Poklon: Cvilela sam od bola i molila ga da me jebe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Poklon: Bič sa kožnim trakama po užarenoj guzi

Veče je prošlo brzo i uobičajno. Posle svega što se desilo tog popodneva i njoj i meni je trebalo malo odmora. Klopa i malo televizije, neki suludi film i nas dvoje, jedno pored drugog, a delili smo mnogo više nego ikada pre.

Polako smo krenuli na spavanje. Gledao sam je dok se svlačila, bez stida, pod upaljenim svetlom. Na leđima nije više bilo ni traga od biča. Kada je svukla gaćice i gola prišla krevetu, pogled mi je pao na kutiju koja je tu stajala još od popodne. Zatim sam pogledao u nju. Razumela je.

Uzeo sam kožne vezove iz kutije. Bez reči je pružila ruke. Brzo sam ih učvrstio oko njenih zglobova i članaka na nogama. Reči nisu bile potrebne. I ona i ja znali smo šta sledi. Ovoga puta sam se odmah svukao.

Bilo je prijatno toplo napolju, prava letnja noć. Disala je ubrzano, videlo se to po pomeranju njenih golih grudi. Još uvek je stajala ispred mene. Pružio sam ruku niz njene bokove, pa između njenih nogu. Bila je vrela. Bez pripreme, jednostavno sam ušao u u nju prstom. Meko je uzdahnula i zagrlila me. Grudi su joj bile pod mojim usnam. Nežno sam je ljubio i prodro još jednim prstom u nju. Zastenjala je jače. Odmakao sam malo glavu od nje i pogledao je.

– Vreme je – rekao sam. I dalje sam bio u njoj sa oba prsta, ulazio i izlazio iz nje. Klimnula je glavom. Pomerio sam ruku i ustao. Već je krenula da legne na krevet.
– Polako – zaustavio sam je – stavi ruke ne krevet.

* * *

Poslušala sam. Spustila sam ruke na krevet. Sada sam stajala pored kreveta sa guzom na meti. Namestila sam se, bolje reći natrtila za još jedne batine, za njega i spremno čekala. Stomak mi se zgrčio od straha, kada sam se setila poslednjih udaraca biča. Ali, videla sam da namešta najduži gumeni prut. To me je još više uplašilo.

– Raširi noge – rekao je. Poslušno sam rastavila noge i i dalje čekala. Nisam mogla da odolim, malo sam kukovima počela da se pomeram izazivajući ga.
– Kakav perfektan prizor – rekao je kroz osmeh dok je stajao iza mene. Nasmejala sam se, ali osmeh je brzo nestao kada sam osetila gumeni prut na guzi. Samo me je dodirivao, a naježila sam se od tog dodira. Guza mi je još bila osetljiva.
– Koji je datum danas? – pitao je.
– Petnaesti, tvoj rođendan – odgovorila sam.
– E toliko udaraca ćes da dobiješ… Spremna? – Ugrizla sam se za usnu.
– Spremna sam – odgovorila sam i isturila kukove ka njemu. Prut više nije bio na mojim guzovima, sad je bio u vazduhu, ali samo za trenutak. Kratak fijuk je zaparao vazduh, a onda je prut stigao do mog tela. Par trenutaka nisam ništa osećala, a onda je bol stigao do mene, ne tako oštar kao od biča, ali jači i dublji. Nije me štedeo. Jedva da sam ispustila uzdah bola, a već je drugi udarac stigao, malo niže nego prvi. I boleo je jače. Trudila sam se da se ne pomeram. Osetila sam njegovu ruku na svojim leđima. Odmah zatim u treći udarac nisko na mestu između guzova i nogu, najbolniji do tada. Jauk mi je izleteo sa usana, a još jedan udarac je pao na isto mesto, pa još jedan malo iznad. Noge su me polako izdavale. Novi udarac i talas vrelog bola me je preplavio.

