Mojoj ženi treba još jedan veći, crni kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Koji sam ja idiot! Ja nisam normalan! U braku sam već 15 godina sa divnom ženom. U svemu se idealno slažemo, pa tako i u krevetu. Moram priznati da smo jako konzervativni što se našeg odnosa tiče. I ja i ona smo po prorodi ljubomorni i želimo vezu SAMO između nas dvoje, bez nekih trećih lica. Jednostavno, ne bih mogao podnijeti da znam da neki drugi kurac ulazi u njenu utrobu. Tako znam da, ona li posumnja da je varam, osvanuo bih odsječenog kurca u našem krevetu!

Svašta smo probali u našim vrućim noćima. Čitajući priče i gledajući filmove uzbudljivog sadržaja kako sam, tako i zajedno sa suprugom, trebalo mi je hrabrosti da je nagovorim na kupovinu umjetnog kurca. Jedno veče dok smo se žestoko jebali, pitao sam je da li bi voljela sad onaj jedan veliki crni da je popuni. U transu je rekla da bi joj pravo dobro došlo veliko razvaljivanje i velika kurčina. Tu noć sam joj kroz zajebaciju rekao da sutradan kupujem umjetni kurac i da pripremi pičku. Samo se nasmijala i to mi je bilo dovoljno da uradim ono što sam dugo naumio,ali nisam smio započeti temu.

Pošto živimo u dijaspori, nabavka igrački nije problem. Radnje su na svakom ćošku. Jedini je problem stisnuti petlju pa ući u jednu takvu prodavnicu sa namjerom da kupim kurac! Šta će prodavac pomisliti? Šta ako bude prodavačica? Pa jebote, može misliti da sam peder?! Zaista solidno izgledam i imam prosječan kurac od nekih 16 cm. Znam dobro koristiti ono što imam, majstor lizanja i pripreme, tako da mi zaista pomagala nisu potrebna. A sad treba da se brukam i da totalni stranci kontaju da mi treba umjetna ćuna kako bih nekog jebao, ili još gore, da kontaju da sam pederčina.

imitiranje pušenja

U svom tom razmišljanju, svratim u radnju daleko od kuće… za svaki slučaj. Sreća, prodavac je muško, istetoviran tip, strah ga pogledati. Ali nisam ti sam. Nisam ni znao koliko ljudi svraća u mjesta poput toga! Razgledao sam različite vrste kurčina i kurčića svih boja, oblika, veličina. Od prangija od 30-40 cm, do minijatura od svega 10 cm. Izabrao sam solidan kurac od 22 cm. Crn. I još na baterije. Uredno platio i krenu kući. U putu sam nazvao ženu i rekao joj da se spremi jer imam poklon za nju!

Te noći je bilo opšte ludilo. Koristio sam skupo masersko ulje i utrljavao da svuda. Nježno je milovao od vratnih žila, preko leđa i guzova, pa na bedra i listove. Masaža od cirka pola sata ju je itekako opustila. Okrenuo sam je i spremao za masažu s prednje strane. Prigušeno svjetlo, opojni miris ulja i moji dodiri po sve i jednoj erogenoj zoni na njenom tijelu su izazvali ludilo. Pokušavala je da me uhvati za kurac, da ga drka, puši… ali nisam dozvoljavao. Crni monstrum od 22 cm sam stavio u vruću vodu da se ugrije, kako ne bi reagovala na promjenu temperature, te joj prekinuo žudnju ledenom stvarčicom između njenih nogu.

Masirao sam joj sise obilno natopljene mirisnim uljem. Masirao sam joj prepone i natpičnjak. Namjerno joj nisam dirao klit i pičkicu, kako bih je što više izludio. Širila je noge, isturala pičku, vrtila guzovima, ne bi li našla moje prste. Sokovi iz vrele pičke su se presijavali u prigušenom svjetlu. Bila je vidno napaljena i gorila od želje da ga primi.

erotska masaža

Uzeo sam umjetni kurac i namazao ga uljem da lakše uđe

Prislonio sam ogromni glavić na klit, na šta se stresla kao da ima groznicu. Upalio sam vibrator i lagano pojačavao brzinu. Čini mi se da se ona više tresla nego sam vibrator. Naprosto, nije imala nikakve kontrole nad tijelom. Lagano sam spustio vrh umjetnog kurca na otvor njene, sada već užarene pičke i krenuo ulaziti. Malo bih ušao, pa ga vadio laganim i nježnim pokretima. Ona je nježna i voli ga isprva primati lagano, dok joj se pička ne navikne. A onda voli žestinu i totalno razvaljivanje.

