Neda je jebozovna gazdarica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Ruskinjica je na redu

Ode mala plavuša. Zaboravismo je nas dvojica vrlo brzo. Opšti razlog za našu kratku pamet je naravno što smo razvratni muškarci i što ne mislimo svojom glavom. Konkretan razlog je Banetova Neda. Namontirala se pičkica u otmenu damu. Sve na njoj utegnuto. Skupo i elegantno. Klasičan taman kostim. Suknja pet santimetara iznad kolena. Ne nosi bluzu ispod kostima. Masivne sise joj probijaju kroz polu otkopčan žaket. Izbacila nam Neda dupence na izvolite. Rasteže se Banetova kurvica ispred nas dvojice. Ogromne štikle lupaju po parketu. Bane joj kupio super periku. Jebozovna je Neda i kao plavuša. Ne znam koja me više pali, plavuša ili crnka. Baneta evidentno više pali plavuša. Crnku on koristi mnogo češće.

„Auuuuuu“, zavijamo obojica u duetu. „Šta kažeš druže?“, pita me Bane. „Auuuu“, odgovara pohotni mužjak iz mene. „Auuuuu, auuuuu“, pokazuje Bane da i njega mnogo pali ova jebozovna plavuša. Mnogo se Nedi sviđa ovo naše zavijanje u duetu. Vidi bezobraznica da nas je napalila. Da nas drži na kanapče. Možda će da traži i da lajemo na njenu komandu. Lepa je i ta uloga, može i da se laje ako treba, ali moraće ipak da se uvede red. Ne može Neda baš sve da komanduje. Ne sme Bane baš skroz da je raspusti. Reagovaće on kad oceni da je neophodno. Za sada pušta Nedu da nam komanduje. Ali ne može razvratni mužjak iz njega da ćuti.

„Što će da te jebemo maco moja“, dobacuje joj Bane. Neda meša guzom pred našim iskusanim karama. Po intonaciji to zvuči i kao pretnja i kao obećanje. Ne obazire se Neda na te Banetovo dobacivanje da će biti jebana. Uzela gazdarica komandu. Da ne bude posle kasno – mislim ja. „Ima da drkate“, odgovara Neda u ulozi gazdarice. „Ima samo da drkate dok me gledate. Niste više od toga zaslužili razvratnici.“ Drkanje je ipak opcija B – mislim ja. Nije loše, ali ja bih pre da je jebemo. Bane joj je već glasno zapretio jebanjem. Pretio bih joj i ja da će da je jebemo ali nije u redu. Ipak sam ja gost. Moram da se uklapam. Ali smem malo naokolo. Da se ulagujem pa da popusti. Igram joj na sujetu.

Ovako je Banetova jebozovna devojčica zavodila poslovne partnere

„Jeste li gospođice bili tako jebozovni i pred onim Banetovim poslovnjacima?“, pitam ovu otmenu damu pred nama. Idem „na Vi”, perverznije je. Vredi moja diverzija. Reaguje Neda. „Jesam, ovako isto.“Ponosna je kako je razludela Banetove poslovne partnere. „Isti kostim, ista perika“, dodaje Neda. „Mora da su odmah povadili kare“, nastavljam da joj se ulagujem. „Odmah su ih izvadili“, ponosno odogovara Neda. Vraća se Neda u glavi na taj događaj. Vidim, menja joj se izraz lica kako joj se vraćaju utisci. Nešto između razočarenja i sažaljenja. Otkud sad to? – mislim. Valjda je uživala što ih pali i što drkaju na nju. Ne čekam dugo na objašnjenje. „Samo nisu to bile kare“, nastavlja Neda. „Više kao kurčići“, opisuje razočarana tu situaciju. „Izvadili poslovnjaci male kurčiće.“ Nastavlja da mi se žali jebozovna Banetova devojčica. Izraz lica joj nekako gadljiv. Kao da je umazala prste u nešto smrdljivo. Ne voli naša Neda male kurčiće. To je sad skroz evidentno. „Sva trojica?“, provociram ja. „Nema nijedan preve alatke da vam ponudi?“, pitam je ja. Učestvujem i ja u njenom razočaranju. „Dvojica“, snebiva se Neda. „Dvojica su bili stvarno minijaturni.” „Znači treći je ipak bio pastuv?“ Navijam da je makar malo uživala devojčica. „Ha, ha, ha, pastuv“, smeje se Neda ironično. „Možda 15 santimetara… Najviše… Tanak i šiljat“, nastavlja Neda da opisuje svoje razočarenje. Gleda moju ruku. „Deblji je tvoj palac Bogdane“.

drkanje kurca, femdom

„Auuuuuu bre Bane“, skrećem diverziju na Baneta. Neko mora biti kriv. „Gde nađe te pedere druže?” „Gde nađe, gde nađe…“, ljutnu se Bane. „Pa nisam ih ja našao da zadovoljavaju Nedu. Ta trojica su bili tu da se napravi posao. Da uzmemo neku lovu. Za Nedino zadovoljstvo imam ja drugu varijantu. Eto ti si tu druže da zajedno jebemo.“ E pa ta varijanta mi se sviđa – mislim ja. Kažem isto i na glas. „To mi se već mnogo sviđa druže.“ Sad znam šta mi je raditi. Prihvata i Neda da sam ja ovde po drugoj osnovi. Sad svi znamo da sam ja tu da je jebem. Menja joj se izraz lica. Ja sam sad skroz siguran da je Neda gadljiva na kurčiće. A da je sa druge strane raspoložena za druženje sa kuronjama. Kao i svaka prava dama.

