Jebač-rukometaš: Pojebao sam ga u bulju, a on je mene polio zlatnim tušem

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebač-rukometaš: Ipak me je pojebao, posle toliko godina

Ovo je poslednje što ću napisati jer sam siguran da je ovde kraj.

Par dana posle karanja u wc-u mi stiže poruka od njega: „Jedino ti još nisam svršio u usta”. Samo sam obrisao poruku. Međutim, kad sam krenuo da drkam kasnije, razmišljao sam o njemu, čak sam hteo da mu pošaljem poruku, ali kako sam njegovu odmah obrisao, nisam imao br.

Sutradan mi stiže opet poruka, ovaj put je nisam obrisao, ali nisam mu odgovorio. Poslao mi je snimak kako drka i iz to kako bi voleo da mi napuni usta. To me je već napalilo, a onda mi je zazvonio telefon. Javio sam se i to je bio on. Krenuo je normalnu priču, a onda mi je rekao da upravo drka i da razmišlja o meni. Krenuo je da priča šta bi mi sad sve radio, naravno da sam izvadio i odmah krenuo da drkam.

web cam sex

Rekao mi je da mu je želja da mi svrši u usta jer samo to nikad nismo uradili, na šta sam mu rekao ni da ja njega nikad nisam karao. Nasmejao se i rekao da on ne prima kite. Nagovarao me je da dođem do Novog Sada, da mnogo želi da me vidi. Nećkao sam se, ali na kraju sam pristao.

Sve vreme sam znao da ne treba to da radim, ali jbg

Sredio sam se, seo u kola i krenuo. Došao sam na adresu gde mi je rekao da živi. Bio je u trenerci i majici. Čim sam ušao, gurnuo me je na zid i žestoko poljubio, onda mi je lupio šamar i rekao da sam pička što ga kuliram kad nam je ovako dobar sex. Seli smo u dnevnoj sobi na krevet, on je doneo piće i počeli smo da pričamo. Ispitivao me je za devojku, objašnjavao kako ovo nije varanje, jer i ja imam svoje potrebe koje ona ne može da zadovolji. Onda se uhvatio za kurac i rekao mi: „Ti bez ovoga ne možeš”.

gay predigra

Nasmejao sam se, a on me je uhvatio za glavu i rekao mi da ga izluđujem i da bi mogao ceo dan da me tuca bez prestanka. Svukao mi je duks i počeo da mi sisa i gricka bradavice, lizao me je svuda, podigao mi je ruku i lizao kratke dlake ispod pazuha. Onda se podigao i opet mi gurnuo jezik u usta.

Skinuo mi je farmerke, onda je svukao sve sa sebe i legao preko mene. Uh, kako me je palilo da osetom ovakvu muškarčinu na sebi. Kad smo se prvi put videli, bila je velika razlika između nas, ja sam bio klinac od 18 god. Iako sam trenirao, bio sam dosta sitniji pd njega, ali godinama sam i ja postao dosta krupniji, mišići su rasli, pa nije tolika razlika.

Lizao mi je uvo i pričao kako uživa da me kara, da ga pali sve u vezi mene, a najviše što sam pravo muško a toliko volim da mu se nabijem na kurac. Te reči su me još više napalile pa sam mu samo rekao: „Tucaj me…” Pljunuo je na prst i prislonio ga na moj čmar, ugurao je oba prsta odjednom. Nikad više nisam želeo kurac u sebi nego sad.

gay fingering

Sklonio sam mu ruku i samo mu rekao: „Jebi me”. Namestio se između mojih nogu, stavio kurčinu na čmar i krenuo da ulazi. Zabolelo me je, ali sam trpeo. Kad sam se opustio, krenuo je jače da jebe. Uživao sam, opet mi je kroz celo telo prolazila struja, svakim mjegovim zabijanjem.

Odjednom ga je izvadio i seo mi na grudi. Rekao mi je da zinem i nabio mi je kurac u usta. Par puta ga je žestoko nabio i tad sam osetio da svršava. Usta su mi bila puna sperme, rekao mi je: „Gutaj”. Ukus mi je bio ok, pa sam progutao sve. Izvadio ga je i lupkao glavićem o moj jezik i cedio kapi sperme iz kurca.

Onda se spustio do moje kare i krenuo da mi drka i puši. Brzo sam svršio, a on je sve progutao. Legao je pored mene. Nisam znao šta da mislim, bilo mi je lepo, a opet znam da to nije trebalo da uradim. Otišao sam do kupatila da pišam i tad na ogledalu video da imam sperme po licu. Uzeo sam prstom i stavio je u usta da bolje osetim ukus. Moram priznati da mi se sviđalo.

gay gutanje sperme

Pišao sam a on je došao do vrata i gledao me. Rekao je: „Mali, izgleda da ti se sviđa sperma”. Nisam ukapirao da je on u odrazu na ogledalu mogao da vidi šta sam uradio. Baš me je bio blam.

Prišao mi je iza mene dok sam pišao, provuka ruku i držao mi kurac. Mlaz je postajao sve kraći, a kad je stao, istresao mi je kitu i okrenuo me. Spustio se dole i polizao ostatke pišaćke sa mog kurca, i to mi se malo zgadilo. Rekao sam mu da ću da krenem, a on mi je rekao: „Pa nije valjda da si dolazio samo jednom da te kresnem i da odeš?”

