Započnite svoj dan uz vibrator-budilnik

„Po jutru se dan poznaje”, poznata je izreka. Ako je tačna, mnoge žene čekaju lepši dani. Naime, pre nekoliko dana na tržištu se pojavio prvi vibrator-budilnik na svetu, koji se prodaje samo onlajn.

Kako funkcioniše?

Uveče, posle pranja zuba i pošto ste obukli pidžamu i spavaćicu, namestite vreme za buđenje i postavite mali vibrator-budilnik na željeno mesto – dovoljno je da ga stavite u donji veš. Ujutru, umesto da vas budilnik naglo probudi iz sna, ili neka naporna muzika sa mobilnog telefona, doživećete prijatnu masažu intimnih delova. Reč je o vibratoru-budilniku, nazvanog “little rooster”, koji posle nekoliko minuta počinje jače da vibrira.

Započnite svoj dan uz vibrator-budilnik

Najlepše u svemu je, piše na portalu, ono predivno stanje polusna u kome vibrator-budilnik počinje da radi i omogućava nam sporo i prijatno buđenje. Aparat je veličine pametnog telefona, i može se nabaviti u beloj, ljubičastoj i crvenoj boji, upakovan za Dan zaljubljenih. Cena mu je 269 dolara, a može da se puni i preko USB-a.

Izvor: Press Online

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments