Jebao sam svoju majku bolje nego bilo ko, ikada

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Sin me je jebao bolje nego muž

Ovo pišem na poziv meni veoma drage osobe, koja je iznela svoju priču, koja je iznela nešto u vezi života koji kroz incest curi polako, kao pjesak u satu. Ne znam šta bih i kako, na koji način, opisao taj kontakt vruće krvi, nekontrolisan, koji je kolao našim venama. Ne znam što i zbog čega postoje razne ljubavi koje nisu, ili koje bi trebale biti kažnjene, pa će sada oni pametni koji se zgražaju reći, „ma jebi se”. A znam da ponekad i oni zavire u sitan komad pjeska skriven u travi.

Ali nije to moj fol, ni poema ni izvinjenje, kao isprika finijoj klasi. To je istina, pa šta ako je, čuj, niko nije savršen, ono porodica-svetinja… tko kaže da ja ne volim i nepoštivam majku, volim je kao i vi svoju, samo u nas jedan krvni zrnac radi više i pobuđuje nagon, neopisivo ali istinito.

Dva ujutro, nisam mogao da spavam, tišina u tami prigušenog svjetla lampe, razmišljanja u pobudi i neodoljiva želja za nečim što nije tu kao želja da se ostvari, da pregore vene u mislima na nju, neće san na oči. Sva ta dobrota i sav taj život i sloboda, ucena na sve, moderno… Promiču mi njena bedra i grudi, sanjam njene bradavice i uredno obrijanu vaginu koju bih slatko polizao. Opipavajući svoj već tako tvrd kurac osjećam potrebu da ga stavim u njenu raskoš da mješa, nošena zvukom incesta i da oprosti što uživa dok se jebe onako kao zabrana, a to je najslađe.

tinejdž drkanje

Znam da smo sami u stanu, ona u svojoj sobi spava, a ja u svojoj mislima okićen, još uvijek neodlučan da krenem putem srca ili putem mozga da ostanem, ne znam. Izbjegavam svaku pomisao ali vrag me tjera bičem, uzdignutog kurca ne mislim više ni na šta drugo.

Duboko sam uzdahnuo, zadnji put sam razmislio i donio odluku: ne mogu protiv toga, krenuo sam uzbuđenjem nošen prema vratima njene sobe…

Sve je to počelo davno, prije nekoliko godina

Stela je bila vesela suvremena žena, nošena manirima djevojke ponekad, veoma zanosna, kontrolisala je svoj i moj život perfektno, ništa nije prepuštala slučaju. Imali smo odnos kao na filmu, sloboda kretanja i način življenja bili su kao u snovima nekog ili u noćnoj mori, opet nekog. Malo toga je znala sakriti, ali stidna mjesta su se skrivala, bogate grudi i raskošni bokovi, skretali su pažnju i slijepca. Znao sam da mi je majka i bio sam ponosan na nju, nisam znao ni osjećao do tada ništa drugo nego samo roditeljsku podršku.

Počeo sam da ju gledam nekako drukčije, ne znam, gledao sam ju dublje i intimnije. Ponekad nehotično u našim igricama dodirivao sam joj grudi, ponekad i guzu. To me je sve više i više činilo zadovoljnim. Ne znam, ali poželio sam da ju konkretno prihvatim za grudi i poljubim u usta.

Ponekad se čulo njeno kratko uzdisanje iz sobe, toliko kratko da nisam uspio ni da izdrkam. Ujutro sam je promatrao, gledao za njihanjem njenih bokova, te duboki otvor koji je pokazivao njene obdarene grudi. Ocrtavanje njenih bradavica, te izrazito izbačena vagina kad bi obukla tjesne tajice za vježbanje. Vagina me naprosto izluđivala, primjetila je ponekad da gledam u njenu vaginu, nije ju skrivala, još je više dozvoljavala da ispadne u prvi plan.