Pitao me je da ostanem da noćim

Mogao sam jer mi je devojka bila van Srbije i ne bi me provalila, ali nisam želeo pa sam rekao da ne mogu. Onda je rekao: „Šteta, ali sad smo bar sve probali”, na šta sam odgovorio da moj kurac još uvek nije ušao u njegovu bulju. On je dodao da se to sigurno neće desiti. Prišao mi je i rekao: „Ali moja bi mogla opet da uđe u tvoju”. Tad me je poljubio, pribio uz sebe, zavukao ruku pozadi i prstom mi ušao u čmar. Nastavili smo da se ljubimo, a kite su nam opet bile tvrde.

gej analni seks

Podigao me je na sto u trpezariji, raširio mi noge i ušao u mene. Sad je išlo dosta lakše, ali opet je bolelo. Dok me je jebao, jednom rukom mi je drkao, a drugom me je stiskao za vrat. Uh, kako sam uživao.

Onda se odmakao i legao na pod, rukom je podigao kurac i rekao mi da sednem. Namestio sam se i naglo se nabio do kraja. Zabolelo me je, ali on je glasno uzdahnuo i rekao da nisam normalan. Neko vreme sam se tako nabijao, a kada sam se umorio, spustio sam se do jaja i počeo da mešam. To ga je izluđivalo, svakakvim imenima me je nazivao, a to me je još više palilo. Onda me je pitao: „Hoćeš li da ti napunim bulju ili opet da gutaš?” Nisam odgovorio, samo sam nastavio brže i jače da se nabijam.

Kad sam video da je blizu rekao sam mu: „Napuni mi pičku!” Eksplodirao je, gledao sam ga kako se grči i ispušta zvuke dok mi je punio guzu spermom.

gej svršavanje u bulju

Bili smo mokri skroz. Kad smo došli sebi, uhvatio me je za kurac i vodio u kupatilo. Pustio je vodu na nas. Sapunjao me je po celom telu, onda se spustio dole i par puta mi polizao kurac. Pogledao me je u oči i rekao mi: „Pišaj”. Bilo mi je teško da krene, ali mlaz je potekao, a on ga je usmeravao ka svom licu, po ustima, a onda ga je stavio i u usta.

Brate, pišao sam mu u usta!

Ovo je bio jebeno dobar osećaj! Kad sam završio, okrenuo me je i opet mi prislonio kurac na čmar. Lagano je ušao i neko vreme me je jebao. Meni je sve vreme prolazilo kroz glavu da bih voleo i ja da probam pišaćku, ali opet, to mi se gadilo. Prelomio sam i rekao mu da hoću i ja da probam. Pitao me je šta, a ja sam se izmakao i kleknuo. Gledao me je u oči i nasmejao se, a onda me je vruća tečnost pogodila u lice.

Rekao mi je da zinem. Nećkao sam se, ali sam zinuo. Pišao je pravo u moja usta! Ukus uopšte nije bio loš kako sam mislio da će biti. Ubacio mi je kurac usta i rekao mi: „Puši”. Trudio sam se da pušim i ispljunem pišaćku u isto vreme. Bilo je baš zanimljivo.

gay pijenje pišaćke

Ustao sam i tu smo se ljubili. Onda sam ja uzeo kupku i krenuo da ga sapunjam po telu. Jebeno me je palio svaki deo njega. Okrenuo sam ga i sapunjao mu leđa, onda dlakave noge i polako došao do guze. Velika, dlakava, prava muška bulja. Raširio sam je i gledao, nisam moga da izdržim i gurnuo sam jezik unutra. On se cimnuo, ali je ispusto uzdah.

Proždirao sam mu čmar, kružio jezikom, ulazio unutra. On je stenjao, izbacivao je guzu još više, provukao ruku, uhvatio me za uvo i vukao da što više uđem jezikom u njega. Nisam mogao da se zasitim, a onda sam uzeo spunicu i prstom ušao u njega. Nije se pomerio, pustio me je da mu drkam čmar prstom. Ubacio sam još jedan, a on je rekao: „Mali, lakše malo”. Ustao sam i trljao glavić o njegov čmar. I dalje se nije bunio, malo sam cimnuo i ubacio glavić. Opsovao je i ispustio glasan krik. Nisam se pomerao neko vreme, a onda sam lagano ulazio do kraja. Polako ga izvlačio…

Uvijao sam mu bradavice dok sam sve brže počinjao da ga karam. Sad sam ga ozbiljno cepao, a on je stenjao. Video sam da uživa pa sam ga jako i žestoko nabijao na kurac. Nisam mogao više da izdržim i samo sam ga nabio do kraja i počeo da svršavam duboko u njega.

gej jebanje u kadi

Izmakao se, spustio me je dole i svršio mi po ustima i u usta. Sve sam progutao.

Sredili smo se, ja sam se obukao i spremao se da krenem. Jako me je poljubio i zagrlio, a kad sam mu rekao da je ovo poslednji put, baš se smorio. Pitao me je što se odričem ovoga kad stvarno uživam, da ne moram da se tucam sa drugim muškarcima, već samo sa njim, i da to nije prevara jer me on zna duže nego što imam devojku. Rekao sam mu da stvarno više ne želim, na šta je dodao da bi mi dao i da ga karam ako nastavimo da se viđamo. Kad je video da sam ozbiljan rekao je: „Jebi ga, ako se predomisliš, za tebe sam uvek tu”.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x