Jeban i ponižavan od dva tipa, istovremeno

Registrovani korisnici ne vide reklame

Da počnem iz početka. Ne znam kako i zašto ali mi se pojavila želja da probam biti jeban. U par navrata sam imao situaciju da sam bio jeban i to mi se baš svidelo. Nekoliko puta sam morao sisati kurac, iako mi to nije predstavljalo neko uživanje, ali takva je bila siuacija da nisam mogao izbeći. Znači… imao sam veoma limitirano iskustvo po tom pitanju. I onda mi se pojavila želja za pasivnošću, to jest da budem seksualno korišten i verbalno vređan i ponižavan za vreme seksa to jest dok sam jeban da se taj neko iživljava na meni… verbalno.

Ne znam zašto ali nije mi ni važno jer sam shvatio da me pomisao na to pali i odlučio sam da probam. Postavio sam oglas i ukratko objasnio šta želim. Dobio sam odgovor od nekog sredovečnog čoveka koji je rekao da on ima iskustva u toj vrsti seksa i da mu u tome pomaže njegov puno mlađi partner sa kojim on živi. Taj njegov partner ima slične želje kao i ja ali je više nego srećan da zameni uloge i da on postane onaj koji će drugog seksualno koristiti uz verbalno ponižavanje tokom seksa. Tražio je da unapred pristanem da izvršavam njihova naređenja uz čvrstu garanciju da neću biti fizički povređen ni na koji način. Uz jednu poveću dozu nelagodnosti sam pristao i čekao da mi se jave.

Posle nekoliko dana sam dobio poruku da ih sretnem u jednom restoranu i dobio sam instrukcije kako da ih poznam. Otišao sam i odmah sam ih primetio jer su za ostalim stolovima sedeli parovi muško–žensko a samo njih dvoje su bili za stolom kao oba muškarca. Ali kada sam ih video u momentu sam se zaledio. Prvo mi je upalo u oči da je jedan od njih veoma mlad momak koji je ličio na nekog stasitog golobradog momka od možda 19 godina. Prošlo mi je kroz glavu – bože mili, pa on je više nego duplo mlađi od mene… Šok ali i ogromna količina jeze i žmaraca je prošla kroz moj stomak na pomisao da će mene taj dečko možda jebati i maltretirati dok me jebe. Užasan osećaj treme, stida ali i osećaj instantnog uzbuđenja, što mi je dalo dokaz da ja to želim, da želim tako biti jeban.

Znači nastavio sam da prilazim stolu i pogledao sam ovog drugog. To je bio taj sa kojim sam se dopisivao. On je bio puno stariji, otprilike mojih godina, bio je preko 40 ili možda čak blizu 50. Nasuprot ovom mladiću sa bebastim licem kao neka curica ovaj je bio grubog izboranog lica i dosta krupniji, mrga od nekih što i kusur kila. Malo sam se uplašio njegove veličine. Prišao sam stolu i pružio ruku da se upoznamo ali sam dobio samo hladan pogled i kratko naređenje:
– Sedi i ćuti. – A šta sam mogao? Ako hoću da probam moram ih poslušati. Seo sam i čekao šta će se desiti. Ovaj stariji je počeo polako i tiho da priča gledajući me pravo u oči. – Slušaj sada stoko pederska, slušaj pažljivo i radi šta ti kažem. – Ohladio me je u momentu. Klimnuo sam potvrdno glavom i ćutao. – Ti ćeš danas biti naša glupa igračka koju će mo mi jebati i u usta i u dupe dok nam bude volja a ti ćeš kao bedna kurva ćutati i raditi šta ti kažemo… Jesi li razumeo? – Opet ista situacija, šta sam mogao – potvrdno sam klimnuo glavom i opet u neverici pogledao tog mladića. Gledajući njegovo lice bilo mi je neverovatno da se to može dogoditi. U momentu mi se u mislima pojavila slika njegovog kurca u mojim ustima. Krv mi je jurnula u glavu. U glavi mi se stvorila slika kako me jebe u usta i zabija mi kurac duboko u grlo.

Jeban i ponižavan od dva tipa, istovremeno

Ooohhhhh… da li je moguće da će me taj momak koji je više nego duplo mlađi od mene jebati ko poslednju kurvu, da ću imati u ustima kurac tog klinca… U trenutku sam postao svestan strašne razvratnosti i velikog poniženja kroz koje ću proći ali me to nije podstaklo da se povučem. Naprotiv, to mi je napravilo ogromno trenutno uzbuđenje i osetio sam da mi se kurac naduvava. Te moje misli je prekinuo baš on sa pitanjem:
– Da li prihvataš da te tokom seksa šamaramo po telu i licu kao kaznu za tvoje prljave želje? – To mi je dalo dokaz da je on sličan meni po željama jer je on dobro znao šta treba raditi nekome ko je submisivan i vapi za ponižavanjem kroz seks.
– Da – rekao sam tiho. – Šamaraj me koliko hoćeš i jebi me samo me nemoj povrediti. – Sâm sebe sam začudio… Wwwooowww… koja velika razvratnost… ja govorim nekom klincu da hoću da me jebe i da me šamara… Aaaauuuuu. Matori nas je samo pogledao i rekao:
– Polazimo. – Pošao sam za njima kao njihovo kuče. Pravo do parkinga pa u auto, i tu su mi pokazali da sednem pozadi. Mladić je seo da vozi a ovaj mrgodni grmalj je seo sa mnom na zadnje sedište. Rekao mi je da ja ne smem gledati kuda idemo jer oni ne žele da ja znam ko su oni ali da mi ne bi vezivali oči on ima ideju kako da me spreči da ne vidim kuda idemo. Malo se digao sa sedišta i povukao svoju trenerku dole. Uhvatio me je rukom za vrat i zabio mi glavu na njegov poludignut kurac.

Ja se, takoreći, nisam ni snašao a već sam imao kurac u ustima…

Osetio sam kako mu kurac u mojim ustima raste i nadima se sve više, dok se nije toliko ispravio da je počeo da mi prodire previše duboko. Mladić je vozio i slatko se smejao slušajući kako sam jeban u usta, tačnije kako ja grcam sa kurcem u mom grlu jer mi je matori čvrsto držao glavu i nabijao me na kurac. Bukvalno me je jebao u usta….

Ne znam koliko dugo je to trajalo ali meni se činilo prilično dugo jer sam nekoliko puta morao dosta snažno da se oduprem da bi izdigao glavu i došao do vazduha. Mladić se i dalje cerekao vozeći i dobacivao:
– Jebi majmuna, na’rani ga, uteraj mu u grlo – i slično. – Trajalo je to neko vreme i najzad su kola stala. Sa kurcem duboko u ustima čuo sam da se otvaraju vrata od garaže. Ušli smo u garažu i vrata su se zatvorila. Matori me je uhvatio za kosu i podigao glavu izvukavši kurac iz mojih usta. Tek onda sam shvatio zašto sam grcao jer sam video da matori ima poprilično debeo i dug kurac… možda 18 cm.

jebanje u usta, gangbang, gay dominacija

Izašao sam iz kola i pošao za njima brišući se rukavom po licu. Ušli smo u dnevnu sobu i čim smo ušli mladić mi je rekao da kleknem i da zinem. Rekao je:
– Ajde sada klekni i zini da te malo ja jebem. – Krajnje sramotno i ponižavajuće i ja to trebam uraditi. Uradio sam. Zamisli sliku… Oni se skidaju a ja klečim na podu, držim usta otvorena i čekam da se oni spreme da mi uteraju kurac u usta. Wwwooowwww…

Klinac je skinuo samo neki kratki šorc i gaće a matori se potpuno skinuo. Ni klinac nije bio mršav ali nije bio ni velik. Ali matori je baš bio mrga od preko sto kila. Ja sam ostao obučen klečeći na klenima sa otvorenim ustima, čekajući kurac. Nisam mogao dočekati da mi klinac utera kurac u usta. Ta me slika držala od prvog momenta kada sam ga video. Da me jebe klinac koji je više nego duplo mlađi od mene. Ne može biti luđe i razvratnije.

U tom momentu me je sa leđa za glavu obema rukama uhvatio matori i ispravio mi glavu u pravcu klincovog kurca. Klinac nije imao neki velik kurac, bio je onako prosečan ali saznanje da će mi uvaliti kurac u usta neko ko je toliko mlađi od mene mi je pravilo strašne trnce kroz stomak. I desilo se. Rekao je:
– Ajde stoko zini jače! – Zinuo sam koliko sam mogao… To ih je nasmejalo. Prvo me je udarao kurcem po licu i zapitkivao: – ’Oćeš kurac? Je li idiote, ’oćeš da ga sisaš? – Samo sam drmnuo glavom potvrdno ali on nije bio zadovoljan i tražio je da kažem da volim njegov kurac, da hoću da mi jebe moja usta, da priznam da sam glupi peder koji je zaslužio i batine i da bude gruo jeban… i slično. Sve sam ponavljao šta je on naređivao dok me je udarao kurcem po licu.

I onda se desilo… Iznenada mi je uterao kurac u usta tako naglo da me je zabolelo kad mi se donjim delom stomaka nabio na lice. Polako ga je izvukao pa opet nabio, pa opet, pa opet. Ja sam svaki put kad mi ga je nabio ispuštao zvuk grcanja jer je zbog jakog pritiska kurac ipak dopreo do grla iako nije bio jako velik. Nastavio je ritmički nabijati jako ali ne brzo. Matori me je držao glavu i ponavljao:
– To, tako, nabi’ mu ga do jaja, jebi budalu. – Ja sam klečao i držao se za mladićeve noge da ne izgubim ravnotežu i grcao na kurcu tog klinca kao neka njihova igračka. Oni su se smejali mom grcanju i naporu da dođem do vazduha i onda je klinac rekao matorom da me drži za kosu jer mu smetaju njegove ruke. Matori me dohvatio za kosu i nategao mi glavu za klinca. Ubrzo sam shvatio šta je hteo. Kad god bi mi zabio kurac u istom momentu on bi me obema rukama raspizdio po oba obraza kao dva oštra šamara.

To je bila ludnica… Da nisam bio obučen i da sam mogao dohvatiti moj kurac, ja bih svršio u momentu. Dok me matori grmalj drži za kosu da ne mogu pomeriti glavu, klinac mi nabija kurac u grlo i šopa me pri svakom ubodu. Posle minut ili dva su zamenuli mesta jer je klinac rekao da mora prekinuti jer će svršiti.

Razvaljivali su mi usta kurcem i vilicu šamarima… Propisno sam bio jeban

Svašta su mi govorili, psovali me i ismevali pokazujući jedan drugom kako me maltretiraju a ja sam morao da ih bodrim tako što sam morao pokušavati da kažem da hoću još iako nisam mogao pričati sa kurcem u ustima pa su moji pokušaji bili samo tupo mumlanje, što je njih još više veselilo.

Jeban i ponižavan od dva tipa, istovremeno

Promenili su uloge par puta uz komentare „ajde sada ti malo drži svinju da je ja jebem”. Najzad su prekinuli i rekli mi da se skinem jer hoće da mi razvale dupe kao što su mi razvalili usta. Valjda se nikada u životu nisam brže skinuo…

Matori me je povukao do neke barske stolice u obliku sedla sa debelim tapaciranim sedalom i presamitio me preko nje. Došao je ispred mene, uhvatio me za kosu, podigao glavu i rekao da mora da pokvasi kurac da bi mi lakše uterao u dupe. Znao sam šta hoće… zinuo sam i namestio usta da može da ugura ceo kurac da ga dobro nakvasio. Opet je milion žmaraca prošlo kroz mene u momentu kada sam shvatio šta sledi. Ja dobrovoljno otvaram usta da mu nakvasim kurac da bi on meni razvalio dupe… Užasno razvratna situacija. Međutim, to njemu izgleda nije ništa značilo jer je on jednostano stao ispred mene, podigao mi glavu i ponovo mi nabio kurac u usta.

Klinac kao je jedva dočekao da dobije priliku da nastavi da me udara. Otvorenim šakama pičio me je po leđima i dupetu. To sada izgleda totalno uvrnuto ali tada je to bilo ono što sam ja želeo. Matori je nadrkavao i podmazivao kurac u mojim ustima dok me je za to vreme klinac šakama pljeskao po leđima i dupetu uz komentar da pripremi magare za oplodnju, na šta su se slatko smejali. Koliko god to sada zvučalo ludo, mene je to toliko upalilo da ja nisam smeo ni pipnuti moj kurac jer sam osećao da bih jako brzo svršio i pored prilično snažnih pljeskanja po leđima i dupetu. Nije to bilo toliko jako da bi bilo jakog bola iako je po zvuku bilo očito da su udarci bili oštri. Ali uzbuđenje je nadjačalo sve.

I onda se desilo… Matori je stao iza mene a klinac ispred mene.

Uz jedan šamar klinac mi je objasnio da ne smem zatvarati usta i ja sam tako presmotan preko tog sedla opet zinuo i podigo glavu u pravcu njegovog kurca. Matori me je uvatio za kukove, naslonio glavić na čmar i polako počeo pritiskati da prodre. Nije išlo lako jer kao što sam rekao, ja nisam imao puno iskustva da budem jeban. Moram priznati da je to radio polako i osetio sam da mi polako širi dupe, što je prizvelo malo bola.

Ja sam presmotan na stolici sa naprćenim ustima dobijao kurac u dupe… Moj položaj i takva situacija je užasno poniženje koje me je toliko raspalilo da samo što nisam počeo moliti da mi sjuri kurac do jaja i da me razvali. Klinac je gledao i povremeno mi pičio šamare dok je čekao da matori utera. Tukao mi je šamare onako kao iz razonode, iz uživanja.