Nisam više bio djete, moj organ je narastao i izgleda kao veći komad koji bi zadovoljio potrebe svake žene.

milfica zavodi

Jutro, skuvao sam kafu, znao sam da će se svakog trenutka ustati, imao sam vremena prije škole, ma nije ni bitno. Ustala se u kratkoj svilenoj crnoj spavaćici i izašla iz sobe. Bili smo sami. Ovog puta sve se vidjelo i nije ni pokušavala ništa da sakrije. Grudi su bile kao dve velike tvrde jabuke, njihala se kao brod na moru, nazirala se vagina kao nečiji lik iza firange.

Ostao sam bez daha, pogled je lomio sve ispred sebe, kurac mi se brzo digao, moj sportski šorts postao je jako tjesan. Nisam ga skrivao, želio sam da ga vidi, da vidi moj ponos s kojim sam u tom trenutku razmišljao.

„Miriše kafa”, rekla je, „dobro jutro Stefane”. Promumljao sam: „Dddobrro jjutrro”. Kafu sam servirao ali zaboravio sam mljeko. Ustala se i odšetala do frižidera. Kad se nagnula, taj prizor je bio presudan, ustao sam se i krenuo prema njoj, sve sam htio u tom trenutku da uradim: da joj dodirnem vaginu i stisnem grudi. Taman kad sam to htjeo, okrenula se i bili smo face to face, licem u lice. Brzo sam reagirao: „Sammmooo da uzmem, uzmem, da uzmem sok, o da sok”. Tražio sam po frižideru, tj burlao. Osjetio sam njenu ruku na mojoj kosi. Nisam se okretao, prepustio sam se, nek rijeka želja nosi sve. Pomilovala me je od glave, preko leđa, rukom je silzila niz moj stomak, osjetio sam vrućinu unutra. Spuštala je ruku polako se privijajući uz mene. Drhtao sam sav. Osjetio sam šapat na uhu: „Jel’ ovo želiš možda?

Ruka joj je lagano ulazila u moj šorts, kad mi je dodirnula kurac umalo nisam pao, bio je to strastan osjećaj dodira. I njen tihi šapat ponovo, malo uzbuđenim glasom. „Oooh, kako je velik i tvrd”.

Osjećaj njene ruke u mojim gaćama… To me je oslobodilo me svega, okrenuo sam se i počeo da ju nježno ljubim, uzdisala je sve jače. Počeo sam da gnječim njene velike sise, odmah sam krenuo rukom prema vagini, bila je sluzava, ljepljiva i vruća. Obrijana, čista, curio je sok iz nje.

mama skida sina

Stavio sam prst u nju, uzdahnula je jako: „Oooohhhhhhhh”. Sve se dešavalo u kuhinji, izmjenjivali smo dodire, onda se spustila na koljeno i uzela ga u usta. Nježno ga je ljubila, stenjao sam jako: „Ooooooooooohhhh, ooohhh”. Sisala mu je vrh, to me je izluđivalo. „Idemo u sobu”, tiho je prošaptala.

Da, pustio sam ju nek se igra, željela je to

Pratio sam ju, gledao u njene guzove koji se mješali kao tik-tak sat, njene bokove koji su palili pod za sobom… imala je stav boginje. Skinula je spavaćicu, stajala je ispred mene kao stablo želja na koje se nikada nisam popeo, stajala je ispred mene kao kip slobode, koji bih prisvojio, stajala je ispred mene, a ja sam u nju gledao kao da je s druge strane jastuka, iz neke druge priče, sve sam ostalo zaboravio dok sam gledao njeno preljepo golo tjelo. Srce je lupalo za hitnu pomoć, smirio sam se malo.

„Stefane, jel’ me želiš, jel’ želiš?” „Želim”, uspio sam sabrati i tu riječ. Kao lavica na koljenima i rukama kretala se krevetom, željna igre. Da, pustio sam ju nek se igra, željela je to. Pozirala je, a ja sam je gledao bez disanja, puls ne znam dal’ sam ni imao. Polako i odvažno prišla mi je kao lavica, klečeći na krevetu, i počela je ljubiti moje tjelo. Uzela je kurac u ruku, nježno ga je navlačila i lizala vrh jezikom, njihala sa tjelom dodirujući me pomalo, nešto je kroz izdisaje šaputala.