Oslobađa se lepa Neda delova kostima. Ispred nas leprša u izazovnom vešu. Pojas, čarape, gaćice, brus i štikle. Ode i brus prema Banetovoj kurčini. Na mene je bacala suknju pre toga. Lelujaju joj se one teške rasne sise pred našim očima. Sad vidim zašto mi se Bane toliko hvalio. „Aaaauuuuu“, zavijam dok gledam Nedine sise. „Još jednom Bogdane“, hrabri me Bane da nastavimo da zavijamo na Nedine čari. Idemo, odgovaram. „Auuuuuu za sisice, auuuuu“, pratim ga ja. „Auuu za dupence.“ Zavijamo Bane i ja. Zavijamo i drkamo na Nedine čari.

Obukli smo pantalone i košulje. Kao pravi poslovnjaci. Da bude prava repriza događaja. Na sreću, naše kurčine koje držimo u rukama ipak odstupaju od originalnog događaja. Na sreću, ponavljam. Strašno je gledasti onaj gadljiv izraz na ženskom licu kad iz pantalona izađe mali kurčić. Ne prestajemo da drkamo dok nam se Neda resteže i podmeće sise pod nos. Bane ponavlja svoju mantru: „Sad će da te jebemo mala.“ I ja ponavljam ali u sebi. Kao dobar gost ne smem previše da izvoljevam. „Nema ništa od jebanja“, odgovara Neda. Istrajna je ova dama. Još uvek ona komanduje. Šta li će da smisli? Izgleda nećemo dugo da čekamo. Zauzela gazdarica mušku pozu. Naslonila se na sto. Digla jednu nogu na stolicu. Izazovno izgleda u toj pozi. Samo gaćice, pojas i čarape.

Bane je dobio naređenje… „Liži mi pičić mali”

Gleda u Baneta. „Dođi Bane kod tvoje gazdarice“, govori mu Neda. „Hajde lepi na kolena. Liži mi pičić.” „A ti kurati kurvaru“, obraća se meni. „Ti ćeš da me ljubiš“, dok me moj dečko liže. „Ako budeš dobar pustiću i tebe da mi poližeš pičić.“ Shvatam da je lizanje Nedine pičkice velika privilegija. Ide Bane na kolena. Zavlači joj glavu među noge. Ume kurvar da radi jezikom. A mnogo to i voli. Ja joj prilazim od pozadi. „Znaš šta gazdarice“, govorim joj. „Nemoj da preteraš sa izvoljevanjem.“ Smeje se zadovoljno Neda. Zna da joj je vlast privremena. Hvatam je za kosu. Obaram joj glavu nazad. Stavljam joj jezik u usta. Skroz do grla. Bezobraznica mi pije iz usta.

mmf trojka, predigra

„Je li tako primaš i kurac u ta tvoja jebozovna usta?“, pitam je. „Videćeš razvratniče kako primam kurac u grlo“, odgovara mi ponosno i napaljeno. „Ima da ti ga progutam do jaja.“ Baš ume da pali razvratnica. Zatežem joj kosu još jače. Nameštam joj glavu da mi bude zgodnija da joj stavljam jezik. „Nećeš moći“, palim je. „Suviše mi je veliki. Nećeš uspeti da mi ga progutaš.“ „Mmmmmm”, prede Neda na moje reči. „Progutaću ti ga celog. Sve do jaja. Nema kurca koji nisam progutala. Ja sam najbolja gutačica kurca. Progutaću ti kurčinu bezobrazniče.“ „Šta joj to radiš Bogdane?“, pita me Bane dok hvata vazduh. Vidi Bane da mu se cura pali na moju priču. „Mmmmmm kako se nevaljalica popalila“, riče Bane. „Samo joj cure sokići iz pičkice. Možda će i da se popiški bezobraznica. I to radi kad se mnogo napali.“

Vidim i ja da se popalila. A vidim da Bane neće danas da preuzme komandu. Ako je raspustimo, biće posle belaja. Nećemo moći da je savladamo. „Hajde mala“, kažem joj. Tiho da Bane ne čuje. Nije fer da preuzimam njegovu ulogu. „Na svoje mesto lutkice. Dosta je izvoljevanja. Na kolena da nam pušiš.“ Voli Neda da komanduje. Ali izgleda još više voli da sluša. Voli da sluša, ali onako buntovnički.

„Odgrišću ti tu kurčinu“, šapuće mi ona sva napaljena. Vidi se da nevaljalica voli da ima gazdu. Sviđa joj se što sam ja preuzeo komandu. „Mnogo se ti hvališ sa tim tvojim kurcem.“ Ja se ništa ne hvalim. Hvalio bih se da imam 24. Ili 25. Sa mojih 20 sam zadovoljan, ali znam da ima i dosta većih od mog. „Celog ću da ti ga progutam“, nastavlja da mi preti. Pušta mi zadnji jezik u usta. Daje znak Banetu da ustane. Ja je i dalje držim za kosu. Tek da zna da je privremeno suspendovana sa pozicije gazdarice. Da je sad poslušnica. Čim Bane ustane prepuštam mu komandu. Njegova je devojčica. Trebalo je samo neko da je dovede u red. Brzo se Bane vraća u svoju ulogu.

