Privođenje devojaka u kolima najboljeg druga

Radnja ove priče se odvijala pre desetak godina i svi događaji su istiniti. Zovem se Ivan i u to vreme sam imao oko 25 godina. Imao sam najboljeg druga, Predraga. Bili smo, takoreći, nerazdvojni. Zajedno smo izlazili u grad i nameštali devojke jedan drugome. Nismo imali problema sa devojkama, uvek smo bili u prijatnom i lepom ženskom društvu. On je živeo nedaleko od mene sa majkom i mlađom sestrom u jednospratnoj kući i nije imao baš dovoljno prostora za privođenje devojaka, tako da sam mu često pozajmljivao auto kad je imao neku kombinaciju za seks. Često se dešavalo da i on i ja iste večeri pojebemo neku devojku u kolima. Uglavnom smo odlazili na obližnje izletište ili na neki mračni parking pored gradske hale.

Jedno veče smo pokupili dve klinke u diskoteci i posle par sati smo se ponudili da ih odbacimo kući.Onako u polupijanom stanju oberučke su prihvatile naš poziv i mi smo krenuli prema kolima. Obe su bile plavuše; Milena sa plavom ravnom kosom, visoka i sa prelepim nogama koje je otkrivala kratka suknjica, i Ana, omanjeg rasta sa većim sisama i prelepim licem. Ana je tek stigla sa mora i imala je sjajan preplanuli ten koji se još više isticao jer je bila u belom kratkom šortsu i majici.

Ušli smo u kola i krenuli. Ana je sela pozadi sa Predragom, dok je Milena na Anino insistiranje sela napred. Ana je bila pričljivija i otvorenija, dok je Milena bila stidljivija i samo se slatko smejala na Anine doživljaje sa mora. Krenuli smo, živele su na drugom kraju grada. Usput smo pričali i zezali se, dok je Predrag pozadi polako ispipavao Anine noge i grudi. Ona se nije mnogo bunila i samo se smejala. Kad smo bili nadomak njihovih kuća, Ana je upitala:
– Da obiđemo još jedan krug kroz grad? Još je rano.

n749288969_200652_2265

Milena se malo nećkala, ali je ipak pristala. Vratili smo se, kupili po jednu limenku piva i vozili se po gradu. Pogledao sam u retrovizor i video da se Predrag i Ana pozadi polako ljube. Od tog prizora i pogleda na njene prelepe noge kurac je počeo da mi se ukrućuje. Nisam hteo da sakrijem erekciju tako da je Milena to videla. Skrenuo sam na jedan mračni puteljak i ugasio auto.

Ana je odbijala Predragove nalete da joj skine šorts. Ja sam polako mazio Milenu po nogama i nežno je poljubio. Opustila se i uzvratila. Međutim, kad sam krenuo rukom ispod suknjice zaustavila me je i izmakla se. I Ana se otimala Predragu.
– Nemoj, ne mogu sada. Evo, popušiću ti da se smiriš – rekla je Ana kao iz topa Predragu.
– Opa, Anice! To nije loša ideja – izustio je Predrag. Milena se okrenula i zbunjeno pogledala u Anu.
– Šta je bilo, Mikice? Opusti se. Momci su zaslužili po jedno pušenje. Hajde, nemoj da si takva, pa nije ti prvi put. Pušila si stalno onom tvom bilmezu u kolima – rekla je Ana.
– Opa! Pa nisi ti tako nevina kao što izgledaš – rekao sam i spustio joj ruku na kurac. – Predrag je pozadi već skinuo pantalone i Ana se sagnu i liznu mu glavić.
– To… – zastenjao je. – Hajde, polako ga uzmi u usta. – Govorio je napaljeno. Ona usisa glavić i poče da ga mulja po ustima. Ja pogledah Milenu. U tom trenutku Ana izvadi kurac iz usta i reče joj:
– Hajde, Mico, šta čekaš.

Ja polako skinuh pantalone i kurac izađe u punoj veličini. Milena ga uze u ruku i lagano prodrka. Onda se sagnu i u jednom naletu ga proguta do pola.

tumblr_nf8sbmEAIk1tfdedho1_500

– Uf! – zastenjao sam od zadovoljstva dok se ona glavom nabijala na kurac.
– Dublje ga progutaj! – čulo se pozadi. – Predrag je držao Anu za glavu i nabijao je na kurac. Ona se zagrcnu i on je pusti.
– Polako, ugušićeš me – reče Ana i pogleda ka Mileni. Ona mi je skoro ceo kurac gutala i izvlačila ga do kraja, a zatim mi jezikom lizala glavić. Onda Ana, smejući se, reče Mikici:
– Može opklada? Koja prva popuši dobija opkladu i picu za ručak sutradan.

Mi se iznenadismo ovom njihovom igrom u kolima i predlogom…

Mikica izvadi kurac iz usta i reče uz osmeh:
– Važi, ali znaš da nemaš šansi protiv mene. – Zatim se baci na moj kurac i poče ga žestoko pušiti.
– To… Kako dobro pušiš… – mumlao sam u zanosu.

1318630357

Radila je čuda jezikom. Kurac mi je bio sav balav od njene pljuvačke. Bio sam pri kraju, jedva sam se suzdržavao da ne svršim. Posle desetak minuta dobrog pušenja počeo sam da se trzam i povikao sam:
– Svršavam… Evo ga…

Istog momenta sperma krenu. Hteo sam da joj svršim u usta, ali ga Mikica u zadnji čas izvadi iz usta i izdrka mi ga po stomaku. Nešto joj je završilo i na licu. Posle minut-dva i Predrag poče da svršava, ali Ani u usta. Ječao je i mumlao dok ga je Ana i dalje pušila i sisala. Konačno se smirio.

Ana otvori vrata i ispljunu spermu napolje.
– Jebote, kol’ko su ti puna jaja! – žalila se Predragu. – Jedva sam primila sve u usta.

Sredili smo se i odvezli ih kući. Ovo je jedan od događaja koji mi je ostao u sećanju, mada su se posle toga izdešavale još mnoge stvari o čemu ćemo u sledećoj priči.

Privođenje devojaka u kolima najboljeg druga

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments