Dnevnik jedne pederske mladosti, III dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Dnevnik jedne pederske mladosti, II dio

Prvi kurac koji je potpuno prošao kroz moj šupčani prsten je bio u vlašnistvu jednog „pissing fanatika”, Njemca koji je bio poslovno u Beču. Tad sam bio u fazi kad mi je urin postajao opsesija. Bio je to jedan istetovirani freak, desetak godina stariji od mene, imao je usku, obrijanu glavu sa žućkastom, bujnom bradom, pirsovanim bradavicama, javni promiskuitetni peder kojemu je po svemu sudeći urin bio potreban kao voda.

Izgledao je kao pederski freak pa sam se pitao kako će moji susjedi interpretirati njegovu pojavu ako ga ugledaju pred mojim vratima. Kurac mu je bio moj pikantni izbor iz kataloga, masivan sa zadebljanjem prema jajima, sa debelom venom preko njega i fino ukomponiranim glavićem koji je donjim rubom oštro odskakao od preostale mase. Nosio je uvjek metalni prsten koji mu je obuhvaćao kitu u korjenu i naglašavao njime jaja.

Imao je na telefonu nešto prijatno, ulijevao je povjerenje, zato sam mu ponudio moj prostor za fuck. Kao što rekoh, tražio sam uvjek iskusne jebače, zato što su lako preuzimali inicijativu, koju ja nisam imao. Ja sam bio samo jedno znatiželjno, pasivno dupe u zemlji čudesa.

cick ring

Za njega sam se brižno pripremao. Između ostalog sam kupio novi, nešto veći plug.

Na njegovom internet profilu je imao između ostalog seriju filmića gdje ga neko zapišava, na jednom filmiću čak dvojica. Rekoh mu da za mene svrha njegovog dolaska da me razdjevći, a poslije pissing, kako god želi, vrlo rado. Vladala je jedna ugodna napetost dok sam spuštao roletne a on u WC-u postavljao stativ i kameru. Pokazao mi je kako da rukujem s njom. Pitao sam ga da li želi gledati porniće, reče – samo ako je meni potrebno. Pivo, koje inače ne pijem, je teklo u potocima, punilo mjehure.

Nakon drugog piva sam već bio pijan. Poželio sam ga, pripio sam se uz njega na sofi i počeo mu rukom stiskati kurac kroz hlače. On me je zagrlio i okrenuo mi glavu prema njegovoj i počeo me žvaliti sa strane posve neromantično. Plazio je jezik i rovao mi s njime po ustima. Njegova brada na mom licu me nije mogla toliko hladiti koliko mi je zadebjanje u njegovim hlačama moglo zagrijati.

Usta su mi zavapila za njegovom kitom

Bio sam već dovoljno pijan da sam izgubio finiju motoriku za otvaranje njegovog rajsferšlusa. On si je sam otvorio i dao mi znak da mu kitu vadim sam. Sam taj čin vađenja masivne kite iz hlača je bila čista poezija. Bila je to velika, polumlohava kita, kao na njegovim slikama. Klekao sam pred njega i uzeo mu kurac u usta bez oklijevanja.

pušenje kurca, gay

Miris muda mu je bio tako privlačno intenzivan, ja toliko pijan da nisam mogao odoljeti da si gaćice, koje sam mu upravo svukao s nogu, usniffam kao anesteziju i nastavim mu pušiti. On se smijao i nazvao me „krmačom”. Sisao sam mu kao ludak.

Glavna scena. Vadio sam plug iz dupeta, mazao si šupak gelom kao rutinirana kurva, dok si je on navlačio kondom. Legao sam potom na krevet na stomak i sav postao šupak. Sve na meni i u meni je bilo u nervnim završecima mog šupka. Kurac mu je iz prve skliznuo u mene. U tom trenutku sam imao tako intenzivna strujanja tjelom da sam se tresao kao epileptičar. Njegov dlakavi stomak se trljao o moja leđa.

Obgrlio me preko grudi i uhvatio za ramena i jebao žestokim pokretima. Krevet se tresao i udarao daskom u zid. Nije me bilo briga za susjede. Na momente je bukvalno skakao po meni, čulo se glasno šamaranje mesa kod svakog udara. Od žestine mu je spao kondom s kurca. Bio sam pijan i puštao glasove u crescendu.  Želio sam oprobati sve o čemu sam često maštao. Naslonio sam se na ormar, napućio dupe i raširio noge. Nabijao me je odozdo istim tempom i žestinom, kao prljavu ninfomanku. Želio sam da stojim u toj pozi i da me nakon njega guzi bataljon dlakavih, kuratih vojnika. Kad god je uradio kratku pauzu ja bih mješao dupetom i crijevom opipavao njegov kurac.

gej jebanje uza zid

Zatim smo otišli na krevet, legao sam na leđa, zadigao butine, on mi ih pritisnuo moje tjelo, tako da mi je šupak izišao na svjetlo. Ovaj put je to radio slow motion i gledao zainteresirano kako mu kurac ulazi u moju rupu. Čuo se zvuk kao da mi je dupe puno masti. Počeo je ubrzavati pokrete i udarati me svojim tjelom. Od tog drmanja mi se strašno pripišalo, rekoh mu da moram na pišanje. On mi reče da pričekam, krene sa mnom do WC-a, uključi kameru, legne u kadu i reče mi da je on meta. Nadao sam se da si ga neće htjeti izdrkati dok ga budem zapišavao i tuširati se poslije toga, pošto mi šupak nije dogo mogao izdržat prazninu.

Dok sam ja gledao da ne budem u fokusu kamere, on se već sam zapišavao i stenjao od zadovoljstva. Ciljao sam mu u usta, pravio je grimase kao da diže težak teret. Nakon što sam stresao zadnje kapljice urina s kurca, dadne mi rukom znak da dođem. Isključio sam kameru, ušao u kadu, legao na njega i ljubio ga pohlepno u ispišana usta, trljao se o dlakavo, popišano tjelo, o njegovu mokru bradu. Pišaćka na njemu je već bila hladna. Kada je bila tvrda i kliska, ponestalo je komfora.

Predložih mu da idemo direktno na moj krevet, da ne brine za pišaćku. Prekrio sam krevet velikim kesama za smeće i preko toga jednu staru veliku deku. On reče, smješeći se, da sam pravi profi. Napravili smo doduše ipak veliku svinjariju sa urinom, ali bilo je i goreg.

Na krevetu smo klečali, trljali se rukama, lizali se. Bilo je hladno. Stiskao sam mu dupe i trljao šupak. Primjetio sam da mu je šupak bio znatno veći i elastičniji od mog. Završio sam na leđima, on je sjeo na moj kurac, uzeo moj dildo pored kreveta, tražio da ga naslonim uz moj kurac i držim ga čvrsto, sjeo na oboje i jebao se žestoko, okrenut prema meni. Kurac mu se klatio i šamarao mu tjelo.

gay dap

Slijedeća scena. Namjestio sam se u doggy pozu i okrenuo mu guz. Opet me je jebao silovito, zakucao me bukvalno za krevet. Ležao sam na stomaku dok se nabijao u mene, kurac mi se trljao o krevet i moju butinu, i kao po običaju sam svršio neplanirano. On je izvadio je kurac iz mene, svukao kondom sa njega, okrenuo me, drkao nad mojim licem i poprskao me po ustima i žvalio me par sekundi.

Ostao sam ležati, dupe me je peklo, a on je ustao i uradio jednu duhovitu opasku povodom urinskih tragova naših stopala po parketu, koje se više ne sjećam. Tražio je ručnik od mene i brisao si bradu. Vratio se sa već pripremljenim jointom. Rekoh mu da mi je već muka od alkohola i da ću uzeti samo dim. On reče da je trava dobro sredstvo protiv mamurluka. Primjetio je da imam ostatke sperme na faci i rekao nešto kao da je spermalna maska provjerno dobra za ten.

