Rođak mi je uzeo nevinost

E ovako… Priča je istinita i iz mog ličnog iskustva je.

U ovim pričama ću se zvati Kristina. Imam 24 god. i za svoje godine sam fino građena. Visoka cura, duga plava kosa, plave oči i punije usne. Trenirala sam nekoliko godina košarku tako da sam imala stvarno dobro izvajano telo, a naročito guzu.

Ja sam Kristina, ili ću se bar tako zvati u ovim pričama. U ranim 20tim godinama sam i lepo sam građena – visoka, duge plave kose i plavih očiju. Imam punije usne, prave pušačke i odličnu guzu, što možete videti i na slici.

Ova priča je počela još pre 6 godina sa mojim daljim rođakom Stefanom. Ja i on smo odrastali zajedno i u početku su mi njegovi dodiri ličili na naše dečije igre, ali sam shvatila da to uopšte nije tako.

Jedne večeri, moji su bili van grada poslom i Stefan je došao da prespava kod mene pošto je bio stariji 4 god. Bio je visok tip sa plavim očima i plavom kosom.

Pogasili smo svetla u stanu i pustili smo neki horor da gledamo. U jednom trenutku Stefan me je zagrlio, ali meni je to bilo normalno pošto smo non-stop bili zajedno.

Počeo je da me miluje po licu, ali ja sam samo nastavila da gledam film i nisam obraćala pažnju na njega. U jednom trenutku njegova ruka se našla na mojim grudima. Ostala sam skamenjena u tom trenutku i nisam uspela ništa da izustim.

Sve jače je počeo da mi stišće grudi i da mi povlači glavu ka sebi. Nisam želela da me dodiruje ali u tom trenutku jednostavno nisam mogla ništa da uradim, osećala sam se izgubljenom. Snažno mi je povukao glavu ka sebi i poljubio me je. Osećala sam da ne mogu da disem. Nekako sam uspela da okrenem glavu i da izustim: „Nemoj Stefane”, ali on nije obraćao pažnju na moje reči.

Ustala sam sa dvoseda a on me je naglo povukao za ruku i oborio. Legao je preko mene tako da se nisam mogla pomaći.

Koliko god da sam pokušala da skupim kolena nisam mogla protiv njega, bio je duplo jači od mene. Počeo je da me ljubi i da mi govori kako me želi od prvog trena. Nisam mogla ništa da govorim, samo sam slušala i pokušavala da se iščupam iz njegovih ruku.

Kako sam imala samo letnju haljinicu, u jednom potezu ju je pocepao pred njim. Pocepao mi je i brus i počeo da mi jako ljubi i grize grudi.

U jednom trenutku sam prestala da se opirem i samo sam se prepustila. Više nisma imala snage da mu suprostavljam. Kada je video da se više ne opirem oslobodio mi je ruke i polako je počeo da mi dodiruje kosu. Pokušao je da me smiri i da mi kaže da će biti nežan i da ne želi da me povredi.

Polako je počeo da mi ljubi stomak, a onda se spuštao sve niže. Polako mi je skinuo gaćice i nežno me poljubio. U tom trenutku sam potpuno zaboravila da mi je rođak i prepustila sam mu se. Bila sam totalno vlažna, dovodio me je do ludila iako to nisam želela da mu priznam.

tumblr_inline_n3od3ve6yg1rr6ht5

Pokušao je da mi stavi prst, ali primetio je da sam previše uska. U tom trenutku je shvatio da sam bila nevina. Podigao se i počeo je da mi se izvinjava govoreći da nije znao i da nije imao nameru da me povredi.

U njegovim očima sam videla suze i tek sam onda shvatila da ustvari i ja njega želim. Polako sam mu se približila i poljubila ga. Rekla sam mu da želim da mi on bude prvi i da me nije povredio, jednostavno me je uhvatio nespremnu. Pogledao me je još jednom i videla sam da je u mojim očima video stvarnu želju za njim.

Počeo je nežno da me ljubi i miluje. Podigao me je u svoje naručje a ja sam mu noge obavila oko struka. Tako me je odveo u spavaću sobu, ali ni jednog trena nije prestajao da me ljubi. Spustio me je lagano na krevet i prstima je počeo da me dodiruje da bi me što više navlažio.

Prvo je počeo lagano jezikom da me jebe. Pri svakom naletu njegovog jezika duboko sam uzdahnula.

tumblr_mctozxbVRo1rzturvo1_

U jednom trenutku sam otvorila oči i videla sam da ga je izvadio i da mi ga je prislonio na ulaz. Bio mu je veliki i debeo toliko da sam se uplašila i pokušala da mu izmaknem iz ruku. Čvrsto me je uhvatio za kukove i rekao da će biti nežan.

Ne znam zbog čega, ali to me je smirilo, verovala sam mu. Polako je počeo da ga stavlja, bolelo me je ali nisam želela da stane. Video je bol na mom licu, tako da je zastao na sekund, legao preko mene i nežno me poljubio.

U tom trenutku kada sam se najmanje nadala stavio ga je celog. Osetila sam kao da me je nož presekao. On me je i dalje ljubio i od njegovih usana nisam mogla da vrištim.

1378681897

Nekoliko sekundi se nije pomerao i pustio me je da se smirim. Kada je video da sam došla sebi podigao se i počeo je laganim ritmom da se pomera. Pustio me je da se priviknem na njegovu veličinu. Bolelo je, ali je ubrzo taj bol pršao u uživanje.

Počela sam jako da stenjem, a on je shvatio da može da ubrza tempo. Počeo je sve žešće da me jebe, a ja sve jače da vrištim.

Podigao mi je noge na svoja ramena i tako je ušao još dublje. Ludela sam. U jednom trenutku me je okrenuo na stomak i podigao mi je guzu, ušao je u jednom potezu, a ja više nisam osećala bol, samo uživanje.

Čvrsto mi je uhvatio kosu i podigao me je ka sebi. Jebao me je tako žestoko da nisam znala gde se nalazim.

959_1000

U jednom trenutku sam osetila da ću svršiti i rekla sam mu da mi pusti kosu. Spustila sam telo na krevet i doživela svoj najjači orgazam u životu, dok me je on i dalje jebao žestoko. Celo telo mi se treslo, ali on me je čvrsto držao za kukove i nije dozvolio ni u jednom trenu da mu izmaknem.

Posle 2-3 min. primetila sam da ubrzava ritam i znala sam da je pri kraju. Samo sam se okrenula ka njemu i rekla da ne sme svršiti u meni pošto nije imao kondom, na šta je on samo klimnuo glavom. Počeo je sve žešće da me jebe ali ja više nisam imala snage ni da uzdišem. U jednom trenutku ga je izvadio i osetila sam topao mlaz sperme na leđima.

1 (65)

Legao je pored mene i duboko disao. Neko vreme smo oboje ćutali i ležali nepomično dok me on nije zaglio i reko da je ovako želeo da me jebe od prvog trenutka kad je skontao da se pali na mene. Samo sam se nasmejala i zaspala na njegovom ramenu.

Izjutra sam se probudila ranije i otišla sam da se tuširam, spremila sam doručak i probudila Stefana. Oboje smo se pravili kao da se ništa nije desilo. Moji su ubrzo nakon toga došli, a ja i Stefan smo se ponašali sasvim normalno, ali znali smo da je to samo početak našeg druženja.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments