Moj instruktor, komšija, VII deo (Ponovili smo gej vozić)

Nastavak priče: Moj instruktor, komšija, VI deo (Pojavljuje se i ujak u kombinaciji)

Taman što sam ujaku olizao poslednje kapi sperme, na vratima se pojavio moj prvi učitelj, prvi jebač, prvi frajer, prvi instructor – komšija. Video sam u njegovim očima da mu nije drago što me je zatekao sa ujakom u nezavidnoj situaciji, ali njegova pitanja upućena ujaku, kroz osmeh, ukazivala su na još jedan grupnjak u mom životu.

Shvatio sam tog trenutka, da su komša i ujak, najbolji frajeri, i da ću biti dobar i poslušan, a ti se malo odmori.” Ujak potvrdno odgovori i posle merenja kurčeva, kratko mi dobaci: „Bio si upravu da ima manja muda od mene, ali je i dalje vrhunski jebač!” Ja sam se samo nasmejao i ispratio pogledom teču do ugaone garniture gde je seo.

Komšina batina visila je iz teget trenerke. Moram priznati da mu je smetala. Kačila mu je muda, tako da se nisu najbolje videla. Ali, nije mi to toliko smetalo, već me je još više palilo, a posebno što nas neko gleda.

jebanje u usta

Sa komšijom je sve bilo lako, bio sam uvežbao način oralnog zadovoljavanja, koji njemu prija. Uzimam već uveliko nabrekli kurac i počinjem lagano da ga masiram. Nakon moje procene da je u punoj snazi, otvaram vrela usta i prislanjam ceo kurac u njih. Počinjem lagano jezikom da prelazim preko glavića i povremeno malo grickam svežu pečurku. Znak da mu sve to prija, daje mi dubokim uzdisajima i sve snažnijim stiskom svojih ruku, koje su na mojoj glavi.

Počinjem lagano da uvlačim ceo komad komšinog mesa u usta i da mu očajnički željno pušim kurac. To želim svim svojim bićem i ne mogu da se obuzdam. Komša to shvata i u jednom momentu toliko snažno i grubo zabija mi ceo kurac u usta. Osećaj mogu reći neopisiv, a u isto vreme i neprijatan, ostajem bez vazduha. „Pederu, ja ti dam kurac, a ti hoćeš ujkin!” Okreće se ujki, koji uveliko drka kurčinu i uživa u realnom seksu dva muškarca. „Ujko, čim svršiš, dolazi ovde, pa da podelimo plen i da mu razbucamo buljeskaru!”

Na kratko vadim kitu iz usta i počinjem da komši masiram jaja i da ih ližem vrelim jezikom. To je znak da će mi šamarati facu kurcem. Dok se to dešava, čujemo ujaka: „Momci, nastavite, gotov sam, ne mogu da izdržim, ide mleko…” Stenje, dahće i dok ja sa komšom uživam u oralu, on izbacuje još jedan jak mlaz semene tečnosti.

gej trojka

„A jebi ga ujko, sad ne možeš da krešeš, pa što si svršio?” Ujak sleže ramenima, a ja dodajem: „Drugi put za danas!” Obojica se smeju, a ja nastavljam sa svojim poslom. Međutim, u narednom trenutku, ujak vadi jednu tableticu. Bila je tableta za potenciju. To je bio signal da ujak ne odlazi, već nam se pridružuje.

Prilazi nam i svojim radom ruku počinjem da mu ukrućujem kurac, sve dok nije dostigao pun kapacitet. U sledećem momentu, iznad moje glave se lelujaju dve ukrućene kare. Naizmenično zadovoljavam, dve seksualne životinje i nezasita jebača. Obojica žele da u svakom trenutku baš njegov kurac bude u mojim ustima. Trudim se da zadovoljim obojicu i nekako se snalazim.

U jednom momentu, obojica mi stavljaju kurčeve u usta i naizmenično ih izvlače napred-nazad. Ubrzavaju tempo, a primećujem i da se strasno ljube, dok ja vodim borbu sa kurčevima. Kada im je već očito dosadilo, sva trojica prilazimo garnituri i ujak prvi seda na nju, a ja na njegovo koplje, okrenut ka njemu, dok komša ide iznad nas obojice.

Obojica mi uvaljuju kurčeve u rupicu

Tu počinje nabijanje do jaja, koja osećam kako me dodiruju dok primam povremeno istovremeno ili naizmenično vrele batine u svoju guzu. Obojica to rade profesionalno i divljački. Svi smo u tom vrtlogu seksa i zadovoljstva, što dokazuju naši uzdisaji i glasno stenjanje. Pošto me tucaju bez kondoma, ja sam najglasniji, pa me ujak strasno ljubi, kako bi mi zapušio usta. Jezici su nam spetljani, a komša mi liže vrat i povremeno jako, šakom pljesne zadnjicu. „Komšo, ovom je sve malo, ‘ajmo da ga urnišemo od kurca.” Komša odobrava rečima: „Treba, ali malo mu je i ovo, ja jedva izdržavam sa njim!”

dupli anal

Sada komša počinje da me kara zguza, dok ujak stoji ispred mene i nabija mi kurac u usta. Kako komšija uvali kitu u bulju, tako ujak nabija kurac u usta. Prate tempo i obojica ne odustaju. Savršena kompozicija.

Posle ove kraće poze, ujak seda i nasađuje me na svoje koplje, dok su moje noge podignute u vazdu, a komša stoji ispred mene, sa uspravnim kurcem i čeka da ujak započne svoj deo priče. Nabija me gore-dole, dok mu komšija masira muda, a ja povremeno u skokovima hvatam kurac, kako bih ga obradio. „Komšija, daj i meni malo kurca?” Ujak traži da popuši, a komša ne odbija. Prilazi mu i u čučećem položaju prislanja ujaku svoj alat. Nisam primetio kako je izgledalo, ali znam samo da je ujak halapljivo gutao ceo kurac i da je to radio kao pravi procesionalac.

U jednom trenutku, ja sam pušio ujaku, a on komšiji, dok je on povremeno drkao nama obojici. Sada je komša imao jednu želju, koja je bila upućena ujaku. „Ujko, ‘aj sad ti mene naguzi, a ja ću dečaka.” Ideja je bila sjajna, a ekipa iz snova za zadatak. Mene su prislonili za zid, komšijina kita je lagano prodirala u moju već razrađenu guzu, a ujak je ispunio želju komši i bez problema mu zabio kurac do jaja. Ja sam uvek bio prvi i dobijao karu u guzu.

Počela je mašina da trese. Kako su kurčevi prodirali u rupice, tako su se naša jaja njihala i udarala jedna o druge. Scena nestvarna i ubitačna: kako su ubrzavali tempo, tako je tucanje bilo grublje i tvrđe. Dok sam ja bio priljubljen uz zid, ujak i komša su se strasno ljubili i to mi nije smetalo.

gej vozić

Kada je ujak osetio da je na vrhuncu, kolona se raspala brzinom svetlosti. Ja sam klečao na kolenima i čekao dva topa bele tečnosti. Zanimljiva odluka je bila da komša i ujak međusobno izdrkaju jedan drugom. Dok je ujak bio na vrhuncu, komša mu je snažno izdrkao kurac i izbacio treću količinu sperme, tog popodneva.

Zatim je ujak komši pomogao da svrši. Sva sperma je bila po mojoj faci, telu i jedan manji deo u ustima. Na kraju, obojica su jedan drugome olizali preostale kapi sperme sa polnih organa. „Ujače, tri puta si svršio i uvek isti kvalitet sperme”, oglasio se komšija. „I tvoja sperma je odlična, ali najgore ovom što guta”, misleći na mene.

Nakon divljeg seksa, kakav sam do tada doživeo sa komšom na moru i momcima koje smo tamo upoznali, ovaj je bio najbolji i najžešći. Ujak i komšija su se nakon ovoga par puta tucali bez mene, što su mi dokumentovali slikama i snimcima na viberu.

lizanje sperme gay

malishaa18@gmail.com

Nastavak: Moj instruktor, komšija, VIII deo (Dva pandura)

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:

2
Komentari

2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o

[…] Nastavak priče: Moj instruktor, komšija, VII deo (Ponovili smo gej vozić) […]

Mirko

Sve je super