Probali ste prst u anusu. Šta je sledeće?

Probali ste prst u anusu. Šta je sledeće?

U poslednje vreme često nam pišete sa željom da saznate nešto više o stimulisanju anusa jezikom – popularnom rimming-u.

Ako nikad do sada niste osetili ovo zadovoljstvo, iznenadiće vas podatak da je među devojkama mlađim od 20 godna, barem jedna od pet probala rimming, prema istraživanju sprovedenom na forumima koji se bave temama seksa.

Nije neobično da se vrlo mlade devojke više okreću analnom i oralnom seksu, što zbog radoznalosti, tako i zbog hoću-da-se-jebem-a-da-ostanem-nevina momenta.

5_496

Ako želite da ovakvo uživanje poklonite svom partneru imamo par saveta. Pre svega, njegovom anusu pristupite polako i oprezno. Tokom oralnog seksa deo igre je da tvoji prsti ili jezik završe na području njegovih testisa. Zatim se s vremena na vreme spuštate još niže, pripremajući ga na ono što bi moglo da mu se desi, a on će vam svojom reakcijom pokazati da li treba da nastavite ili ne. Zlatno pravilo je da anus ne možete osvajati bez ikakve pripreme.

Analni otvor je prepun nervnih završetaka pa mnoge žene i muškarci izuzetno uživaju u analnoj penetraciji, bez obzira na seksualnu orijentaciju, a velik je i broj muškara posebno uživa u masaži prostate, jer prostata je muška G-tačka.

7_841

Međutim, pre penetracije anusa neophodna je stimulacija. Ako je vaš partner potpuno spreman, otvorite i ta vrata. Krenite u obrađivanje anusa jezikom – odnosno u popularni rimming. Igrajte se sa njim i odložite zadovoljstvo tako što ćete jezikom prelaziti mesto između testisa i anusa. On će iščekivati sledeći korak, a vi ćete biti sigurni da li idete tamo.

Lagana penetracija jezikom u anus je, ne samo za ljubitelje analnog seksa, već i za ljubitelje bilo kakvog analnog doživljaja, rajsko iskustvo.

Mi vas uvek podstičemo da probate nove stvari, a na vama je da budete maštoviti i kombinujete pušenje, lizanje, masažu prostate, drkanje… svaki ručni rad i rad jezikom koji vam padne na pamet. Uživanje je zagarantovano.

2_577

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments