Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, IV deo

Nastavak priče: Moja ženica, iskreno o svojim kuronjama, III deo

Moja ženica je nastavila viđanje s Davorom, kaže, skoro se zaljubila. To leto ona je bila ispunjenje njegovoh jebačkih snova. On je koristio svaku priliku da moju drolju natakne na kurčinu i dobro je izjebe, a nema mesta gde je nije sve guzio – na plaži, u kafiću, na stolovima, u WC-u diskoteke, u autu, kod nje u sobi gde je spavala.

Kad bi jebačine začinili alkoholom, obavezno su zvali Milana, da im se pridruži, pa je moja ženica često uživala u orgijanju do zore, uživajući i svršavajući nabodena na dva moćna kurca, koji su naizmenično punili njenu pičkicu vrelom spermom.

dupla penetracija

Davor je bio pravi perverznjak, jebač, maštovit, koji je znao da probudi sve kurvinjsko u njoj, priznajući da takvu jebačicu nije sreo, što je njoj godilo i oslobađalo je svakog blama i srama, pa je ispunjavala svaku njegovu jebačku želju, postajući ovisna o njegovom tvrdom kurcu, kojeg joj nikad nije bilo dosta. Ponekad bi joj bilo dovoljno da pomisli kako je njena pička svršavala i slinila bez prestanka, dok je on nabijao, pa da se sva ovlaži, svrši na prazno i odmah postane nervozna i još više željna njegovog kurca.

Davor je svestan svoje moći nad njom, često znao iznenaditi dok je radila u kafiću. Samo bi ušao, dao joj znak da ide gore u sobu, što je ona jedva čekala, ostavljajući goste na kratko, prepuštajući se žestokom i kratkom sexu, posle čega bi se vraćala na posao kao da ništa nije bilo, napunjena njegovom spermom koja je vlažila njene gaćice. Među njima su pale sve maske. On je uživao da je naziva kurvom, kurvetinom, droljom, fuksom, a ona je samo još jače svršavala, uvek tražeći da joj napuni pičku ili usta.

Tako je uživanje bilo obostrano, a moja droljica je primetila da se Davor neverovatno uzbuđivao kad bi im se Milan pridružio. Ona bi ga još više ložila gledajući ga u oči, dok je pušila i oblizivala Milanov kurac, a vrhunac je bio kad mu je tražila da joj oliže pičku i pripremi je za Milanovu kurčinu, iako je bila više nego spremna – sva vlažna i otvorena.

mmf trojka, blowjob

Davor je poslušno srkao njene sokove, govoreći joj da je drolja koju samo treba jebati i da nije za drugo, a onda bi joj bez milosti zabio kurac i nakon nekoliko divljačkih zabijanja počeo da stenje i svršava u njenu pičkicu, osećajući da i ona čim oseti njegovu spermu, kao po komandi, počne da urla i svršava, grčeći svoju pičkicu oko njegovog kurca, a onda bi Milan zauzeo njegovo mesto…

On je sa uživanjem i prezirom jebao moju ženicu. Voleo je slušati njeno stenjanje dok se nabijala na njega, uvek ga iznova moleći da ga ne vadi i da je slobodno puni, što je on sa zadovoljstvom radio. Zbog njegovog debelog kurca, često su se čuli zvukovi „frktanja” i šljapkanja iz Zdenkine pičkice, a njoj se činilo da je pri svakom nabijanju postaje šira i pohotnija. On bi je uhvatio za guzove i osvetnički i divljački navlačio na kurčinu, „preteći” joj kako će je razguziti, razglaviti… Nazivao ju je svim pogrdnim imenima, koja su mu padala na pamet, ne znajući da moja ženica uživa još više zbog toga.

Gledala ga je u oči i tražila da je jebe ko zadnju drolju, jer ona to i jeste.Tražila je da svoju spermu pomeša u njenoj pički koja je sva umazana spermom njegovog prijatelja. Milan, potpuno sluđen njenim bezobrazlukom, izgubio bi kontrolu, počeo da urla i filuje vrelom spermom pičku moje ženice. Ona, prava nimfa, nije više bila sigurna šta joj više godi: Davor, Milan ili… obojica.svršavanje po kurcu, mmf trojka

Bio je kraj sezone, upravo je zatvorila kafić, krenula prema sobi da se presvuče u kad se pored nje stvorio Milan, prišao joj, uhvatio je za ruku i rekao:
– ’Ajde kurvo, gore u sobu, hoću da ti nešto pokažem!.

Zdenka je, kao hipnotisana, bez reči, pošla ispred njega, otključala sobu. On je ušao za njom i zaključao vrata. Htela je da pita za Davora, ali je odustala, prepušatajući se slatkoj neizvesnosti. Rekao joj je da je Davor jutros otputovao, završio odmor, da će joj se javiti kad stigne, jutros je nije hteo buditi…

Znala je šta je hteo da kaže – da je on sada njen jebač

Privukao je k sebi i počelo je divlje ljubljenje. Jezici su im se sudarali, a moja je fufa čak uživala što je nasamo sa tim drskim jebačem. Pičkica joj se momentalno navlažila, a kad je Milan bacio na njen široki krevet, znala je da sledi žestoka jebačina… Nije znala šta bi pre. Uhvatila ga je za već dignuti kurac, pitajući kurvanjski, po navici:
– Je li ovo sve za mene, ljubavi?

On je bacao odeću sa sebe, ostao potpuno go, sa dignutim kurcem koji se našao pred njenim licem. Bez pardona ga je uzela u usta, lizala, ljubila, njuškala velika jaja, ljubeći i njih. Milan joj je bukvalno strgao gaćice, hvatajući je za poplavljenu pičku koju je sada samo pokrivao njen kratki droljasti minić. Ona je sama skinula majicu, ispod koje su poskočile tvrde sise sa već ukrućenim bradavicama.

pušenje, ženska masturbacija

Strgao je i minić, bili su potuno goli, na krevetu. Ponovo je počeo da je žestoko ljubi, liže po licu, uhu, vratu, a njegove ruke su klizile svuda po njoj. Sisao je i ljubio njene sise, jednu pa drugu, igrao se s njima, spušatao se jezikom do njenog stomaka, ližući pupak, a onda iznenada razmakao njene preplanule noge i zabio glavu u njenu raspomaljenu pičku, kao da je vidi prvi put, kao da to nije ona ista pička. Kad je jezikom prešao po oteklim usminama, Zdenka je počela da stenje i vriska, gurajući mu glavu još jače na pičku. Onaj drski mačo jebač, sad se sladio sokovima iz pičke moje ženice, kao da mu je zadnje.

Ona je vrištala, držeći ga za glavu i nabijajući se na njegov vreli jezik, sve joj se mutilo… Milan je lizao, ljubio njenu pičku, razmakao prstima usmine, gurajući jezik duboko u nju, osećajući navalu još vrelijeg izlivanja po njegovom jeziku. Moja ženica je počela svršavati i ponovo ludovati:
– Oooooooooh, jebačuuuuuuu, ližiiiiiii moju kurvanjsku pičkicuuuuuu….! Aaaaaaaaah….! – vrištala je Zdenka od poniznog lizanja Milanovog jezika. On se pridigao, sav sjajan od njenih sokova i počeo se ludački ljubiti s njom. Sad je osećala okus svoje pice na njegovim ustima i još se više popalila… htela je kurac… odmah.

šamaranje pičke kurcem

Njegova kurčina već ju je udarala po klitorisu. Namestila mu se, a on je polako počeo da ulazi u nju… vrelu, pohotnu. Dva-tri puta je ušao do pola, a ona je htela da ga oseti celog, da ga usisa. Znala je da će malo zaboleti od te debele kurčine, ali se jednim potezom nabila na njega do jaja, osećajući slatki bol i početak novog orgazma, koji je već tresao… Moja ženica je ponovo počela vrištati, zaboravljajući da je u sobi i da je može neko čuti.

Ona je tako jebozovno zavijala i vrištala, šireći noge široko u šestar, nudeći se Milanu kao zadnja drolja… Ni on nije bio ravnodušan. Čula je Milana kako stenje i dahće:
– Ooooh, Zdenka jesi droljaaaa, kurvetinaaaaa, kako se dobro jebeš! Imaš najbolju i najslađu pičku na svetuuuu… Obožavam te… Oooh, kako te volim jebatiiiii… kurvetinoooooo!

Počelo je divlje jebanje…

Milan se zabijao, kao da želi da je uništi, a Zdenkica se izvijala i nabijala još jače na njegov tvrdi kurac, koji je poskakivao u njenoj vreloj pički. Počelo je životinjsko urlanje i vrištanje. Milan je kriknuo, navukao za struk moju ženicu, zabijajući se svom snagom u nju, svršavajući kao nikad. Ona je osetila njegovu tvrdu kurčinu, duboko u njoj, čekajući prvi mlaz. Vrelina njegove sperme i mlazevi koje je osećala kako špricaju po njenoj utrobi, doveli su moju fuficu do još jednog ludačkog orgazma. Sva se tresla nabijena na tvrdu kurčinu koja se praznila u nju, poskakujuću pri svakom mlazu sperme koje je njena pičkica sa zadovoljstvom usisavala u sebe. Vrištala i stenjala, grleći ga i nabijajući se svom snagom na Milanov kurac.misionarsko karanje

– Ooooooh , jebačuuuu mooooooj , kako me dobro tuuuuucaš… Aaaaaaaaaah… Sad sam tvoja… fuksaaaaaaaa…! – drala se i ludački svršavala Zdenka, znajući da će je i Milan od sada jebati kad god hoće.

Njegov kurac je još bio tvrd duboko u njoj, a ona ga je stezala i cedila pičkicom kao da ga grli i zahvaljuje mu za nevidjeno zadovljstvo.

– Uh, kakva jebačina… nikad bolja… baš te… volim – dahtao je Milan, milijući moju ženicu i ljubeći je po čitavom telu. Kad je izvukao kurac, iz nje je krenula poplava njegove guste sperme i ljubavnih sokova, koji su prekrivali pičku i kurvanjsko međunožje moje fufice. Videla je kao je skoro zaljubljeno gleda i počela ga je ponovo grliti i ljubiti, a onda po običaju, uzela njegov kurac u usta… Sviđao joj se okus njihove jebačine. On je uživajući, obećao:
– Ooooh, jebaću te svaki dan… ako želiš…?

Znao je da želi i imao je još neke planove za nju. Kad joj je rekao da je jedan od njegovih gostiju, Amerikanac, stigao danas i da bi želeo da se malo zabave, njegov se kurac počeo krutiti u njenim sočnim ustima, a Zdenki je počelo srce brže kucati, znajući šta je čeka u idućih mesec dana, koliko je ostalo do završetka sezone.lizanje glavića

– Znaš, on je Amerikanac… ali crnac… – oprezno je rekao Milan.

Kad je to čula, moja ženica je vrisnula od sreće… Nije htela da se folira:
– Joooj… Sigurno…? lažeš…! – rekla mu je sa sjajem u očima, a dah joj ponovo zastao, kao kad je Davor predložio trojku.

Znao je da će drolja pristati i uzbuđenje ga je obuzelo celog. Zabio se u nju do balčaka, a ona je ponovo počela vriskati; iz pičke – poplava.

Ostao je kod nje celu noć, jebao ju je do jutra. Punio je pičkicu i usta moje ženice pričajući joj slatke priče o onom što je čeka. Ona je, kurva, svršavala pri samoj pomisli na veliku crnu kurčinu – ostvarenje još jedne njene fantazije. Pička je samo vlažila, vlažila, vlažila… jedva je čekala.

svršavanje u usta

Glock – Gargamel

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o