Poklon: Cvilela sam od bola i molila ga da me jebe

– Aaaaagghh… Nemoj tako jako – cvilela sam. Sledeći udarac je bio još jači, ukoso preko svih ostalih. – Uuuuuuh… Booooli – cvilela sam. To kao da mu je dalo snagu. Pet brzih udaraca sevnulo je za redom bez pauze. Guza mi je bila vrela, a moje cviljenje je preraslo u otegnut jauk. Samo još četiri – razmisljala sam dok sam se borila da ostanen u istom položaju. Videla sam kako se malo udaljio i zadovoljno gleda. Dala mi je ova pauza malo vremena da se odmorim, ali ne dugo. Još jedan rezak fijuk i još jedan snažan udarac, ovoga puta odozdo na gore. Skoro da sam pala na krevet. – Auuuhhh… Nemoj… tako… jako – ponovo sam zacvilela. Onda je stigao još jedan udarac, ovoga puta odozgo na dole. Samo me je malo zakačio, ali bol je bio najači do tada. Stisla sam zube i ponovo izbacila kukove ka njemu. Ostala su još dva. Bila su brza i snazna, ali uspela sam da izdržim bez glasa. Kada je pao petnaesti udarac, samo sam se spustila pored kreveta na kolena i legla potrbuške, pola na krvetu, pola na podu.

Disala sam brzo i kratko. Guza me jako bolela.

Osetila sam da je kleknuo iza mene. Kolenima mi je raširio noge, a jednom rukom uhvatio moje ruke, stavio mi ih za leđa i čvsto ih držao tu. Ušao je u mene naglo, skroz. Zastenjala sam, kada sam ga uz blagi bol osetila u sebi. Onda me je drugon rukom uhvatio za kosu i povukao mi glavu unazad. Izvila sam vrat, a on je sve brže ulazio i izlazio iz mene. Osećala sam se kao da me siluje, samo što je ovo bilo prijatnije, mnogo prijatnije. Osećala sam se i pomalo prljavo, kao kurva, ali zadovoljstvo je bilo sve veće. Bližila sam se orgazmu sve više, samo su me trenuci delili. Odjednom je stao i izvukao ga iz mene. Pošla sam kukovima unazad.

– Nemoj sada da staješ – rekla sam molećivim glasom. – Želim te – Nisam mogla mnogo da se pomeram. Bokovi su mi se tresli od želje. Nagnuo se i poljubio me u obraz. Još uvek me je čvrsto držao za kosu i za ruke.
– Kasnije – prošaputao je. Jedna suza mi je skliznula niz obraz.
– Stvarno si đubre ponekad.

Poklon: Cvilela sam od bola i molila ga da me jebe

Pustio mi je ruke i povukao za kosu unazad. Sada sam klečala pored kreveta. Pustio me je. Ponovo mu je gumeni prut bio u ruci. Sada ga je skidao.
– Dodaj mi bič – rekao je – onaj trostruki. – Uplašila sam se. Ponovo taj bič. Okrenula sam se prema njemu i molećivo ga pogledala.
– Jel’ mora? – pitanje je bilo glupo, ali jedino mi je ono palo na pamet.

* * *

Klimnuo sam glavom.

