Sreća u braku diktira kako će izgledati telo žene

Ako je suditi po zaključcima britanskih stručnjaka, na to da li će se žena ugojiti ili smršati ne utiče toliko vrsta hrane koju konzumira, već količina emocija koju dobija ili za koju je uskraćena, kolika je njena sreća u braku. U istraživanju je učestvovalo 3.000 žena koje su u braku.

Ispostavilo se da se ženino telo menja u zavisnosti od životne faze u kojoj se nalazi, odnosno od emotivne situacije. Više od polovine žena je reklo da promene u njihovoj težini diktira stepen sreće u braku.

Čak 84 odsto ispitanica je priznalo da od veze najviše zavisi kako će se osećati. Žene na početku veze, kada im je sve uzbudljivo i novo, u proseku gube četiri kilograma. U narednoj fazi, kada je opuštena i oseća sigurnost, a to traje nekoliko godina, ona dobija pet-šest kilograma.

Sreća u braku diktira kako će izgledati telo žene

Kada usledi venčanje, naglo izgube do pet kilograma, a sa dolaskom deteta ugoje se osam kilograma! Novi period gubljenja kilograma nastane, zapravo, tek kada deca odrastu i kada žena ponovo ugrabi više slobodnog vremena samo za sebe. Iznenada oseti kako je došlo vreme za podmlađivanje, pa i mršavljenje. Tada, u proseku, skine osam kilograma.

Izvor: Blic Žena

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments