Perverzna domaćica: Nema seksa, samo ćeš da me ližeš!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Perverzna domaćica: Rasturi mi pičku!

Probudila sam se gola, pička mi je bila vlažna i vruća. Čula sam neko lupanje u kuhinji i osetila miris kafe. „Marko”, pozvala sam ga maznim glasom, a na vratima sobe se pojavio moj muž.

Blenula sam u njega odjednom skroz bistre glave. Ovo je prva subota ikad da nije otišao na posao!

Slike jučerašnjeg dana su mi letele pred očima. Marko i ja smo se životinjski tucali ceo dan. Kad je otišao, ostala sam da ležim iscrpljena.

Muž mi je ionako uvek dolazio kasno uveče, mislila sam da imam vremena da sredim stan pre toga. Međutim zaspala sam u krevetu natopljenom mojim sokovima i spermom. Nisam čula kad je došao, a posle sam shvatila da je spavao u dnevnoj sobi.

Sad je stajao na vratima i posmatrao moje golo telo ulepljeno ostacima sperme. Povukla sam pokrivač do grudi i gledala ga otvorenih usta, nisam znala šta da kažem. „Skuvao sam kafu, istuširaj se pa dođi da pričamo”, rekao je mirno.

Dugo sam stajala pod tušem, razmišljajući šta da mu kažem. Nisam osećala krivicu, ko zna koliko dugo je imao i koliko ljubavnica. Izašla sam iz kupatila umotana u peškir i sela za trpezarijski sto.

Luka je sutradan trebalo da se vrati s mora, a njegov drug Marko je boravio u našoj kući svaki dan. Jebali smo se po ceo dan, nikad nisam tako svršavala. S njim sam se ponovo osećala poželjnom. Vratio mi je sve što sam s mužem izgubila.

Sedela sam preko puta njega i gledala ga bez trunke stida i krivice, pravo u oči. Milan je srknuo kafu i počeo da priča kako se već godinama viđa s raznim ženama, uglavnom udatim, bez obaveza. Ja sam mu bila poželjna, ali kao majka njegovog deteta, postala sam nešto drugo. Bila sam domaćica, stub kuće, a ne seksualni objekat. Baš tako se izrazio, a meni su se u glavi smenjivale slike besomučnog karanja s Markom u raznim pozama. Za te dve nedelje koliko smo se viđali doživela sam s njim sve što nisam s Milanom nikad ni probala. Od analnog seksa do BDSM iskustva.

Smeškajući se, zapalila sam cigaretu. „A onda sam sinoć kasno došao i zatekao te kako spavaš gola raskrečena i zamazana spermom u našem krevetu!”, rekao je skoro plačnim glasom. „A šta si očekivao?”, rekla sam mirno kroz dim cigarete.

Već sam htela da nastavim da ga napadam za godine provedene u iščekivanju da me muž zadovolji, ali je on nastavio da priča. Rekao je da mi ne zamera i da smo oboje pogrešili, on što je provodio toliko vremena van kuće i ja što sam to sve trpela. I da bi voleo da ostanemo u korektnim odnosima bez obzira na sve.

Nisam mogla da verujem šta priča. Besno sam zgnječila cigaretu u pepeljari i ustala. Uhvatio me je za ruku i povukao ka sebi dok sam se ja opirala. Strgao mi je peškir i spustio usne na moj brežuljak. Cimala sam se da se otrgnem, ali me je on čvrsto držao za guzu. Mrmljao je između poljubaca da mu se dopada kako je gladak.

maženje pičkice

Deplirala sam se zbog Marka i lepšeg osećaja. Sad je jezikom sasvim lagano prelazio preko golog brežuljka spuštajući se niže. Pička je izdajnički pulsirala, i počela da curka kad je vrhom jezika dodirnuo klitoris.

Trljao ga je vrhom jezika a ja sam napaljeno stenjala šireći noge. Pustio mi je guzu i raskopčao pantalone ližući me i dalje. Izmakla sam se i rekla ljutito: „Nema seksa, samo ćeš da me ližeš”. „Ok”, odgovorio je kratko izmakao se malo od stola i pomerio šoljice u stranu.

Sela sam na ivicu raširenih nogu a on je nastavio da me liže. Sad sam već bila žestoko napaljena, mrdala sam kukovima prateći njegov jezik. On je izvukao ukrućeni kurac i počeo da drka. Dahćući je mrmljao kako se nenormalno napalio sinoć kad me je video onako golu i raskrečenu na krevetu.

lizanje pičke

Gurao mi je jezik u pičku pa je halapljivo lizao celu, stenjao je glasno drkajući sve brže. Gledala sam kako mi se nabrekli klitoris grči pred njegovim jezikom, a iz pičke su tekli potočići i, mešajući se s njegovom pljuvačkom, curili niz guzu.

