Moja sestra i ja smo zajedno izgubili nevinost

Registrovani korisnici ne vide reklame

Tokom proteklih 15 godina, nekoliko puta sam poželeo da napišem priču koja sledi. Odmah želim da vam kažem da je sve što ću napisati potpuna istina, dakle, ovo je prava pravcata ispovest. Nekih se detalja ne sećam najbolje, mislim na dijaloge, ali pokušaću da ih rekonstruišem najbolje što mogu. Ne sećam se više ni svih razloga zbog kojih ovo do sada nisam uradio; malo me bio strah, malo sramota, mislio sam da to što imam da kažem možda nikog neće interesovati, bojao sam se osude, ali poslednjih par nedelja samo o tome razmišljam, kako da sve što mi se davno desilo najbolje opišem. Prošto ne mogu više da ćutim o tome kako smo se moja sestra i ja pojebali.

Odrastao sam u malom gradu pored jednog većeg grada u Srbiji sa roditeljima i dve mlađe sestre, Lenkom i Sarom. Razlika između Sare i mene bila je jako mala. Dok smo bili klinci, često smo spavali zajedno, iako smo imali veliku kuću. To mi je sve bilo potpuno normalno i bezazleno. Osim osećaja bratske ljubavi, spram sestara nisu postojale druge emocije u meni. Ja sam naravno, prvi ušao u pubertet i otkrio svet telesnih zadovoljstava. Uspevao sam da od roditelja ukradem porniće na VHS-u i da ih krišom gledam kad sam bio sâm. Pored toga, bilo je pornića i na TV-u, ipak su to bile 90-te. Mnogo sam drkao, nekada i po 6-7 puta tokom dana, zaista ne preterujem. Ipak, bez obzira na sve, filmovi nisu posebno raspaljivali moju maštu.

Ono što mi je pričinjavalo ogromno zadovoljstvo, bile su erotske priče. Tada nismo imali zadovoljstvo interneta, ali jesmo erotske časopise koje su moji roditelji kupovali i sakrivali u svojoj sobi. Da me ne bi provalili, uzimao sam ih kad su oni bili van kuće, nosio u svoju sobu, čitao, besomučno drkao i odmah ih vraćao nazad. Bilo je tu za ista fenomenalnih priča, ali sam vrlo rano primetio da me dobra „radnja“ loži više nego sam opis seksa i da apsolutno najbolju radnju imaju priče na temu incesta. Majka i sin, otac i ćerka, brat i sestra, seks sa tetkama, strinama itd… Taj opis okolnosti, zavođenja, ti dijalozi, sve me je to ložilo ludački. Tu sam se prvi put sreo sa konceptom „ključaonice na kupatilu“. Stvarno mi pre toga nije padalo na pamet da pokušam tako nešto.

U to vreme već sam imao svoju sobu i više nisam spavao sa sestrama. Nisam ih posmatrao kao objekte požude uprkos svim pričama koje sam čitao, više sam fantazirao o jednoj rođaki koja je bila značajno starija, sa ogromnim sisama. Uh, koliko sam samo drkao na nju! Bio sam neverovatno srećan kad sa mužem dođe kod nas u goste, na večeru recimo. Bukvalno sam ležao sakriven na podu hodnika na spratu naše kuće, odakle sam imao pogled na vrata od kupatila i čekao da ona krene u WC. Čim bi ušla, u dva koraka bih se smestio pred ključaonicu, da ona slučajno ne bi primetila da neko zaklanja svetlo sa druge strane. Imao sam trip, ako pogleda u tom pravcu i ne vidi svetlo, misliće da je ključ postavljen pravo… Vi stariji znate o čemu pričam, stare brave su bile raj za nas klince. Nisam mogao mnogo toga da vidim, samo trenutak kada skine trenerku, sedne na šolju, piški i ustane. Dakle samo malo dupeta sa strane, ali je to meni bilo dovoljno da ga izdrkam ekspresno i da svršim kao konj.

devojka namešta frizuru ispred ogledala u kupatilu

Ubrzo po mom ulasku u pubertet, u pubertet je ušla i moja sestra Sara. Počela je da se menja. Nije više bila devojcica, razvijala se u vrlo lepu tinejdžerku. Grudi su joj vrlo brzo porasle, bile su to prave klinačke sise, tvrde, oble i nabubrele. Sa promenama na njenom telu, promenio se i moj pogled na nju. Više je nisam gledao samo kao sestru, ali nisam zaista ni zamišljao kako je jebem. Najviše sam se divio njenim sisama, fantazirao kao ih sisam i ližem, držim u rukama, gledam… U jednom trenutku sam stvarno postao opsednut i rešen da je pošto-poto vidim golu. Isprobavao sam klinačke metode, upadao joj u sobu bez kucanja, pravio se da se „rvem“ sa njom, samo ne bih li je dodirnuo ili zatekao bez majice i brusa. Naravno, ništa nije upalilo, koja to tinejdžerka sedi gola u svojoj sobi? I naravno, ključaonica je došla kao poslednje moguće rešenje.

Sećam se da se sve to dešavalo u vreme bombardovanja, što je otežalo moje planove. Nismo išli u školu, tako da smo svo troje bili kući: Sara, Lenka i ja. Roditelji su bili kući češće nego inače, bombardovanje je poremetilo i njihove poslove i obaveze. Ipak, konačno sam uspeo da ostvarim svoj plan. Moja sestra Sara je ušla u kupatilo da se kupa, Lena je bila negde napolju sa decom iz komšiluka, a roditelji na kafi kod komšija ili gde već, i ja sam iskoristio priliku da se već izvežban stvorim ispred ključaonice. Imali smo kadu koja je bila tačno suprotno od vrata kupatila, nije bilo zavese ili bilo čega da zaklanja pogled.

To je bilo to – ostvarenje svih mojih želja u tom trenutku

Imao sam najlepši pogled na svetu, na golo, mlado telo. Moje sestra i njene jedre sise, koje sam mesecima zamišljao. Bile su predivne, tvrde, oble, sa rumenim i naduvenim bradavicama. Bio sam na sedmom nebu. Ej, prvi put vidim golu ženu pred sobom! Kurac mi je bio toliko tvrd da me je prosto bolelo. Nisam ga izvadio, nisam smeo da se usudim da drkam, ipak je strah da neko ne naiđe bio prejak. Samo sam gledao i upijao prizor. Posle par minuta koje sam proveo gledajući samo u sise, počeo sam da šaram po Sarinom telu. Realno, još je bila klinka, imala je malu guzu, kukovi se još nisu raširili kako bi joj dali ženske obline, sve to tek sada razumem, ali zato joj je pičkica već bila obrasla mekanim crnim dlačicama. Bio sam potpuno zatečen tim prizorom! Nisam više mogao da izdržim; ustao sam, otrčao u svoju sobu, skinuo se i počeo da drkam. Pred očima su mi se smenjivale slike sisa i dlakave pičkice, svršio sam posle svega par navlačenja. Tada mi se prvi put desilo da vidim kako sperma iz mene izleće u mlazovima bukvalno metar daleko. Nisam verovao da je tako nešto moguće. Kad sam istisnuo poslednje kapi, čuo sam kako moja sestra Sara izlazi iz kupatila. Kurac mi nije padao. Opet sam počeo da drkam i posle par minuta svršio još jednom, ne tako obilno kao prvi put. Te večeri sam u krevetu drkao još dva puta.

Od tada sam koristio svaku priliku da sestru gledam kroz ključaonicu. Bio sam uplašen da me neko ne uhvati, ali i napaljen do bola. Nisam mogao da odolim njenom telu i kroz glavu su mi prolazile svakakve misli. Odjednom mi ideja da se nas dvoje jebemo više nije bila tako strana, ali još uvek je to bila samo fantazija. Ipak, koristio sam svaku priliku da je dodirnem, poljubim, pomazim. Mislim da je i ona primetila da se sa mnom nešto čudno dešava. Govorio sam joj da je lepa, da je zgodna, da treba da razmišlja o manekenstvu itd… Ona je opet, kao i svaka tinejdžerka, bila plašljiva i nesugurna u vezi sa promenama na svom telu i mislim da joj je sve to prijalo.

Moja sestra i ja smo zajedno izgubili nevinost

Tih dana sam od jednog komšije dobio neke stare erotike, požutele, savijene na pola i bez korica. Bez obzira na to, imale su sjajne priče. Držao sam ih pod krevetom i redovno čitao i drkao. To su bile prve erotike koje sam držao u sobi, one od roditelja sam odmah vraćao, da me ne provale. Posle nekog vremena, nisam ni obraćao pažnju na njih, bile su tu i gotovo. S obzirom da u školu nismo išli, a da se društvo iz kraja rasulo, najčešće su odlazili kod baba i deda na selo, moja sestra Sara i ja smo mnogo vremena provodili zajedno. Bilo nam je dosadno. Često nije bilo struje, samim time ni TV-a. Kad je bilo struje opet, na TV-u su bile samo gluposti o bombardovanju, nije nam se to gledalo. Više bukvalno nismo znali šta ćemo sa sobom.

Jednog dana smo bili u mojoj sobi. Imao sam stari veliki krevet, francuski ležaj, poklon od neke tetke koji je posle godina upotrebe završio kod mene u sobi. Ležali smo na njemu tako da su nam glave visile sa strane, naopako. Pričali smo neke gluposti, ne sećam se tačno šta. U nekom trenutku moja sestra Sara se podigla i okrenula se potrbuške:
– Ne mogu više onako, vrti mi se u glavi, slila mi se krv – rekla je.
– Dobro – odgovorio sam. – Meni je lepo. – Nastavili smo da pričamo i da se razvlačimo. Sve je bilo potpuno uobičajno, kao i svakog dana dok se u nekom trenutku Sara nije nagnula i pogledala ispod kreveta. Ja i dalje nisam skontao šta ona radi. Erotike su bile na drugoj strani kreveta i ona je videla da tamo nešto stoji, ali ne i šta. Dok sam ja i dalje ležao naopako, ona se polako okrenula baš na tu drugu stranu.
– Šta ti je ovo? – čuo sam je u jednom trenutku.
– Koje? – odgovorio sam, ne podižući glavu.
– Ovo – rekla je skačući nazad, dok mi je erotike stavila na grudi.

Podigao sam glavu i pogledao. Tek sam tad skočio i shvatio šta je nasla. Erotike su skliznule pored mene i pokušavao sam da ih nevešto skupim i sakrijem. Moja sestra Sara je sedela pored mene i smejala se, onako dečije. Ništa zlobno, ništa provokativno.

– Molim te, nemoj da kažeš mami i tati – bilo je prvo što sam izgovorio.
– Odakle ti to?
– Dao mi Nikola, ukrao od svog ćaleta.
– Vi ste ludi – rekla mi je. – Šta bi radio da su to našli mama i tata?
– Ne znam. Ubili bi me od batina.
– Naravno da bi te ubili.
– Izvini, vratiću ih Nikoli danas. Nemoj, molim te, nikome da kažeš – molio sam je.
– Neću. Ali nemoj to više da donosiš.
– Neću, obećavam. Ali nije pošteno, mama i tata bi me prebili da mi nađu ovo, a oni to isto kupuju.
– Lažeš! Mama i tata to nikada ne bi kupili.
– Ne lažem, imaju u svojoj sobi. Stoji ispod kreveta na maminoj strani. Sve nove novine, nisu žute kao ove.
– Lažeš! – Nije mi verovala, bila je potpuno naivna i nije mogla ni da pomisli da roditelji gledaju tako nešto.
– Hoćeš da se kladimo? – predložio sam.
– Hoću, u šta hoćeš?
– Ne znam… U čokoladu? Ako pobedim, da mi daš tvoj deo kad sledeći put dobijemo čokoladu od nekoga.
– U redu, a ako ja pobedim, ti daješ meni tvoj deo. – Rukovali smo se. Ja sam odmah ustao, pokupio svoje erotike i stavio ih pod jastuk. Moja sestra Sara je i dalje sedela na krevetu.
– Hajde rekoh. – Idemo!
– Gde? – pitala me je.
– Kod mame i tate u sobu, da vidiš.
– Neću, idi ti sam. Bojim se da nas ne uhvate.
– Nece nas uhvatiti, ja ih uzimam stalno i vraćam.
– Svejedno, neću, idi ti.
– Dobro. Ali ti mi čuvaj stražu, da ne naiđu.
– Hoću – pristala je moja sestra.

Sišli smo zajedno niz stepenice i proverili prizemlje. Nikog nije bilo u kući: ni roditelja ni Lenke. Iako smo bili sami, šaputali smo i davali znakove rukama. Sara je stala kod ulaznih vrata dok sam ja pokucao na vrata roditeljske sobe, za svaki slučaj. Nije bilo nikakvog odgovora i polako sam stisnuo kvaku. Naravno, soba je bila prazna. Brzo sam obišao krevet i stigao na stranu gde je uvek ležala mama. Kleknuo sam, zavukao ruku ispod kreveta i izvadio bar desetak novina. Brzo sam ih ugurao u šorts, prekrio majicom i izašao iz sobe. Sari sam dao znak da beži nazad u moju sobu i ona je pojurila cerekajući se i penjući se niz stepenice. Ja sam trčao iza nje i u tom napadu blesavila i smeha koje nas je oboje obuzeo, počeo sam da je štipam za dupe, na šta se ona još više smejala.

Uleteli smo u moju sobu i zatvorili vrata. Sara se bacila na krevet i smejala se i dalje. Ja sam izvadio novine iz šortsa, bacio pored nje i seo na krevet.

retro pornić u starim erotskim magazinima

– Jesam li ti rekao da i mama i tata ovo čitaju.
– Ne mogu da verujem – rekla je gledajući u gomilu novina. – Šta misliš, odakle im to?
– Pa kupuju na trafici sigurno.
– Nema šanse!!! To je sramota! – bila je zgrožena moja sestra.
– Pa odakle im onda? – pitao sam je. – Neko mora da ih kupi. Pitam se na kojoj trafici ih uzimaju. I ko li kupuje, mama ili tata?
– Sigurno je tata – bila je ubeđena. – Mama nikada ne bi…
– Pa na maminoj su strani kreveta, znaš – rekao sam. – Možda je baš ona.

Dok smo razgovarali o tome, moja sestra Sara je uzela jedan primerak i počela da ga lista. Znao sam o kom se broju radi, jer je unutra bila priča o momku koji jebe svoju tetku. Sećam se da me je mnogo ložilo dok sam čitao kako je sve to ispalo između njih. U sredini novina bilo je nekoliko slika na masnom papiru. To su bile fotografije žestoke jebačine jednog kuratog tipa i jedne rasne brinete. Na jednoj slici je tip ubacio samo glavić u brinetinu vlažnu pičku i ta me je slika isto neverovatno ložila, zamišljao sam kakav je osećaj kada kurac polako stavljaš u vruću pičku.

– Ovo mi je omiljena slika – pokazao sam prstom na papir, dok je moja sestra Sara gledala.
– Grozno je sve – odgovorila je.
– Nije! – bunio sam se. – To je sve normalno i prirodno. A ako su ti slike grozne, pokušaj da pročitaš neku priču, priče su sjajne. Znaš kako lepo opisuju kako dođe do seksa.
– Neću to da čitam!
– Dobro, ne moraš sada. Ako budeš htela nekada…
– Neću nikada! A rekao si da ćeš sve vratiti Nikoli. – U redu, vratiću. Ako nećeš da čitaš, daj da vratim ovo u maminu i tatinu sobu – predložio sam.
– Nemoj još. Hoću još malo da gledam – rekla mi je…

Nastavila je da lista časopise, jedan po jedan. Uglavnom je gledala slike i duže se zadržavala na slikama jebačine nego na slikama gde su devojke pozirale. Bio sam ubeđen da joj se dopalo to što gleda, ali je moja sestra bila suviše stidljiva da prizna. Posle nekoliko minuta, ustala je i rekla mi da vratim sve. Poslušao sam je, skupio sve i vratio nazad u sobu kod roditelja. Nikoli, naravno, nisam vratio one stare časopise… Nastavio sam da ih čitam i da besomučno drkam.

Koristio sam i svaku priliku da Saru gledam kroz ključaonicu…

Njena pička obrasla crnim dlakama me je izluđivala i već sam počeo zaista da razmišljam kako je jebem. Fantazirao sam o tome i svršavao kao lud. Ipak, nisam smeo ništa da pokušam.

Moja sestra i ja smo zajedno izgubili nevinost

Bombardovanje je potrajalo i dosada je učinila svoje. Više stvarno nismo znali šta ćemo sa sobom. Jednog dana sam ušao u svoju sobu i zatekao Saru kako potrbuške leži na mom krevetu i čita one stare novine koje sam dobio od Nikole. Čim sam ušao, odmah ih je bacila sa kreveta, kako je ne bih video šta radi. Bilo mi je smešno, ali i drago što sam je uhvatio u činu. Bilo mi je jasno da je ipak intersuju erotske priče i da ta radoznalost nije bez nekog drugog nagona. Počeo sam da se smejem i legao na nju. Ona je, kao što rekoh, ležala potrbuške a ja sam isto potrbuške legao na nju, tako da je moj kurac bio tačno na njenoj guzi.

– Šta si radila? – pitao sam je.
– Ništa – odgovorila je moja sestra. Nije htela da prizna, bilo joj je neprijatno.
– A reci mi, video sam te – nastavio sam. – Čitala si priče!
– Nisam!
– Jesi! Reci mi koju si priču čitala – bio sam uporan.
– Neću.
– A hajde, nemoj da si takvaaa… Samo me interesuje koju si čitala, da znam. Ja sam ih sve čitao.
– Ali nemoj da mi se smeješ…
– Neću, ne brini – obećao sam.
– „Blizanci“ – rekla je. Znao sam odmah o kojoj se priči radi. Autostoperku pokupi vozač i krene da je muva, ona pokuša da se izvuče iz cele situacije, ali se sa zadnjeg sedišta pojavljuje tip sa licem kao vozačevo – njegov brat blizanac – i krenu da je ubeđuju da se kresnu utroje. Ona se nećka, ali na kraju prizna sebi da je to uvek htela da proba i završi sa njima u krevetu. Razvalili su je i u pičku i u dupe.
– U, to je sjajna priča – rekao sam.
– Ne znam – odgovorila je Sara. – Kako je nije bolelo u guzu? – Iznenadilo me je da je to rekla. Očekivao sam da će opet reći da je sve grozno i da će pobeći.
– Izgleda da ne boli ako se namaže i ako se stalno radi – glumio sam eksperta.
– Ja to nikada neću da radim – rekla je.
– Ja bih voleo da to probam nekada sa nekim.
– Fuj!!!

Dok smo pričali, ja sam i dalje ležao na njoj. Da li od priče, da li od njene blizine ili želje koju sam osećao prema njoj, digao mi se. I to žestoko. Moja sestra Sara je to osetila odmah:
– Šta je to? Ustani!
– Digao mi se – odgovorio sam.
– Fuj!!! Ustaj sa mene odmah!!! – Bila je ljuta.
– Nemoj molim te! Mnogo mi je lepo ovako – pokušavao sam da je ubedim.
– Ne, siđi odmah! – Okrenuo sam se na stranu i skliznuo sa nje. Ležao sam na boku, do se ona odmah okrenula na leđa i sela. – Ti nisi normalan – rekla mi je.
– Izvini, nisam namerno. To se samo tako desi – pravdao sam se. Pogledala me je u međunožje, gde je još uvek pulsirala moja erekcija.
– Pa spusti ga – rekla je naivno.
– Ne mogu. Ne ide to tako. Ne mogu da ga spustim na komandu – objašnjavao sam.

