Razvojni put mladog jebača, VI deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Razvojni put mladog jebača, V deo

Kad smo se vratili počeo sam kovati planove o velikom švercerskom pohodu. Sad ću ja to početi raditi, ma Smilja će biti nula za mene, ali prc malo. Ništa ni od mog velikog biznisa, ni od sexa sa jebačicom Martom u Trstu.

Kako je moj dosije rastao, i pretio da dostigne veličinu Tolstojevog romana „Rat i mir“, narodna vlast mi je oduzela pasoš. Jbg, stvar je bila u tome da sam jedno vreme u svim sranjima ja bio mirođija. Namerno ili ne, uvek sam bio tu. Tako da sam uvek bio naveden kao učesnik.

Opet se sve srušilo. Morao sam se okrenuti postojećim događajima, koji su se, naravno, svi vrteli oko Natalije. Ono što me je nerviralo je bilo to da je ona postajala sve ravnodušnija na njene pušačke aktivnosti. Mislim da je to smatrala teškim ponižavanjem. Čuj ona, glavni lik škole, cucla kurac glavnom dripcu škole. To, ako bi se čulo, ubogaljilo bi je do kraja života.

Međutim, ja nisam tražio pičke. To je bilo ono što ju je mučilo, a nije mogla da shvati poentu. Morala je ona tražiti da je jebem. Da je izludim, tako da mi se sama poda. Otvoreno i bezuslovno. Naravno, ona nije znala za moje aktivnosti mladog jebača, tako da me je smatrala samo još jednim malo sofisticiranijim drkadžijom.

Onda je došao taj dan. Natalija je punila 18 godina. Naravno, nisam trebao biti pozvan, ali su stvari opet krenule u moju korist. Roditelji su joj morali na put pa je rođus pravila u svojoj kući.

– Natali dušo, nadam se da ću biti pozvan na feštu, ipak smo mi jako povezani. Ako ni preko čega, ono sigurno preko sperme – rekao sam joj.
– Mirko molim te, nemoj mi to upropastiti. Evo reci šta hoćeš, sve ću uraditi, samo me ostavi na miru.
– Možda i hoću. Ali prvo moramo još nešto obaviti. Obrijaćeš pičić i nećeš nositi gaće na rođusu. Ja te neću dirati, samo hoću da te gledam, obećavam. Samo mi spremi šlaga, ja to volim.
– Stvarno samo to hoćeš? Dobro onda, biće kako ti kažeš.

Video sam u jednom filmu sa Ćićolinom, koja nam je tada bila kraljica pornjave, kako je mazala šlagom neki obrijani pičić. Tako sam je mislio počastiti za rođendan.

fetiš sex sa hranom, šlag i voće po golom telu

Došao je i taj dan, Natin rođendan. Stigao sam kod nje predveče. Tada su takve žurke počinjale mnogo ranije nego sad. Spremio sam se kao plejboj. Pantalone i crni sako zavrnutih rukava – to je tad bio hit. Nisam to volio da nosim, tako da sam verovatno tad to i obukao prvi put. Kuća je bila ogromna, na dva sprata. Jebiga čovek je bio na položaju, imalo se – moglo se. Ko jebe mog Stevana što je sve davao na pičku i provod.

Kad sam se pojavio, svi su skoro zanemeli. Da je udario zemljotres tada manje bi se iznenadili. Prišao sam slavljenici i poljubio je u obraz i dao joj poklon. Mali se ponašao ko da je bio đak bečke škole. Još sam ih više šokirao. Majka, kad je čula gde idem, spakovala mi je jedan jebački Šanelov parfem koji je dobila na poklon. Sirota, nije ga ni otvorila… Natalija je ostala bez teksta. Prvi put se nasmešila pored mene. Očima sam je pitao da li je uradila kako sam rekao. Potvrdno je klimnula. Suknjica do kolena i bluzica je jebački stajala na njoj.

Pošto mi se međunožje počelo buditi, vreme je bilo da sednem negde. Odabrao sam neki dvosed. Privukao sam stolić sa flašom Štoka. Uvalio sam se i gledao kako plešu i tresu se. Muzika je tresla. Smenjivala se Azra, Čorba i Dugme.

Razvojni put mladog jebača, VI deo

Kulirao sam sve njih jer to nije bilo moje društvo. Sve sam se više družio sa Štokom i bilo mi je lepo. S vremena na vreme bi mi skočio kurac na Nataliju, koja je obigravala oko gostiju.

Lepršala joj je suknjica, a jedini sam ja znao da nema gaćice…

Ponovo sam nategao Štoka. Počeo je da svira Valjak. Aki Rahimovski sa njegovim hrapavkom. Muzika za ples. Počeli su da plešu. Pogledao sam gde je Natalija. Verovatno je nestala videći da sam u elementu. Odjednom se pored mene stvori jedna plava devojka.
– Bok, ja sam Miranda, Natina rodica iz Zagreba. Što si sam, vi’š kako se drugi zabavljaju – reče nekim umilnim glasićem.  – Odmerio sam je onako od glave do pete. Nije bila loša riba. Imala je prozirnu majicu sa finim sisićima spakovanim u mekani brus. Helanke su ocrtavale skladne noge.
– Miranda, vidiš da se zabavljam sa Štokom, i baš mi je lepo. Ako hoćeš možeš se pridružiti, ako ne – pali dalje.
– Ja bih nešto drugo drugo, ali… – počela je pa stala.
– Lutko ne mogu da te jebem, nešto sam indisponiran – počeo sam da serem pomalo pijan.
– Ne to, imam nešto ali nemam s kim da potrošim – šapnula mi je.
– Jao sram te bilo, bezobzirna devojko – govorio sam dvosmisleno i očima mi pokazao da mi to dâ.