Odlično me je lizao, uvek

Mumlao je glasno srčući i sisajući mi naduveni klitoris, vrisnula sam i počela da svršavam prskajući mu po licu. Trljao se celim licem o moju raspaljenu pičku koja se grčila i dalje. A onda je naglo ustao i glasno uzdišući počeo da svršava prskajući mi spermom mokru pičku. Znao je da to obožavam. Seo je dahćući, a kurac mu je još uvek napet i crven stajao uspravno.

sperma po pički

Čulo se zvono na vratima i on je brzo ustao gurajući zamazanu kitu u pantalone. Ja sam dograbila peškir i otrčala u spavaću sobu. „Dobar dan, jel’ se Luka vratio?”, čula sam Markov glas i skapirala da sam zaboravila da mu javim da ne dolazi. „Dogovorili smo se da mi da neke knjige, sutra putujem, pa sam mislio…” Nasmejala sam se u sebi kako se mali snašao.

Milan je rekao da možda možemo mi da mu pomognemo i pozvao ga da uđe, a ja sam dohvatila prvu haljinu iz ormana da se obučem. Brisala sam pičku peškirom gledajući u krevet sa izgužvanom posteljinom na kojoj je bilo tragova njegove sperme. Pička mi je napaljeno pulsirala. Ovo će biti zanimljivo – pomislila sam navlačeći haljinu na golo telo. Skupila sam brzo kosu i izašla iz sobe. „O Marko, otkud ti?”, rekla sam i namignula mu Milanu iza leđa. Ponovio je priču, ne trepnuvši. Otišla sam u kuhinju da skuvam kafu i dok sam ih slušala kako neobavezno ćaskaju, kroz glavu su mi leteli flešbekovi. Ja presavijena preko kuhinjskog pulta i Marko koji mi rastura guzu, svršavam ludački prskajući po nama i podu.

tucanje u kuhinji

Marko koji go kuva kafu a ja mu pušim nabrekli kurac. Ja u trpezariji razapeta i vezana za noge od stola, na koji upravo spuštam kafu i sedam između njih dvojice.

Marko je pogledom okrznuo moje napete bradavice koje su se ocrtavale ispod tanke pamučne haljine. Ćaskali smo neobavezno uz kafu, a ja sam zamišljala kako me Marko jebe tu na stolu, a Milan gleda i drka. Stisla sam prekrštene noge da ne pokvasim haljinu koliko sam ovlažila.

Milan je otišao u Lukinu sobu da potraži knjige za Marka, a ja sam se nagla i šapnula mu da me je iznenadio i nisam stigla da mu javim da ne dolazi. „Nema veze, ovako je zanimljivije”, rekao je.

Ustala sam da pokupim šolje, a on mi je zavukao ruku pod haljinu. Raširila sam noge dok mi je milovao mokru pičku. „Našao sam…”, Milanov glas se približavao. Izvukao je ruku, a ja sam ponela šolje u kuhinju. Iz pičke su mi se golicavo slivale kapljice niz butine. Milan ga je ispratio, a ja sam dobacila iz kuhinje: „Srećan put, lepo se provedi”, smeškajući se, znala sam da ćemo već u ponedeljak da se vidimo. Raspremila sam spavaću sobu konačno dok se Milan tuširao. Rekao je da se spremim, vodi me na ručak. Nisam mogla da verujem šta se s njim dešava. Trebalo je ranije da počnem da se jebem s nekim drugim i da mu to stavim do znanja!

čipkane tangice

Obukla sam crvenu mini haljinu i crni čipkasti brus i minijaturne tange ispod. Odveo me je na neki ranč van grada. Prelep restoran u prirodi i dobra količina vina uz ručak su me opustili, osećala sam se kao nekad.

Na povratku kući mi je spustio ruku na butinu i mazio je dok smo se vozili ka gradu. Bila sam pripita i raširila sam noge dok mi je njegova ruka klizila ka međunožju. Mazio mi je pičku preko gaćica a ja sam obilno ovlažila nenormalno napaljena. „Hoću li smeti da te jebem kad stignemo kući?”, pitao je. Prostenjala sam: „Jebi me sad…”, mešajući kukovima i nabijajući mu se na prste skliznule pored tračice tange u moju mokru pičku.

Skrenuo je s puta i vozio kroz neku livadu. Kad se dovoljno odmakao od puta stao je, a ja sam izašla iz kola. Podigla sam haljinu i naslonila se rukama na krov auta. „Nisi normalna”, rekao je i prišao mi od pozadi. Čula sam šlic i mljackavi zvuk drkanja. Pomerio mi je tangu i počeo da gura kurac u moju pičku, koja je već obilno curila. Kurac mu se stvrdnuo u mojoj vreloj pički i počeo je žestoko da ga zabija.

Izbacila sam guzu i gurala se ka njemu, ulazio je do kraja, ubzao je žestoko se zarivao a ja sam stenjala glasno životinjski napaljena. Noge su mi se tresle dok sam svršavala prskajući mu po kurcu.

jebanje na kolima

Naglo sam se uspravila, kurac mu je ispao. „Šta…?”, zbunjeno je prostenjao, a ja sam namestila gaćice, spustila haljinu i ušla u kola. „OK, zaslužio sam”, procedio je kroz zube ulazeći u kola. Seo je za volan, nabrekli kurac mu je stajao uspravno iz raskopčanog šlica. Do kuće nismo progovorili, kurac mu je spao i usput ga je ugurao u još uvek mokre pantalone i zakopčao se.

Ujutru smo otišli po Luku na aerodrom. Od juče smo malo pričali, uobičajene stvari kao pre. Kad smo došli kući, ja sam spremala ručak dok se Luka raspakovao i istuširao. Milan se muvao po kuhinji pomažući, na šta me je Luka upitno pogledao kad je izašao iz kupatila. Nasmešila sam mu se i rekla da se obuče, ručak će uskoro biti gotov. Milan mu je ispričao da je bio Marko juče i uzeo neke knjige, na šta se Luka začudio, bio je ubeđen da su kod njega. Milan me je pogledao upitno kad sam pričajući o jučerašnjoj kafani u prirodi naglo promenila temu.

Posle ručka Luka je izašao, a Milan je seo za komp da proveri poslovni nalog. Ja sam se uvukla u spavaću sobu, skinula se samo u gaćice i legla. Pozvala sam Marka, pričao je kako mu nedostajem i kako jedva čeka da mi ljubi vrelu pičku. Napalila sam se i uvukla ruku u gaćice. Trljala sam nabubreli klitoris dok smo pričali.

svršavanje u prazno

Čula sam Milanove korake i prekinula vezu. Ušao je u sobu, a ja sam gurnula telefon pod jastuk i pravila se da spavam. Otvarao je ormane i vadio nešto. Okrenula sam se ka njemu, a on se izvinjavao što me budi, ali mora da se spakuje. Na moje pitanje gde će počeo je uzbuđeno da priča da ga šalju u Nemačku da sklopi neki posao i ako to uspe zaradiće mnogo para. Nije znao da mi odgovori koliko ostaje, ali je obećao da je to samo posao, nema drugih žena.

Ponovo sam ga poželela kao ranije

„Ok”, rekla sam i okrenula se na drugu stranu. Čula sam da se skida, legao je pored mene i počeo da me miluje. Primakao se i trljao mi se o guzu. Osetila sam da mu se kurac ukrućuje. „Želim samo tebe”, šaputao je ljubeći mi vrat. Gurnula sam telefon dublje pod jastuk i okrenula se na leđa. Ljubio mi je gole sise, lizao i sisao bradavice. Spuštao se jezikom niz stomak. Raširila sam noge a on je klekao između. Povukao mi je gaćice ljubeći mi goli brežuljak. Uzbuđeno sam se meškoljila kad počeo da prelazi jezikom preko nabreklog klitorisa.

face sitting

U tom su se čula ulazna vrata i ja sam skočila s kreveta navlačeći majicu i gaćice. Milan je ostao da leži go s rukama na licu. Nabrekli kurac mu je balavio. Izašla sam iz sobe navlačeći kućni ogrtač. „Jao mama, izvini što sam te probudio”, rekao je Luka dok sam sva čupava ulazila u dnevnu sobu: „Evo skuvaću ti kafu. Jel’ tata spava?” Odgovorila sam da spava, nisam očekivala Milana da izađe dok mu se ne spusti ili ga ne izdrka.