„Vreme je da nam pušiš…” naređuje joj Bane

„Hajde lepoto, puši nam.“ Ovo već liči na naređenje. „Kad si imala ovako dva velika? Neda će da svrši čim oba uzme u ruke“, govori meni. „Mnogo moja lutkica voli kurac. A ovakva dva nije nikad imala.“ Koliko je napaljena – mislim ja – možda će stvarno i da svrši dok nam puši. A koliko je blesava, možda treba i da brinem za moju kurčinu. Možda i hoće da grize.

Bane joj preuzima glavu iz moje ruke. Neda uzima Banetov kurac u jednu ruku. „Tebe već dobro poznajem lepi“, obraća se Banetovoj kurčini. Uzima i moj kurac u drugu ruku. „A tebe ću sad da upoznam. Da ti osetim ukus. Da vidim kako ćeš da se nosiš sa mojim jezikom. Ali ćeš malo da sačekaš. Prednost ima moj dečko.“ Liže Banetovu kitu od korena prema glaviću. Gleda u njega, pa u mene. „Kako ti se sviđa?“, pita Baneta. „Da li ti dobro pušim? Uf, uf, uf,“ dahće Bane. Pali ga njegova devojčica na kolenima sa dva kurca u rukama. Jeste lepa scene i meni, što nije moja. Mogu misliti koliko je lepo Banetu da gleda svoju devojčicu sa dva kurca. Uzima mu Neda kurac u usta. Gleda u mene dok prima Banetu. Govori mi pogledom: vidi kako gutam, tako ću i tebi. Guta Banetovih 19 santimetara sve do jaja. Rukom mu steže muda. Ne vidi joj se napor na licu. Meni drka drugom rukom.

pušenje 2 kurca

Bane pušta nerazgovetne zvuke. Neda mu ga vadi iz usta. Samo na kratko. Samo da udahne. Pa mu ga opet guta. Opet do jaja. Bane zakovrn’o očima. Neda vidi opasnost. Odmah mu ga vadi. „Šta je lepi, popalio si se što me vidiš sa dva velika kurca u rukama? Da se nisi usudio da svršiš. Nemoj da se brukaš.“ Vidim da uživa u reakciji koju izaziva. I u moći koju demonstrira. „Ti si na redu lepi.“ Gleda u mene, ali se obraća mom kurcu. „Je li te je neka gutala do jaja?“ Teško da moj kurac pamti da li ga je neka gutala do jaja. Jeste u stvari jedna Rumunka. Ne sećam se da je i jedna druga uspela. Dok sam bio klinac to se nije ni radilo. Nismo ni terali devojčice da vežbaju gutanje. Pušenje naravno. Ali gutanje tada nije bilo interesantno. To je bilo suviše nasilnički. Sad je druga moda. Dečaci se igraju dominacije kako jebu lutkice u grlo. A devojčice pokazuju dominaciju kako mu je mali jer ga celog guta. Progres novih generacija.

Hoće Neda da mi proguta kurčinu… sve do jaja

„Sad ćeš ti da poludiš u mojim ustima“, nastavlja Neda da nas pali. Priča i dalje sa mojim kurcem. „Nemoj da si se usudio odmah da svršiš. Ali prvo da se upoznamo.“ Prilazi mi jezikom po glaviću. „Mmmmm, novi ukus. Sad te znam lepi. Sad si moj.“ Hvata me rukom za jaja. Odmerava im veličinu i težinu. Puna joj ruka mojih dlakavih muda. Sprema se Neda da otvori grlo za moju kurčinu. Banetu drka drugom rukom. Počinje da mi ga guta. Ne zna se ko se više napalio od nas dvojice. Ja kome prima ili Bane koji gleda kako mu devojčica guta moju kurčinu? Stvarno se otvara opcija bruke. Da ne svršimo obojica? A tek nam je počela da puši. Ako svršimo tražiće Neda bolje jebače.

Ali na sreću, ni Nedi ne ide baš sve glatko sa mojom alatkom. Nije me dobro procenila lepotica. Mislila je samo o dužini. Kakva je opasna, gutala je sigurno 20 santimetara. To joj verujem, nije problem. To bi mogla i sad da savlada. Samo, zanemarila je Neda moju debljinu. Zbog debljine, i zbog glavića ne ide joj baš tako kako je mislila. Na to sam ja stvarno ponosan. Imam ja debljinu za malo duži od 20. A specjalno glavić. Na to je i Ruskinjica mislila kad je rekla da profesori nemaju toliki. Može se pretpostaviti da mala ima iskustva. Nije fakultet šala. Ima tu dosta predmeta da se polaže. A ima i u završnim razedima srednje.

