Ja i četvorica kuronja, mojih frendova, II dio

Nastavak priče: Ja i četvorica kuronja, mojih frendova, I dio

Bila sam jako uzbuđena dok sam putovala u svoje rodno mjesto. Dugo jako dugo nisam se ševila, a sada putujem na grupnjak sa 4 komada koje dugo nisam vidjela.

Dogovoren susret bio je u Nikolinoj kući. Svi su oni već tu bili, ja sam došla zadnja. Susret je bio dirljiv. Prvo smo pili i pričali o sebi. Govorili su mi da sam komad i da jedva čekaju da vide da li sam se još više razvila. Oni su, naravno, imali druge djevojke, a ja nisam imala nikoga. Navikla sam se na njih. „I jesi spremna?”, upitao me Darko. Rekla sam da se idem malo osvježiti. Na brzinu sam se istuširala i izašla gola iz kupatila. Nasmijala sam se kada sam vidjela kako im se svoj četvorici dignuo. Tako brzo.

Otišla sam u sobu i legla na krevet a oni su se počeli skidati. Nikola mi je prvi prišao i poljubio me uvalivši mi jezik. Jedva sam disala. Marko mi je milovao sise i vrhom jezika palacao bradavice. „Uuuhh… aaahhh…”, uzdisala sam i tiho stenjala od užitka. Saša i Darko polako su nabijali svoje prste u moju vrelu pičku.

redaljka, predigra

 

Sve sam se teže kontrolirala. Tada je i Nikola spustio prst dolje i nježno mi počeo masirati klitoris. Cijelo tijelo su mi zahvatili valovi užitka. “Ooohh… aaahhh… joooojjj… nemojte stati… ah… oh Bože! Oh Bože! Ah kako je dobro”, stenjala sam i dahtala. Saša i Darko sve brže su počeli nabijati prste u mene i tako pojačavali moju strast.

Gorjela sam i mislila sam da ću eksplodirati. Svršila sam u transu nesvjesna ičega oko sebe. Vrištala sam i plakala od ljepote uzvišenja. „Oh dečki!!!”, jecala sam i borila se za dah. Nikola je polizao moje sokove a ja sam bila jako, jakoooo napaljena. Nisam prestajala stenjati i jecati.

Nikola je kleknuo na koljena i uhvatio svoj kurac. Glavićem je prolazio od klitorisa na dolje i tako još više potpaljivao vatru u meni. Lagano je trljao glavićem moj nabubrli klitoris. „Daj… aaahhh… daj mi ga Nidžo… Želim ga u sebi… Jeeebiii me…” govorila sam isprekidano i kroz jecaje. Darko je svojim glavićem dražio moje bradavice a ja sam Marku i Saši drklala.

lizanje pičke, gangbang

Oči su mi bile zamagljena a temperatura, činilo mi se, 250 stupnjeva. Darko je svršio po mojim sisama i onda to polizao. Lizao mi je bradavice a Nikola se još igrao po mojoj vreloj pički koja je jedva čekala da ga primi. „Molim te…”, prostenjala sam. Napokon sam osjetila kako ga gura. Prvo svoj veliki glavić.

Prodirao je lagano i polako u mene. „Jebote u tebi ima hiljadu stupnjeva”, rekao je. Počeo je uzdisati kako je sve dublje ulazio u mene. Ja sam se počela nekontrolirano tresti i jecati. Bilo je božanstveno. „Oh… oh… aahhh… uuhhh… o da… daa… tooo… aj kako je lijepo… to je dobro… suupeeer! Ohhh Nidžo!!!”, stenjala sam i uzdisala.

Nabijao ga je polako ali snažno

Tresao je cijelo moje tijelo, a užitak je bio sve jači i snažniji. Od ugode i ljepote sam zaplakala i zavrištala u naletu snažnog orgazma koji je potresao moje tijelo i iznenadio me. Nikola je malo usporio. Držao ga je u meni i pustio me da se smirim. Bio je natopljen mojim sokovima. Tada ga je izvadio do pola i snažno vratio.

spit roast fuck

Cičala sam i stenjala. Sve brže i snažnije nabijao me i sve glasnije stenjao. „Aaaaahhhhhh!!!” povikao je i počeo se tresti. Svršio mi je po trbuhu i duboko disao. Bio je mokar od znoja i rumen. Bio je prelijep. Jedva sam ga vidjela kroz zamagljene oči.

Tada mi ga je Marko nabio svom žestinom. Imao je veliki ali tanak kurac i s lakoćom sam ga primala. Gutala sam ga što sam dublje mogla. Gledala sam Nikolu koji je legao kraj mene i odmarao se. Još uvijek teško je disao. Nježno sam ga pomilovala po licu a on mi se osmjehnu.

Marko je stenjao i drhtao kao u groznici. Vatra se opet upalila u meni i počela sam glasno stenjati i jecati. „Oh Marko”, uzdisala sam. Marko je svršio obilno i dugo mu je trebalo da se isprazni. Ustao je s kreveta i klonuo na fotelju držeći se za glavu i ponavljajući: „Moj Bože. Moj Bože.” Bilo mu je očito nezaboravno. „Možeš Malena?”, upitao me je Darko. „Samo daj. Nemate pojma koliko je prošlo?”, rekla sam. Okrenuo me na bok i od iza mi ga snažno uvalio. Cijelo tijelo zahvatio mi je val užitka od njegovog ogromnog i debelog kurca. „Aaaahhh… Oh Darko… Samo tako… To…O da! Daaaa! Uhhhh… Uh jebote kako je dobro…”, ponavljala sam uzdišući. Mahnito sam svršila i uz glasan vrisak.

spit roast, trojka mmf

Darko me okrenuo i legao na mene. Čvrsto sam ga zagrlila i stiskala njegova široka leđa. Darko ga je nabijao snažno, brzo i strastveno. Cijelu me je razderao, ali bilo je fenomenalno.

Rekao mi je da ustanem i stanem na koljena. Poslušala sam ga a on je kleknuo iza mene. Nastavio ga je nabijati a prst mi je gurao u šupak.

„Aaahhhh!!!”, svršila sam uz snažan vrisak. Sise su mi se tresle kao lude a njegova jaja lupala su moju guzu. „Oohhh Darko mili… oh kako dobro to radiš… nastavi… joooš malo…”, stenjala sam. Još sam jednom svršila i onda mi se i on pridružio. Bio je gotov kako je legao nije se mogao pomaknuti.

Ja sam bila sva mokra od znoja. Kosa mi se lijepila za čelo i lice. Ali mogla sam još. Saši sam sjela u krilo i trljala se o njega. Zatim sam mu se nasadila na tvrdi ukrućeni kurac. Počela sam se nabijati na njega dok mi je on ljubio sise i cuclao bradavice. Teško je disao i stenjao je. Kako se strast u meni povećavala, sve sam se brže i mahnitije nabijala na njega.

Iscrpljena još jednim orgazmom klonula sam. Saša me polegao i malo podigao noge. Nježno i polako nabijao ga je u mene. Uzisala sam i stenjala a on je sve više gubio kontrolu nad sobom i počeo ga sve brže nabijati u mene. Svršio je snažno se tresući kao na struji.

Svi smo bili iscrpljeni ali zadovoljeni. Pogotovo ja. Skuhala sam im kafu i malo su se okrijepili. „Večeras ćeš tu prespavati”, rekao je Nikola. „Nemam ništa protiv”, rekla sam sa osmjehom. Te noći nije se spavalo…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o