Tada je rekla nešto što je, kada danas posmatram stvari, promenilo čitav tok ove priče. Verovatno se ništa ne bi ni dogodilo da me nije upitala:
– A kako ga spuštaš?
– Nekada se spusti sam – odgovorio sam. – Kad mi se digne u školi, na času, posle nekog vremena samo prosto prođe. A nekada neće tako. Onda moram ja da ga spustim – kružio sam.
– Kako?
– Pa… Dođem u sobu ili u kupatilo i onda rukom, znaš…
– Pa je l’ te boli?
– Ne, ne boli me. Mnogo je lepo. – Tada sam je, ne znam ni sam zašto, upitao: – Hoćeš da ti ga pokažem?
– Ne… Ne znam… Bila je neodlučna.
– Samo na brzinu. Neću nikom reći.
– U redu, ali sačekaj da se spremim.
– Hoću – odgovorio sam. Srce mi je jako lupalo. Nisam razmišljao ni o čemu. Nisam se sećao ni ključaonice, ni želje koju sam imao. Samo sam hteo da joj pokažem svoj dignuti kurac i da vidim šta će da kaže moja sestra.
– U redu, hajde – rekla mi je.

Zavukao sam palčeve ispod lastiša šortsa i gaća, i povukao na dole. Kurac mi je odmah izleteo i stajao potpuno dignut i tvrd. Pulsirao je polako.

Moja sestra i ja smo zajedno izgubili nevinost

Sara ga je gledala par trenutaka i onda rekla:
– Vrati ga.
– Hoćeš da ga pipneš možda? – pitao sam je.
– NEEEE! – Vratio sam ga u gaće. Ona je ustala sa kreveta i htela kao da izađe iz sobe.
– Mogu li da te pitam nešto? – rekao sam joj.
– Da, pitaj.
– Da li bi ti htela meni da pokažeš sise?
– NEEEE! – bila je zgrožena.
– Pa što da ne?! Ja sam tebi pokazao, sad možeš i ti meni – pokušavao sam da je ubedim.
– Ne želim!
– Dobro, nemoj odmah da se ljutiš. Ali samo da znaš, ja sam ih već video! – pokušavao sam da je na taj način namamim.
– Lažeš, kada si ih video?
– Neću da ti kažem! Ali sam ih video! I tebe sam video golu skroz.
– Lažeš, ne verujem ti!
– Ne lažem! Video sam te celu i znam da imaš dlake dole…
– Nemam – pokušavala je da se izvuče, iako svesna da sam u pravu.
– Imaš, imaš…

Sad je već moja sestra bila frustrirana. Skočila je na mene i počela da me udara. Ja sam se smejao i branio tako što sam stavio jastuk ispred sebe, a taj smeh ju je sam još više izluđivao. U nekom trenutku sam je uhvatio za ruke i prosto je sputao, ipak sam bio snažniji od nje. Bacio sam je na leđa i legao na nju. Bila je besna, ali nije mogla da se izvuče.

– Pusti me!
– Neću!
– Pusti me, reći ću te mami i tati.
– Nemoj. To nije pošteno. Oni nemaju veze sa ovim.
– Pusti me.
– Hoću. Polako. Za dva minuta.
– Težak si.
– Lažeš, nisam.

Ne znam ni sam zašto sam tad odjednom dobio ideju da je poljubim…

Sad kad razmislim, bio je to ipak jedan čudan trenutak, prepun seksualne napetosti i želje za istraživanjem. Moja sestra Sara nije davala nikakvog povoda za sve to. Ali ja sam bio napaljen, hormoni su me drmali, a nisam baš siguran da je i sa njom bilo drugačije, samo nije htela da pokaže. Gledao sam je u oči par trenutaka i onda je odjednom brzo cmoknuo u usne. Iznenadilo ju je to. Nije više bila samo ljuta, mislim da je bila iznenađena ali i zaintersovana.

– Što si to uradio? – pitala me je.
– Ne znam… Oduvek sam se pitao kako je kad se ljubiš. Jesi li se ti poljubila sa nekim?
– Neeee! Nisam. A ti?
– Ne, ovo mi je sad prvi put. – Opet sam je poljubio. Samo usne na usne, ništa više. – Je l’ ti se sviđa? – pitao sam je.
– Ne znam. – Počeo sam da je cmačem vezano, nekoliko puta, sve jedno za drugim. Ona nije odgovarala.
– A šta misliš da mi malo pomogneš? – pitao sam je i odmah nastavio. Uzvratila je. Počela je i ona mene da ljubi. Prvo samo usnama, polako, ali u jednom trenutku su poljupci postali sve vlažniji, da bi na kraju počeli da koristimo i jezike. Bilo je fenomenalno. Čak se i Sara opustila, osetio sam to po njenom telu. Pustio sam joj ruke. Odmah me je instinktivno zagrlila. Ja sam se okrenuo na stranu i opet skliznuo sa nje. Ležali smo na bokovima, grlili se i ljubili. Bio sam presrećan što sam uspeo da s njom dođem do ovde. Kurac mi se jako digao, osetio sam kako su mi gaće mokre. Ne znam koliko je dugo trajalo to naše ljubljenje. U nekom trenutku sam počeo da spuštam ruku ka njenom međunožju, odmah me je zaustavila. Nismo prestali da se ljubimo, samo mi je sklonila ruku. Posle par minuta sam pokušao ponovo. Ista stvar se desila. Tada sam prekinuo ljubljenje.

tip ribu zgrabio za dupe, predigra

– Molim te, neću ti stvarno ništa. Samo hoću da stavim ruku u tvoje gaće, samo da je držim tu. Nemoj da se bojiš.
– Nemoj molim te.
– Vidiš kako je lepo, baš uživamo. Stvarno neću ništa osim da držim ruku. Molim te – navaljivao sam.

Počela je da me ljubi opet, zagrlila me je sa obe ruke i zatvorila oči. Spustio sam ruku, nije mi branila više. Polako sam je ugurao u njene gaćice. Pod prstima sam osetio njene dlačice i toplotu. Kad sam gurnuo malo dalje, shvatio sam da su joj gaćice potpuno mokre!!! Nisam mogao da verujem! Iz priča sam znao da je vlažnost normalna i da se dešava kada se žena napali.

Bio sam presrećan! Pa i njoj se sviđalo!

