Kako da ga napalite bez dodirivanja

Ovo su potezi koji predstavljaju mnogo više od obične predigre…

Seks činjenica: Da biste raspalile želju svom dragom potrebno je ne mnogo više od prostog dodira. Ali ako želite da probudite onu vrstu sporogorućeg uzbuđenja od koga će poludeti od želje za vama, probajte da držite ruke dalje od njegovog tela.

Zavođenje bez dodirivanja može da bude i stimulativnije od drugih vrsta predigre jer podrazumeva izazov koji budi iščekivanje. A pošto su muškarci vizuelni tipovi, možete ih uzbuditi bez ikakvog fizičkog kontakta. Da biste mu uskomešale strasti ispod struka – ne prilazeći ni blizu ovoj zoni – primenite sledeće savete.

Neka vas krišom posmatra

Pobrinite se da vas slučajno vidi dok izlazite ispod tuša ili se oblačite, pa će se osećati kao nevaljali voajer. „Muškarce intrigira zabranjeno voće i prija im taj osećaj da gledaju nešto što ne bi trebalo“, tvrde seks terapeuti. Lako ćete organizovati privatni peep show – sve što treba da uradite je da ostavite vrata od spavaće sobe ili kupatila odškrinuta… i budite sigurne da vas posmatra.

slika joj guzu

Probudite mu apetit

Vaš partner već zna kakve fantastične stvari umete da izvedete ustima, pa ga suptilno podsetite na to dok uživate u hrani. „Bilo da jedete sladoled ili voće, zavodljivim lizanjem, grickanjem i sisanjem mu stavite do znanja šta želite i njemu da radite“, savetuju seksolozi. „Trik je u tome da jedete polako, zamišljajući da je u pitanju deo njegovog tela“.

Dodirujte se

Odsutno gladite prstom liniju ključne kosti, prolazite rukom kroz kosu ili polagano utrljavajte losion po nogama. Uzbudiće se kada vidi da se dodirujete na tako senzualan način, jer time naglašavate svoju seksualnost i skrećete mu pažnju na delove tela koje dodirujete.

Ispričajte mu nevaljalu priču

Pošto je jedan od glavnih pokretača muškog uzbuđenja njihova mašta, iskoristite njegovu bogatu i „prljavu“ imaginaciju. Pripremite teren tako što ćete mu provući kroz uvo neki vruć scenario bilo dok sedite u restoranu ili se zajedno vraćate iz teretane. „Šapućite mu na uvo nevaljale stvari koje želite da mu radite kasnije“, kažu seksolozi. „Ta slika u glavi će ga držati uzbuđenim sve dok ne dođe trenutak da se „bacite na posao“.

crystal boyd

Obucite se izazovno

Naravno, top u vidu trakice širine 10 cm će mu privući pažnju, ali da bi vas zaista poželeo, izaberite manje napadne krpice. „Iako je oskudna odeća možda muškarcima seksi, ništa im nije privlačnije od tek letimičnog pogleda na ono što se krije ispod vaše odeće“, kažu stručnjaci. Tako ostaje više prostora za maštu i imaće utisak da zaviruje u nešto što je samo za njegove oči.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o