Nakon par minuta laganog jebanja crnom kurčinom, konačno sam ga cijelog nabio u njenu vrelu pičku. Širom je otvorila oči, duboko uzdahnula i tiho jauknula. Osjetio sam da je crnjo ušao do kraja… nisam ga više mogao ni gurnuti. Sa maksimalnom brzinom vibracija, i sada ubrzanim nabijanjem i vađenjem umjetne ćune, talasi zadovoljstva su je pucali kao ludi. Molila me da joj dam mi puši. Znači, htjela je dva kurca odjednom.

Kontam – pa dobro! Dobićeš! Okrenem se i dalje nemilosrdno zabijajući crnca u vrelu pičku i postavim joj moj do bola dignut kurac na usne. Spremno ga dočeka i proguta gotovo do jaja. Jebao sam je crnjom u pičku i bukvalno joj usta razvaljivao mojim kurcem. Sad sam ja počeo gubiti razum. Činjenica da su u mojoj dragoj ženici dva kurca odjednom, me je naprosto izluđivala. Zagrcavala se od mojih naleta dok su je moja jaja udarala u bradu i dok ju je orgazam tresao kao ludu! Vrištala je i jaukala!

Mojoj ženi treba još jedan veći, crni kurac

Bio sam blizu vrhunca i nisam htio da ovako svršim. Htio sam da je jebem. Izvukao sam kurac iz njenih usta, i dalje je jebavajući crnom kurčinom. Zemljotresi su je udarali kad ju je spucao orgazam. Nikad je do tada nisam vidio da ovako žestoko svrši. Izvadio sam umjetni kurac i rekao da se okrene, jer sam htio da je jebem zguza. Uživam da je jebem u toj pozi, dok gledam kako joj se šupak otvara i zatvara i kako se guzovi tresu dok je moj kurac puni, a jaja žešće udaraju o klit.

Ne znam jesam li guslao i 30 sekundi, jednostavno više nisam mogao izdržati. Izvadio sam ga i počeo prskati je po leđima i guzovima. Priznala je da je imala jednu od najboljih jebačina te noći! Zaspali smo kao topovi.

Dani su prolazili i meni se stalno vrtila misao kako bi bilo da umjesto umejtnog kurca moju suprugu napuni prava crna kurčina. Mada su mi se uši crvenile od huje i ljutnje kada bih pomislio na to, jaja su se naglo skupljala i krv je punila kurac. Ipak, nisam smio to ni spomenuti, ni iz zajebancije. Ma kontam, nema sanše. A ni ja to ne bih mogao svariti.

Naše su noći bile interesantnije od kako smo nabavili ovog novog druga – crni umjetni kurac! Ipak, sve češće dok bih je jebao ovim mostrumom, zamišljao bih prvog crnčugu sa velikom kurčinom kako je nemilosrdno razvaljuje! Što sam više odbijao da mislim o tome, to mi se više vrtilo po glavi.

prima dildo i kurac u guzu

Odlučio sam da krenem u akciju. Rekao sam joj da je želim vezati za krevet i rasturiti je tako vezanu

Ideja je zvučala pravo seksi i pristala je pod uslovom da i ona mene sveže nekad kasnije! Naravno da sam pristao.