– Mora – odgovorio sam kratko. Klečala je pored kutije. Par trenutaka je samo gledala u mene, a onda je uzela bič iz kutije i pružila mi ga. Polako sam ga nameštao i gledao u nju. Telo joj se treslo. – Lezi na krevet – rekao sam. Polako je ustala i ispružila se na krevetu. Crvene štrafte na guzovima su bile vrlo upadljive. Ležala je na stomaku. – Okreni se na leđa – komandovao sam dalje. Poslušala je pomalo zbunjena. Kanapi su još uvek stajali na krevetu. Brzo sam joj vezao ruke svaku u poseban ugao, a zatim i noge. Bila je gola razapeta i nemoćna da se pomera. Ni jednog trenutka nisam ispustao bič iz ruke. Prelazio sam joj rukom preko grudi. Bradavice su joj se momentalno ukrutile.
– Šta ćeš sada sa mnom? – pitala je. Strah se osećao u njenom glasu. Ništa nisam odgovorio. Stao sam pored kreveta i zamahnuo… – Nećes valjdaaaaaaahhh… – bič je pao preko njenih grudi u pola rečenice. Izvila se na krevetu, stomakom na gore. Sledeći udarac pao je baš na stomak. Gledao sam je u lice. Jauknula je ponovo, telo joj se sada izvilo u stranu.
– Biće ovo duga noć – rekao sam i ponovo ošinuo po njenim golim grudima. Bič je ostavio još tri crvena traga. Vrisnula je kratko. – Kažeš da sam đubre? – tek je uzela dah, ali nije imala vremena da odgovori. Bič je ponovo pao preko njenih grudi sa donje strane.
– Aaaagghhhh… jeeeeesiiiii – otegnuto je zacvilela. Tri brza i snažna udarca pala su po njoj pre nego što je završila.

* * *

dom subici bičuje sise

Udarac za udarcem padao je po mojim grudima. Videla sam svaki udarac koji dolazi. Telo mi se grčilo od bola. Mozak mi je ključao. Koliko su mi to vezovi dozvoljavali, pokušavala sam da se sklonim, ali bez efekta. Kroz maglu sam videla crvene tragove na mojim grudima, ali vrelina u mom telu je rasla. Plakala sam ponovo. Nije bilo svrhe da ga molim da stane, znala sam, više instinktivno, zato i nisam molila.

Svaki novi udarac izazivo je novi talas sve jačeg bola…

Onda se sa par udaraca spustio nize, niz stomak. Kraj biča je resko sevnuo po mom kuku. Zacvilela sam uplašeno, jer je poslednji udarac pao po stomaku tek desetak santima iznad mojih raširenih nogu. Palo mi je na pamet da će sledeći da bude usmeren pravo tamo. Nisam mogla nikako da se zaštitim.

– Nemoj tu molim te – vrisnula sam. Stao je na trenutak i gledao me zadihan. Njegovo golo telo bilo je zategnuto, penis mu je bio čvrsto dignut, a u ruci je stezao bič.
– Gde? – pitao je.
– Nemoj između nogu, molim te – zacvilela sam.
– Rekla si da sam đubre… – još više me je uplašila boja u njegovom glasu. Moram da pazim šta pričam.
– Nisi… nisi đubre, šalila sam se – brzo sam izdeklamovala. Ponovo je ošinuo bičem po mom stomaku.
– Lažeš me… mislila si ozbiljno – glas mu je bio preteći. Nikada ga nisam videla takvog.
– Ne laaažžžeem… nisam mislila… ozbiljnoooo – cvilela sam posle udaraca. Bilo me je stvarno strah, a bila sam napaljena. – Nemoj, molim te, tamo.
– Neću sada, to ćemo da ostavimo za sutra – rekao je. Odhanula sam i uplašila se istovremeno.
– Za sutra? – pitala sam zbunjeno.
– Da, mnogo bi bilo za jedan dan – rukom me je mazio po išibanim grudima. – Lepe su ovako.

Ćutala sam. Dodir mi je prijao, ali ono što je bilo još neverovatnije je da sam ga želela još više nego malopre.

– Ali, to ne znači da smo završili – nastavio je rečenicu. Ponovo me je onaj zvuk u njegovom glasu uplašio, mada mu se u očima videlo zadovoljstvo. Duboko sam uzdahnula i gledala ga. Grudi i stomak su me još pekli od biča.
– Hoću da proverim šta si još spremna da uradiš – rekao je dok je otpuštao kanape koji su mi držali ruke i noge. Ponovo sam bila slobodna iako još u istom položaju. Seo je na kraj kreveta između mojih nogu i raširio ih još malo. Pogled mu je klizio od mog lica preko išaranih grudi i stomaka do sada potpuno preglednog dela između mojih nogu. Ponovo sam se osećala kao kurva ovako izložena njegovom pogledu.
– Okreni se na stomak – komandovao je dalje. Bilo mi je drago da mogu da sakrijem lice. Brzo sam se okrenula i ispružila se potrbuške.
– Digni to dupence i raširi noge – jedan trenutak sam oklevala. Ovo je bilo još gore nego malopre, baš ponižavajuće. Ipak, podigla sam kukove i raširila noge.