Nastavili smo da se ljubimo. Ruka mi je i dalje bila u njenim gaćama i počeo sam polako da pomeram srednji prst, da ga trljam o Sarinu vlažnu pičkicu. Prvo sam to radio skoro neprimetno, dok nisam shvatio da joj se to sviđa i da ona uzdiše i pomera kukove. Tada sam se oslobodio malo više i počeo baš da joj drkam pičku najbolje što sam znao. U jednom trenutku, kad sam već ubrzao ritam, prst mi je polako skliznuo unutra! Uh, kakvo je to iznenađenje bilo! Moja sestra Sara se nije bunila. Pitao sam je:
– Boli li te?
– M-m – samo je odmahnula glavom. Nisam mogao da verujem. Gurao sam i vadio prst, ne do kraja naravno, i nije mi bilo jasno kako je moguće da tako lako klizi i da je ne boli. U nekom trenutku sam je potpuno kretenski pitao:
– Saro, jesi li ti nevina? – To je bojim se, razbilo čaroliju trenutka. Ona je skočila, ustala sa krveta, upasala majicu u pantalone i rekla:
– Naravno da jesam majmune! – i isrčala iz sobe. Bilo mi je bezveze što se tako završilo, ali me je odjednom spopao strah da ne kaže roditeljima. Brzo sam potrčao za njom i našao je u kupatilu, umivala se.
– Izvini. Molim te, nemoj da kažeš mami i tati.
– Neću – rekla mi je. – Ali ovo nikad više ne smemo da radimo.
– U redu, rekao sam.

Vratio sam se u svoju sobu i tek tad primetio da me muda užasno bole. I dalje mi je bio dignut. Skinuo sam sve sa sebe i počeo da drkam. Posle samo par navlačenja svršio sam kao kad sam Saru prvi put video golu. Prskao sam metar ispred sebe svuda; po podu, po krevetu, nisam mogao da poverujem koliko sperme izlazi. Mlazevi uopšte nisu bili isprekidani, već su padali po pola metra dugacki, praveži vlažne linije svuda, po krevetu i po podu.

Nekoliko narednih dana proslo je bez ikakvih dogadjaja. Ja sam i dalje premotavao po glavi sve što se dogodilo, ali nisam imao hrabrosti da Sari bilo šta pomenem, prosto nisam zeleo da iskušavam sreću, posebno jer sam se bojao da ne kaže mami i tati. Nastavio sam da drkam i da je gledam kroz ključaonicu, sve dok jednog dana nisam shvatio da je sa druge strane vrata – mrak. Moja sestra je očigledno sabrala dva i dva i počela da prekriva ključaonicu. Bilo mi je krivo i znao sam da sam ja kriv za to, ja i moja velika jezičina. Nije trebalo da joj kažem da sam je video golu.

tip sklanja gaćice ribi i trlja joj pičkicu

Te godine nije bilo prijemnih ispita i ja sam se bez problema upisao na faks u susednom velikom gradu. Bombardovanje se završilo i počeo je letnji raspust, mada to za nas nije pravilo neku razliku. I dalje smo gluvarili i dosađivali se. Svi u kući, roditelji, Sara, Lenka i ja, pričali smo o mom budućem odlasku na faks i životu u đačkom domu. Svi su na različit način zamišljali kako će to da izgleda, i iako smo svi bili radosni, nije nam baš bilo lako što se rastajemo.

Negde u avgustu, moja sestra Sara i ja smo opet bili sami u mojoj sobi. Pričali smo o nekim bezveznim stvarima, ali meni je u glavi bilo samo kako da opet ponovimo ljubljenje i maženje od prošlog puta. Nisam smeo da joj to direktno predložim, pa sam smišljao neki glupi način. Na kraju sam joj rekao:
– Hajde da se igramo: da ja ležim, a ti mi radiš sve što želiš i ne smem da se mrdam, a onda ti ležiš i ja tebi radim isto a ti ne možeš da se mrdaš. Ko duže izdrži, pobedio je.
– Baš ti je glupa igra – odgovorila je.
– Pa daj ti bolju onda! Hajde probaj prvo – rekao sam i legao na krevet, stavio ruke pored sebe i potpuno se umirio. Izvoli!

Sara se popela na krevet i klekla pored mene. Počela je da me onako klinački čačka, da me štipa, čupa, lupka, da mi zapušava nos i usta… Sve sam izdržavao najbolje što mogu, sve dok nije uzela neku olovku i počela da mi je gura u nos. To me je toliko zagolicalo da sam odmah počeo da kijam i skočio. Ona je bila presrećna!
– Haha! Brzo si popustio!
– To nije bilo pošteno – ljutio sam se.
– Pa rekao si da radim sve što želim.
– U pravu si – odgovorio sam. – Sad je tvoj red – rekoh joj i ona se odmah namestila na isto mesto. Ja sam odmah skočo i seo na nju, preko stomaka i ruku koje su bile uz njeno telo, tako da nije mogla da se pomeri niti da pobegne. Počeo sam da je golicam između pazuha i sisa, odmah je poskočila i počela da se smeje ali nije mogla da se izvuče.
– Prestani, prestani – govorila je kroz smeh. Ja sam prestao i čekao da se umiri. Čim je utihnula, počeo sam opet. Ovog puta smo se smejali i ona i ja. – Prestaniiiiii, hihihihihi!!! – Stao sam i ona se smirila. Tada sam se nagnuo ka njoj i opet je poljubio, onako iznenada. Samo cmok. – Nemoj – rekla je tiho i kratko. Opet sam je poljubio. Nije se branila, ali nije ni prihvatila.
– Znaš da uskoro idem u dom i da odlazim…? – pitao sam je.
– Znam.
– Hteo sam da te zamolim samo još danas da se pomazimo i to je to. Ja posle odoh i više nikada nećemo.
– Nemoj, molim te – rekla je tiho.

Nagnuo sam se i poljubio je opet. Nije se branila. I opet. I opet. Tada je prihvatila moj poljubac i opet smo počeli da se strasno ljubimo. Usne, jezik, sve smo jedno drugom uzvraćali. I naravno, posle par minuta, pošao sam rukom ka njenom međunožju. Zaustavila me je.

– To ne.
– Neću da guram prst, obećavam. Samo da mazim, kao prošli put.

Opet je zatvorila oci, počela da me ljubi i zagrlila me. Ja sam naravno odmah spustio ruku i uvukao je u njene gaćice, osetivši pritom poznatu toplotu i vlažnost. Počeo sam odmah da pomeram srednji prst gore-dole i primetio njene uzdahe i mrdanje kukovima.

Uživala je, samo joj je uvek trebalo malo ubeđivanja…

Ne znam koliko je sve trajalo. Kurac mi je bio dignut do bola i sanjao sam da joj ga gurnem, ali znao sam da to ne smem ni da pokušam. U nekom trenutku čuli smo da se neka vrata u kući otvaraju i to nas je osvestilo. Brzo smo skočili oboje i ustali sa krveta. Sara se sredila i krenula da izađe. Pokušao sam još jednom da je poljubim, onako iza vrata, ali se izmakla i lupila mi šamar, i izašla bez reči. Ja sam, naravno, čim je ona izašla, izvadio kurac, počeo da drkam i svršio ekspresno i obilno, kao i prošli put.

