Živiš ga ti Tomo punim plućima

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pazi ovamo. Ime mi je Toma. Čitam ovde puno sranja i maštanja. U redu… moram priznati, ima štošta što zvuči uverljivije ali se opet na kraju pretvori u maštarije. Ja volim da živim život punim plućima i ispričaću vam jednu moju avanturu…

Ja sam prosečan čovek blizu 50 ali imam sreće u prirodu te me obdarila sa dobrim parčetom među nogama i imam sreće što su farmaceutska dostignuća pustila u promet Viagru i ostala pomagala.

Ja nisam baš raspoložen da budem sponzor nekoj sponzoruši zbog povremenog seksa i ja pribegavam taktici oglasa za džabaka seks. I tako ti ja dam oglas da tražim bračni par koji bi želeli da budu potčinjeni mojoj volji i da se povinuju mojim naređenjima. Nešto kao… ja mu jebem ženu ispred njega i bezobrazno mu pokazujem šta joj radim. Grcam je na mojoj budži i tretiram je k’o kurvicu. Nabijam joj snažno i okrutno i pokazujem mu kako ona ustvari to voli i boli je uvo što on gleda. On sedi i drka ili se šeta oko kreveta i zaviriva da što bolje vidi kako se moja batina zariva u nju.

cuckold-2

Ili druga varijanta… imam dominantno i arogantno ponašanje prema oboma i seksualno ih iskorištavam. Nazivam ih pogrdnim imenima i ismevam ih. Na primer:

Ja joj naredim da klekne ispred mene i da mi puši… a onda tražim od njega da je uhvati za kosu i da joj on nabija glavu na moju batinu… i onda to koristim da je ponizim… dok joj on drži glavu i ja joj razvaljijem vilicu ja mu govorim:
– Gledaj svoju rođenu ženu…. ima kurac u usta… kurac nepoznatog čoveka sa ulice… vidi je… prava kurva… nabi’ joj glavu do panja neka grca kurva… ona to oće… natakni joj glavu… još… još…

On joj nabija glavu jednom rukom dok drugom drka i uživa. Onda posle obrnem situaciju; on klekne ispred mene i ja naredim njoj da sad ona njemu nabija glavu na moj kurac. Onda njega ponižavam obraćajući se njoj:
– Vidi vidi svog slatkog mužića… prava muškarčina sa kurvom u grlu…

Smejem se cinično i nema potrebe puno puta da joj kažem da mu nabije glavu na moj kurac. Ona to radi sa sadističkim uživanjem da mu se sveti za ko zna šta ili od ko zna kada.

tumblr_mh2x40kw5l1run2fvo1_r1_500

Taj slučaj stegnutosti sado-mazo osećanja je najčešći i donosi najviše zadovoljstva oboma. Potčinjava ih i ponižava, što je osnova submisivnosti u seksu a ujedno im daje šansu za osvetu, što je osnova dominantnosti, i to svi rado koriste.

Verovatno velika većina vas nikada nije razmišljala o tome da puno ljudi to vole i pale se na temu da budu tretirani bez imalo poštovanja i seksualno iskorištavani kao lutke napravljene za tu namenu.  Uglavnom je to praiskonski instikt žena iz vremena kamenog doba gde je počela praistorijska zajednica, gde je „mužjak” odabirao i koristio „ženku” po svom nahođenju i svojoj potrebi.

To je bio prirodni zakon jačeg… mužjaka. Taj praistorijski instinkt je potisnut savremenim zakonima i ženama je dato čak i veće pravo odlučivanja u vezi seksa nego što ga muškarac ima, ali duboko u podsvesti…. genetski… žena i dalje podsvesno želi „mužjaka” a ne samo „muža”. Dok su mlade one se povode idilama i maštanjima ali kad se udaju i kad okrutna stvarnost savremenog sveta uništi idilu na površinu iskaču potisnuti instikti i prosečna sredovečna žena više ne traži princa na belom ždrepcu… ona počinje da traži ždrepca kojeg može jahati i koji će joj udovoljiti praistorijske instinkte u vezi „mužjaka”.

tumblr_mqn7mqge9e1rs3ejko1_500

Znači… ja tragam za sredovečnim ženama koje su puno toga naučile u životu i nisu više opterećene sopstvenom i tuđom telesnom perfekcijom ili neperfekcijom i težiste svog seksualnog interesovanja su usmerile na čist seks bez emocija i ljubavnog zanosa. U tim godinama one su napokon naučile „ono što je muškarcu urođeno”, da je seks između nogu a ljubav u glavi. Napokon su naučile da je jedini uspešni način uživanja u telesnim strastima, seks koji nije opterećen osećanjima i predrasudama. U tim godinama njima treba sirovina, drvoseča koji šepa i rastura… neko ko je muško u smislu da je alfa male… muško sa velikim M.

U današnjem svetu lažne „ženske zaštićenosti”, čitaj (PREzaštićenosti), one nemaju šanse da budu jebane kako to muškarac treba da radi jer će biti prijavljene policiji kao počinioci silovanja. Znači… čak i oni koji to mogu, koji bi želeli tako da jebu, oni to ne smeju da urade. To opet znači da tim našim sredovečnim ženama treba tog „nasilničkog” seksa više nego hleba ali zbog nemogućnosti da ga imaju one su osuđene na potajno maštanje i samozadovoljavanje na temu „siluju me”.

Znam, znam… oni „brzopotezni” muški koji svrše u 2 minuta će reci da sam ja budala i dalje će sebe i druge ubeđivati da je njihovo umeće lizanja neprevaziđeno uživanje za svaku ženu i da seks treba da bude samo slatka završnica i tako dalje i tako dalje.

Isto tako će masa žena reći da njima veličina nije važna (ako kažu da je važna znači imaju veliku picu) i da one ne vole maraton u krevetu (neće da neko misli da su nimfomanke)… i tako dalje i tako dalje.

tumblr_mohsdy56rm1st0wlko1_400

Ali, posle svega, mnoge od njih će otići kod nekog neotesanka koji kao da je siš’o sa brda… ali… jebe i rastura sa svojim buzdovanom k’o manijak. Čak se i savremena medicina zainteresovala za taj fenomen i u svetu se rade velika istraživanja. Po jednom od tih istraživanja u nemačkoj, nemački seksolog dr Torsten Frajtag je na osnovu ankete od 11.000 žena došao do rezultata da je najčešća tema masturbiranja kod žena do 30 godina „lice i telo nekog sa naslovne strane” dok je najčešća tema sredovečnih žena od 30 do 50… „SILUJU ME”… ili primorana sam na seks i jebe me neki grmalj sa topuzinom među nogama.

Ako vi, koji čitate ovo, ne znate da je to tako, onda ćete vetovatno biti zapanjeni i nećete biti spremni da poverujete… ali… bez uvrede… ovo i nije pisano zbog vas koji to ne verujete. Ali… ako vi znate da je to sve tako kao što sam ja napisao, onda ćete verovatno pretpostaviti koliko ja ponuda dobijam na ovaj način što nudim mene kao jednog od tih neotesanih kuronja koji ne poštuju, i psuju, i reže kao zveri dok jebu.

E tako sam ja dobio odgovor na moj oglas, šutirati ga nogama i šakama dok ga ti jebeš a kad on svrši onda ćemo ti i ja uživati u neometanom seksu dok on gleda.

tumblr_static_ciceln54vo8cscwckwws088ks

I tu sve počinje… dogovorili smo se o svemu… ona i ja. Moj zadatak je bio da verbalno ponižavam muža od prvog trenutka našeg susreta. Trebalo je da ga, umesto imenom, zovem – svinja, kreten i slično. U nedelju popodne u 5 sati smo se našli u kafiću. Lepo negovani i čisti, oni su se pojavili na vreme i uz piće smo došli do toga da posle pića odemo kod njih kući.

On je bio crnomanjast čovek prosečne visine i težine. Nije bio razbacanko ali nije bio ni mršav. Drugim rečima, bio je dosta privlačan čovek za njegove godine… nije pričao… samo ako je pitan… a ja sam ga provocirao pitanjima.

Volim da punim bezobrazne pičke

– Alo pičko… jesi li se dobro opr’o? Samo da znaš kako ću da ti jebem ženu. Šta si zin’o šupčino… gledaj dole ko i svaka budala.

Ona se samo smeškala što mi je dalo do znanja da sam na pravom putu. Bila je prirodna plavuša sa prilično skladno građenim telom. Kad je ustala da krenemo primetio sam da je imala nekako aristokratsko držanje što je potvrđivao i njen preozbiljni izraz lica. Pomislio sam – lepa je ali malo preozbiljna.

Ušli smo u kola… on je vozio a ona i ja smo se počeli ‘vatati čim smo ušli u kola. Ja sam tražio da našteluje ogledalo da može da vozi i da vidi šta mi radimo. Pošto je dogovor bio da sve batine i prisile budu usmerene prema njemu, ja sam je blago povukao prema mom šlicu. Nije se opirala… izvadila ga je i stavila usta. Po halapljivosti koju je pokazala shvatio sam da joj se sviđa moje parče.

trisetris_27fbf9

Svi kažu da nije dobro uzeti duplu tableticu Viagre zbog srca ali ja sam ipak uzeo dve u razmaku od par sati i pokazalo se delotvornim. Moj buzdovan je počeo da se diže skoro momentalno i ubrzo joj ispunio usta. Primetio sam da ona rukom sklanja kosu i pokušava da postavi glavu tako da muž može da vidi šta ona radi i koliki je moj kurac. U jednom momentu se naglo podigla i onako od pozadi radpizdila mužu žestoku šamarčinu. Ja sam zinuo od čuda. Da budem pošten, uplašio sam se da ćemo sleteti s puta ali sve je bilo ok. On je više vrisno nego jaukno ali je nastavio da vozi kao da se ništa nije desilo. Da čudo bude veće i ona se vratila svom poslu kao da se ništa nije desilo.

Da li zbog 2 Viagre ili zbog tog šoka ili ko zna zbog čega ali moj buzdovan je počeo da pulsira i da se napinje do krajnjih granica.

Njene usne su još povećale užitak i pojavio mi se strah da ću svršiti nekontrolisano. Da bih nekako udaljio misli i prekinuo nju u pušenju ja sam je podigo glavu do mojih usta i šapnuo joj na uvo:
– Mogu li ja da ga raspizdim jednom? – Ooooo… kako se slatko nasmejala i potvrdo klimnula glavom da sam u momentu pomislio da je baš slatka i ljupka kad se smeje.

Spustio sam joj glavu nazad na moj kurac i osetio kako mi ona omogućuje da je punim duboko. Jebote, kakav je to bio osećaj…

Živiš ga ti Tomo punim plućima

Pazi ovo; ja treba da raspizdim šamarčinu mužu nepoznate veoma privlačne žene u momentu dok je moj kurac duboko u njenom grlu. Jebote, pa to je baš ludo! Ali… drkno sam mu pljusku da je ceo auto zazvonio. Nisam planirao tako jako ali me je situacija izbacila iz koloseka i nisam mogao da se kontrolišem pravilno. Odlučio sam da budem pažljiviji. Ubrzo smo stigli.

Kad smo ušli u kuću, odma’ sa vrata ona je trazila od nas oboje da se skinemo i ja sam video da čovek ima baš dobro parče… Ono, jeste da je manji od mog ali i to je bilo iznad proseka.

Naredila mu je da me uhvati za kurac i da me vodi do spavaće sobe a ona je išla iza njega i šutirala ga u golo dupe. Morali smo otići na sprat i dok smo se penjali stepenicama ja sam shvatio da ja treba da budem taj koji će ga maltretirati i pičiti jer je takav bio dogovor.

Kad smo se popeli na stepenice ja sam ga zaustavio i postavio ga ne sve četiri. Malo sam se pomerio u stranu, i u stilu srednjevekovnih vitezova, obratio sam se njoj.
– Madam, izvolite uzjahati ovog konja – i široko mahnuo rukom pokazujući na golišavog muža koji je čekao na kolenima i rukama.

Ona se baš slatko nasmejala i uz kratki odgovor „hvala” uzjahala mužića a ja sam ga onako otvorenom šakom pukao po golišavom dupetu k’o kauboj kad udari konja da uđe u koral. Puklo je više nego što je bolelo ali verujem da njemu nije bilo baš bezbolno.

femdom-stockings-teasing

Kad smo ušli u sobu ostavili smo njega na sred sobe a nas dvoje smo se dograbili po krevetu. Ovo nije baš bilo po dogovoru jer sam ja nju trebao dobiti tek pošto izudaram i izjebem muža ali nisam se bunio. Veoma brzo sam bio spreman da joj uteram i po vlažnosti njene pice bilo mi je jasno da mi neće trebati lubrikant.

Podigao sam joj noge i namestio da je punim onako odjednom do balčaka, onako žestoko, baš mi je bio ćef da joj zabijem do panja i da vidim izraz očiju kad ga zakucam. Volim da vidim kad oči i usta reaguju u istom momentu kad kurac prodre svom silinom. Oči i usta svake žene se otvore u istom momentu… oči se razrogače a iz grla se otme polukrik. Nije to čista sladostrast a nije ni čista bol… to je nešto pomešano.