Lice mi je ostalo priljubljeno za krevet…

– Tako, odlično – rekao je dok mi je rukom polako prelazio preko guze – Još se lepo vide tragovi pruta, znaš… Hoću da vidim kako se maziš…

Poklon: Cvilela sam od bola i molila ga da me jebe

Nije mi bilo jasno šta sada želi od mene, pa se nisam pomerala. Onda sam osetila da je provukao ruku između mojih nogu, uhvatio moju šaku i lagano je povukao unazad. Tek tada sam shvatila i još više pocrvenela. On je već svoju i moju šaku naslonio na vreli prorez među mojim nogama.

Duboko sam udahnila i u sebi rešila da mu pružim pravu predstavu. Kada je pomerio svoju ruku polako sam počela da mazim klitoris. Znala sam da gleda. Želela sam da gleda. Polako sam kažiprstom prodrla u sebe, duboko. Prijatniji su moram da priznam bili njegovi dodiri, ali i ovo mi je izmamilo kratak uzdah zadovoljstva. Onda sam još jedan prst ubacila unutra u počela polako da ulazim i izlazim. Nikada pre ovo nisam radila kada je neko drugi bio tu. Bilo je čudno, a ipak prijatno. Potrajalo je tako nekoliko minuta. Lagano sam ubrzavala ritam.

– Nemoj da prestaješ – rekao je dok je ustajao sa kreveta. – Gledam te.

Nisam prestajala. Bilo mi je sve lepše. Gledala sam za njim kada je na tridesetak sekundi izašao iz sobe i čula sam da nešto traži po kuhinji. Kada se vratio, zatekao me je u istom položaju. Držao je varijaču u ruci. Ponovo je seo iza mene.

* * *

Prosto je bilo neverovatno. Ležala je gola ispred mene i jebala samu sebe. Mogao sam bez problema da izbrojim strafte od pruta na njenoj guzi, još pomalo ispupčene. Za trenutak je stala kada sam prislonio varijaču na njeno golo dupe. Savršena meta.

– Nastavi, nemoj da staješ – i nastavila je. Čulo se kako tiho stenje. Nisam bio siguran da li očekuje ono što će se desiti. Kratko sam zamahno i udario varijačom po levoj strani njenog dupeta. Roze kruzić se odmah pojavio. Izgleda da nije bila iznenađena, samo je malo jače zastenjala. Drugi udarac je bio jači. Malo se pomerila unapred kukovima pa se vratila u isti položaj. Bila je napaljena i vlažna, videlo se to po njenim prstima koji su sada malo brže ulazili u i izlazili iz one čarobne rupe između njenih nogu.

Treći udarac je već bio prilično jak. Pao je na desnu stranu njenog dupeta. Odmah zatim, još jedan udarac iste jačine pao je na levu stranu. Počeo sam u pravilnim razmacima, ne baš brzo, da udaram po njenim guzovima, sa jedne i sa druge strane. Posle svakog udarca pojavljivao se još jedan roze kružić, čuo se još jedan uzdah, a njena ruka je radila sve brže. Nije se bunila, nije se trudila da se izmakne, samo je kratkim uzdahom odgovarala na svaki novi udarac.

Desetak minuta kasnije cela guza joj je bila crvena, a izgledalo je kao da se ona bliži orgazmu, barem po načinu na koji su joj se tresli bokovi. Uhvatio sam je za ruku i sklonio je. Bila je više nego spremna da me primi.

