Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Princ iz Abu Dabija, I deo

Na muzičkoj sceni se upravo bio pojavio novi lik – Gazda Paja, koji je svojom pojavom oduševljavao klinke i teraoih da „mrdaju tu stvar” u klubovima do zore. „Simpatičan lik, moram priznati”, komentarisale smo dok smo gledale njegove spotove na tv-u uz jutarnju kafu.

Brend velikih guzica je baš uzeo maha, a ja nisam ni obraćala pažnju na to koliko je moja porasla od trčkaranja uz i niz stepenice na fakultetu.

Do krvi si nažuljana iskustvom sa ološima…

Bila je obla i visoko podignuta, tako da sam jedva navlačila helanke preko nje… Izazivala je pažnju kada prođem kroz grad.

„Utegni tu guzu, penji se na štikle i kreni!” doviknula mi je Marija pojačavajući TV dok se Gazda Paja smešio na ekranu. „Uh, ništa mu ne bih branila. Pogledaj ga. Mokre su mi gaćice čim ga vidim”, uz uzdah je rekla zakopčavajući jaknu.

U klubu – haos. Smestile smo se, a ja sam morala da pozdravim šankere sa kojima je već bila tradicija da ispijemo po neku tekilu, komentarišući koja je večeras spremna da ostane sa njima u šanku. Posle treće tekile krenula sam ka stolu i probijajući se kroz gužvu ispred mene se pojavi faca. Preslikan Gazda Paja. Tek kada sam izgovorila, postala sam svesna da sam se liku unela u facu i rekla: „Je l’ ti rek’o nekad neko da si isti Gazda Paja?” Nasmejao se i uštinuo me za obraz.

Kada sam došla do stola već su me dočekali kometari: „Najlepšeg si startovala”. Pijuckajući, osetih snažan pljesak po guzi i ruku oko struka. Već mi je šapnuo na uvo: „Prijao bi ti vazduh, obuci jaknu i kreni”.

Već na vratima kluba sam Videla kako mu se u farmericama ocrtava u svojoj punoj veličini. „Znam da nisi iz ovog grada, moraš malo bolje da ga upoznaš”, izgovarao je dok me je prebacivao na jednu od napuštenih terasa zgrade preko puta.

Nisam stigla ni da odgovorim a već je dugmad sa košulje poletela oko mene. Povukao mi je brus na gore i snažno mi sisao bradavice dok mi je prste nabijao u usta da ih navlažim. Takvom silinom mi je gurnuo ruku u helanke i nabio ih u već vlažnu pičkicu, da sam vrisnula.

Onako visok i krupan, odavao je utisak zveri. Podigao me je i jednom rukom jako nasadio na kurac koji se uspravljao iznad farmerica.

Čvrsto me je držao za guzu i nabijao jako dok su mi se bradavice krutile pred njegovim usnama… jak bol na bradavicama me je naterao da vrisnem.

Okrenuo me je i rukom mi zatvorio usta dok mi je, nabijajući ga, drugom rukom trljao pičkicu iz koje se slivalo niz butine.

„Tako si sitna da mi je prosto žao da ti radim sve što bih želeo”, šapnuo mi je na uvo. Napaljena do bola stenjala sam: „Radi sve što želiš”.

Obukao me je, poljubio sočnim usnama i poveo kroz mrak.

Otvorio je vrata svoje sobe. „Skini sve osim štikli.” Dok sam trepnula, ruke su mi bile vezane za ivicu kreveta.

„Znam sa kakvim facama si viđena u gradu, znaš da zaslužuješ bolje. Sada ću ti pokazati šta možeš i šta ćeš biti”, ozbiljnim glasom je izgovorio sekund pre nego što me je kaišem ošinuo po guzi. Nisam stigla ni da vrisnem, kad mi je nabrekao kurac nabio u usta, stiskajući mi vrat .

Napunio mi je grlo za sekund. Šamarao me je kurčinom po usnama i razmazivao ostatke serme po mom licu…

„Sada se obuci, i kreni, hoću da mirišeš na seks…”

Ponosno me je prošetao gradom i obećao još veće zadovoljstvo sledeći put…

Sutradan sam saznala da je upravo došao iz Abu Dabija, gde živi već par godina…

Nastavak: Princ iz Abu Dabija, II deo

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o