Ulazi Nedi dve trećine u prvom pokušaju. Sviđa mi se kako mi ga prima. I kako se trudi. Milujem je rukom po licu. „Dobra si mala. Stvarno si dobra.“ A jeste dobra. Dve trećine u prvom pokušaju sa nepoznatim nije u opšte loše. Iznenađena je Neda. Nije ovo očekivala. Ali uživa u izazovu. Gleda u svog dečka. „Što ti je prijatelj kurat”, govori svom Banetu. „Mmmmmm dušo što si nam doveo obdarenog dasu. Ovaj tvoj drug ima kurčinu dušo. Bogdan ima pravu kurčinu. Ovakav kurac tvoja devojčica voli dušo.“

Hvali me nevaljalica. Možda joj to i nije pametno. Kurac mi dodaje još malo čvrstine na njene reči. Sprema se lutkica za drugi pokušaj. Shvatila je Banetova mala da mora da proturi glavonju kroz grlo. „Najzad si mi doveo pravog dasu“, ponavlja Neda. Deli mi Neda komplimente. Ja sam, rekoh, već sav važan. Gledam je. Kleči na kolenima. Drži nam kurčine obojici. Svakom u jednoj ruci. Kakva lepa scena. Zgodna Banetova devojčica kleči ispred nas. Drži dva velika kurca u rukama. Napaljena je koliko i nas dvojica. Izgleda da i opcija njenog svršavanja dok nam puši nije nemoguća. Oblizuje Baneta, pa onda mene.

prima dva kurca u usta

„Ti sad ideš do jaja“, obećava mi. „Sad ću celog da ti ga progutam.“ I mislim da će uspeti u drugom pokušaju. Vidim po tome kako se sprema. Samo se zajebala u proceni prvi put. Klizi mi kurac kroz njena usta. Glavić mi se tare o nepca. Spuštam joj se u grlo. Otvara se da me primi. Idem joj sve dublje. Hrabra je devojčica. Ne odustaje. Sama navlači glavicu na moju kurčinu. Steže mi jaja dok se napinje da mi ga primi. Čini prave pokrete glavom. Kao one gutačice u deepthroat pornićima. Ima iskustva i tehniku. Ušao sam skroz kurcem u grlo. Progutala mi je Banetova lutkica 20 santimetara mog debelog kurca. Sve do jaja. Napela se poprilično. Ali jeste uspela. Svaka joj čast. Stvarno je gutačica kurca. Održala je lutkica obećanje. U stvari i pretnju i obećanje.

Vidim, krenuće joj suze na oči. Nećemo tako – govorim sebi. Mora ona da bude pobednica u ovom izazovu. Više ćemo svi da uživamo. Vadim joj kurac iz usta. „Super si lepotice“, govorim joj. „Istina je ono što si rekla. Kako si rekla”, diram je. Hoću da sad pred Banetom opet kaže da je najbolja gutačica kurca. „Daaaaa… daaaaa“, prede Neda zadovoljno. „Ja sam najbolja gutačica kurca.“ Ponavlja Neda svoju titulu bez pardona. I sa mnogo ponosa. „Kako mi je dobra devojčica“, zadovoljan je Bane. „Jesi dušo“, potvrđujemo ja i Bane u glas. „Ti si najbolja gutačica kurca.“ Dižemo je da ustane. Ljubim je ja prvi. „Baš ti je veliki“, smeje mi se zadovoljno Neda. „Jedva sam ga progutala. Nikad nisam gutala tako debelu gromadu. ” „Dobrog si mi dasu izabrao. Najzad da mi dovedeš obdarenog druga.“ Mnogo je srećna što mi je veliki. A još više je ponosna što mi ga je progutala. Uzvraća mi poljubac. „Baš si kurat nevaljalče“, govori meni. „Ja volim kurate mangupe kao ti.“ „Veliki je, ali to nije ništa za tebe“, hrabrim je ja. „Ti si dušo najbolja gutačica kurca.“ Ponavljam joj titulu koju želi da čuje. Prijaju joj poljupci i komplimenti. Zatim je ljubi Bane. On je još više ponosan što mi ga je njegova Neda progutala do jaja. I ja bih bio da je situacija obrnuta. Da je moja mala gutala Banetu.

Prima nam u usta obojici … Stvarno mala voli kurac

Svi smo zadovoljni što je Neda tako dobra pušačica kurca. „Mnogo si dobra lutko“, hvali je Bane. „Nema bolje od tebe lepotice. Nijedna kurva nije mogla da nam proguta kurčine. Ni meni ni Bogdanu. Dave se kurvice. Cure im suze na oči. Ali ništa. Samo do pola. Ni santimetar dalje. A sad maco“, kreće Bane joj pokazuje da je on gazda, „sad kad si nam pokazala da ni ja ni Bogdan nismo ništa za tebe. Sad ćeš dušo da nam lepo pušiš. Obojici istovremeno lutko. Onako kako ti voliš. Sad ćeš da pušiš dve velike kurčine nevaljalice lepa. Onako kako si mi tražila.“ „Idemo na krevet”, odgovara Neda. Prihvata lutkica Banetova naređenja. Spremna je da puši dva kurca. „Na krevetu je komotnije“, objašnjava Neda. Vodi nas do kreveta. Ne ispušta ni jedanu od naših kurčina iz ruke. Privodi nas obojicu ka krevetu. Penje se na krevet. Namešta se četvoronoške. Glava joj okrenuta prema nama. Mi sa isukanim kurčevima stojimo pred njom. Čekamo njena usta.