Moja sestra i ja smo zajedno izgubili nevinost

Narednih dana bilo je sve normalno i uobičajeno. Počeo sam da se spremam za odlazak u dom i sve je nekako palo u drugi plan. Vrlo brzo je stigao dan kada su me roditelji odvezli u dom i ostavili me tamo. Dom je naravno bio muški i vrlo brzo sam našao društvo. Kući nisam odlazio često. Ipak je to bila 1999, svi se sećamo kako je sve tada izgledalo; prevoz, benzin, novac… Prvo polugodište se brzo završilo i otišao sam kući na zimski raspust. Sestre i roditelje dugo nisam video i primetio sam da se Sara promenila, sise su joj dodatno porasle, ali i guza, kukovi. Počela je da liči na pravu devojku. Tokom raspusta se ništa između nas nije dogodilo, bilo mi je bezveze kako se sve poslednji put završilo sa onim šamarom. Vrlo brzo sam se vratio na faks i sve se vratilo normalnom toku. Ipak, kad sam god drkao, zamišljao sam Saru i naše igrice i svršavao u neverovatnim količinama. Tako je proletelo i drugo polugodište i stigao je letnji raspust tokom koga opet nisam pokušao ništa sa Sarom. Ona je tada završila srednju i spremala se da upiše fakultet. Dodatno se razvila i zaoblila, sada je zaista imala sjajnu žensku figuru, velike grudi, obline… Gledao sam je i fantazirao kako se jebemo, ali samo to. Nisam je više gledao ni kroz ključaonicu, bez obzira što možda više nije sakrivala otvor. Prosto, osećao sam se vrlo čudno u vezi sa svim.

Početkom jeseni vratio sam se na drugu godinu, a moja sestra Sara je u našem gradu krenula na prvu. To je bila jesen 2000-e, sećate se? Izbori, mitinzi, revolucija. Bili smo suviše mladi da bilo šta razumemo, ali nam je bilo jasno da se nešto čudno događa. Meni je tada glavna briga bila da nađem devojku, mada nisam imao uspeha u tome. Bio sam baš stidljiv i nekako… običan momak, za razliku od nekih nafuranih lovatora sa kojima sam išao na faks. Neki momci su već bili poput pravih muškaraca, sjajno razvijeni, maljavi i sa pravim pravcatim muškim bradama, potpuno formiranim. Pored njih sam se osećao kao dete.

Sa promenama u zemlji, mnogo se toga promenilo i kod nas u porodici, moji su počeli mnooooogo bolje da zarađuju. Tada smo i mi klinci osetili blagodet imanja novca. Konačno smo mogli da kupimo original patike, lepšu odeću, jakne, ma sve što nam je tad bilo bitno. Sećam se stvari koje je Sara dobila, farmerki, majica, itd… Dodatno je porasla i izluđivalo me je kad je vidim u uskim farmerkama i beloj pamučnoj majici koja je naglašavala njene grudi. Od našeg poslednjeg „maženja“ prošlo je skoro godinu i po dana i stvarno nisam imao nikakve želje da opet pokušam da je navedem na to, sve do zimskog raspusta u drugoj godini. Ne znam odakle je to došlo, ali dok sam tada bio kod kuće, samo sam to pokušavao da ostvarim. Ipak, nije mi se dalo. Roditeji su bili tu, Lenka je bila tu, nekako se prosto nije namestilo. Sve do pretposlednjeg dana raspusta, kada su roditelji sa Lenkom otišli u Beograd i ostavili nas same na ceo dan. Sara, kao da je znala da sam opet lud, rešila je da ode kod nove drugarice, Melise. Melisa je živela na drugom kraju grada, daleko od škole koja je nama opet, bila vrlo blizu. Koliko sam shvatio, često bi prenoćila kod Sare, kad je vreme bilo loše. Lepo je izgledala i baš je ličila na Saru. Imala je isto velike grudi i lepu guzu, samo što je bila plava.

Kada je moja sestra Sara otišla, rešio sam da od dnevne sobe napravim erotski bioskop. Našao sam jedan VHS kod roditelja, znao sam ga već napamet, ali me je svakako ložio nenormalno. U njemu je bila jedna sjajna sisata plavuša koja me je podsećala na onu rođaku koju sam pominjao. Sklonio sam stočić u dnevnoj sobi u stranu i bacio jedan jorgan na pod. Skinuo sam se potpuno go i pustio film. Brzo sam svršio prvi put, ali to mi nije bilo ništa čudno. Znao sam da imam snage za još par puta. Nastavio sam da gledam onako go na podu, ali mi je ubrzo poslao hladno. Otišao sam go do sobe i uzeo jedno ćebe, vratio se, pokrio i nastavio sa gledanjem. Ne znam zašto, ali me je vrlo brzo smorilo. Nisam znao šta ću sa sobom i odlučio sam da se okupam.

tip drka kitu, muška masturbacija

Posle kupanja sam se vratio u dnevnu sobu, složio jorgan i ćebe, stavio ih na jednu fotelju i vratio sto nazad. Obukao sam se, napravio sam sebi sendvič, i pustio TV. Nisam gasio VHS, bio je pauziran, samo sam zamenio kablove. Gledao sam neke gluposti, šaltao kanale i u nekom trenutku zaspao.

Probudio me je zvuk otvaranja ulaznih vrata, moja sestra Sara se vratila kući. Ubrzo je ušla u dnevnu sobu.
– Ćao!
– E ćao.
– Jesam li te probudila? – pitala je.
– Ne, ne znam ni koliko sam spavao. Kako je bilo?
– Lepo, pozdravlja te Melisa. Šta će ovaj jorgan i ćebe ovde?
– Gledao sam neki film, pa sam stavio jorgan na pod, kao nekada kad smo bili mali, sećaš se?
– Da, baš je bilo super! Šta si gledao? – E jebiga – pomislio sam. Sad sam se upleo bez potrebe. Počeo sam da mucam i da izmišljam nešto:
– Mmmmm, ne znam kako se zove, nisam ni video početak, eeeee, neki ratni američki…
– Pa gde si gledao, na TV-u? Na kom kanalu? Ili na videu?
– Na TV-u, slagah veoma glupo.
– Pa šta je onda ovo na videu? – upitala me je.
– Pa to, eee da, gledao sam i nešto drugo…
– Porniće? – Potpuno me je provalila.
– Da. Izvini. Nisam izvadio kasetu na vreme, zaspao sam.
– Odakle ti kaseta?
– Od mame i tate, naravno.
– Ne mogu da verujem da oni to gledaju – bila je začuđena.
– Naravno da gledaju. Znaš da su oni u tom fazonu – objasnio sam i pitao je: – Jesi li ti ikada gledala?
– Ne! Nisam!
– Hoćeš da pogledaš?
– Neću, to je grozno.
– Nije grozno. I potpuno je drugačije od slika i novina. Da ti pustim malo?
– Ne znam. Može, ali izađi da gledam sama – rekla mi je.
– Neću… Gledamo zajedno malo, šta ima veze? – Nista mi nije odgovorila, samo je gledala u TV. Ja sam ustao i promenio kablove iza TV-a. Odmah je iskočila slika gde sam pauzirao traku.
– Pusti od početka – rekla je tiho.
– OK. – Premotao sam brzo i pustio od početka. Krenula je muzika i špica. – Hoćeš da stavim jorgan na pod? – pitao sam je.
– Ne.

Počeo je film. Gledali smo bez komentara. Sećam se da mi je bilo malo neprijatno jer mi se digao i imao sam potrebu da stalno gutam, a činilo mi se da je to gutanje jako glasno i nešto što Sara primećuje. Par puta sam je pogledao, ali ona je samo gledala pravo. Tek četvrtog-petog puta sam uhvatio njen pogled:
– Šta misliš? Kako ti se čini?
– Ne znam… – rekla je tiho. – Deluje kao da ih boli.
– Ne boli ih veruj mi, uživaju.
– Zašto onda tako jauču? – Bilo mi je jako slatka u tom trenutku.
– Pa nisu to jaukanja, to je stenjanje od lepog, od slasti. Mnogo im je lepo i onda tako uzdišu. Tako ćemo i mi jednog dana kad budemo imali sa nekim sex. – Ništa nije rekla, samo je gledala. Nastavili smo tako da sedimo i da gledamo još neko vreme. Učinilo mi se da primećujem da se vrlo lagano meškolji, da pomera kukove, ali nisam bio siguran. – Hoćeš da stavim jorgan na pod? – pitao sam je opet.

devojka leži na stomaku u farmerkama i brusu

Moja sestra me nije ni pogledala, samo je potvrdno klimnula glavom. Ustao sam odmah. Kroz hodnik sam otišao do ulaznih vrata i zaključao ih. Znao sam da je čula bravu. Vratio sam se nazad u dnevnu sobu i odmah pomerio stočić u stranu. Uzeo sam jorgan i bacio ga na sredinu, a zatim i jastučiće i stavio ih u uzglavlje. Sara je skinula čarape, odmah sišla sa fotelje i bukvalo skliznula na jorgan. Kad je legla, pokrio sam je, skinuo čarape i sam i legao pored nje. Nastavili smo da gledamo u tišini, ništa još nisam pokušavao, samo sam njeno golo stopalo dodirivao svojim. U početku mi nije uzvraćala, sve do jednog trenutka, kada je i ona počela da mazi mene.

Znao sam da smo opet u „onom“ raspoloženju i polako se okrenuo ka njoj…

Zatvorila je oči dok su još bile u pravcu TV-a i tek onda okrenula glavu ka meni. Usne su nam se odmah pronasle i počeli smo strastveno da se ljubimo. Okrenuo sam se na bok prema njoj i rukom počeo da je dodirujem po stomaku, penjući se ka sisama. Nije mi branila ništa. Polako sam stavio ruku na njenu sisu i počeo da je stiskam nežno preko brusa. Pornić se nastavio svojim tokom, ali sam i pored glasne jebačine mogo da čujem Sarine uzdahe. Okrenula se ka meni i zagrlila me, ne prestajući da me ljubi. Bio sam potpuno napaljen i nisam mogao da verujem da to opet radimo. U nekom trenutku sam opet ruku spustio niže i stavio je pod njenu majicu. Ispod je imala potkošulju koju sam odmah izvukao iz pantalona, samo na njenoj levoj strani. Nije mi branila i ruku sam zavukao kroz tu rupu i dodirnuo njenu vrelu, golu kožu. Uh, kakav je to neverovatan osećaj bio! Nežna, glatka koža moje setre, tu u mojoj ruci, i to bez ikakvog ubeđivanja, slobodno i sa željom. Bio sam presrećan!

Vrlo brzo sam ruku pomerio nagore, ka njenim bujnim grudima. Želeo sam da ih osetim, da ih držim gole, da ih stiskam… Bile su moja neprekidna fantazija već godinama. Polako sam prešao dlanom preko brusa. Bio je tvrd i punjen, ništa nisam osetio. Tada sam mislim, i zamrzao te tvrde, punjene bruseve. Koliko god da podižu grudi i čine uslugu ženama, toliko su grozni, kao da grliš pancir… Odmah sam ruku spustio niže i ubacio je ispod brusa sa donje strane. Kad sam nežno uhvatio celu sisu, Sara je samo glasno zastenjala. Nastavili smo da se ljubimo. Ona me je i dalje grlila zatvorenih očiju, dok sam ja nežno gnječio njenu sisu.

Potrajalo je. Ne znam ni sam koliko, ali delovalo mi je jako dugo. U nekom trenutku sam pustio njene grudi i polako niz stomak sišao do kaiša. Opet se nije bunila. Otkopčao sam kaiš, dugme i ziper na džinsu i polako stavio ruku u gaćice. Opet isti osećaj, toplota i vlažnost. Odmah sam srednjim prstom počeo da je mazim, pokušavajući da pronađem klitoris i da joj učinim da se oseća lepo. Nisam mnogo znao još o tome, ali već sam naučio neke stvari pričajući sa drugarima iz škole, posebno sa starijima. Izgleda da sam našao pravo mesto, jer je Sara počela pomerati kukove i uzdisati sve jače. Bio sam mnogo srećan. Nisam ni razmišljao o sebi, samo sam želeo da ona svrši i da joj pokažem lepotu toga osećaja. Nisam znao da li je ikad pre moja sestra svršila.

Moja sestra i ja smo zajedno izgubili nevinost

Dok smo se ljubili i dok sam desnom rukom bio u njenim gaćicama, levom sam joj podigao majicu i potkošulju i spustio brus. Oslobodio sam joj levu sisu, prestao sam da je ljubim u usta i odmah se spustio i počeo da joj polako ližem veliku rumenu bradavicu. Činio sam to veoma oprezno, kružeći jezikom polako u krug, izbegavajući da napravim neki grublji dodir. I moje su bradavice bile osetljive još od početka puberteta i voleo sam da ih dodirujem. Tako sam i naučio šta prija, postepeni nežni dodiri, pa tek onda jači pritisak na sam vrh.