U jednom momentu kada sam osetio da me širi i da glavić prodire u mene malo me zabolelo i ja sam onako presmotan sa otvorenim ustima malo zastenjao. Usledilo je nekoliko šamara i sočne psovke uz naređenje da ćutim. Sve vreme su me psovali, udarali i vređali kako god su znali. U jednom momentu mi je klinac ponovo nabio kurac u usta koliko god je mogao a matori je pojačao pritisak. Verovatno mu je matori rekao da to uradi ali ja to nisam mogao videti. U tom momentu sam setio da ulazi. Ne mogu opisati to uzbuđenje. Imam kurac u dupetu i u ustima, istovremeno.

Jeban i ponižavan od dva tipa, istovremeno

Kada je prošao glavić on je prestao da gura i prodiranje je stalo. Strašno mi je bilo krivo što je stao. Hteo sam da ga molim da mi ga ugura do kraja ali sam imao kurac u ustima i nisam mogao ništa reći. Kad je stao da gura pusto je moje kukove o koje se upirao i rekao klincu da mu pruži ruke. Da se uhvate za ruke… Nisam mogao naslutiti zašto. Znači, sa skoro polovinom kurca u mom dupetu on pruža ruke prema klincu. Klinac ga hvata za ruke dok je njegov kurac u mojim ustima. Oni se tako drže za ruke i dogovaraju se dok sam ja raščerečen sa dva kurca i presavijen preko tog sedla. Kaže matori klincu:
– Izvuci kurac do pola i kad ja izbrojim do tri povuci me za ruke i ja ću tebe povući i tako ćemo mu obojica u istom momentu zabiti naše kurčeve, ti u usta a ja u dupe. Jesi razumeo? – Dabome da je razumeo i jako mu se dopala ideja jer se počeo cerekati u znak odobravanja. Tako razvaljen ja sam to slušao i zamišljao kako je to strašno razvratna i ponižavajuća situacija za mene. Stalno su mi pred očima izlazile slike kako to sada izgleda da to neko vidi.

Uzbuđenje mi je raslo grozničavom brzinom. Obgrlio sam to sedlo da bih mogao da se čvrsto držim jer sam znao da ću sad biti jeban istovremeno i da ću biti ispunjen kurčevima do krajnih granica. Nisam mogao dočekati da mi sjure kurčeve. Da stvar bude još delikatnija, matori je rekao klincu da kada počnu da me jebu da ne odugovlači nego da jebe dokle god ne svrši, pošto i on hoće da svrši. Na kraju je rekao da hoće da proba da se usaglase sa pokretima i da svrše u istom momentu pa da me napune spermom kao poslednju kurvu. Oni su se dogovarali ne obazirući se na mene, kao da sam ja neka lutka. Imao sam utisak da ću puknuti od uzbuđenja.

Čuo sam matorog kako počinje polako da odbrojava. Kurva banda, počeo je da broji od 5, da duže traje iščekivanje. Kad je došlo do „nula“, povukli su jedan drugog snažno za ruke i sjurili se u mene do panja. Ja sam mislio da ću izgubiti svest. Sve mi je bubnjalo u ušima. Da mi kurac nije bio u ustima ja mislim da bih vriskao od uzbuđenja… Ali nisam… samo sam grcao i mumlao.
– Vidi prasca, počeo da rokće. Udri majmuna, jeb’o sliku svoju… Udri, probuši ga kurcem – vikao je klinac. Onda su počeli polako u istom tempu da izvlače i naglo nabijaju, istovremeno.

Nije dugo trajalo, možda posle 20-30 puta nabijanja, i primetio sam da gube ritam i da ubrzavaju naglo. Znao sam šta sledi. Uskoro će me napuniti spermom. Došla mi je slika pred očima kako se oni drže za ruke da bi imali jači udar i kako iskrivljenih lica u grču svršavanja prazne svoju spermu u mene. Osetio sam spermu u ustima da mi se sliva niz bradu i da mi se sliva niz butinu. Znao sam šta se dešava. Od brzine i siline udaranja iz mojih usta i is mog dupeta počinje da curi pena od sperme.

I to je bilo to…

jedan tip jebe drugog u dupe a drugi svršava

Zgrabio sam moj do bola napeti kurac, povukao sam kožicu mog kurca gore-dole možda 4 ili 5 puta i eksplodiralo je u meni. Svršavao sam zajedno sa njima još uvek jeban sa obe strane, pun sperme. Tresao sam se kao u groznici i sa grčevima i uz vrisak sam svršio.

Od tog dana ja sam njihova redovna igračka… Oni mi narede „dođi i spremi se2, i ja odem. U startu su odvratni prema meni i počinju da me ponižavaju, da me šopaju, vređaju, psuju i razvaljuju kao poslednju kurvu.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 1 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x