Majka i ćerka, i večera za njih dvije

Registrovani korisnici ne vide reklame

Te večeri za susjedni stol u polupraznom kafiću u gradu na jadranskoj obali sjele su dvije ženske osobe. Jedna je bila plava, ravne kose, s modernim velikim naočalama retro okvira koje su joj prekrivale velik dio lica. Imala je veće grudi, zategnute u usku majicu, usku suknju iznad koljena ispod koje su bile lijepo oblikovane noge u crnim gustim čarapama i elegantnim salonkama s visokom petom. Druga je bila mršavija, kuštrave kose, jednostavno obučena, u jakni i trapericama. U jednom trenutku začuo sam da ta mršavija, govoreći nešto drugoj kaže „mama“. Pa to su majka i ćerka! Prvi trenutak zastoja u njihovom razgovoru iskoristio sam da se umiješam:
– Oprostite što vam smetam, ali moram primjetiti, čuo sam da ste rekli „mama“, nemoguće je da ste vi njena mama, stvarno izgledate kao vršnjakinje, starija sestra u najboljem slučaju…
– O, jako ste ljubazni mladiću, ali doista je istina, ja sam njena mama…

Nakon još par rečenica ponudile su da se premjestim za njihov stol što sam naravno sa zadovoljstvom prihvatio. Poveo se razgovor o raznim temama i ubrzo sam saznao da je mama odavno razvedena, da se s nikim sad stalno ne viđa – a i kćer je prije mjesec dana raskinula s nekim dečkom, pa je i ona sad sama.

– Tako smo sad obje solo pa možemo ponekad zajedno izaći van – rekla je vedro mama.
– Znači zajedno lovite dečke? – zadirkivao sam ih podižući seksualnu napetost koja je ionako već visila u zraku…
– Više samo na piće – stidljivo će kćer.
– Ali izgleda da je mamac dobar, vidite da smo i vas zainteresirale… – rekla je mama gledajući me u oči pogledom koji sam mogao protumačiti samo kao izraz nezadovoljene gladne pume željne komada mlađeg muškog mesa.
– O, pa kako me ne bi zainteresirali, po cijenu da se ponavljam, izvrsno izgledate…
– A navodno je trojac s dvije žene pri vrhu muških fantazija – rekla je mama, očito dobro upućena u stručnu problematiku, nastavljajući: – A tek odvesti u krevet tandem mama i kćer… je l’ i vas to pali? – provocirala me je dižući seksualnu tenziju koja je ionako visila u zraku na novu razinu. Bio sam siguran da se već i sama bila dobro navlažila.
– Kako da vam kažem, načelno ništa mi nije strano, ali naravno, prvenstveno ovisi o osobama. A ako me pitate za ovaj konkretan slučaj, naravno da bih bio zainteresiran.
– … Ali da ne bude zabune, morale bismo prije znati, koga ustvari želite povaliti, nju ili mene? – Na to se kćer ljupko zarumenila i stidljivo skrenula pogled:
– O mama….
– Pa ja sam uvijek mislio da je pravi čar trojca upravo u tome da svi uživaju. Ali, čini mi se i da je mladoj dami neugodno, tako da, na moju žalost, nisam siguran da je u potpunosti otvorena za takvu mogućnost?

Majka i ćerka, i večera za njih dvije

– Neugodno joj je samo da ovde na javnom mjestu o tome tako otvoreno razgovarate s njenom mamom, ali kad dođemo kući biti će sasvim drugačija, vjerujte…
– Drago mi je da to čujem, jer nisam znao da smo već dogovorili odlazak kod vas – poigravao sam se. – Onda moramo platiti, šta kažete?
– Sviđa mi se kako razmišljate – reče gospođa.

Pozvao sam jedru konobaricu. Sapete sise su joj provirivale iz bijele košulje, imala je lijepo oblikovanju guzu sapetu crnom suknjom iznad koljena. Uh, kad bi i nju mogli uključiti u tu kombinaciju „majka i ćerka“ – pomislio sam, svjestan da bi to već bilo pretjerivanje.