Kreće Banetova cura da puši. Puši nam jebozovna Neda naizmenično. Povremeno i obojici istovremeno. Prima nam dva glavića. Do polovine. Kakva lepa slika. I kakvo zadovoljstvo! Nas dvojica raspomamljeni. Dahćemo i ričemo. „Šta je kuronje?“, pali nas Neda. „Ne puše kurve ovako dobro? Ne uživaju kurve ovako kao ja?“ Kako kurvica voli da se hvali. „Hajde da vas vidim šta još znate“, mami nas. „Koji će prvi da me jebe u usta. Koji kuronja će prvi da mi pojebe usta. Hajde Bane… daj da Bogdan vidi kako jebeš svoju devojčicu u usta. Da vidi kako svršavam dok mi zabijaš kurac u usta.

jebanje u usta

„Daaaaaaa“, riče Bane. „Rasturiću ti usta nevaljalice.“ Nabija joj Bane kurac u usta. Uživa mu devojčica dok joj dečko jebe usta. Ja drkam i čekam svoj red. Samo da Neda ne svrši dok ne dođem na red – nadam se ja. Baš bih voleo da svrši dok je ja jebem u usta. Posle ću da se hvalim. Niko to naravno neće verovati, ali nema veze. Malo koja može toliko da uživa u pušenju.

Svršava Neda dok je naizmenično jebemo u usta

Moj je red da joj jebem usta. Čekam da mi Bane da znak. On o tome odlučuje. „Hajde Bogdane“, govori mi. „Nabij ga mojoj Nedi u usta. Nabij joj kurčinu. Voli ona kurčinu. Voli da prima u usta.” „Kaži Bogdanu lepotice. Kaži mu šta da ti radi.” „Aaaaaa“, ciči Banetova cura. Skroz je napaljena devojčica. Poludela je od zadovoljstva. Izgleda dugo joj Bane nije dao šansu da bude sa dvojicom. I kako sam razumeo, nikad nije imala nijednog dasu koji može da se meri sa Banetovom kurčinom.

„Jebi mi usta kuronjo“, mami me Neda. „Jebi me kurati mangupe. Šta čekaš kurvaru“, naređuje mi „Zabij mi taj tvoj kurac u usta.“ Nije da je čekam, nego ona nas razvratnica pali rečima pa ne postizavam. Izgleda čak njenog Baneta pali više nego mene. Počinjem da shvatam da u stvari ja kao treći u ovoj trojci najmanje uživam. Uživam mnogo, ali izgleda manje od njih dvoje. Tek sad mi to postaje jasno. Mislio sam, biće obrnuto.

Krećem da joj jebem usta. Pljuvačka joj se sliva niz bradu. Bane drka pored mene. Ričemo obojica. Neda pušta glasne zvuke zadovoljstva. Sve brže dahće. „Svršiće lutkica“, viče Bane. „Svršiće dok je jebeš u usta.“ Neda reaguje na njegove reči. Pali je što joj dvojica jebemo ta njena sočna usta. Pali je što je dečko gleda sa mojim kurcem u ustima. Pali je što zna da kao retko koja može u ovoj pozi da svršava. „Pomozi joj“, kažemBanetu. „Stavi joj ga u pičkicu.” „Ne treba“, odgovara mi Bane. Zna on svoju devojčicu. Počinje Neda da svršava. Steže mi jaja. Banetu steže kurac. Pritisla mi u svom grču glavić nepcima. Kakav osećaj! Svršava dok je jebem u usta. Prava stvar. Znam, niko mi neće verovati.

Sad će da nam bude poslušnica

Duboko smu ušli u noć. Ali niko od nas troje ni ne pomišlja da stane. U stvari mislim da se tek zagrevamo. Tek smo se osobodili. Tek će da bude pravog razvrata. I dobre jebačine. Dugo je Neda čekala na dva velika kurca. A i dugo je mene Bane palio sa njegovom Nedom. Sad smo sve troje na krevetu. Odmaramo i čekamo da se Neda osvesti od svršavanja. Leži jebozovna Banetova cura između nas dvojice. Ljubimo je naizmenično. Dobija nevaljalica poljupce za zadovoljstvo koje nam pruža. Mnogo Nedi laska što nam posle onakvog dobrog pušenja kurčine još uvek stoje. Nije baš kao na početku. Ali tih 10% će brzo da se nadoknadi. Čim krene akcija. Naši poljupci daju Nedi hrabrosti i želju da bude i dalje bezobrazna.

