Sanjala sam seks sa ženom, i ostvarila ga

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sanjala sam seks sa ženom, do tada nepoznatom. Nisam pre nikad sa ženom išla dalje od maženja i ljubljenja, niti su me žene palile. To su bile klinačke igrarije.

San se opet ponovio kroz par večeri. Bili su to jaki ogazmi. Sanjala sam kompletan seks sa ženom, sa sve predigrom, lizanjem, trljanjem, vibratorom, itd.

Radila sam u banci i nakon par dana sam na poslu ugledala devojku i shvatila da je to ona iz mojih snova. Bila je na praksi kod nas u banci. Zgodna crnka sa malim grudima, prezgodnim nogama u mrežastim čarapama i trćastom guzom. Zaledila sam se, nisam znala kako da reagujem. Od tog trenutka nisam prestala da mislim o njoj. Odmah sam je tu noć ponovo sanjala, identično obučenu.

Sutradan sam se sredila tip-top i odlučila da stupim sa njom u kontakt, što nije bilo teško jer je ona bila na praksi a ja sam već radila par godina i imala sam ovlašćenja da je rasporedim po zadacima. Kristina se zove, upoznale smo se i dobila je prvi zadatak od mene. Osetila sam njen parfem, njen miris kose i odmah ovlažila, toliko da sam trljala pičkicu na poslu u WC-u.

Sanjala sam seks sa ženom, i ostvarila ga

Postala sam opsednuta i odlučila sam da sve priznam Marku, svom vereniku sa kojim živim. Ispričala sam mu sve, ne znajući kako će da reaguje. Njegovo prvo pitanje je bilo da li ga želim još uvek i da li to nešto menja u našem odnosu.
– Naravno da ne menja ništa – rekla sam. – Ja želim da se udam za tebe i da ti rodim decu. Volim tebe i seks sa tobom. Samo imam želju da probam ovu devojku, žudim za njom iz nepoznatog razloga.
– Dobro, bitno je da to ništa među nama ne menja. Ne smeta mi to što te pali, ali neću da me izuzmeš iz toga. Hoću sve da znam i da učestvujem. Pali me dok si pričala kako vlažiš i kako se trljaš u WC-u. Hoću da vidim kako izgleda. – Nisam imala nijednu njenu sliku, ni Instagram.
– Pokušaću krišom da je slikam i da nabavim Instagram, pa ću ti pokazati.

Sutradan sam je krišom slikala i poslala mu. Odgovorio mi je kako ima baš zgodne noge, što je bila istina. Često je dolazila u suknjicama ili haljinicama i ja nisam mogla da ne gledam u njih. Bilo mi je glupo da joj tražim Instagram pa sam pokušala da je nađem, u nadi da je profil otključan.

Imala sam sreće. Profil je bio otključan i vrlo lako sam je našla jer je bila upisana po imenu i prezimenu. Marko i ja smo joj zajedno prečašljali profil. Priznao mi je da i njega privlači. Rekao mi je da zamišljam seks sa njom i da se zadovoljavam sama. Pričala sam naglas kako zamišljam da se ljubimo, da joj kidam košulju i ližem bradavice.

Sanjala sam seks sa ženom, i ostvarila ga

Spuštam je dole, čupam je za kosu i liže mi pičku. Trljala sam klitoris i ubacivala prste u pičku dok sam ovo zamišljala i pričala, a Marko ga je drkao dok me je gledao.

Marka je palila moja želja i seks sa ženom…

U jednom trenutku mi je prišao i krenuo da me jebe jako agresivno. Lupio mi je par šamara, pa me je okrenuo i udarao me po guzi i na kraju me čupao za kosu i svršio mi svuda po faci. Izgleda da ga je ovo nenormalno palilo jer me dugo nije tako izjebao. Dogovorili smo se da pokušam da napravim prvi korak i nekako priđem Kristini.

Pozvala sam je kod sebe u kancelariju. Otkopčala sam par dugmića na košulji i izbacila dekolte. Inače imam prirodne četvorke i imam čime sa se pohvalim. Primetila sam da joj je pogled par puta zalutao, ali kome i ne bi? Razgovarale smo poslovno, pitala sam je kakvi su joj planovi za budućnost, itd. Sipala sam nam piće, malo da je opustim, i krenula sam da pričam o privatnom životu. Bila je veoma društvena, imala je dečka i tako dalje. Na kraju sam joj rekla da je veoma simpatična i da mi se slobodno obrati šta god da joj treba privatno ili poslovno i dala joj svoj broj telefona. Ispratila sam je do vrata i poljubila je u obraz, ne znam ni sama zašto. I ona je bila iznenađena, čini mi se, ali nije ništa specijalno reagovala.

Pratila sam pogledom tih dana kada ide u WC i išla za njom samo da bismo se srele i imale neku komunikaciju. Jedan dan sam primetila da svi kreću polako kući ali ona je ostala duže na poslu. Iskoristila sam to i ja da ostanem kao nešto sa završim. Javila sam Marku kakva je situacija. Bila sam napaljena i mokra. Slikala sam mu kako su mi mokre gaćice i da ću pokušati nešto da uradim, u čemu me je podržao.

Sanjala sam seks sa ženom, i ostvarila ga

Prišla sam joj iza leđa dok je bila kod fotokopir aparata i prislonila se na nju. Naglo se okrenula tako da su nam se usne našle veoma blizu. Krenula sam da je poljubim i uspela sam da joj zakačim usne ali se izmakla. Uplašeno me je pitala šta to radim. Rekla sam joj da me mnogo privlači i da želim da je osetim celu. Rekla mi je da ima dečka i da nije lezbejka. Pokupila se i izjurila.

