Lovio sam strinu i na kraju je ulovio

Htio bih i ja da ispričam svoju strast prema starijim ženama. Imam 20 godina i jako se palim na starije žene.

Strina Draga je udovica već nepunih godinu dana od kad je umro striko, a ona ima 43 godina, ipak velika razlika. Ja i ona već odavno razmjenjujemo neke vruće poglede.

Sve je počelo za vrijeme kartanja kad sam joj pokušao stavit ruku na koljeno i ona nije reagriala. Išao sam polako, malo po malo sam je dizao, ali ona mi nije nikad uzvaratila. Ali se nije ni bunila…

Jedne večeri smo otišli do susjede i sjeli smo jedno do drugog. Ja sam je mazio po guzi i pipao ispod stola i kad smo se vraćali dirao sam je cijelo vrijeme i nisam mogao da hodam koliko mi se bio digao. Kad smo došli do vrata ona mi je samo sklonila ruku i mrko me pogledala kad smo ulazili u kuću.

Duže vrijeme nisam ništa pokušao jer me je bilo strah da ne bi nešto striki rekla, da ne bi bilo problema. Nakon njegove smrti pokušao sam opet, al’ okolo, nekako mi nezgodno; malo je dirnem po guzi, ona se samo nasmiješi. Počeo sam da idem sve dalje, a ona se samo smiješila i nakon nekog vremena uvijek se odmakne.

Jednom smo nešto radili i ostao sam par dana kod nje. Navečer je ona otišla da se tušira i ja sam se jako uspalio i virio kroz ključanicu, ali nisam puno video, samo lijepu picu, dosta dlakavu.

Poslije kupanja ona je otišla u svoju sobu, ja u drugu i drkao sam strasno, kao nikad u životu. Zaspao sam. Ujutro sam se probudio i došli smo na doručak. Ona je došla samo u grudnjaku. Meni se strašno digao, ali prekrila se rukama, kao da joj je neugodno. Meni se tako digao da nisam mogao da ustanem sa stolice.

Ona je se otišla obući se, a ja sam ga izvadio. Bio mi je veći nego ikad. Otišao sam u sobu da ga nadrkam.

Kasnije smo nešto radili, a ja sam joj samo guzove gledao. Ima i dobro velike sise. Iako je starija, još je jako lijepa.

Navečer je se ušla tuširat se poslije mene. Kad je ušla, ja sam ušao za njom, ona je gola bila i odmah me je potjerala van.

Kasnije je ušla bez riječi u svoju sobu, a ja sam otišao za njom da joj se ispričam. Ona je bila samo u gaćicama i grudnjaku. Grudnjak joj je izgledo fenemenalno, sise na pola ispale, gaćice nisu nešto, ipak starija žena, nosi one široke gaćice.

Prihvatila je ispriku i ostali smo malo pričat i ja sam legao pokraj nje. One je ležala ispod pokrivača, ja na pokrivaču, i kad je došlo vrijeme spavanja krenuo sam u sobu. Ona mi je rekla da ostanem s njom spavat.

Legli smo i ona je zaspala, a ja sam povlačio ruku naprijed-nazad dok nisam smogao snage i uzeo je lagano za guzu. Ona se probudila, pogledala me i nasmješila se.

Ja sam nastavio, ušao sam joj rukom u gaćice, mazio sam je lagano, iako sam neiskusan bio. Skinula je grudnjak i lizao sam joj sise.

Ona mi ga je uzela u ruke i lagano ga trljala. Kad sam htio da se popnem na nju da uđem u nju, jer sam vidio da brzo prelazimo na to, ona je počela da plače i istjerala me je iz sobe potpuno gola. Nisam znao razlog.

Ujutro za doručokom smo šutjeli i nakon nekog vremena pitao sam je što je onako reagirala. Rekla je da žarko želi sex ali ne može jer još voli svog pokojnog muža, i počela je da plače. Ja sam joj prišao i počeo da je grlim i meni se opet počeo dizati. Ja sam je mazio i vidio sam opet da joj ne smeta i krenuo sam dalje. Ona mi ga je opet uzela u ruke i trljala ga.

Spustila se i stavila ga usta i tada sam svršio kao nikad u životu.

Kad sam je dirao po pički vidio sam da je mokro. Lagano sam je odvlačio prema krevetu, a ona je rekla da idemo u sobu, ali ne njezinu, da je ne podsjeća na muža. Otišli smo u drugu sobu i skinuli smo se, legli jedno pokraj drugoga i poljubio sam je.

Malo sam zavukao ruku unutra: ona je bila sva mokra. Popeo sam se opet lagano na nju i ušao sam u nju i nikad u životu nisam imao bolji osjećaj.

Kad sam svršio ona se ustala i otišla i rekla da ovo više nećemo ponavljati ni govoriti o ovome, što i nismo, a ovo se desilo prije tjedan dana.

Nadam se da ću opet uspjet, jer me jako pali i neću odustat od nje.

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o
error: disabled