glavića, požudno bez ustezanja. Kad bi joj uronio jezikom u ribicu, ona bi se zagrcnula mojim kurcem. – Jao kako si dobar, ahhh što mi radiš, ovo je preeeedddivnno, aahhh – uzdisala je nabijajući se pičkom na moje lice.

Više nije mogla izdržati i počela je nekontrolisano da se trese, orgazam je tresao kao lud. Zalivala me je obilno i dugo. Osetio sam navalu iz prepona i eksploziju iz jaja. Izbacivao sam lavu iz sebe ne znajući gde završava. Onda sam osetio njena usta kako mi dosisavaju glavić. Sladila se ostacima sperme. Sišla je sa mene i legla pored. Neko vreme smo ćutali, svako sa svojim mislima. Topla morska voda nas je dodatno popaljivala.

Razvojni put mladog jebača, VII deo

– Dobar si u ovome, ko te je naučio? Nisam znala da si iskusan ovoliko – počela je Natalija.
– Haha, pusti to, sad si ti ovde, želim tebe da zadovoljim.
– Uzmi me, radi mi šta hoćeš, tvoja sam – konačno je rekla ono što sam čekao.

Uzeo sam joj bradavicu ustima. Grickao sam ih jezikom i kružio oko njih. Bili smo na obali i sunce nam je već dobro grijalo naša gola tela. Prstima mi je prolazila kroz kosu. Prstima sam ušao u nju. Ona je otvorena, vlažna i mekana.

Bila je ženka spremna za parenje…

Kurac mi je ponovo rastao, i bio spreman za akciju. Galebovi su kružili uvalom i pevajući nam stvarali još erotičniju atmosferu. Bili smo u bezvremenskom prostoru i vremenu.

– Jebi me, samo me jebi – odzvanjalo je uvalom.

Prislonio sam glavić na njen pičić, i počeo da mazim klitoris. Njeni sokovi su podmazivali brazdu i kupali moj kurac koji je bio spreman za uron u picu. Zabio sam joj do balčaka. Ulećem u vulkan strasti. Uzdahnula je i protresla se. Uranjao sam kao mutav kad navali na telefon. Čulo se mljackanje, udarajući jaja o nju. Bila je pohotna, željna i gladna mog kurca. Kad bi osetio da bi mogla svršiti, majstorski bi ga vadio i smirivao prije novog naleta u njeno carstvo. Htela ga je sve dublje, pretvarajući se u nezasitu jebačicu. Miris njene vlažne, raspomamaljene pice me je još vise uzbuđivalo. Natalija je bila u transu.

misionarsko jebanje na plaži

– Jao kako me razvaljuješ, jebi me kao kurvu, biću tvoja kurvica, samo me trpaj – uzdisala je.
– Znam da ćeš biti.

Konačno je bila bez predrasuda, slobodna i oslobođena strahova. Bila je sad samo moja. Više se nije mogla odupreti. Orgazmi su je tresli jedan za drugim. Režala je od siline udaraca i nabijanja. Tresla se ko da je bila priključena na struju. Jebote, mislio sam da će dobiti epileptični napad. Više ni ja nisam mogao izdržati. Glavić mi je bio nedefinisane boje i kad je iz njega jurnuo gejzir, osetio sam da mi srce tuče kao ludo. Jebem ti, još ćemo pomreti ovde – mislio sam. Posle minut-dva smo se smirili, i prepustili odmoru.

– Znala sam još od onoga sa Mirandom da ću se jebati sa tobom, ali ovako nešto nisam ni u snu očekivala.
– Videćeš šta te tek čeka – nasmejao sam se.

Nismo ni bili svesni koliko sam bio u pravu i šta nas sve očekuje…

stojeći seks na javnom mestu, na plaži, od pozadi

Mix NS

Nastavak: Razvojni put mladog jebača, VIII deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Mix NS


Nije zanimljivo što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x