Moj instruktor, komšija, VIII deo (Dva pandura)

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moj instruktor, komšija, VII deo (Ponovili smo gej vozić)

Komšija i ja smo zajedno prolazili kroz razne seksualne avanture i uvek je bilo ekstra. Znao je da volim starije muškarce i da me to možda najviše pali. Jednom smo se dotakli teme da li volim još neku posebnu grupu likova. Ja u šali: „Ma probao bih sa nekim u nekoj uniformi”, ne znam ni sam kako mi je to palo na pamet. On prokomentarisa: Pali te njihova odeća, pa bi sad da probaš još i to?”

Znao sam da od toga nema ništa, jer nema nikog u okolini, osim da on obuče neku uniformu i da glumi. Tek sa 22 godine sam osetio – sad je vreme. Pokušavao sam na sve načine da stupim u kontakt sa nekim od uniformisanih likova, ali se sve završavalo na tome da se predomislim u poslednjem trenutku, jer ne znam kako će reagovati komšija na to. Shvatio sam da je sa komšijom sigurno i da bolje ne treba tražiti. Povremeno nam se pridruži i ujak, kad ima vremena.

gej trojka

Jednog dana odlučimo da izađemo u grad. Završio se provod i u jednom trenutku primetim da se komšiji spava, pa ga zamolim da stane pored puta, kako bi napravili malu pauzu. On pristane i tu počinje nova priča i avantura.

Sedeli smo full skockani u njegovim kolima i slušali neki lagani hit, koji se tih letnjih dana vrteo na radio stanicama. Komša reče: „Sećaš se da smo se u kolima do’vatili i kad smo putovali na more?” Odmah su mi prošle slike tog trenutka, one godine kad smo upoznali neke likove sa kojima smo imali grupnu varijantu.

Komšija je krenuo da skida košulju sa sebe i da mi približava svoje sočne i vrele usne. Posle par trenutaka, usne su se spojile u poljubac pun emocija, vreline, erotičnosti i strasti. Povukao je sedište unazad i glavu mi spustio do njegovog međunožja. Brzo sam oslobodio nadignut kurac od suvišnih stvari. Znao sam posao i brzo sam strpao kurac u usta i počeo da pušim. „Nema ti ravnog u ovome!”

Dobro poznat komad mesa je bio u mojim ustima

Povremeno bih rukama mazio komšina muda i vrhom jezika prelazio preko njegovog stomaka. Glasno je stenjao i dahtao: „Naučio sam te dobro, savršeno gutaš!” Povremeno bi nabijao svom snagom kitu u usta.

pušenje u kolima, gay

Bilo je čarobno, sve dok neko nije pokucao na prozor automobila. Pored puta, na izlasku iz jednog mesta, pošto je već uveliko bio mrak, nisam video ko je. Tek kada smo izašli iz kola, videli smo dva policajca u dobro poznatim uniformama. Ćelavi, krupan i dobro nabildovani pandur imao je oko 38 godina, a drugi oko 33, crna kratko ošišana kosa i lepo uređena brada, srednje visine. Stariji policajac, priđe nam i traži nam ljutito dokumenta. Mlađi nas upita: „Šta radite, pederišete se, jel’?”

Ostali smo čvrsti i nismo odgovarali. Stariji je primetio komšin još uvek dignut alat. „Jel’ zna mali da puši, čim ti je toliki kurac?” Komša mu odmah odgovori: „Ja sam ga naučio!” Stariji pandur nam se obrati: „Biće vam komotnije da se karate u stanici!”

Uhvatili su nas i ubacili u policijski auto. Sa nama je u kolima bio stariji, a komšin auto je vozio mlađi službenik. Dok smo se vozili nismo ništa komentarisali i samo smo gledali pandura. Posle nekih 20-ak minuta vožnje kola su stala. Izveo nas je napolje i tada smo se našli ispred nekog lepo uređenog prostora u šumi sa malim letnjikovcem. „Pošto ste pederi, da vas ne bi tucale naše kolege u stanici, mi ćemo to obaviti ovde!”

