Seks na eks – kako se pripremiti?

Iako je predigra jeko bitan deo seksa, i o tome već trube i vrapci na grani, ponekad smo raspoloženi za seks na brzaka. U tim slučajevima za klasičnu predigru se nema vremena, pa se mora pribeći nekim drugim trikovima.

Na poslu ste, već sedmi sat sedite napaljeni i jedva čekate da se dokopate svog partnera koji želi isto što i vi. Zapravo, ovde nista u lošoj situaciji, iako vam to na prvi pogled tako izgleda. Ovo je vreme koje treba da utrošite na predigru, onu indirektnu. Svom partneru šaljite seksi poruke, a možete i poneki seksi selfi. Tako ćete sigurno jako dobro podgrejati atmosferu, i kad se nađete, možete se zadovoljiti i za 5 minuta.

telefonira u wc-u

Ovo je prilika da ostvarite svoje seksualne fantazije, tako da morate biti spremni na avanturu. Morate bar delom svoje ličnosti biti egzibicionista, jer ako planirate na nekom javnom mestu da imate seks, velike su šanse da će vas neko uhvatiti na delu. Koliko god želeli da budete spontani, ipak je neki minimum planiranja potreban za seks na eks, jer ste donekle ograničeni i vremenom i prostorom.

Dakle, nakon što ste odabrali mesto susreta, razmislite malo unapred o pozi koja je prikladna na takvom mestu, i spremite se na to da ćete verovatno imati stojeći seks. Ako ste se recimo odlučili za kabinu toaleta u nekom kafiću, žbun, haustor, lift, najbolje rešenje je da vodite ljubav naslonjeni na zid. I još nešto, ženama preporučujemo da unapred skinu gaćice, dok je muškarcima lako, samo otkopčaju šlic, pa nemamo tu šta da dodamo.

I za kraj, poslednji savet je da maksimalno uživate i da se prepustite trenutku. Već ste jako dobru odluku doneli, koja se tiče eksperimentisanja u seksu i ulaženja u ljubavnu avanturu, i pošto je ovo događaj kojeg ćete se zauvek rado sećati, najbolji savet bi bio da ga zaista sprovedete u delo.

jebanje u skladištu

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o