Moja sestra Sara je bila na sedmom nebu. Glasno je uzdisala i vrtela kukovima a rukama je prolazila kroz moju kosu, bukvalno upravljajući mojom glavom i ustima koje su je sisale. U pozadini je i dalje bio zvuk jebačine, čitava je situacija bila jedan od najerotičnijih momenata moga života. Nisam prestajao da prstom kružim po njenom klitorisu ili bar onome što sam mislio da je klitoris. Ipak, kroz par sekundi sam saznao da sam bio na pravom mestu. Sara se ukočila, počela da drhti, da bukvalno secka čitavim telom, da se grči, i da, na moju veliku radost, počne da izpušta zvuk veoma sličan onome sa TV-a:
– AAAAAAAAGGHHHHHHHHHH!!!! Svršavala je, svršavala je veoma glasno i silovito.

Moja divna sestra Sara svršavala je pod mojim prstima…

Bio sam presrećan! Najpre zbog toga što sam je doveo do tako moćnog orgazma, a zatim sam i osetio ogromno olakšanje što sam uspeo da pronađem klitoris. Bio sam van sebe od zadovoljstva. Nisam ni pomislio na svoju erekciju ni na želju, samo mi je to bilo u glavi.

Podigao sam glavu sa bradavice. Opet sam pronašao njene usne, dok mi je ona polako izvukla ruku iz njenih gaćica. Tek sam kasnije naučio da ne treba preterivati. Još smo se malo ljubili. U nekom trenutku se odmakla i polako me odgurnula:
– Dosta je.
– U redu.
– Gasi ovo, molim te…
– Hoću. Odmah.
– I skloni ovo sa poda.
– Hoću, ne brini.

Ustala je i izašla iz dnevne sobe, zatvarajući vrata za sobom. Ja sam takođe odmah ustao i počeo sve da slažem. Stavio sam ćebe i jorgan na fotelju, vratio stočić, pustio kasetu da se premota na početak. Izvukao sam kabl od VHS-a iz TV-a i vratio antenu. Kad je kaseta izašla napolje, vratio sam je kod roditelja u sobu. Saru nisam video, nije bila u hodniku, niti gde drugo. Pretpostavio sam da je u svojoj sobi. Vratio sam se po jorgan i ćebe i to onda odneo u svoju sobu. Opet sam došao u dnevnu i uključio TV na neki program, samo da razbijem tišinu. Sve je bilo na svom mestu. Pogledao sam se u ogladalo na ormanu i popravio kosu. Još sam bio u šoku, to tek sada shvatam. Sve sam ovo uradio po automatizmu, uopšte nisam bio svestan vremena ni prostora.

brat i sestra leže zajedno posle seksa

Dok sam popravljao kosu, čuo sam da se zatvaraju vrata na kupatilu i zvuk zaključavanja. To me je osvestilo i prva stvar koju sam pomislio bila je – možda mi je ostavila slobodan pogled! Ma, bio sam ubeđen da jeste. Prosto, imao sam osećaj da će mi ostaviti pogled kako bih se i ja olakšao. Već izvežban, bio sam ispred ključaonice. Moja sestra Sara se skidala okrenuta leđima i spremala se da uđe u kadu. Ustao sam za trenutak i skinuo pantalone i gaće koje su bilo potpuno mokre i sluzave. Kleknuo sam na oba kolena i opet uputio pogled kroz ključaonicu. Docekao me je poznat prizor. Sara je bila u kadi, okrenuta pravo k meni. Njene sise, sada oslobođene od majice i brusa, bile su prosto veličanstvene. Jedre, nabubrele, tvrde, prosto savršene. Spustio sam pogled na njenu pičku koja je sada dodatno obrasla crnim dlakama. Bila je to prava šuma! Kukovi i guza su dobili oblinu, volumen, bio sam svestan da moja sestra izrasta u pravu rasnu ženku..

Uhvatio sam kurac u ruku i počeo da drkam. Nije mi dugo trebalo. Kombinacija svega što se desilo sa prizorom koji je bio ispred mene učinili su da me strese verovatno najjači orgazam u mom dotadašnjem životu. Prskao sam u neprekinutim mlazovima koji su pogađali vrata i slivali se niz njih. Bila je to gusta i teška sperma. Drhtao sam citavim telom i jedva održao ravnotežu. Jedva sam i ustao. Otišao sam tako gologuz u kuhinju da uzmem krpu da se obrišem i da obrišem vrata. Pantalone sam ostavio ispred kupatila. Dok sam pronašao krpu, obrisao kurac i vratio se, Sara je već bila gotova. Još nije izašla, ali se tuš više nije čuo. Ispred vrata je bila prava bara. Počeo sam polako da brišem, kada je otključala i otvorila vrata. Bila je u bademantilu. Ja sam stajao go, sa krpom u ruci i barom sperme ispred sebe. Sve je snimila ali nije reagovala. Shvatio sam da je znala da sam ispred i da drkam.

– Polako samo – rekoh joj. – Preskoči ovo i nemoj da ugaziš. – Poslušala me je bez reči i krenula uz stepenice, u svoju sobu. – Saro? Gde ćeš – pitao sam je.
– Idem u sobu da malo odmorim.
– Mogu li da dođem kod tebe kad ovo završim?
– Nemoj. Nemoj molim te. Ovo nije normalno i ne želim više. Molim te, nemoj više da me napadaš i mamiš. Ti si mi brat i ja sam ti sestra. Zar ti to ništa ne znači? – pitala me je skoro plačnim glasom.
– Izvini. Naravno da mi znači. Izvini stvarno. Nikada više neću da te diram – bio sam iskren, zaista jesam. Shvatio sam da sam preterao i da sam vrlo blizu toga da uradim nešto glupo.
– U redu. To je što je, ali te molim da me ostaviš na miru – rekla je i krenula uz stepenice.
– Hoću – samo sam kratko izustio.

Moja sestra i ja smo zajedno izgubili nevinost

Pocistio sam za sobom, obukao se i otišao u šetnju do centra grada, da malo izbistrim misli. Vratio sam se kasno, roditelji i Lenka su već bili kući. Sara je bila sa njima u dnevnoj sobi, vesela i nasmejana. Ja sam odglumio da je sve super, ali sam bio jako potišten. Zaista mi je bilo teško. Sutardan sam vreme proveo u pakovanju za dom, a Sara je bila ceo dan kod Melise. Videli smo se tek uveče, pozdravili se i otišli u krevet. Roditelji su me ujutru odvezli u dom dok su ona i Lenka još spavale. Trebalo mi je još nekoliko dana da se osvestim od svega. Nisam išao kući sve do prolećnog raspusta, a do tada je sve polako palo u zaborav. Saru više zaista nisam ni zamišljao tokom drkanja u domu, a nisam ni pomislio da je diram kada sam stigao kući. Prosto, osećaj nelagode je prevladao u odnosu na strast…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Lepa prica

Odlicna prica

Razvalio bih ti sestru.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x