dve pohotne ribe flertuju na žurci

Izvadila je smotuljak i dala mi ga. Krenula je da ustane. Povukao sam je za ruku i vratio nazad. Smotao sam džoksija za minut i zapalio. Gledala me je u neverici. Ubrzo sam postao njen idol. Vukli smo naizmenično, lupali ko Maksim po diviziji. Onda bi se prebacili na filozofiju i kobajagi raspredali teške teme. Uglavnom, odvalili smo. U neko doba došla je Natalija, i kad nas je videla, umal’ se nije šlogirala:
– Pa vi niste normalni! Miranda, di si baš njega našla od svih gostiju? – siktala je Natalija. – Joj šta da radim sad s vama… Hajde odvešću vas u sobu, da vas ne vide takve.

Ja i Miranda smo se smejali i bolio nas je kurac šta ona priča jer nam je bilo lepo. Ali, malo po malo, odvela nas je u sobu i ostavila nam flašu:
– Evo vam pa se dotucite, budale jedne, što ovo meni sve treba! – viknula je i izašla napolje iz sobe.

Tu sad dolazi do malog prekida filma. Uglavnom, posle nekog vremena ja i Miranda smo se rvali po krevetu. Bio sam iznad nje i držao joj ruke. Gledali smo se u oči. Bili smo pijani, napušeni i nadasve napaljeni. Spustio sam se prema njenom licu. Spojile su nam se usne. Počeli smo divljački da se ljubimo. Lutali su nam jezici milujući jedno drugo. Ubrzo smo bili goli.

Razvojni put mladog jebača, VI deo

Njeno krhko telo je nestajalo ispod mojih mišićavih ramena. Kurac mi je bio u bolnoj ekstazi . Krenula je rukom ka njemu i opipala ga. Odjednom mi ga je uvlačila kao usisivač. Pri tom mi je muljala jaja rukom.

– Jao kurvice što ti znaš ovo raditi – uzdisao sam.
– Budeš mi je lizat.

Odmah sam zaronio u njenu sređenu, podšišanu pičkicu. Bila je rumena i sočna. Tad se devojke nisu baš bile depilirale dole, osim bikini zone. Ujednačili smo nekako ritam i lizali se do besvesti. Guram joj prst po prst u picu, a ona guta moj kurac koji se propinje i pulsira u njenim ustima.

– Jebi me odmah, sad me jebi – govorila je između borbe sa kurcem.

U tom našem delirijumu sam čuo vrata. Malo sam zaškiljio i znao sam da nas ona gleda, premda je nisam video. Ustao sam i išamarao Mirandu kurcem još malo po ustima. Ona je halapljivo čekala da joj uteram u picu. Ja sam znao da mogu dugo, jer sam pod uticajem alkohola teže svršavao. Zato sam i radio predstavu za Nataliju. Sve sam više uživao u tome. Znao sam da drka.

Razvojni put mladog jebača, VI deo

Uterao sam joj ga do jaja, pa malo zastao.

– Joj kak je velik! Budeš me pocepal… – Stvarno joj je pica bila uska i borila se sa mojom debelom kurčinom. Onda sam počeo polako, pa sve brže i brže da je nasađujem na kurac.
– Kako si dobra, joj draga jebačice moja – tepao sam Mirandi znajući da ova sluša.
– Jebi me životinjo moja, razvali me – uzvraćala je rečima, kao da sam joj ja govorio šta da kaže.

Okrenuo sam je i ubacio joj zguza. Jaja su prašila po pički i odzvanjala sobom. Njeno gipko i zategnuto telo se izvijalo pod naletima mog kurca. Sad se moglo jasno čuti Natalijino uzdisanje sa vrata.

– Mirrrkkoo ima nekog uuu sobi – pokušavala je Miranda da nešto kaže.
– Nema nikog – odgovorio sam i jasno video Nataliju naslonjenu na dovratak sa rukom na pici. Udarala je besnu češagiju. Miranda je vrištala od zadovoljstva. Spremao mi se vrhunac, jaja su se ukrućivala. Sve je bilo spremno za eksploziju.  – Šta da te sekica vidi, kako se jebeš, a voli li ona kurčinu? – govorio sam u delirijumu.
– Ona je luuuddaa ak’ ne koristi ovu batinu, oohhhh…

jebanje od pozadi na kauču

To je bilo ono što sam čekao. Zakucao sam je na krevet i počeo je zalivati spermom. Velika količina tople i lepljive tečnosti slivala se po njenim leđima. Čuo se još jedan prigušen jecaj u pozadini. Okrenuo sam se prema vratima. Nije bilo nikoga, ali su vrata bila poluotvorena.

Na brzinu sam se obukao, poljubio Mirandu koja je ostala da leži sva ulepljena i iskočio kroz prozor.

Nataliju nisam želeo da vidim. Osvojio sam već tri boda u gostima…

svršavanje po telu

Mix NS

Nastavak: Razvojni put mladog jebača, VII deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Mix NS


Nije zanimljivo što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x