Ubrzo nam se pridružio pa smo sedeli i slušali Lukine doživljaje s letovanja. A onda je ustao, spremio se i otišao da se vidi s devojkom. Milan je otvorio flašu vina, sipao nam i seo pored mene na kauč. Podstaknuti Lukinim pričama prisećali smo se kako smo se mi proveli prvi put zajedno na moru. Stomak mi se zgrčio od tuge što je posle toliko divnih trenutaka naš brak krenuo nizbrdo, a oči su mi zasuzile. Milan je to primetio pa nam je sipao još vina i podsećao me na neke anegdote iz tog lepog perioda.

Smejali smo se i upadali jedno drugom u reč, sve opušteniji kako se praznila boca. Zagrlio me je privukao sebi i poljubio. Pokušala sam da ga odgurnem, ali je njegov jezik popaljivo klizio po mojim usnama, a vino je uradilo svoje. Jezici su nam se preplitali dok su njegove ruke klizile svuda po mom telu. Svukao mi je ogrtač s ramena i odbacio na pod. Povukao me da mu sednem u krilo i ja sam ga opkoračila. Stiskao mi je sise preko majice ljubeći mi vrat. Svukao mi je majicu i počeo da sisa ukrućene bradavice.

lizanje bradavica

Stiskao mi je rukama guzu, privlačeći me bliže sebi. Osetila sam ispod njegove trenerke kako mu se napinje kurac i počela da mešam. Pička mi je natapala gaćice. Gurnula sam mu ruku u trenerku i milovala svrdnuti kurac.

Zastenjao je tiho, pa me uhvatio za kukove i podigao. Spustio mi je gaćice i zavukao jezik između usmina ovlaš dodirujući klitoris koji je počeo da bubri. Trljao ga je lagano vrhom jezika a ja sam napaljeno pomerala kukove napred-nazad prateći ga. Iz pičke mi se razvlačila bala niz butinu. „Ne zanima me s kim se jebeš…”, prošaputao je i stisnuo mi usnama nabrekli klitoris a ja sam zastenjala uzbuđeno. „…Još uvek si moja žena”, dodao je i nastavio žestoko da ga sisa.

Cimala sam se napaljeno dok mi se pička grčila i curila mu niz bradu. Držao me je čvrsto za kukove i gurao jezik u moju pičku dok sam žestoko svršavala prskajući ga po licu.

prst u čmaru

Svukao mi je gaćice niz jednu nogu i spustio trenerku. Kurac mu je stajao uspravno i ja sam skliznula na njega nabijajući se do kraja. Ludački napaljena sam ga bukvalno jahala, nabijala se žestoko sve brže.

Stenjali smo oboje glasno. Stisako mi je guzu, a ja sam mu pomerila jednu ruku nameštajući mu prst na čmar. Gurnuo ga je unutra i trljao ga, a ja sam podivljala. Svršavala sam poskakujući i prskajući mu po kurcu. On je stenjao sve glasnije, nabio me držeći me čvrsto za kukove i počeo da se cima svršavajući duboko u meni.

Kad se malo umirio s kucem i dalje u meni, uhvatio me za obraze i gledajući me pravo u oči rekao: „Ozbiljno sam mislio, jebi se s kim želiš, ali ti si moja. Volim te još uvek.”

skvirterka

Luka je tu noć kasno došao. Milan je već uveliko spavao, a ja sam ležala pored njega gola i uzbuđena. Razmišljala sam šta mi se desilo sa životom za samo dve nedelje. Ustala sam rano, skuvala kafu i probudila ga. Pili smo kafu i ćutali. Sedeo je u bade mantilu sveže istuširan i obrijan.

Čučnula sam ispred njega, rastvorila mantil i počela da mu ližem opušteni kurac. „Nemoj… zakasniću na avion…”, prostenjao je dok mu se kurac napinjao pod mojim jezikom. Lizala sam ga od jaja do glavića i lagano drkala rukom. Obuhvatila sam ga usnama, bio je tvrd i vruć.

Usisala sam ga celog u usta gledajući ga pravo u oči. Gutala sam mu kurac, a on je stenjao kroz stisnute zube. Podizao je kukove a ja sam mu sve brže pušila.

lizanje kurca

Glasno je uzdahnuo i ostila sam kako mi topla sperma ispunjava usta. Progutala sam i olizala mu ceo kurac i jaja: „Požuri, zakasnićeš!”, rekla sam s osmehom.

Nastavak: Perverzna domaćica: Žena svetica prima kurčeve u čmar

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Voleo bih da mi neko istuca suprugu ali ne znam kako da je nagovorim. U toku sexa pali je ta prica ali u stvarnosti se nećka. Ako moze neki savet…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x