Počeo sam da razmišljam kako bi bilo dobro, da me sad svi napastvuju i izjebu do iznemoglosti, dva pandura i komša. Toliko sam uživao u njihovim uniformama da sam u pantalonama osetio kako mi se kurac diže. Komša im je priznao da volim i dodao da bih rado imao seks sa nekim uniformisanim licima. Mlađi reče: „Pa mi ti nekako dobro dođemo, zar ne?” „Pa, ako ste za ‘akciju’, nemam ništa protiv, ali da nas posle ovoga pustite.” Panduri su razmenili poglede i odgovorili: „Naravno da smo za, baš smo ‘zagoreli’, ali moraš da budeš profesionalac.” „Želis li da nama trojici pružiš malo zadovoljstva?”

panduri gejevi

Umesto odgovora, spustio sam moju ruku na jednu nogu mlađem policajcu do mene i krenuo da mu milujem međunožje. Nije se bunio i prepustio se uživanjima. Počeo sam sad i po telu da ga trljam , a on je sve više počeo da uzdiše od uživanja. Video sam na retrovizoru da su komša i stariji policajac preuzela međusobnu inicijativu, u vidu drkanja nadignutih batina. Prizor je bio tako dobar, da sam osetio tako jaku erekciju, da mi je kurac hteo pokidati dugmiće na šlicu.

Ruka mi se spustila do prepona policajca, kog sam milovao i između njih osetio pravu budžu. I njemu je bio već dobro nadignut pa mu rekoh da ga izvadi. Zadigao je svoju policijsku bluzu i jednim potezom raskopčao šlic. Iz njega izlete jedna kurčina, od savršenih 21 cm, koju sam odmah počeo da drkam. Milovao sam mu ga nežno, a policajac je sve više stenjao i tražio da mu pušim. Zaustavio sam se i okrenuo ka starijem panduru i komšiji. Stariji pandur je imao kurac od skromnih 16 cm, ali bio je jako debeo.

Krenuo sam sa lizanjem tih kurčina, ali mi stariji uhvati glavu i nabi me na svoj kurac. Umalo se nisam zagrcnuo, ali sam progutao tu njegovu palicu. Sisao sam mu polako, jer sam želeo da što više uživam u pušenju, jer najzad zadovoljavam nekog uniformisanog. Povremeno sam pušio kurac mlađem i komši. Znao sam da uživaju, jer sam ih čuo kako ubrzano stenju. Krajičkom oka sam primetio da se iznad mene, gore, strasno ljube. Ubrzo je matori počeo da svršava i puni mi usta sa svojom dosta gustom spermom koju sam želeo da progutam.

gej guta spermu

Okrenuo sam se zapostavljenom dvojcu i video da je mlađi policajac drkao komšin kurac, a komšija ga je trljao po telu i ujedno drkao svoj kurac. Mlađi me uhvati za rame i reče: „Okreni se i sad meni popuši.” Okrenuo sam se i shvatio da me jako želi i da je pitanje trenutka kada će i on svršiti. Odmah sam krenuo sa pušenjem, a i meni je kurac bio dobro ukrućen, pa je on prokomentarisao: „Vidi, vidi, i mali se napalio. Sad ćeš tek videti tek šta sve umemo.”

Dobio sam i pendrek u bulju

Počeli su da mi mlate kurčevima iznad glave. Trudio sam se da svakom bar malo poližem glavić i da progutam ceo. Matori pandur, rukama je razgrtao oba moja guza i oko mog anusa trljao svoje prste. Usledilo je nešto što mi niko dosad nije radio: celim jezikom je prešao preko mog anusa i navlažio me sa svojom pljuvačkom. Osećao sam jak užitak, a on je nastavio da me liže gurajući vrh svog vlažnog jezika u moj anus. Radio je to tako polako da sam mislio da ću svršiti.

Mlađi policajac je znao šta da radi, pa je uzeo pendrek i gurnuo mi u rupicu krenuo da mi liže jaja. Lagano je rukom trljao po mom kurcu koji je hteo da eksplodira. Vratio se na moj anus, ali sad je uvukao svoj srednjak u mene. Kad sam to osetio, ja sam progutao ceo kurac komšiji. Dok me je tako jebao sa prstom, drugom rukom mi je trljao moj kurac i ubrzo sam svršio.

