Mama i ja nimfomanke…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav svima, ispričaću vam ispovest moje drugarice nifomanke, kaže da je istina sve. Ako ona laže, lažem onda i ja vas, a ako je istina lepo iskustvo, zato ćemo ja i Boki ovo da vam napišemo, pa kome se svidi nastavićemo je ispitivat i pisat, ako ne – nikom ništa. Naš profil na Tviteru – Boki i Mica, ko želi neka se javi. Ovako počinje priča:

„Dana kad sam imala 10 god, moj otac je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je vozač autobusa. Imali smo predivnu kuću u jednom malom mjestu u Bosni. Pored kuće smo imali objekat za smeštaj koji je moj tata napravio i izdavao firmi auto-prevozu. Tu su noćivali vozači autobusa koi su stizali kasno sa puta a kretali rano. Posle tatine smrti mama je nastavila time da se bavi, radila je u jednom kiosku u blizini kuće i dodatna zarada joj je bila to što su oni noćivali. Mama je to održavala, prala posteljinu, sređivala im kuhinju; sve što je trebalo oko njih.

Kako sam rasla tako sam i otkrivala neke stvari koje su de dešavale al na to sve nisam puno obraćala pažnju, do jedno veče. Bila sam klinka od 18 godina i izašla sam sa drugaricama u grad. U 22 sata sam morala bit kući, ali ja sam nešto ranije stigla. Ušla sam u kuću, mame nije bilo. Zvala sam je po kući, nije se javljala. Odlučim da odem do tog objekta gde su stanovali vozači – mislim možda nešto sređuje. Kako nam je kroz podrum bio povezan taj objekat sa kućom, ja krenem kroz podrum.

Kad sam ušla u taj objekat čula sam neke uzdahe i jecanja. Malo sam zastala i čula sam mamu kako stenje i govori:
– To, to… može i jače malo. Razvali me! – priŠunjam se kroz hodnik do prostorije za veš, prostor gde su bile mašine za veš, sušači, mašina za peglanje, i u tom prostoru se nalazio i jedan trosed koji ja ne znam za šta je on bio tamo – valjda nisu imal kud sa njim pa ga tu stavili… al nebitno, imao je svoju funkciju.

Priđem vratima koja nisu skroz bila zatvorena, provirim i vidim jednog vozača kako jebe moju mamu. Ona se naguzila preko mašine za peglanje, sise joj ispale iz kućne haljine a on iza nje udara. Kako je nabije, tako njene sise lete. Malo mi bilo teško a malo sam se i napalila, klinka koja je to željela da vidi i o tom sve da zna. Bilo mi je jako rizično to da gledam sa vrata pa sam se setila špajza koji je bio u suterenu a imao je mali prozor koji je upravo gledao u tu prostoriju. Odma sam de iskrala, otišla do špajza i tu bila bezbedna. Mogla sam se lepo smestit na jednu policu gde sam je posle preuredila, stavila neku spužvu, ćebence, jastuk i kad žurka počne ja imam gde a kad je frka mogla sam izać na dvorište il u kuću. Nazvala sam ga „moj mali kutak“.

jebanje milfare u samodržećim čarapama

I tako se ja smestim i počne predstava moje mame nimfomanke, imala sam sve na vidiku, a oni mene nisu mogli videt i sve sam mogla čut. Gledam sad kako ju je raskopčao i povalio na onaj trosed i zadigo noge na ramena, i nabija se u nju kao neki manijak. Bože, kako sam se tad napalila, mislila sam da sam dobla menzes koliko sam bila vlažna! Kad je svršio, legao je pored nje i ljubili su se. Ja sam gledala kako joj curi iz pičke bjela tečnost i kako njemu pada. U jednom momentu kaže mama da mora do kuće da vidi jer je danas došla kući a ne bi bilo lepo da ih nađe tu jer još je dete, ne bi to razumela.