Međutim, ona me je zaustavila u pola pokreta i zvala muža da priđe. Tek sad sam se setio njega. Želja da joj uteram me je pomela i skoro sam zaboravio na njega. On je bio iza nas, verovatno je hteo da vidi kad bude kurac ulazio u picu njegove žene.

Rekla mu je da uzme moj kurac u ruku a sa drugom rukom da raširi picu i da nasloni kurac na ulaz…

Zamisli scenu; žena, široko raširenih nogu leži, a nepoznat čovek nad njom sa dignutim kurcem čeka da njen muž postavi kurac na ulaz ženine pice da bi joj taj isti nepoznati čovek krn’o kurac… a to sam ja. Pa čoveče, zar to nije ludo!

Osetio sam kako mu ruke drhte dok je to radio i kad je završio brže bolje se povukao pozadi mene, verovatno u strahu da ne propusti momenat kad uteram. Čuo sam ga kako dahće i drka.

Živiš ga ti Tomo punim plućima

Udahno sam i koliko god sam jače mogao, zakuco sam kurac duboko u pičku njegove žene. Poznati poluvrisak i razrogačene oči dale su mi dokaz delotvornosti snage prodora. Polako sam ga izvukao skoro potpuno i pogledao je u oči. Znala je da ću ponoviti… osetio sam kako su joj mišići na nogama poigrali i znao sam da je spremna.

Ali imam i ja keca u rukavu. Ona je mislila da ću opet zabiti pa polako izvaditi pa tako bar nekoliko puta, ali zajebala se. Ja sam znao da neću moći dugo tako da se zezam sa njom jer ću svršiti a ja nisam bio od onih koji mogu da pljunu tri puta u pola sata. Ja sam mogao guliti neprestano pola sata ali ako svršim… gotov sam i treba mi bar sat ili dva da se oporavim.

Umesto jednom da zabijem-izvadim, ja sam drugi put zabio snažno i surovo ali sam nastavio da je punim ujednačeno približno istom snagom i na njenom licu se pojavio izraz iznenađenja i boja lica se počela menjati u boju lica u koje je nagrnula velika količina krvi izazvana sirovim i snažnim seksualnim porivima. Svaki moj udar primicao ju je neminovnom orgazmu jer su moji naleti bili sirovi i nezaustavljivi.

U sledećem minutu pukla je k’o zrela lubenica… vrisak… nokti u moja leđa… grč mišića i ropac orgazma koji je tresao petnaestak-dvadeset sekundi pre nego je počela da se opušta.

tumblr_nols7p8z351sw8qefo1_400

Ja sam ustao i seo pored nje dok je ona ležala na krevetu i blaženog izraza na licu koje je polako dobijalo normalnu boju. U ist mah smo pogledali u muža jer je on napravio neki zvuk koji je podsećao na nekog kome se oteo prigušeni smeh. Ni danas nisam siguran da se on to nasmejao ali i da jeste ja mu ne zameram, samo što njegova žena nije tako mislila. Do tog monenta ona nije puno pričala niti njemi niti meni, ali ovo ju je razbesnelo. Pogledala ga je ubilački i prosiktala:
– A smeješ se kurvo? Smeješ se kako me izjeb’o na brzaka. E pa sad ću ja tebi jebati mater ali ne na brzaka!

Polako je ustala i iz nekog stočića izvadila kožni bič… Dalo se lako zaključiti da je ručno izrađen i upleten od velikog broja kožnih taknih traka da bi se formirala drška dok su ostaci mnoštva neupletenih traka činili bič. Trake biča su bile oko pola metra duge i to je bilo taman dovoljno da se obavije oko tela kad opizdi.

Naredila mu je da klekne i pogledala prema meni i rukom napravila pokret kao što sam ja napravio njoj kad sam joj dao muža k’o konja da ga uzjaše.
– Evo ti ga… sad se pokaži jebaču…. razbi mu pičku… jebi mu mater, ali ‘oću da mu razvališ grlo i dupe i da ga išamaraš i ispizdiš da bude plav k’o srbijanska šljiva a ja ću ti pomoći sa ovim malim kožnim bičem… nadam se da će bič izdržati.

cuckold-3

Bio mi smešan taj njen gnev i njegovo „mutavo” ponašanje bez ijedne reči. Ustao sam, primakao sam mu se i rekao:
– Pa kaži nešto majmune mutavi. Jesi li bre ti lud ili ti svrake mozak popile? Sad ću te pičiti k’o pičku neku, grcaću te na kurcu i šopati ti pičicu, ko idiota sa kurcem duboko u grlu. Mamu ti jebem glupavu, da li si svestan da ću te posle natrćiti da više u životu nećeš imati tvrdu stolicu… kad malo jače kineš usraćeš se. Idiote, da li si ti toga svestan?