nabija kurac u grlo, mmf trojka

„Vidim, vama dvojici nije još dosta”, govori nam. Rasteže se po krevetu. Uvija telo. Oblizuje usta. „Mislila sam da nećete izdržati dok vam pušim. Vas dvojica ste pravi jebači“, laska nam Neda. „Nijedan Banetov poslovni drug nije izdržao da ne svrši. Kad mu ga uzmem usta. Samo pederčići prskaju.“ „Par puta je bilo gusto“, odgovaram joj ja. Red je da i mi njoj delimo komplimente. „Malo je nedostajalo da te ispolivamo.” „Trebali ste“, čežnjivo govori Neda. „Trebali ste da me polivate iz tih vaših kurčina. Ja volim spermu kuronjo“, govori meni. „Zar ti Bane to nije rekao? Zar ti se nije hvali moj dečko da mu devojčica voli da guta spermu?” „Mmmmmm nevaljalice“, odgovaram joj. Povratio mi se kurac u idealno stanje. „Svašta mi je tvoj dečko govorio. Svašta ja znam o tebi.“ Bane nastavlja gde sam ja stao. „Ne sekiraj se lutko. Polivaćemo te nas dvojica. Makar jednom noćas.” „Ha, ha, ha, znam da hoćete”, smeje se cura zadovoljno. I to više nego jednom. Nego sam htela da što pre krenete.“ Eto ne treba više nego par Nedinih bezobraznih reči. Skroz su nam se ukrutili. Oseća to i Neda u rukama. Rešila je da je dosta izležavanja. Vreme je da njeni jebači počnu da rade. Za stimulaciju jebača Neda ima dosta dobru taktiku. „Šta bi vi kuronje?“, pita nas obojicu. Pitanje je naravno čisto retoričko. Možete misliti koliko je teško pogoditi šta želimo Bane i ja sa uzdignutim kurčevima.

„Šta bi vi jebači…?”, želi Neda da joj kažemo

Ali Neda izgleda hoće detalje. „Hajde da čujem“, hrabri nas Banetova cura da budemo bezobrazni. „Malo bi da me jebete?“, pita nas nevaljalica. Nedino pitanje je naravno potcenjivanje realnosti. Evidentno je da bismo mi da je malo više jebemo. Ali dobro, hoće kurvica da nas pali. „Ti bi Bane da me podeliš sa ovim tvojim razvratnim prijateljem?“, nastavlja Neda da konstatuje evidentno. Zna bezobraznica gde leži perverzija. „Nisi ljubomoran da me Bogdan jebe ovolikim kurcem? Nije ti dosta što mi ga je već zabijao u usta?“ Igra kurvica mnogo dobru igru. „Želiš i da me jebe u guzu?“ Naravno da želim – govorim sebi. Čim mi Bane dozvoli. „Hoćeš da mi Bogdan utera ovu veliku kurčinu u guzu. Hoćeš da slušaš kako svršavam dok me Bogdan jebe u guzu. To te pali perverznjaku? Želiš da delkaš devojku sa kuratim prijateljem?“

puna usta sperme

Zna Neda koliko Baneta to sve što je izlistala pali. I da je delka i da gleda kako će da prima moju kurčinu u guzu. A najviše koliko će ona da uživa dok mi ga prima. Pali bezobraznica svog dečka. Samo odskakuje Bane od kreveta. Uf, uf, uf. Ne pali se naravno samo Bane. Pali i mene još više. Što ću da joj nabijem u guzu, razmišljam ja o skoroj budućnosti. Ali neću ovog puta, polako kao Ruskinjici. Ne da ću da zabijem kurčinu iz sve snage. Odmah do jaja. Čim mi Bane odobri.

„Mnogo si bezobrazna“, govorimo obojica u glas. „Zaslužila si da te rasturimo“, nastavlja Bane. I da ne bude zabune, potvrđuje sve što je Neda pitala: „Jeste, mala sad će Bogdan da te jebe u guzu. A ja ću da te jebem u pičkicu.” „Pipni je Bogdane da li je spremna. Pipni da li je navlažila guzu. Iz pičkice joj već curi.“ Guram joj prst u čmar. Stvarno se navlažila. I to sama. Onoj plavuši sam jedva uterao sa lubrikntom. Ulazim joj u čmar sa dva prsta. „Spremam je za moj kurac“, kažem Banetu. Bane joj gura prste u pičkicu. „Slušaj je kako prede“, kaže mi Bane. „I to samo pod prstima. Jedva čeka da joj nabijemo prave alatke.“

„Voliš kurvice da se jebeš u dupence…?”, palim Banetovu curu

„Voliš kurvice da se jebeš u dupence?“, palim je ja. „Voliš da primaš kurac u to tvojo sočno dupe?“ Ne odgovara bezobraznica. Rukom pokazuje da voli da prima veliki kurac u dupe. Smeška se i prede. Još jednom mi pokazuje rukama meru koju želi da prima u guzu. Malo je preterala. Raširila kurvica prste malo previše. Nemam ja trideset. Nema niko trideset. To može samo da sanja. Uh što volim devojčice koje vole da primaju u guzu – mislim ja. Jeste Bane majstor. Remek delo je napravio sa ovom njegovom curom. Kako uživa mala. Prava rasna kurvica. Čeka mala da joj zapušimo obe rupice. Uživa Banetova curica sa našim prstima u pičkici i u čmariću. Steže nam kurčeve sva napaljena. Spremna je bezobraznica za dva kurca. Odavno ova Banetova cura čeka dva velika kurca. Izgleda Bane je mnogo obećavao. Ali nije uspevao da isporuči to što Neda traži. Zaključujem da u poslovnom svetu ti trgovci i menadžeri imaju male kurčiće. Čim je Neda toliko dugo čekala pravu meru. Morao je Bana da traži pravu dimenziju za Nedu među profesorima. Ako je svršavala samo sa Banetovim u guzi – mislim ja – šta li će da radi kad joj uteramo dva? To se ja samo u sebi pitam. Palim se dok maštam kako će da prede, pa da vrišti i uz vrisku da svšava kad je stavimo u sendvič. I kad joj napunimo obe rupice sa našim kurčinama. Ali nije Nedi još dosta. Malo joj je što nas je ovoliko napalila. Uzima mi ruku. Stavlja moj palac u usta. Drži nam kurčeve u rukama i sisa mi palac. „Zar ti nisu dosta dva?“, razluđen je Bane najnovijim bezobrazlukom. Stvarno je bludna – mislim ja. „Hoćeš i treći usta?“, pita je Bane. „Mmmmm“, odgovara mu Neda. Ne vadi moj palac iz usta. Traži mala i treći kurac. Ovo je stvarno previše. Gde da joj nađemo još jedan kurac? – pitam se ja. Kurac ne možemo. Za to je malo kasno. Ali dildo možemo. Nosi to Neda sa sobom. Tako pali Baneta preko video linka. Kad nisu zajedno.

