Ja i četvorica kuronja, mojih frendova, I dio

Moja prva seksualna iskustva počela su prilično rano i bila prilično čudno. Događalo se to u jednoj obližnjoj šumici moga mjesta sa četvoricom mojih komšija. Nikola, Marko, Saša, Darko i ja od rođenja bili smo nerazdvojni i zajedno se igrali. Bili smo otprilike parci svi petoro. Voljeli smo se igrati u toj šumici kraj rijeke.

Kada sam imala deset i pol godina prvi put sam ih vidjela kako drkaju. Obuzeo me je do tada nezapamćen i nikada prije poznat osjećaj. A bio je jako lijep. Tako je bilo nekoliko puta. Promatrala sam njihove kite i Darko je imao najveću i najdeblju. Od svih njih najviše mi se dopadao Nikola.

Jednog dana, kada sam dosta porasla, i već bila jedva punoletna, sam se ohrabrila. Uhvatila sam Nikolinu kitu i počela je navlačiti onako kako je on to radio. Ispuštao je razne zvukove, mnogo slađe i uhu ugodnije nego kada je sam drkao. Svršio je ispuštivši mnogo sperme po mojoj ruci. Polizala sam je i mogu reći da mi se dopao njezin okus.

drkanje krišom

„Daj i meni, daj i meni”, vikali su napaljeno ostali. Učinila sam to. Nekih dvije godine trajale su naše igrice. Moram se pohvaliti da sam bila razvijenija i bujnija od većine mojih vršnjakinja. Što sam se više družila s njim četvoricom, sve više sam se napaljivala. Moja pičkica počela je bridjeti i gorjeti. Taj dan sam prvi put probala usnama njihove kite. Vidjela sam krišom kako ujna to radi ujki. Naravno, prvo Nikoli.

Prvo sam je polizala i izljubila, a onda je strpala u usta. Sisala sam ga i jezikom palacala njegov glavić. Nije dugo trajalo i Nikola je svršio. „Oh kako je lijepo”, uzdisao je. Tada sam to isto učinila i drugima. Najviše je izdržao Saša. On je bio i najstariji od nas. Mislila sam da će mi se gaditi ali nije.

Jako sam zavoljela kite

Prošla je još godina i napunila sam 19. Za svoje godine imala sam ogromne sise. Bilo je proljeće i nisam bila puno obučena. Saša je sjeo iza mene i zavukao mi ruku ispod košulje a Nikola počeo skidati kratke hlačice. Zatvorila sam oči i zadrhtala. Disala sam sve dublje i uzbuđenije. Saša mi je dodirnuo sise i bilo je prelijepo. Počeo ih je mijesiti i duboko disati. „Skini joj majcu da ih vidimo”, rekao je Marko. Saša ga je poslušao. A Nikola mi je polako skinuo i gaćice.

redaljka pušenja

Ostala sam potpuno gola. Vidjela sam kako je Darku kita postala još deblja i odmah ju je izvukao iz svojih gaća i počeo drkati. Isto je učinio i Marko. Nikola je počeo istraživati moju pičkicu. Milovao ju je i polako rastvorio usmine. „Ovo je nešto najljepše što sam vidio. Kako lijepo miriše”, rekao je zaneseno. „Diraj me Niđo”, prošaptala sam a usne ponudila Saši koji ih je odmah prihvatio.

Uvalio mi je jezik i počeli smo se žvaliti. Cijelo vrijeme držao je u rukama moje sise. Tada sam prvi put osjetila kako mi se tijelo diže u neko neopisivo uzvišenje. Tome je bio zaslužan Nikola koji je dirao i lizao moju pičku. O, kako je to dobro radio. Počela sam jecati, stenjati i uzdisati. Marko se spustio kraj mene i ljubio mi jednu sisu a Darko druku. Palacali su jezikom po mojim bradavicama.

Saši sam uhvatila kitu i počela je drkati. „Aaahhh… oooo… mmmmm… Kako je lijepo… Oh… O Bože! O Božeeee! Aaaaaaaa!”, nisam se više mogla kontrolirati i zavrištala sam. Oni su se uplašili. „Jesi dobro?”, upitao me Darko. Darko je bio najmlađi, ali kao što rekoh, s najdebljom kitom. „Nikad bolje dečki”, rekla sam zaneseno i legla smješeći se. „Mogu ja, mogu?”, pitao je Darko smještajući se na Nikolino mjesto. Doživjela sam svoj prvi orgazam i bila sam zanesena. Uhvatila sam Nikolu za ruku i on je čučnuo kraj mene. Uvalio mi je jezik u usta i strastveno smo se požvalili. Oboje smo teško disali i borili se za dah. Milovao mi je jednu sisu a Marko drugu. Opet sam počela lebdjeti na krilima sladostrasti.

lizanje i pušenje

I Darko me dignuo do zvijezda i svršila sam opet uz vrisak. Njima se do jako dopalo i nisu me puštali više na miru. „Svrši mala”, govorili su dok su me dirali i lizali dolje. Nekada sam morala i glumiti. I dalje mi je bilo lijepo, ali u pamćenje mi se urezao prvi put kada me je Nikola uveo u neki novi svijet i kada me je dignuo do zvijezda.

Na svoj rođendan izgubila sam nevinost. Pogađate – sa Nikolom, ali uz prisutvo ostalih. Desilo se sasvim spontano. Ležala sam, a Nikola mi je ljubio cijelo tijelo i drhtao. Svojom kitom lagano je prolazio preko moje pičke. „Dat ću ti poseban poklon za rođendan”, rekao je i pokazao dečkima da me drže. Raširio mi je noge i malo ih podigao. Bio je pažljiv.

Još se malo igrao dok me Saša držao za ruke a Marko i Darko igrali su se mojim sisama. Nikola ga je počeo polako gurati. Osjetila sam jaku bol i zajaukala. „Pssstt. Bit će ti lijepo”, šaptao je. Teško je disao. Kako ga je gurao sve dublje, bol je bila sve jača. Zavrištala sam a Marko mi je preklopio usta rukom.

Uživala sam dok su se zadovoljavali mojom pičkicom

„Pogledajte”, rekao je Nikola zajapureno. Na kiti mu je bila crvena krv. Opet ga je vratio pa izvadio. Osjećala sam se kao da me reže nožem. „Koliko krvi”, rekao je Darko. Taman kad je sva nelagoda i bol prošla, Nikola se ispraznio na mom trbuhu. Bio je izvan sebe, tresao se i dahtao.

grupnjak u prirodi

„Dečki ovo morate probati”, rekao je i legao kraj mene. Prvo sam u rijeci oprala krv, a onda opet legla i raširila noge. Darko je navalio na mene. Opet je boljelo. Darko me raširio skroz. Brzo je i on svršio tako da ja nisam stigla osjetiti ništa posebno. Bila sam mokra od znoja.

„Izvoli Marko”, rekao je Saša. Marko ga je bez problema gurnuo u moju vlažnu pičku. Počeo se tresti i glasno disati. I on je brzo svršio, taman kada sam počela osjećati ugodu. Tada je red došao na Sašu. Kako je bio pažljiv i nježan… Tijelo mi se počelo dizati i lebdjeti na vrhuncu strasti. Neprekidno sam stenjala i jecala, plakala sam i drhtala. „Čovječe, kako ti je to uspjelo?”, pitali su ga. Mrak mi je pao na oči i izgubila sam se u nekom snažnom transu. Vrisnula sam i zaplakala od osjećaja koji nikada prije nisam osjetila. Bilo je prelijepo.

Nastavili smo sa našim igricama i svaki put je bilo sve bolje. Isprobavali smo razne poze. Zavoljela sam ih svu četvoricu jer su mi pružali nevjerojatan užitak. Kako je sazrijevao, Darko je dobro znao iskoristiti alat kojim je bio obdaren. Po nekoliko puta dizao me je do zvijezda.

svršavanje po stomaku

Kada sam napunila 20 godina, preselila sam se iz tog mjesta jer sam dobila posao u nekoj firmi u većem gradu. Dečki su se isto razišli, svako svojim putem. Ali čujemo se telefonski i putem sms-a prepričavajući svoje zgode koje samo mi znamo. Nikola nas je zamolio da čim uhvatimo prvu priliku, da se opet nađemo. Složili smo se i dogovorili termin… Nikada nije bilo bolje. O tome drugom prilikom. Šta sam taj dan doživjela, poželjela bih svakome. Bilo je fenomenalno!

Nastavak: Ja i četvorica kuronja, mojih frendova, II dio

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o