Sjeo je u joga pozu pored moje glave i pričao mi na jedan duhovit način o nekim jurističkim apsurdnostima. Prvi udah trave me je tako sjebao da sam izgubio sam nit njegove priče. Kod drugog sam bio produhovljen. Muzika u pozadini mi je bila zanimljivija od naših tjela. Ležao sam i uživao u muzici, on je otišao da uzme mobilni i pregleda sms-ove.

Slijedeća scena. Kad sam se vratio sa pišanja, legao sam na stomak pred njega i uzeo mu mlohav kurac cjeli u usta, bez da ga nadrkavam usnama. Bio je prijatno slan. On je raširio noge i naslonio se na laktove. Kad mu je kurac toliko otekao u mojim ustima, da je iskočio iz njih, digao sam mu butine i sisao mu jaja. Palila me jr činjenica da sam bio slan od osušenog urina i ljepljiv od sperme. Pritisnuo sam mu butine uz tjelo tako da je njegov šupak bio na vidiku. Imao mu je tamni prsten, izgledao kao procjep, kao pička. Tek što sam krenuo da mu sisam klitoris, pripišalo mu se i pitao me da li želim s njim u kadu. Rekoh velikodusno da ne mora ići u kadu neka piša na licu mjesta opušteno.

golden sower gay

Digao se i klečao, pozvao me i povukao me k sebi. Pišao je uvis, sve do naših izplaženih jezika. Ja sam također pokušao da prizovem pišaćku ali nije išlo. Bio sam prilično stoned i pijan uz to. Gurnuo sam mu jezik u usta i on je poslije pišanja izdrkao po nama. Još nije ni završio sa uzdisajima, ja sam hitro legao ispod nega dok je još vruć i tražio da mi sjedne na facu i dupetom mi je trlja. Nije prošla ni minuta, eksplodirao sam.

Pala je noć. Predložio sam mu da prenoći kod mene. Reče na da ima još jedan „termin”. Whatever. Otuširao se, izvinio na svinjariji i otišao.

Imali smo još samo jednu seansu ovog tipa. Ja sam bio mrtav umoran. Zaboravih ga pitati da kopiram filmić sa njegove kartice. Nisam se otuširao ni čistio urin po stanu. Sklonio sam popišanu deku, pao sam u krevet. Kad sam se probudio, osjećao se urin, opsjedale su me slike naše jebačine kao iz jednog živopisnog porno filma. Cjeli dan. Bio sam tako napaljen da sam jedan dio osušene pišaćke sa oboda kade po ustajanju čistio jezikom i drkao. Šupak mi je bio oteknut, osjećao sam ga na predavanjima i jedva čekao da dođem kući da izdrkam. Danima poslije toga sam drkao i na naš filmić kojeg je okačio na njegov profil.

Moji ostali perverznjaci

Mislio sam napisati jednu detaljnu kronologiju mojih nastranosti, ali, kako vidim, morat ću je radikalno skratiti da ne postane roman. U svakom slučaju, poslije gore navedenih, su stampeda kurčeva galopirali preko mene, ali ovaj početak imam u sjećanju kao možda seksualno najintenzivnije iskustvo u životu. Ako mu dodamo još jednog sisatog, kuratog dirty daddy-a bez tabua, također iz moje rane piss faze, kojeg sam pozvao za praznike da živi kod mene.

gej zlatni tuš

Od stana sam napravio jebalište, adaptirao sam ga za urin-seanse i ostale gadosti. Nisam ni poštaru otvarao vrata. Cjele dane smo bili goli, tuširali se samo jednom, na moje inzistiranje, mirisali na jebačinu. Ako bi se uopće i sjetili hranjenja, jeli smo samo salatu od tunjevine, suvo meso i toast.

