Popravio je moju kadu, ali i moju vlažnu pičkicu

Čekala sam već cela dva sata. Čekam na majstora da mi popravi kabinu na kadi… Vratila sam se sa posla i želim što pre da uđem u kupatilo. Ne znam uopšte zašto nisam zvala nekog drugog majstora, nego na ovog „preporučenog” čekam već satima.

Počinjem nervozno da se skidam, već odustala od toga da će majstor popraviti moju kabinu. I taman kad sam krenula da uđem u kadu, kad, čujem zvono na vratima…

O bože, ovo mora da je opet ona komšinica sa trećeg sprata, curi joj moja klima… Pa curi i meni… pa nikom ništa.

zavodnica na krevetu

Otvaram nervozno vrata, a na vratima mladić, savršenog tela u prljavoj trik-majci i radnim pantalonama. Hmm… Pocrvenela sam od stida što na sebi imam samo tananu trik-majicu. A moje nevaljale bradavice su se providele kroz nju i bestidno otkrivale koliko ga želim. I koliko želim da me pojebe tu u kupatilu.

– Uđite slobodno, mislim u kupatilo.

Bože, potpuno me je pogubio. Želela sam da ga imam, da ga osetim… pa i da snimim dobar pornić sa njim.

– Majstore, hoćete sok?
– Ne pijem, dok sam na radnom mestu!
– Hm, pa to je lepo, al’ ne nudim Vam alkohol, već sok.
– Svejedno, na dužnosti sam!

zgodna devojka ulazi u kupatilo

Njegova hladnoća i odmerenost u komunikaciji, još više je uznemirilia moje telo

Nekoliko puta sam otvarala i zatvarala vrata kupatila, ne bih li videla kako se njegovo telo uvija i kako to stručno obavlja. Želela sam da osetim ovaj mladi kurac, pun snage, u sebi.

Kada je završio, pozvao me je iz kupatila da vidim da li mi se sviđa šta je napravio. Ušla sam i ostala oduševljena prizorom. Bio je potpuno go u kabini! Valjda je pročitao moje misli čim sam mu otvorila ulazna vrata…

Ušla sam u kabinu bez reči, a njegove su ruke mazile moje telo. Mirišljavom kupkom je mazao moja leđa, spuštajući svoje snažne ruke niz moja leđa, sve do dupeta.

predigra pod tušem

Pićkica je počela da vlaži i da se širi. Nisam uspela ni reč da izustim, a on je podigao moju nogu i otpozadi zavukao svoju alatku u moju navlaženu vaginu.

Dobro napravljena kabina, nema šta… Osetila sam kako njegov glavić probija svoj put polako, ali opet snažno. Uzdisaji su se otimali, a ja sam se savila malo ka napred ne bih li celu kitu osetila do kraja. Malo me je bolelo, ali sam kroz nekoliko sekundi osetila neverovatan užitak.

Kita mu je rasla sve više i više u meni, dok je on vešto mešao, dodirujući svaki nerv mojih napaljenih odaja. Voda je klizila niz naša tela, dok se on zahuktavao i ubrzavao ritam.

jebanje pod tušem

Osećala sam da ću eksplodirati i nesvesno sam počela ubrzavati ritam. Vrisak mi se oteo, a zadovoljstvo je treslo moje telo. Izvadio je svoju kurčinu i posuo moju guzu gustom beličastom tečnošću koja se slivala niz nju…

boge-1986

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o

Ja ne znam da popravljam kade, ali…