– Hoću te – čuo sam njen molećiv glas.
– Šta hoćeš? – pitao sam.
– D… Da te osetim u sebi… duboko… molim te – glas joj je bio mek kao svila, a moje ruke su bile na njenim vrelim, crvenum guzovima, širile ih, razdvajale. Uživao sam u tom pogledu.
– Šta hoćeš? – ponovio sam… – Videlo se da se nekoliko trenutaka lomila u sebi.
– Da me jebeš… Da vodiš ljubav sa mnom… Da me karaš… Da osetim taj tvoj tvrdi kurac u sebi… To želim – progovorila je.
– Kako se kaže?

Poklon: Cvilela sam od bola i molila ga da me jebe

***

– Molim te – jedva sam prevalila preko usana. Nekako je bilo prirodno da je upravo to želeo da čuje. Eto, molila sam za seks, ja njega za promenu. A stvarno sam ga želela. Guza mi je bila vrela, grudi takođe, ali najvrelija sam bila tamo između nogu. I odjednom, posto mi je guzi išpartao prutom, grudi i stomak bičem, pa se ponovo, ovoga puta varijačom, vratio na moju guzu i ugrejao je nimalo blagim udarcima, postao je vrlo nežan. Njegove usne i jezik su klizili po istim onim mestima po kojima je par sekundi pre toga udarao, prijatno me golicali i hladili i polako se spuštali ka vrelini između mojih nogu.

Zadovoljstvo me je preplavilo kada je jezikom ušao u mene i počeo polako da me liže, zatim sve brže, preko klitorisa pa naviše. Njegov jezik je nekoliko dugih, prelepih minuta klizio gore dole, ulazio u mene, palio me još više. Sve što je moglo da se čuje bili su moji dugi, duboki uzdasi. Onda me je polako okrenuo na leđa. Za tren oka moje noge su mu bile na ramenima, a on u meni, duboko, baš onako kako sam želela.

U početku je polako ulazio i izlazio iz mene, svaki put uz moj i njegov uzdah, a onda sve brže i sve neobuzdanije. Naginjao se sve više prema meni i savijao me u kukovima, a ja sam svakim trenutkom bila sve bliže orgazmu. Stopala su mi bila skoro pored lica, još uvek sa vezovima na zglobovima. Nije mi mnogo trebalo. Uz jak i otegnut vrisak svršavala sam, a on je nastavljao, dok se moje telo polako opuštalo. Duboko u sebi osetila sam kao me ispunjava topla sperma. Mokar od znoja, samo se spustio na mene i tako ostao još nekoliko trenutaka, dok se nije potpuno smirio. Ležali smo posle, goli, bez daha jedno pored drugog, ćuteci dugo. Trenuci su me delili od sna. Privukao me je uz sebe.

– Ovaj dan je stvarno bio nešto posebno – prošaputao je.
– Nije svaki dan tridesti rođendan – odgovorila sam dok sam mu mazila stomak rukom. Lagano, poljubio me je u čelo.
– Sutra te čeka tezak dan… – nastavio je. Ćutala sam.
– Ceo dan ćes biti samo moja kurva… – nikako mi se ovo nije sviđalo.
– Nisam kurva – odgovorila sam i htela da se okrenem od njega. Čvrsto me je držao.
– Znam da nisi. Lepši poklon od ovoga niko nije, niti će moći da mi da. I bitno je da znaš da ne mislim da si kurva. Ali tako ću da se odnosim prema tebi sutra. Kao prema kurvi … – nisam bila oduševljena.
– Dobro – rekla sam pomirljivo – Neka to bude moja uloga… Ali da znas da nisam…
– Znam da nisi – ponovio je. – Nisam ni ja đubre.
– Jesi… ponekad… A i ja sam kurva… ponekad… Ali samo za tebe – odgovorila sam.

San nas je pokrio…

gospodar grubo kara robinju u misionarskoj pozi

Nastavak: Poklon: Prut po goloj guzi u javnosti

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

marija25000


Ženu ne možeš posedovati. Ona samo može voljno da se preda … ako zaslužiš.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x