Kako da muvate devojke preko četa?

Flertovanje uopšte neki mogu da vide kao prepreku ka cilju, jer im je teško da se znalaze u tim situacijama, dok je drugima flert urođen i čak se nesvesno njime koriste. Međutim, flertovanje preko društvenih mreža često ljudima pada još teže, jer u tim trenucima sagovornici se ne vide, ne čuju i ne mogu da čitaju govor tela jedni drugima, pa je flert još više otežan. Kako god bilo, recimo da ste svesni trenda da se muškarci češće udvaraju devojkama onlajn, nego što je to slučaj u obrnutom smeru, a devojke se često žale da su ili prenapadni, ili to sve rade na vrlo neprivlačan način. Zato smo mi danas rešili da ponudimo muškarcima par saveta kako da savladaju veštine onlajn udvaranja.

četovanje

Kako biti privlačan ako su ti na raspolaganju samo karakteri, slike, gifovi i emotikoni? Prvi savet je naravno da budete direktni, ali to nikako ne znači da odmah prvo treba da osobi koja vam se dopada pošaljete sliku svog penisa u erekciji. Svakako, nikad ne treba biti isključiv, to je ok ako mislite da je ta devojka prijemčiva za takav „upad”. Ali, dobro razmislite, pored svih perverznjaka koji vrebaju onlajn i svih negativnih, pa i opasnih situacija koje jednu devojku mogu da zadese dok četuje sa tipovima, bar ne budite odmah u startu iz te priče. Treba da postignete da joj bude ugodno u komunikaciji sa vama, a ne da zazire od vas.

Kad ste već ušli u razgovor, naučite se da reagujete. Nemojte previše udarati čežnju. Ako to radite u stvarnom životu i uspeva vam, ma bravo za vas, ali ako se samo dopisujete, prosto nemate taj luksuz. Svako je onlajn u svako vreme, i ako ne odgovarate na njene poruke, to je njoj jasan znak da treba da se fokusira na nekog drugog.

E sada, ako već odgovarate i komunikacija teče, vaš najveći neprijatelj je dosada. Ovo je mesto gde treba, a gde je i jako lako biti zabavan. Na raspolaganju vam je gugl, gifovi, šaljite joj linkove filmova koje volite, muzike koju slušate, i čak ćete se brže „skontati” nego na dejtu uživo. Zaključak ovde je da treba da iskoristite sve dobrobiti moderne komunikacije, a ne da se osećate uskraćeno jer se ne vidite.

sexy selfie

Ma, ko je rekao da se ne vidite! Svesni ste da postoji toliko načina da ostvarite i vizuelnu komunikaciju. Kad počnete da šaljete slike (i obične, i selfije, i nevaljale), vreme je da pređete na video chat. Ako ste raspoloženi, možete i voditi ljubav onlajn, pustite mašti na volju…

I to je to, uglavnom. Samo još fali da se sretnete i upoznate onako zaistinski, da se dodirnete, što vam naravno savetujemo i pre onlajn upoznavanja. Ipak, ima četovanje svojih čari, može da bude jako uzbudljivo, tako da probajte i tu veštinu.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o