Stari je bio tako perverzan da sam mu se na njegovo inzistiranje, da prostiš, posrao u usta. Klistirao sam se njegovim urinom i vraćao mu ga u usta. Vezivao bi me za krevet, jašio mi na faci, jebao se mojim nosom i jezikom, natrljavao mi usne svojim šupkom, gušio me njim, svršavao mi u oko i zapišavao nas dok mi je sjedio na ustima. Jebao bi me u usta urinirajući, nabijao bi mi svoje stopalo u usta, i moj dildo kojim je upravo jebao sebe ili mene, njegove velike sise, njegova jaja, jebao me u mogućim i nemogućim pozama kurcem, dildom ili nekim slučajnim predmetom. Imao je bujnu maštu i potpunu inicijativu, znao je uvjek sta hoće. Vodio me kao znatiželjnog dječaka na ekskurziju seksualnih devijacija. Dok ga na kraju potpuno pijan nisam izbacio iz stana, nisam mogao da ga gledam.

Da spomenem i jednog judo trenera, koji me oblačio u odjeću njegove žene, stavljao bi mi njen ruž za usne. Imao sam uvjek čipkaste gaćice na sebi. U tom preodjevanju sam užavao u najmanju ruku kao i on. Ljubio me, lizao po cjelom torzu, kurac mi ne bi ni pogledao. U dupe bi me jebao uvjek u doggy pozi, a u usta – u svim zamislivim pozama.

Jedan od perverznjaka je imao procvjetali „rosebud” šupak, na kojeg je bio ponosan, uloženo je truda. Taj invertirani šupak koji mi je cvjetao u ustima, mi je postao novi kick. Još nekoliko takvih „ruža” sam imao u ustima ili sam trpao svoj kurac ili nekad cjelu šaku u njih.

Bio sam i član jednog četveročlanog grupnjak „kluba” i najmanje dva puta bio njihova „gangbang bitch”. U završnoj fazi mog pederisanja sam imao i dva kurca u šupku, koja su me penetrirala u tri različite poze. Primio sam i jedan crnački kurac, ne toliko masivan, ali crnački. Crnački kurci su bili ekskluzivna roba na tržištu.

gay gangbang

Ja sam očigledno jedna pasivna, mazohistički nastrojena kurvica. To ne znači da je to moje jedino određenje. Moja požuda je uvjek nalazila nove teme. Osim sto sam rado karao žene, imao sam i muške drolje koje sam karao, kao što sam ja bio karan. U tom slučaju su takvi muškarci morali biti feminini, glatki, lijepi, mladoliki, u najmanju ruku kao i ja. Morali su imati blijeda, glatka i obla, srcolika dupeta dok sam ih jebao. Jedan od ovih se zaljubio u mene i bombardirao me njegovom erotskom lirikom.

Dosta toga je snimano kamerom. Na internet portalima gdje pederi, perverznjaci i egzibicionisti prezentiraju svoja tjela se vjerovatno još uvjek mogu naći filmici sa mojim šupkom kao glavnim protagonistom. Može se reći da je taj život danas iza mene. Libido mi je nešto oslabio. Živim poslovno i familijarno i imam premalo vremena za maštanja. Perverznoj mašti ne dam da plane, između ostalog, i time što rutinski izdrkam ako se nagovjesti. Izdrkati mi uspjeva, da se tako izrazim, i samo drkanjem, bez slika u glavi ili na monitoru. Ili se jednostavno redovno jebem sa ženom.

Moja žena pozna moju seksualnu prošlost u grubim crtama. I ona ima svoje nastranosti. Dok sam ova dva dana u osami prizivao moja sjećanja da ih sročim u ovaj tekst, izdrkao sam dva puta. Sad ću još jednom.

pišanje u usta, gejevi

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x