Ja na brzinu u dvoršte i u kuću mama ulazi, pozdravi se sa mnom, kaže ako želim jesti tu mi je u frižideru i da idem na spavanje, a ona ide da opegla neku posteljinu pa će i ona doć. Ja kažem – dobro, ako joj treba pomoć, pomoći ću joj. Ona sede i reče mi:
– Slušaj me lutko moja, mama će ti nešto reći. Sad molim te nemoj ulazit tamo u onaj objekat, tamo ima svakakvi ljudi, ni ja ih ne znam sve. Tamo je za tebe mladu curu opasno, može te neko zavest, zaludit i u krajnjem slučaju napravit ti bebu, i šta onda? Oni su jako stari za tebe, možda me sad ne razumeš, al kad porasteš sjetićeš se mojih reči. Čuvaj se, oni lepo laskaju a svaki bi te jebo, izvini što ti ovo moram reć, al tako je. Obećaj mi da nećeš ić tamo. Ja joj rekoh:
– Neću vala ni provirit, jedino do špajza ću ić, i dalje ne ulazim tamo. – Ona reče:
– Super, imam ja jako lepu i pametnu ’ćer, OK. – Ona se okrenu i ode, ja malo sačekam, opet kroz podrum i u špajz, i gledam – stvarno mama sama i kućnom ogrtaču pegla posteljinu. Ja ’nako gledam je i pomislih – pa gde joj je jebač, on je nateg’o i o’šo, a ona sad stvarno radi, i odlučim da krenem u kuću.

karanje od pozadi na stolu za masažu

Taman što sam sišla sa rafa, čujem mamin glas:
– Ej bog Borise, stigo si, jel’ ima umora? – Ja se brže-bolje vratih na rafu i vidim jako lepog i zgodnog čoveka kako stoji i priča sa mamom. Ona ga zeza kako nije poveo ni jednu picu sa sobom, kako će spavat sam, a on joj priđe, uze je za ruke i okrenu prema sebi. Uvali joj jezik, ona ga obgrli oko vrata i pita: – Nije valjda da jedino mene želiš, druge te ne zanimaju? – On joj odveza kućnu haljinu, a ona ispod nema ništa: ni grudnjak, ni gaće – gola skroz.

Odma ’oće da joj ljubi vrat, mjesi sise, ljubi je, spušta pogled na sise, grize joj bradavice. Ona ga mazi po kosi, on se sve više spušta, dok nije došo do njenog međunožja i njene obrijane glatke pice. Počeo je da je ljubi, ona se nasloni na sto za peglanje, stavi jednu nogu na mašinu, to jest valjak, on uronu u njenu picu, poče da je liže. Ona projeca, zabaci glavu unazad, stavi svoje ruke na njegovu glavu i poče jecat. On ju je obrađivao baš lepo. U jednom trenutku, kako sam napaljena, počela sam da drkam svoju picu nesvesno.

Drkala sam picu i gledala guženje jedne nimfomanke – moje mame

Sad se mama počela grčit i trest. Malo me je prepala al sam brzo skontala da svršava. Kad se smirila on se podigao, počeo opet da joj ljubi i mjesi sise, pa žvalji ih. Onda ona počinje da njega raskopčava, skida košulju, potkošulju. Bio je jako lep, imao je mali stomačić, al ništa strašno. Raskopčala mu je hlače, spustila ih dolje, a on iskorači. Ona ih podiže, lepo smota i ostavi ih na sto, onda mu skide gaće. Au, kad ono lep komad se protego, nije dug al jako debeo, za razliku od onog malopre dosta i veći i deblji. Ona ga poče drkat i kleknu ispred njega. Poče mu pušit, on zajeca. Kad mu je uzela u usta jednom rukom mu je mazila jaja a drugom drkala i jezikom i ustima obrađivala.

Mama i ja nimfomanke...

Brzo sam svršila, malo se smirila i nastavila da gledam. Onda je on nju podigao, postavio je na onaj trosed, podigao joj noge i polako ušo u nju. Krenuo je da je ljubi i polako da je jebe. Ona je stenjala i govorila da ju jebe koliko želi, da je željna njegovog lepog kurca i njegovih snažnih grudi. On je ubrzavao sve brže i brže, trajalo je jedno 10-15 minuta. Onda su obadvoje zajecali, počeli da se trzaju i počeli da se strasno ljube i smiruju.

On iziđe iz nje, ona mu reče da dohvati ručnik, on se obrisa, dade njoj ručnik – ona se obrisa, a on obuče gaće i potkošulju, ona svoj ogrtač. On joj dade neku lepu kesu, ona mu zahvali, uze on svoju odeću i ode. Ona otvori kesu, izvadi komplet donjeg rublja seksi plave boje. Baš mi se svidelo. Nekakav parfem i litar škotskog viskija i novcaniče, i to neke strane. Ja tad nisam znala koje i koliko. Ona se zadivljeno nasmeja, sve to odnese do jednog metalnog ormara kog su zvali sef, koji je imo šifru za otključat i tu šifru sam jedva skontala: nisu bili brojevi nego slova, a šifra je bila „nimfomanka“. Tad ja nisam ni znala šta to znači, sad mi je sve jasno – i mama i ja smo bile nimfomanke.