Čekao sam odgovor. On me je pogledao i nekako tiho ali drčno odgovorio:
– A šta tebe boli kurac šta ja razumem ili ne razumem. Ti si najamna sirovina koja ima posao da uradi i nemoj se praviti profesor.

Jebote, zamro sam od čuda…

Ona kučka od njegove žene se skoro zacenila od smeha. Jebote, zamisli sliku; ja golišav, drčan i samouveren, sa još uvek 70% dignutim kurcem stojim ispred golišavog poniženog čoveka na kolenima čiju sam ženu jeb’o pre 2 minuta i koga sad treba da bijem i jebem k’o svinju a on pravi budalu od mene k’o od malog deteta. Pa jebote, zar to nije ludo. Leleeeeeeeee….. raspizdio me u monentu… Leleeeeeeeee…. šta sam mu radio.

Počeo sam tako što sam ga zgrabio za kosu iznad čela i podigao mu glavu. Znao je kurva da ću ga šopati i odma’ se dograbio kurca da ga drka. Kasnije sam saznao da drkanje podiže seksualno uzbuđenje a to uzbuđenje eliminiše veliku dozu osećaja bola. Onda to nisam znao ali da jesam ne bih mu dao da drka.

Držeći ga tako za kosu opizdio sam mu nekoliko roditeljskih ali ne prejako, pa sam mu nabio kurac u usta i naredio da ga sisa nežno i polako.

gif-bj

Uhvatio sam ga levom rukom za uvo i uvrnuo ga pošteno k’o učiteljica nevaljalom detetu a desnom rukom sam mu namestio obraz da imam pristup i povremeno mu pičio šamare… 10-15 sekundi sisanja kurca u miru pa 10-15 sekundi uz šamare. Pa onda promenim ruku. Moram priznati, znao je posao… pušio je kurac k’o prava pička. Dig’o mi se bez problema i onda sam ga uhvatio za oba uha, zavrnuo i natego mu glavu na kurac dok nisam osetio da sam mu ugurao u grlo.

Počeo je da grca i žena je to videla i bilo joj milo.
– To… To… Udavi pičku, mamu mu jebem… razvali ga!

Uzela je bič i dok je on još grcao sa kurcem u grlu ona ga je opizdila par puta bičem preko leđa.

Jebote, bilo je žestoko… ja sam popustio uši i on je izmakao glavu i udahno vazduh kao ronilac kad izroni i u tom trenutku ona ga je šutnula nogom u dupe da mu je celo telo poskočilo.

tumblr_nfg0z46u851toadmzo1_500

On je drkao neprestano i kurac mu je bio skoro u punoj erekciji što mi je reklo da on to hoće… on to voli i želi…

E onda sam se i ja opustio i počeo ga pičiti otvorenom šakom k’o vola u kupusu… pucalo je k’o petarde a kurac sam mu nabio u grlo čim sam video da se povratio od zadnjeg grcanja.

Moram priznati da me osećaj kurca koji prodire u grlo prilično palio i kako je moje uzbuđenje raslo tako je i pičenje počelo da mi prija… Pazio sam da mu ne ostanu masnice ali sam ga pičio k’o idiota sa uživanjem.

Živiš ga ti Tomo punim plućima

Posle izvesnog vremena ona me je zaustavila i pokazala mi kurton:
– Navuci ovo i raguzi ga, mamu mu jebem… ‘oću da čujem da cvili k’o prase.

Gurnula ga je nogom u leđa i on se naguzio na sve četiri. Stala je ispred njega i to mi je odgovaralo. Mogao sam gledati u nju jer ja baš nisam očaran da jebem muško i nije mi do gledanja muškog dupeta.

Stavio sam kurton i namazao lubrikantom. Ona je uzela bič i počela blagim udarcima po leđima dok sam ja pojačavao pritisak kurcem. Nisam smeo da mu uteram odjednom jer je moj kurac poveći i dosta debeo i bojao sam se da ga ne povredim. Posle izvesnog vremena osetio sam da sam počeo da prodirem a i njegova glava se naglo podigla i telo ukočilo… znači u pravu sam… prodirem.