Našli smo taksi, mala je sjela do mladog vozača i započela s njim neku konverzaciju, nas dvoje smo sjeli pozadi. Dok je ulazila u auto suknja joj se lagano zadignula otkrivajući pogled na lijepo oblikovane, čvrste noge u napetim crnim čarapama satenskog sjaja. Suzdržavao sam se da je odmah ne počnem slatati, ali ona se namjestila tako da je otkrila još više, uzela mi ruku i stavila je iznad koljena. Dodir glatkog najlona instantno je izazvao snažnu reakciju u mojim hlačama koje su postale preuske i lagano nabubrile na lijevoj strani međunožja. Ne znam da li je to primijetila, pretpostavljala ili samo iskoristila situaciju, stavila je svoju ruku i lagano ga mazila, povremeno snažnije pritišćući.

U to smo već stigli, kćer je platila taxi i ušli smo u stan. Kćer se odmah ispričala i otišla u kupaonicu…

Nas dvoje smo sjeli na trosjed, lagano sam je nastavio dirati po koljenima, lagano podižući ruku uz njeno bedro, prvo malo povlačeći suknju na gore a zatim nastavljajući rukom ispod suknje… tako smo se približili jedno drugom i poljubili… Ljubila se polagano, nježno ali puteno…

Majka i ćerka, i večera za njih dvije

– Hoćemo li se odmah premjestiti u spavaću sobu? – upitala je.

Ne čekajući moj potvrdan odgovor, ustala je i povela me prema spavaćoj sobi, u kojoj su bila prigušena svjetla, ogroman bračni krevet tamnih svilenih plahti… Na noćnom ormariću već je stajalo spremnih nekoliko vibratora, kutije raznih kondoma i tuba lubrikanta.

– Dok se ti spremiš ja ću malo preuzeti – začuo se glas kćerke koja je očito priredila te igračke… Pogledao sam je, sad je drukčije izgledala, u crnim čizmama iznad koljena, kompletu od tankog crnog kožnog remenja povezanog sjajnim metalnim alkicama. Između trakica grudnjaka stajale su male ali lijepo oblikovane cice, napetih tek malo tamnijih bradavica…

Majka i ćerka su me zavodile na smjenu

Gospođa mama je sad pošla u kupaonicu da se pripremi a mlada dama mi je gurnula ruku u hlače, izvadila kurac i s par odlučnih poteza ga dovela u punu spremu. Dok sam skidao košulju kleknula je i uzela ga u usta. Prvo ga je polako lickala, jezikom spretno obrađujući nabubreli glavić, a zatim ga je par puta uzela duboko u grlo.

Majka i ćerka, i večera za njih dvije

Odmaknula se, skinuo sam se do kraja, a ona me bacila na krevet, i počela se trljati o mene. U tom trenutku je u sobu ponovo ušla gospođa mama, u visokim štiklama, čarapama s halterima i crno-crvenom korzetu. Bez gaćica, naravno. Opkoračila me je i namjestila svoju depiliranu picu ispred mojih usta. Uhvatio sam je za guzove a ustima obuhvatio njen glatki pubis. Svaki dodir jezika po njenom izraženom klitorisu izazivao je uzdah sladostrasti… Zanesen tom akcijom, shvatio sam da mi mala ponovo puši. Super je to radila, mora da ju je mama naučila.

U jednom trenutku je mala prestala a mama se odvojila od mojih usta. Pomakla se niže, kćer me je držala za korijen kurca i vješto ga usmjerila prema maminoj već spremnoj i dobro navlaženoj pici. Majka i ćerka su surađivale u ovoj trojci. Dakle prvo mama – pomislio sam – prema starosti i hijerarhiji…

– Ne bi li trebali staviti zaštitu? upitao sam.
– Ne brini – odgovorila je – potpuno sam zdrava a ne mogu više zatrudnjeti, opusti se, uživaj. – Dok je to govorila moj tvrdi ud je već glatko uklizio u njenu vlaženu i razrađenu picu.

Mazio sam je po tim sexy nogama u čarapama s halterima, a ona se sve jače ritmično nabijala na moj čvrsti kurac, povremeno podižući uzbuđenje kružnim pokretima bokova.

analni fingering i pušenje kurca, ffm trojka

Majka i ćerka su me napaljivale dugo; mala je super pušila, sad me stara tako dobro jebe a ja nisam bio ni blizu svršavanju. Sad je, okrenuta mami, kćer sjela na moje lice i prepustila svoju dobro ovlaženu picu mom jeziku. Bila je isto lijepo depilirana, ali za razliku od majke, male čvrste i uske pice. Povremeno bi one jedna drugu mazile po grudima, trljale klitorise ili razmjenile neku pusu. U jednom trenutku stara je snažno svršila, osjetio sam snažno stiskanje njenih vaginalnih mišića oko mog kurca koji je bio duboko u nioj…

Polako su se maknule s mene, svaka je legla s jedne strane, a moj kurac je i dalje pohotno stršao ravno u nebo.

– Čini mi se da je gospođa mama zadovoljna, da li biste sad vi…? – pitao sam mladu damu.
– U restoranu sam vas pitala koga u stvari želite povaliti, mene ili nju… Činilo mi se da ste zainteresirani za mene, to ste i dobili, zar ne? – rekla je stara.
– O da, bilo je divno, nadam se da ćemo i nastaviti…
– Jer, da ste rekli samo kćer, vjerovatno vam se to ne bi ostvarilo, jer, znate, ona je nevina, i obje želimo da do braka tako i ostane… – Nevina u dvadeset-nekoj – zaprepastio sam se u sebi.
– Za nevinu djevojku odlično pušite… – usudio sam se.
– U tome i jeste štos – rekla je mama – spretna je i radi sve osim vaginalnog sexa. To čuva za nekog posebnog. A da bi znala da je stvarno poseban, ipak treba probati.
– Zanimljivo, kažete „sve osim vaginalnog“, da li to možda znači da analno dolazi u obzir? Čuo sam da je to u muslimanskim zemljama gdje se nevinost visoko cijeni česta praksa!? – Mama se osmjehnula, a mala je prvi put upala u taj dio konverzacije.
– To mi je omiljeno – rekla je.

To mi se svidjelo. Obožavam ga metnuti u usku guzu, a mlađe cure to često ne žele!

Mama je već otvorila paketić kondoma i počela mi ga navlačiti na kurac koji od silne erotske napetosti nije pokazivao želju da padne. Iz tube je istisnula prozirni lubrikant i dodatno namazala kondom.

devojka analno karana dok liže pičku drugoj devojci, ffm trojka

Mala je već bila u klečećem položaju i mama joj je ostatak lubrikanta s prstiju nanijela na mali tamno ružičasti šupak. Zatim me gospođa mama uhvatila za kurac i lagano navodila prema ružičastom prstenu kćerinog guznog otvora. Dobro podmazan šupčić, i bez puno problema, moj tvrdi kurac je sasvim glatko uklizio u nju.

Glasno je dahtala. Mama je sjela ispred nje i izložila svoju razjapljenu navlaženu picu njenim pogledima i lizovima. Srednjim prstom se ponovo snažno trljala po izraženom klitorisu. Pogled na nas kako se jebemo očito ju je dodatno palio. Dok sam njenu kćer nabijao u dupe, mala ju je pohotno lizala i jebala jezikom, zabijajući ga ritmično u picu svoje stare, prenoseći joj udarce mog kurca u njeno dupe. Tako su ove majka i ćerka bile opuštene u toj akciji da sam bio siguran kako im to nije prvi put. Dobar aranžman imaju, sretnice – pomislio sam.

Stara je ubrzo drugi put svršila a činilo se i da je mala blizu. Snažno se nabivši svršio sam duboko u njenom dupetu, a njen sfinkter se još nekoliko puta snažno stisnuo oko mog kurca. Polako sam ga izvukao van.

Majka i ćerka, i večera za njih dvije

Mama mi je s kurca spretno skinula kondom koji je do maloprije bio duboko u podatnoj guzi njene kćeri. Sjemenu tekućinu je izlila po svom pubisu, dio je uhvatila kažiprstom i polizala ga zavodljivo, a ostatak ponudila svojoj kćeri koja je pohotno oblizala svaku kap s njenog pubisa dok je mama ponovo uzela moj već poluopušteni ud u usta i lagano ga lizala, izvlačeći iz njega zadnju kap slatke tople sperme…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

kiki40


Moji zapisi o zgodama i maštanjima (u paru i solo).

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x