Ja ’nako uzbuđena, polu-napaljena, ustanem da krenem u kuću, kad čujem neko je zove. Ja pogledah, kad ono jedan vozač koji je vozio sa mojim tatom. Ona mu se javi, on uđe u vešeraj, poljubi se sa njom, udari je po guzi, ona se osmehnu, pruži ruku, protrlja ga po kurcu. On joj raskopča mantil ljubeći se sa njom, ona njemu šlic. Kad je izvadila, ja umalo nisam vrisnula i odala se; imao je čika Jovo kurac ko u konja, već dignut. Upita je kako hoće, ona mu reče kroz smeh:
– Sa njim samo zguza – jer jedino tako može primit i osetit užitak, drugačije samo oseća bol.

Mama i ja nimfomanke...

On je postavi na trosed preko rukohvata i odma uđe u nju. Ona malo zacvili, on reče kako je dobra i kako je jako vlažna. Ona se nasmeja a ja u sebi mislim – e moj čika Jove, pre 20 minuta je u nju svršio tvoj kolega, i ne bila vlažna. On poče da je jebe ko lud, ne da ju je jebo već rasturio. Ona je jecala kao luda.

Primanje velike kite od strane jedne iskusne nimfomanke

U jednom nomentu se tako zgrčila i rekla:
– Jače! Svvvršavammm… – On je još jače ubrzao i zabijao se u nju i ostao tako. Trgnuo se kratkim pokretom, zadržao se malo u njoj i izvadio. Iz nje krenu da curi, on je poljubi, zakopča se, ona oblači i svoj kućni mantil. On izvadi neke pare, poljubi je, stavi joj među sise i ode. Ona uze lovu, stavi u taj sef, ugasi svetlo i izađe.

Ja na brzinu na dvorište pa u kuću i prema svojoj sobi čujem nju kako ide uz stepenice, ulazi u kuhinju, pije sok i odlazi u kupatilo. Ja na prstima priđem kupatilu i kroz ključaonicu provirim i vidim je, stoji u kadi, po njoj lije tuš, ona se trlja po sisama i jednom rukom zavlači dva prsta u picu i vadi sluz iz sebe, ispirujući vodom. Bila je puna. Sredila se, ja beg u svoju sobu da me ne ulovi.

Legla sam na krevet, razmišljala o tome kako me mama moli da ne idem u taj obekat. Sve mi je bilo jasno sad. Onda sam skovala plan kako ću sebi napraviti udoban smeštaj u tom špajzu i svako veče ići, posmatrat mamu i njene jebače. Sve sam to sredila preko dana dok je ona bila na poslu pa onda naveče kad je došla rekla sam joj da ću se opet otić prošetat sa drugaricama. Ona mi reče:
– Super, ali u 22 kući, ako ne budem bila tu, znaš gde sam, radim u vešeraju – ima puno posla, svaki dan mora mjenjat posteljinu. Ja rekoh:
– OK, ako treba šta da pomognem? – Ona mi reče:
– Tvoje je da središ kuću, a ja ću tamo da sređujem i održavam. Molim te, tamo ne ulazi. – Ja joj rekoh:
– Dobro mama, nisam dete, neću – a mislim u sebi – sad ću ja u svoju jazbinu da gledam pornić uživo.

Mama i ja nimfomanke...

Tako i je, ja izađem iz kuće, nađem se sa drugaricama, malo prošetale i ja rekoh kako me nešto stomak boli pa moram kući i odmah u svoju jazbinu. Taman kad sam ušla jedan mali niski buco, vozi naš gradski autobus, joj daje pare i poljubi i ode. A u pičku maternu! Šta sam propustila! Nisam videla kako ovaj jebe! Ljuta na sebe i bjesna, al nije dugo trebalo.

Dođe jedan jako lep mlad vozač, jedno 25-27 godina, poljubi je, ona mu reče:
– Đes’ zete, jes’ to došo punici malo? – On je pita:
– Gde ti ’ćer? – Ona reče:
– Ne, ne, još je mlada, mene troši, nju cemo čuvat još godnu dana pa je onda tvoja. – Ja se izgubla, oni se zasmejaše.

On je poče ljubit i mazit… – Ja, ja… ajd’ sad u drugoj priči ćemo dalje, ima ih dosta.

Mama i ja nimfomanke...

Lep pozdrav!“

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x