Raspisao sam oglas da tražim urednog crnca sa kurcem od minimalnih 20 cm, čist i zdrav. Brzo sam dobio masu ponuda i počela je selekcija. Ženi ništa nisam govorio. Našao sam tipa iz druge zemlje koji je u našem gradu bio na odmoru. Prosječan momak, ništa narčito. Ali je zato frajer imao kitu i po. Hajde to što je bio dugačak, ali debljina je bila nešto posebno. Kontam – pa jebote, da sam trebao, i ja bih se jebao s ovim! Uz kafu sam frajeru objasnio šta hoću i kakvi su mi planovi. Ženi ništa nisam rekao i nisam imao namjeru da joj govorim. A poslije? Pa jebi ga, poslije jebanja nema kajanja!

Te večeri je krenulo napaljivanje, poljupci, maženje. Nisam smio požurivati jer je crnac trebao doći u 11 naveče, a tek je bilo desetak. Nakon dobre doze redovne predigre, rekao sam da hoću da je vežem za krevet. Nasmijala se, što je svakako značilo odobrenje! Uzeo sam već spremljene povezice, skinuo je golu, povalio na krevet i svezao noge i ruke za rubove kreveta. Stavio sam povez preko njenih očiju i rekao kako mi je ovo vazda bio merak! Nije se bunila, mada joj nije bilo skroz pravo!

vezanu je mazi po pički

Počela je moja duga predigra. Svuda sam je ljubio. Kad sam došao do pičke, već je punim kapacitetom vlažila. Zapravo, odavno je bila spremna da ga primi. Pogledao sam na sat. Jedanaest! Vrijeme je!

– Moram u WC – rekao sam i izašao iz sobe. Lagano, hinjski, otključao sam vrata i vani me je čekao crnac, kao što smo se i dogovorili. Ušao je u hodnik i u sekundi skinuo sve sa sebe. Kurac mu je bio na pola dignut. Dogovorili smo se da ne smije progovoriti ni jedne riječi. Radiće kako mu ja kažem. Na kraju krajeva, mene će ovo koštati $200! Ako usere, nema love!

Ušli smo u sobu i on je stajao po strani.

– Konačno – reče mi žena!

Zamolio sam je da šuti, i uživa. Nastavio sam ljubiti njene velike sise i pičku. Dovodio sam je do ludila. Potom sam je namazao mirisnim uljem i nježno ga utrljavao na mjesta gdje je najosjetljivija. Nauljio sam joj i pičku masirao je i pripremao za onog crnog kuratog mrcinu. Ponekad bih pogledao prema crncu koji je stajao tu, pola metra od moje žene. Jebote! Frajeru se dig’o kurac do bola! Toliko je velik i težak, da mu se ne može ni dići uz stomak kao moj kurac! Strašan prizor! Kontam – pa ovaj stranac će sad složiti ovu prangiju u pičku moje voljene žene. Ona to neće ni znati! A ja ću to sve gledati. Još sam ga ja i doveo. Pa ja nisam normalan! Totalni idiot.

Razmišljajući tako i sisajući ženin klit, zaboravio sam za sredinu u kojoj se nalazim. Kurac mi se do bola digao u svom tom razmišljanju i pri iole malom dodiru bih počeo svršavati. Sve je ovo bilo previše za moju kitu i moja puna jaja!

Mojoj ženi treba još jedan veći, crni kurac

– Sad se spremi da ga primiš – rekao sam joj i ustao s kreveta. – Ovo je samo specijana alatka.

Dao sam znak kuratom crnji koji priđe do ivice kreveta, osloni se na šake, da ne bi legao preko moje žene, i prinese kurac ulazu u pičku. Glavić mu je bio veći od jajeta! Nije mogao da nacilja u rupu. Ja sam to sve posmatrao sa ne više od 20 cm od susreta crnog kurca i pičke moje žene. Kurac mi se bolno digao.

Njoj ništa nije bilo jasno! Otkud sad toliko popunjavanja njene unutrašnjosti? Pokušavala je nešto da kaže, a ja sam je molio da šuti. Bilo je jasno da to nisu čista posla. Kako se vrtila pod udarcima velikog kurca neznanog crnca, povez sa očiju je popustio i mogla je vidjeti da joj neki stranac rastura pičku. Iako je bila iznenađena, nije mogla reagovati. Udarci kuronje su postali toliko intenzivni da sam mislio da ću morati kupiti novi krevet čim svane naredni dan! Jebote, pa ovaj glavonja će je ubiti! Progovorila je:
– Hoću da ti pušim! – reče.

Sklonio sam se u stranu i prišao kurcem njenim usnama. Progutala mi je kurac u sekundi. Mogao sam osjetiti njene krajnike na mom glaviću! Bila je na ražnju. Toliko mi je data situacija udarila u mozak, da nisam imao osjećaj da joj nanosim bol žestokim zabijanjem u njeno grlo. Bio sam blizu vrhunca.

mm trojka, spit roast

– Hoću da ti svršim u usta – rekao sam tresući se sav od glave do pete.
– Ne! – vrisnu i skloni glavu u stranu. Vazda joj se to gadilo, tako da se nisam bunio.

Počelo je moje obilno svršavanje po njenim velikim sisama. Nisam bio svjestan da sam u stanju tako preplaviti. Maltene, tuširao sam je u mojoj spermi.

Crni glavonja je i dalje nemilosrdno lupao po nerazrađenoj pičkici moje uske žene. Odvezao sam je. Ruke je automatski stavila na ulaz pičke pokušavajući da je što više raširi, kako bi ga što bolje primila. Počeh joj masirati klitoris. Ma sigurno nije prošlo desetak sekundi, kad ju je sastavio orgazam. Svašta je nešto pričala, ali je ništa nisam razumio.

Kurac mi je ponovo bio u erekciji. Drkao sam kao lud. Crnac izvuče kurčinu iz izjebane pičke i sjede joj tik ispod sisa. Moja žena ga uhvati za jaja i poče mu pušiti kao luda, mada nije mogla staviti u usta više od glavića. Ma kakav glavić, glavurda.

veliki crni kurac jebe

Nemalo potom, poče frajer svršavati drito u njena usta

Ne samo da se nije bunila, nego je uživajući kupila svaku kap i mumlala puna slasti i zadovoljstva. Oblizivala je crni kolac, dok joj je sperma curila niz bradu. Pa kontam – mater ti jebem, moje ti se gadi! Ovako ljut, uvalim joj kurac u pičku i nastavim je karati. Samo poslije onog crnog rasturanja, isto kao da sam guzio vazduh. Garant nije ni osjetila da sam joj ga zabio?! Bila je totalno raširena.

Nije mi dugo trebalo dok ponovo nisam doživio vrhunac, ovaj put u znatno manjoj količini. Rekoh onom crncu da razguli, dadoh mu $200 i nogiram ga. Legli smo da spavamo.

Nisam odmah mogao zaspati. Žena mi šapnu:
– Bilo mi je super.

Pa ja! Super joj bilo, posisala je svaku kap sperme onom konju, a ja je petnaest godina molim. I kaže, ne smije, povratiće, gadi joj se. Nagela se da me poljubi! Fakat je smrdila na spermu onog kuronje! Poljubi me u obraz i zahvali mi se.

Dugo sam razmišljao, dok je ona zaspala kao zaklana: koja sam ja budala! Šta ako bude ovo tražila sada češće? Potpuno ima pravo na to! Ja sam kriv! Baš sam idiot!!! U svom tom razmišljanju, prenese me san. Dugo sam spavao. Probudi me glas moje žene:
– Diži se, čovječe, vidiš koliko je sati?

Nerado se okrenuh na leđa. Još mi je sve smrdilo na spermu, i sav sam se osjećao uljepljen. Hmm… sav sam i bio uljepljen. Pošto u gaćicama spavam, osjetim mokro i ljepljivo svuda oko kurca. Fuj! – pomislih. Žena svuče pokrivač s mene i imade šta vidjeti:
– Pa jebote, ti si nešta opasno sanjao noćas?! – reče mi.

Mojoj ženi treba još jedan veći, crni kurac

Pa u pičku matrinu, ne mogu da vjerujem da je sve ovo bio san! Uhh! Dobro je! Još uvijek je samo ja guzim. Bar za sad!!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Uh, ovo je sjajna priča. Zamislio sam kako bi moja žena reagovala na ovako nešto i kurac mi je postao tvrd kao kamen.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x