Glava mi je pucala od pritiska; šta sam uradila?! Kako sam mogla uopšte da očekujem nešto? Dok sam išla kući, pored svega u glavi mi je bilo da ne napravim problem na poslu. Marko me je tešio i rekao da će sve biti u redu.

Sutradan sam je pozvala u kancelariju. Izvinila sam se, objasnila joj da nisam lezbejka da imam verenika i da se uskoro udajem. Da imam nenormalnu želju za njom iz nepoznatog razloga ali da razumem njenu reakciju i da se više neće ponoviti. Takođe, napomenula sam joj da ovo ne sme da utiče na naš poslovni odnos.

Prihvatila je izvinjenje, ali ja nisam prestala da maštam za njom. Za dve nedelje smo imali proslavu Nove godine sa firmom u jednom restoranu. Svi su se lepo obukli a ja sam se malo opustila i popila. Činilo mi se da se i Kristina fino opustila. Bila sam u WC-u, popravljala šminku, kada je ušla na vrata. Sramežljivo mi se javila i rekla da je dugo razmišljala o onome što se desilo i da ipak želi da proba seks sa ženom.

Ovo me je iznenadilo iskreno ali sam joj istog trenutka prišla i poljubila je, ne razmišljajući da neko može da uđe. Bio je to prelep poljubac, jezici su nam se preplitali. Ruke su mi letele svuda po njoj. Čvrsto sam je stegla za guzu. Izmakla se i rekla da stanemo, u bojazni da neko ne uđe u WC i ne zatekne nas. Odmah sam javila Marku šta se desilo. Bio je oduševljen, slikao mi je kako mu se digao kurac.

Stigla mi je poruka: „Hoćeš kod mene večeras?“ Nisam imala broj upisan ali sam vrlo brzo shvatila da je ona. Dala sam joj broj onaj dan u kancelariji. „Hoću, a tvoj dečko?“ „Raskinuli smo pre neki dan i sad sam sama, a tvoj verenik?“ „Ne smeta mu, možemo i kod nas ako želiš?“ „Ne, želim da budemo same.“ „Važi, ajmo što pre…“

dve gole lezbejke se ljube

Bila sam jako uzbuđena. Jedva sam čekala da doživim seks sa ženom. Marku sam rekla da idem kod nje. Tražio mi je da se slikamo i snimimo ali sam znala da Kristina to neće želeti prvi put sigurno. U taksiju smo sedele na zadnjem sedištu i mazila sam je po nogama. Širila ih je tako da sam joj došla i do pičkice. Bilo je baš uzbudljivo. Ljubile smo se i u hodniku, i u liftu, i na ulaznim vratima.

Moj prvi seks sa ženom, konačno!!!

Odmah smo krenule da svlačimo sve jedna sa druge.
– Želim da te ližem – rekla sam joj.

Sela je i raširila noge. Ja sam klekla i gledala u njenu lepu pičkicu. Ljubila sam joj prepone, stavila jezik na nju a ona je duboko uzdahnula. Počela sam polako da je ljubim i ližem, a onda sam ubrzavala. Svršila je, noge su joj se tresle.

Zamenile smo se, sad je ona meni isto radila. Gurala mi je prst u pičku i lizala mi klitoris. Bila sam nestvarno mokra i brzo sam i ja svršila. Otisle smo zajedno pod tus. Mazile smo se i ljubile. Lizala mi je bradavice i rekla kako imam predivne sise.
– I tvoje su preslatke kruškice – pohvalila sam je i gricnula za bradavicu. Rekla mi je kako ima želju da trljamo pičkice. Bile smo toliko mokre da smo samo legle na krevet i ukrstile noge. Trljale smo se jako. Fantastičan je osećaj.

lezbejke trljaju pičke, tribadizam

Prespavala sam kod nje i sutradan se vratila kući i sve detaljno ispričala Marku uz jedno pušenje jer se baš napalio. Tražio je da imamo trojku a ja nisam bila sigurna da li Kristina uopšte to želi. Rekla sam mu da ću pokušati. Uspela sam da je nagovorim da nas dve imamo seks pred njim u stanu, nije bila sigurna da želi trojku.

Izašle smo jedan dan ranije sa posla, otišle kod mene u stan, malo se mazile i čekale da se on vrati sa posla. Kada smo čule vrata ja sam se spustila tako da kada uđe odmah vidi prizor kako joj ližem pičku.

Gledala sam ga pravo u oči, bio je iznenađen. Rekla sam mu da sedne i da uživa. Lizale smo jedna drugu u 69, trljale se, jebale prstima. On nas je gledao i drkao ga. Svršio nam je jednoj i drugoj po sisama. Oblizala sam spermu sa njenih grudi i poljubila je.

Otišle smo zajedno da se istuširamo. Priznala mi je da je ovo baš pali i da je poželela da joj ga stavi. Bila sam srećna zbog toga. Rekla sam joj da sama izađe i napadne ga, što je i uradila. Ja sam odškrinula vrata i gledala kako se ljube. Onda se spustila dole i krenula da mu puši. Ovlažila sam odmah i počela da se dodirujem i ubacujem prst u guzu i u pičku.

Legla je na leđa a on joj je stavio noge na ramena i ubacio ga. Vrištala je na sav glas. Nisam više mogla da izdržim, izašla sam i poljubila ga a zatim sela njoj na usta, da je ućutkam. Imali smo predivan seks. Jebali smo se tu noć par puta i prespavali svi zajedno. A ja sam imala moj seks sa ženom…

Sanjala sam seks sa ženom, i ostvarila ga

Tajna

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x