„Igraj se slobodno”, samo se nasmjesila i nastavila da ga ljubi i nastavila sa čudnim ponašanjem i igrokazom na koji je koncentrirala sav svoj stil. Okrenula se sa boka, guzom prema vratima, izgleda je željela da joj dodirujem vaginu… Pristao sam i polako joj milovao guzove, povremeno i vaginu, uz uzdah i jače sisanje kurca osjetio sam: kad god joj stavim prst u pičku sisala bi ga snažnije, uz izdisanje.

mama puši sinu

Naposljetku skroz se okrenula i guzom njihala ispred mog dignutog kurca. Guzom ga je dodirivala, mješajući, polako, kao da je sama htjela da se pojebe bez mog zalaganja. Pustio sam ju, ali gorio sam od želje da ga stavim unutra. Nisam više mogao, uhvatio sam je jednom rukom za bok a drugom rukom sam uzeo kurac i naciljao ga unutra. Do pola je ušao odmah, zastenjala je jako. „Pusti mene sadaaaaaaa”, zamješala je prvo polako, pa onda brže, pa je zastala nekoliko sekundi. Onda se nabila do kraja uz krik zadovoljstva i nastavila je da se jebe.

Osjetio sam neku vrućinu unutrašnjosti njene vagine. Počelo je da traje, kako to ona voli reći, „počeli smo uživati u seksu”. Jebavao sam ju nekoliko minuta, osjetio sam da ću svršiti, jer bio sam jako uzbuđen. Izvadio sam ga van par sekundi prije, sav sam se tresao, kurac mi je trzao, mokar od njene sluzi. Duboko je disala: „Ohhhhhh, Stefane vrati ga unutra, molim te, vrati ga unutra, oooooooohhhhhh daj mi ga, oohh”. Od nekog straha u meni, napola mi se počeo spuštati! „Svrsiću, bojim se, unutra, bojim se svršiću unutra, uhh”.

„Ne boj se ništa”, okrenula se i počela da mi ljubi svaki dio tjela. Nježno je lizala svaki dio, onda ga oblizala cijelog, svu onu sluz osjetila je u svojim ustima. Izgledala je zanosno i čudno se ponašala, zatvarala je oči, uzdisala, njihala se i željela još, željela je da ju jebem što duže mogu. A ja sam uzbuđen, popustio i ponovo se našao u njenoj dubini čari, u njenoj vagini koju sam jebavao polako ali snažno, prodirući u nju, uz poneki vrisak i uzdisanja: „Oooohhhhhh…”

jebanje milfice

„To, joj, ohhhh”, guzio sam ju onako kao niko, mislim, do tada, gledao sam kako ulazi u tu tjesnu vaginu, koja je bila tako ljepa i uska da sam jednostavno prebolio sve i prešao onu zonu svršavanja.

Željela je da jaše kurac, pa sam legao i pepustio se njenoj stihiji u kojoj sam osjetio ono što nikada do tada nisam. Jahala me je kao mirnog pastuha prepuštenog njenom stilu igre, u kojem nije bilo pravila, izdisaji nošeni tonovima iz njenih usana, grudi su joj igrale iznad mojih pogleda, milovao sam ih bez prestanka. Izvijala se, nabijala se na kurac, lomila svu tišinu i lomila i moj ponos koji je popunjavao njenu usku šupljinu. Stvarno ima tjesnu pičku.

Izgledala je zanosno i čudno se ponašala

Počela je da ubrzava; poduprla se rukama na moje grudi i nabijala se do kraja na kurac. Stenjala je jako, zamalo nošena krikom zadovoljstava, počela je svršavati. Jao, kako se derala, što me je iznenadilo. Van kontrole, skičala je naprosto, nisam znao o čemu se radi. Jako je vrsnula i još koji put se nabila do kraja, a onda se spustila na mene i umirila se. Sva se tresla, duboko je disala, ljubila me je nježno: „Hvala ti”, nekoliko puta je rekla, „ohhhhhhh, to, to, to je bilo to što sam željela do sada. Hoću još da jebem, hoću da svršim”, nastavila je da mješa, „ne, hoću odozada”.

Ustala se i na koljenima i rukama polako sama uštekala, samo je uzdahnula: „Oooohhhhhhh, stvarno je ljep ohhhhh”. Počeo sam da ju guzim, gledao sam u njenu vaginu i u njen ljep i čist anus, nabijao sam ju. Jako se derala sve jace, osjetio sam zadovoljstvo, osjetio sam da ću svršiti.

nabijanje na kurac

Osjetila je i ona kad sam pustio njene bokove, nastavila je da mješa i da se nabija. Svršavao sam, nabijala se još jače, tjesna pička koju sam punio spermom, pljuštali su dodiri mog stomaka i njenih guzova, znojni i umorni složili smo se na krevet. Tako smo i zaspali.

(…nastavak…)

Krenuo sam uzbuđenjem nošen prema vratima njene sobe. Otvorio sam polako vrata, spavala je kao djevojčica, sanjala inje i maglu možda, koju ću pokupiti njenom toplinom njenog tjela. Bili smo sami, prišao sam krevetu. Tanki pokrivač, ispod kojeg je skrivano tjelo žene koju već nosam u scenama nekoliko godina. Neobuzdan, gledao sam otkriveno polugolo tjelo.

Samo tračak mjesečine obasjavao je njene grudi, imala je samo tanku spavaćicu iz koje su ispale naprosto sise, i koja se uzdigla do stomaka. Gola vagina, uredna, na kojoj sam pogledom ostao duže.

Polako sam ju pomilovao preko nogu prema gore. Sagnuo sam se i počeo da joj nježno ljubim vaginu, pomalo je budeći. Širila je noge. Toplina njenog tjela otvarala je vaginu u koju sam stavio jezik i počeo da ju ližem. Čuo se samo uzdisaj zadovoljstva, rukom je mlovala moju kosu.

Nedugo zatim, već je počela da miluje moj poludignuti kurac, milovala ga je i za nekoliko sekundi već je bio spreman za njenu tjesnu vaginu. Bili smo sami, ništa nismo skrivali, prepušteni mjesečini, ulazili smo u mračne odaje seksa.

Željela ga je ponovo i uvijek opet

Zavukao sam se među njene noge, nije dugo trebalo, već sam osjetio vrućinu njene male i tjesne pičkice. Počeo sam da ju jebem, uzdisaji su se širili prazninom. Podigao sam se na ruke, ulazio je cijeli u nju, stenjala je jako: „Ooooooohhhhhhhhhhh, Stefane, oooohhhhh, što je tvrd i ljep”.

jebanje keve

Nastavili smo sa seksom, okrenuo sam ju na sebe, ležala je na meni i polako mješala, dopola unutra, tjesna kao i uvijek, uživala je i uzdisala jako: „Uh, joj, joj, Stefaneeee, kako je tvrd i velik, uh oooohhhhhh, što je ljepo, što me ljepo jebeš, baš onako kako volim”. Svršio sam nakon nekoliko minuta, duboko u nju. Iznenađena samo me je gledala: „Šta bi Stefane?”. Ustao sam se, ne znam šta bi.

… Te subote, gledali smo neki film, Stela se ustala da navuče paravane, gledao sam je prvi put čudno. Imao sam tada 19 godina. Pomalo izazovna u tim tjesnim joging šortsevima, iza kojeg se skrivala vagina koja je mamila pogleda, ne znam. Posrnula je i našla se u mom zagrljaju. Sisa joj je gotovo ispala iz te male majice. Tako je nekako počelo sa milovanjem, ako se sjećam, ako je to bilo prvi put, ma nije…

To je bio zadnji put da je Danijel bio sa nama. Sjećam se da smo se jebavali cjelu noć, i ujutro istuširana legla je kraj mene, poželjna. Prihvatio sam njenu igru, bio sam mlad, mogao sam jebavati kao pastuh. Da, sjećam se, jahala me je, jebavali smo se ujutro, vrata su se otvorila – bio je to Daniel… Ostalo znate.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x