Ona kao da je to čekala… klekla je ispred njega i počela ga šamarati k’o mitraljez… dum dum dum dum dum! I jednom i drugom rukom. Počeo je rondati i stenjati. Nisam bio siguran da li zbog šamara ili mog kurca. Psovao sam ga i udaro po guzovima.
– Šta se dereš mamu ti jebem… rekao si da radim moj posao… šta sad kmečiš pičko… ‘oćeš kurac… evo ti kurac stoko.

Ulazio je sve dublje i dublje sve dok nisam osetio da dalje ne ide. Onda sam počeo polako da vadim i gurkam. Ono kao da prckam polako. Razrađivao sam ga a on je i dalje stenjao i grčio telo. Malo po malo, on se primirio i moj kurac je počeo da ulazi sve lakše i dublje i kako je počinjao da uživa, što se videlo po njegovom stenjanju i disanju, tako je ona počela da ga šiba žešće.

gay-male-domination

Činilo mi se da ona udarcima biča i šamarima potiskuje njegovo uzbuđenje da bi ga sprečila da svrši i da bi produžila igru. Ja sam ga sad već jeb’o prilično žustro zabijajući kurac u njega i šopajući ga šakama po leđima i dupetu. Rekao sam mu da oponaša zvukove svinje kad skiči ili rokće… pa zvukove psa koji reži i laje… pa kokoške kad kokodače.

I zamisli scenu: muž na kolenima kokodače k’o kokoška dok ga neki čovek jebe i tuče ispred njegove žene a ona ga uz to sve još i šiba bičem po leđima i šopa po licu.

Posle izvesnog vremena mi je rekla da prestanem da ga pičim i da počnem da ga jebem nežnije, da mu nateramo uzbuđenje da svrši. Ali… kad on dođe do toga da ga počne tresti grč orgazma, ja treba da mu nabijam kurac snažno kao što sam nju jebao i da ga pičim po leđima i da ne prestajem da jebem jer treba i ja da svršim. Znači, treba sebe naštelovati da ne svršim prebrzo ali ako hoću i ja da svršim moram to uraditi u istom momentu kad i on, ali moram ga i pičiti.

Ona je legla ispred njega na pod, tako da je njegova glava bila između njenih nogu i on je počeo lizati. Čuo sam neki zvuk i video da je to neki mali vibrator koji je veličine kao puščani metak ali je izgleda snažan jer je zvuk bio prilično glasan. Ona je verovatno držala taj vibrator na klitorisu… Nisam mogao videti od njegove glave ali sam pretpostavio.

Živiš ga ti Tomo punim plućima

Počeo sam ga jebati polaganije i usklađenim pokretima koji će ubrzo i mene dovesti do vrhunca. Nije dugo trajalo… prvo je ona počela da se trese i da skiči… što je u par sekundi prešlo na njega k’o zaraza… Znao sam da je sad trenutak i bilo mi je milo jer sam se već morao suzdržavati da ne svršim.

Opustio sam se i počeo zarivati kurac do panja u trzajima.

Koliko je to meni prijalo…. nadolazilo mi je…

Video sam da je ona bacila onaj mali vibrator i stegla ga nogama oko glave tako da mu je lice bilo zariveno u njeno međunožje. Rukom je napipala bič i onako u grču svršavanja pokušavala da ga šiba po leđima. Ta žestina i ta strast su mi udarile u glavu i ja sam puk’o.

tumblr_mv9ykyxzum1rsp3sao1_500

Dok sam svršavao video sam da ona naslepo tuče bičem i da neki pogodi ali neki i promaši. Podsvesno sam znao da promašaji nisu važni jer svaki zamah u tom grču je bio i više nego snažan i svaki pogodak će izazvati priličnu bol… ali me, da budem pošten, bol’o kurac za sve. Bilo mi je važno samo da svršim snažno i vatreno da mi se mozak upali od užitka.

Epilog… Posle smo izašli na večeru… On ima šarena leđa i bolno dupe. Ona i on su divni ljudi. Društveni i prijatni… puni smeha i šale… On je mačo tip koji ima slabost prema mladim curama i ima ih nekoliko na spisku… sve u svemu, on zna da jebe i žene ga jure a voli da povremeno bude jeban i maltretiran k’o neka kretenčina.

Ne znam šta ćete vi reci na ovo moje iskustvo ali meni je ovo baš ono… ludo burazere…

a_taj-hagan-corey-upton_351_ask_more_xavieronxatgmaildotcom

Toma…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x