Sperma mi se razlila, ali nisam o tome razmišljao. Sledeća scena je bila sjajna. Seo sam matorcu u krilo i lagano se nabio na njegov kurac. Mlađi je seo pored nas i krenuo da zguza kara mog komšiju. Prizor je bio tako dobar, da sam zaboravio, da trebam da zadovoljim još njih dvojicu.

gej grupnjak

Nakon toga, mlađem sam malo lizao kurac, a onda ga strpao celog u usta. Uzdisao je, ali je ubrzo zatražio da me jebe. Shvatio sam šta želi da uradi. Namestio sam njegov glavić na moj anus. Pošto sam već bio „razrađen” od matorog policajca, nije mi trebalo puno vremena da se spustim niz ceo njegov kurac. Krenulo je ritmično navlačenje, a sve se to pomešalo sa stenjanjem, što od mene i njega, što od matorog policajca, kome je sada komšija pušio.

Koliko je sve to trajalo, ne znam, jer sam izgubio pojam o vremenu. Neko je počeo da, kroz stenjanje, govori: „Svršiću, svršavam!” „Napuni mu usta, a onda ćeš osetiti i moj napitak u tebi“, dodao je matori pandur. Policajac koji je mene jebao uhvatio me je za kukove i sve jače me nabio na svoju nabreklu palicu. I on se spremao da svrši i to je ubrzo i uradio. Iza nas, matori policajac, kojem je pušio komša, sada je zatrazio da me njih dvojica karaju.

Matori je već bio svukao svoje pantalone i raskopčao svoju policijsku košulju. Kurac mu je bio tako nabrekao da sam se pitao kako će mi ga uvući. On je bio bio ispod, ja u sredini, a komšija gore. Krenuo sam da naizmenično primam dva kurca.

Policajac koji je sedeo iza nas, nije dugo izdržao da nas sve tako posmatra, pa je odlučio da se pridruži. Klekao je iznad glave svog kolege policajca i ugurao mu svoj pendrek u usta. Matori je vešto dudlao njegov kurac, a mene je sve to još više napalilo i još sam se žešće nabijao na kurac. „’Ajde, jebite me, jebite me, sa svojim tvrdim pendrecima. Hoću da doživim vrhunac dok me jebete.”

dupli anal, gej

Za to vreme, ja sam osetio jak nalet moje sperme iz jaja. Sručio sam je takvom silinom u policajčeva usta, koji je bio ispod, koji se nije nadao da ću svršiti tako jako i veoma obilno. Znao sam da guta svu moju spermu, što me je još više uzbudilo. Ono što nije uspeo da proguta, iscurelo mu je iz usta i slilo se po stomaku matorog.

Mladi policajac počeo je da, kroz stenjanje, govori: „Tako kolega, oooooooo, prijatelju, toooooooo, sad ću i ja da svršim. Uzmi mi kurac i drkaj gaaaa.” Morao sam da pogledam u njihovom pravcu i video jedan tako dobar prizor. Čuo se jedan tiši krik i iz njega je poleteo pravi potok bele tečnosti. Odmah zatim je usledio i drugi, to je bio komšija.

A onda je usledio vrhunac. Uzeo sam sva tri kurca i olizao ostatke vrele sperme. Svi smo bili potpuno iscrpljeni, pa smo još nekoliko minuta ostali u istim položajima. Brisali smo sa sebe spermu i sumirali utiske. Kad smo se svi sredili, razmenjivali smo iskustva o proteklom seksu i svi su se složili da odavno niko nije ovako dobro uživao (a naročito ja). Razmenili smo još par reči i ispunili su obećanje da neće da nas privedu u stanicu.

Produžili smo kući, razmišljajući o svakom detalju našeg dobrog muškog seksa.

[email protected]

Nastavak: Moj instruktor, komšija, IX deo (Poslovni partneri)

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x