gura joj dildo u usta

Hoće kurvica i treći kurac… u usta

Vadi Bane ogromnu veštačku kurčinu. Stavlja dildo Nedi u usta. Lepo joj stoji. Deblji i duži od moga i od Banetovog. Baš onakav kakav bih ja voleo da imam. A siguran sam da se ni Bane ne bi ljutio da se probudi sa tolikim. Skroz joj veštak napunio usta. „E sad će da te jebemo“, preti joj Bane. Neda oblizuje dildo. Bane je namešta na krevetu. Podvukao se ispod nje. Ona kleči četvoronoške preko njega. Guza joj okrenuta prema meni. Sevaju joj obe rupice. Lepo smo je otvorili prstima.

Bane joj stavlja kurac u pičić. Počinje Neda da pušta lepe ženske zvuke: „Mmmm… Aaaaaa”. Smeta joj dildo u ustima. Spušta glavu i ramena da ljubi Baneta. Diže guzu da da mi se bolje otvori. Već lepo meša na Banetovom kurcu. U pauzi poljubaca koji razmenjuje sa dečkom baca poglede prema meni. Čeka kurvica moj kurac. Ja joj prevlačim mojom kurčinom preko čmara. „Mmmmm” se još intenzivnije čuje. Sad sam ja gazda. Moram da se svetim. Nabio bih joj ga odmah celog. Ali hoću da kurvica traži. Ima mala da me moli za moj kurac. Više će da uživa kad ga dobije. Ali prvo da pitam Baneta. „Smem li tvojoj devojčici stavim moj kurac u guzu druže?” „Nabij joj prijatelju. Da joj zapušimo obe rupice. Odavno Neda nije dobila trojku. Traži mi već godinu dana. Ali neće manji od mog pa ne mogu da joj nađem pravog.“, priznaje Bane da nije do sada dobro odradio posao. „Sad kad si tu“, govori mi. „Nabij joj ga druže.“

Vidim i ja da ne može da čeka. I to me mnogo raduje. Sad se obraćam Nedi. Sad kreće moje mučenje. „Hoćeš li da te jebem u guzu?“, pitam je onako naguženu. Sa čmarićem koji samo zeva u iščekivanju moje kurčine. „Moraš da tražiš ako hoćeš“, govorim joj strogim glasom. „Ovakva dva kao Banetov i moj su privilegija. Moraš da me lepo zamoliš.“ Ima da moli – mislim ja. Kako nas je zajebavala dok smo drkali.

Poludela je lepotica od želje za mojim kurcem. „Nabij mi tu kurčinu u dupe“, naređuje Neda. „Šta čekaš bezobrazniče?” „Čekam da me zamoliš“, odgovaram. Prislonio sam joj glavić na otvor čmara. Kljucam je glavićem. Čmar joj vibrira. Pokušava da mi usisa glavić. „Nabij mi ga kuronjo“, vapi Neda nabodena na Banetovu kurčinu. „Moraš da me zamoliš“, ponavljam. Uterao sam joj pola glavića. Samo da oseti šta će da dobije. „Odgrišću ti tu kurčinu mangupe“, preti sva napaljena. Još neće da popusti. Preti i naređuje. „Mnogo se praviš važan kuronjo. Mnogo se praviš važan sa tim tvojim kurcem“, ponavlja mi. „Zabij mi ga u guzu. Zabij mi ga, molim te zabij mi ga u dupe. Čeka te moja guza.” „Tako je bolje“, kažem joj ja. „Lepo je kad moliš.“ Poludeo sam od želje da joj rasturim kurcem dupence. „Gde da ti ga zabijem lepotice?“, pitam je. Teram je do maksimuma. Ima sve da kaže. „Zabij mi ga molim te u guzu. Zabij mi ga u dupe. Rasturi mi čmar kurcem. Tu gde si ga stavio. Uguraj mi molim te tu tvoju kurčinu u čmar. Napuni me kurcem. Popuni mi i drugu rupicu. Moj Bane mi već rastura pičkicu. Moooooliiiiim te.“

