Kao žigolo punio sam u sve rupe

Pred ponoć zazvonio je telefon. Sa druge strane žice začuo se ljupki ženski glas:
‒ Mišel, da li si slobodan? ‒ To je bio glas sekretarice agencije za poslovnu pratnju, gde radim kao profesionalni žigolo.
‒ Naravno, u svako doba!
‒ Traži te jedna Holanđanka, odsela je u hotelu „Jugoslavija” i želi da bude zadovoljena na sve načine. Hvataj prvi taksi, soba 528.

Zakucah na vrata sobe 528 i na moje iznenađenje dočeka me veoma oskudno odevena mlada žena. Jasno sam video sve njene zavodljive obline. Sasvim O.K, jedino mi se nije dopao njen lik. Plavuša sa pegicama po obrazima, bledo plave oči i duga pepeljasto plava kosa. Sve plavo, a nekako nije ono pravo plavo. Ali, šta je tu je ‒ pomislih u sebi.

Govorila je engleski, tako da smo se lako sporazumevali. Rekla mi je da se zove Keti i da je u Srbiji sa prijateljicom koja je otišla kod svog prijatelja (verovatno na tucanje). Pozvala je moju agenciju, neko joj je dao adresu ‒ i izrazila želju da joj pošalju „kavaljera za celu noć”.

vibrator u pički

Uz viski koji sam pijuckao dobio sam meze ‒ gledao sam kako Keti električnim vibratorom nadražuje svoju pičku. Spravicu je potom izvadila, oblizala, pa onda gurnula u dupe. I sve lako, naizmenično. Uspela je da i mene maksimalno napali. Brzo sam se svukao i legao pored nje.

Uzeo sam vibrator iz njene ruke i gurnuo joj ga u pičku

Keti nije gubila vreme. Zgrabila me je za kurčinu i usisala je do jaja. Dok mi je pušila, vibrator joj je zujao u pizdi. Onda smo se bacili na istinsko jebanje.

tumblr_n67r8wHMAe1r9snzco1_500

Nešto kasnije prstom mi je pokazala na rupicu dupeta gde je želela sledeći metak. Naguzila se tako da sam je lako zajahao kao pastuv kobilu. Kurac u dupetu, vibrator u pički ‒ divan prizor za voajere.

Opet na red dolazi pušenje! Onako, iz njene oznojene i izjebane guzice, surduknuh joj ga u grlo i odmah svrših. Mljackala je od zadovoljstva, a onda ‒ novo iznenađenje! Tražila je da joj se ispišam u usta! I to sam joj učinio…

Konačno je predahnula. Ležala je lica orošenog žutim kapima, ali ozarena. A onda me je upitala:
‒ Znaš li još nešto što sam možda zaboravila?

devojka liže spermu

Neverovatno! Holanđanka je za svoje pare htela nemoguće. Zar sam ja kriv što priroda njenom telu nije dala više od tri rupe?

Miroslav S.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o