dp, mmf trojka

Kad tako lepo moli … Moram da joj zabijem

Kad dama moli mora joj se izaći u susret. Divim se sebi kako sam izdržao ovu igru. Kurčila se kurvica, mora da se nauči pameti. Nabijam joj ga. Do jaja. „Aaaaaaaa, uuuuuuu, tako Bogdane, zabij mi u guzu. Guraj mi Bane. To, to, to kurati kurvari.“ Prima nas uz strastvene uzdahe. „Aaaaaa.” Pa ponovo „aaaaaa”. Bane joj napunio pičić. Ja joj rastegao guzu. Nema tu više mesta. „Kako sam puna”, uzdiše Neda. „Koliko sam čekala ovakva dva.” Ljubi svog dečka. I mene bi da može ustima da dođe do mene. Ja sam je skroz uzjahao. Silovito nabijam. Bane uhvatio ritam. Nabijamo joj timski. Pušta Neda one lepe krike. One koji prethode svršavanju. Pričala bi kako joj je lepo ali ne stiže od vrskanja i napaljenog stenjanja.

Počinje da svršava. Steže se za Baneta. Ja je držim za kukove i nabijam joj koliko god imam snage. Ne može Neda da stane. Zanesvstiće se u ovom dugotrajnom orgazmu. Napokon završava joj se ovaj intenzivni orgazam. Opušta se Neda. Mi usporavamo ritam. „Neka se malo povrati pa će na kolena“, kaže mi Bane. „Da nam izdrka. Da je polijemo.“ Nemam ništa protiv naravno. Čak šta više. Izvlači joj Bane iz pičkice. Ja joj vadim iz guze. Ustaje devojčica. „Dođite mangupi“, govori nam pohotno. Želi kurvica spermu. „Hoću da mi date sve što imate. Kao što sam ja dala.“ Procenjuje da će Bane prvi. Drka mu ga otverinih usta. I ispruženog jezika. Zna kako Bane voli. Ja ga drkam sam. Nisam ni ja daleko. Počeću pre nego što Bane završi. Moram da sačekam. Neće Neda ništa da joj promakne. A ne želim ni ja da prskam u prazno. Mora da me gleda dok joj svršavam po licu. Bane riče. „Primaj, primaj, otvori, pokupi.“

Neda mu gnječi muda. Sisa mu glavić. Stvarno hoće svaku kap. Sve primila u usta. Uželela se lutkica. Ja stenjem i ričem. Kreće mi sperma. I moju hoće u usta. Još ni Banetovu nije progutala. Držim je za kosu i drkam joj oko usta. Progutala mi glavić. Neće da reskira. Hoće sve da primi. I meni gnječi muda. Sisa mi zadnje kapi. Još mi ga ne vadi iz usta. Gnječi mi muda. I meni i Banetu. Nema više. Sve smo joj dali. I sve je pokupila do zadnje kapi.

svršavanje pu licu, mmf trojka

Biće da je za večeras dosta jebanja

Izgleda to je to za ovu noć. Ni ne odlazim u svoju sobu. Bane i ja se samo rasprostiremo po ogromnom krevetu. Neda odlazi da se opere. Spavamo tvrdim snom. Sve do jutra. Sve do buđenja u Macinim ustima. Uželela se malena svog Baneta. A kad mu je i drugar tu, što da ne? Ali to je druga priča. A ima ih više.

Bane i Neda me privremeno usvojili. Dok traje naš put. Osladilo nam se obojici da delimo njegovu Nedu. A osladilo se i njoj da je dvojica namiruju. Nema više kurvi. Jebemo samo Nedu. Tek ponekad kad nam baš neka devojčica zapadne za oko, Neda je plati i dovede nam plen. Ali može samo pušenje. Ne smemo da je jebemo. To čuva za sebe. Voli bezobraznica mnogo da dobija duplu. Kurvica može samo povremeno da uskače sa pušenjem ako neko od nas treba da se pokrene. Ne daj bože da neko od nas pomisli da svrši gošći u usta. Ja jednom pokušao. Bila mnogo zgodna mala. Usta joj pravljena za kurac. Kad je Neda skočila: „Nemoj da se šalite. Nijedan od vas dvojice. To je samo moje. Samo ja smem da pijem iz vaših kita.“ Mnogo je posesivna. Hajde Bane, a što i ja? Tek nije Neda nijednom propustila da sve pokupi. Popravila devojka ten. Lice joj se se zateglo od svakodnevne proteinske dijete.

Sve u svemu, bili su mnogo dobrih tih mesec dana. Završili se poslovi. Ja otišao kući. Držim kontakt sa Banetom. Kaže Bane da ga Neda stalno pita kad ću ja opet za Rusiju. „Razmazila se devojčica“, kaže mi Bane. „Malo joj samo moj. A neće sa pederima koji imaju manji od mog. Čekamo te da svratiš.“ Poručuje mi Bane. Biće opet vatrometa kad nađemo vremena da budemo zajedno.

Ispalo je na kraju da ja nisam došao u Rusiju. Ali jeste se Bane vratio u Srbiju. Posle par godina. Ostao je Bane sa njegovom Nedom. A ja sam upoznao jednu Svetlanu. Svašta je bilo. Ali to će Svetlana da priča. Ona mi je postala partnerka. Biće to roman ako Svetlana reši da priča. Ima tu mnogo više nego par kratkih pričica. A možda i neće da priča moja Svetlana. Ko ima vremena da čita romane…

karanje od pozadi

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x