Razdevičio sam mlađu sestru

Moju ću priču početi malo neobično. Moje ubeđenje je da nas je Bog stvorio. A mi smo bili ti koji su neposlušni Bogu. Zbog Evine (žena) neposlušnosti i ubedivši i Adama (čovek) na greh bili su izbačeni iz Raja Edenskog. Od tad počinje ta naša tragedija incesta koja je duboko data u nama i našim genima. Što znači da nismo mi degenerici, već nam je to dato još mnogo, mnogo pre i na samom početku čovečanstva.

E sad. i da napišem tu moju incest priču koja se dogodila između mene i moje rođene sestre. A to je počelo sve jednog vikenda, iznenada i neočekivano. Ja sam tada imao 20 god, 175 cm visok. A sestrica je imala 18 god. i bila je visoka 178, 5. Ja sam imao mnogo sličnosti sa Ben Aflekom, što mi je donosilo dosta lakše upoznavanje sa devojakama i bez nekog većeg truda. Sestrica je bila skoro orginal Džesika Bil, i to bez preterivanja.

Naši roditeli su redovno išli na selo kod starog, jer je nasledio nešto zemlje i veliku kuću, pa su to uvek održavali. Tata je imao uz to u gradu tri radnje koje su radile fenomenalno. Stara je bila samo domaćica, a usput i vodila je knjige od radnji.

Kao i tog vikenda, stari su otišli na selo poslovno, a ja i sestrica smo ostali u gradu. Ja sam se vraćao sa treninga, a u to vreme porad faksa trenirao sam i karate. Kada sam ušao u stan onako umoran, primetio sam da moje seke nije bilo tu. Na prvi pogled me je to jako iznenadilo, jer nije mi rekla da će ići negde. U tom trnutku čuli su se iz roditeljske sobe neki ljudski glasovi. što je odmah privuklo moju pažnju. Kroz glavu su mi prolazile misli: da nisu možda stara i stari koji su se predomislili i ranije se vratili sa sela, pa rešili da se malo povole. Na moje iznenađenje, to je bila moja seka sa njenim dečkom Bojanom.

Jer, on je bio navalio da je povali, znajući da stari idu uvek za vikend na selo. Pošto je gajba bila prazna kao i tad. Kada sam uklavirio da je seka sa dečkom, ja sam pokucao na vrata i uleteo odmah praveći se da nisam znao ko je u sobi. Iznenađeni i uhvaćeni na delu, odmah su prestali da se ljube i maze, a sestra je bila gore bez brusa i u čipkanim gaćicama. Njene sise su za tren bile otkrivene, tako da sam ih video u celini kako izgledaju.

Oboje su pocrveneli i seka me je zamolila da izađem na trnutak dok se ne srede, što sam i učinio. Bojan je brzo izašao iz sobe i otišao bez pozdrava, jer mu je bilo jako neprijatno. Kad se seka sredila došla je da me zamoli da ništa ne ispričam starima, što sam i obećao i posavetovao je da ubuduće bude opreznija kad planira tako nešto sa dečkom…

Nisam ni mogao sanjati da mi je seka još nevina, to sam saznao nešto kasnije. Seka me je zamolila da pozovem Bojana i da mu kažem da ne brine jer ja neću reći ništa starima o ovome što sam video, pa smo se dogovorili da izđemo zajedno.

Provodili smo se po nekim kafićima, a onda je došlo vreme da krenemo kući. Bojan je molio seku da me obradi da Bojan spava kod nas, što ja nisam mogo dozvoliti, jer je to za mene bilo nemoguće, znajući šta bi se desilo da sam im dozvolio da provedu noć zajedno. A kad bi nam roditelji to saznali, ja bih izvukao deblji kraj. Odbio sam ktegorično i rekao da je bilo dosta za ovaj dan. Bojana smo odvezli kući, a nas dvoje, još pod uticajem alkohola, polako otišli kod nas u stan.

Kada smo došli u stan, seka se počela izvinjavati za sve što se desilo danas. Rekoh joj: „Hajde sedi i zaboravi, bilo pa prošlo, ok?” Sela je pored mene i obesila mi se oko vrata i onako kroz tihi šapat, još jednom zamolila da ostane tajna sve što se desilo. Tako, vraćajući fim unazad, prođe mi kroz glavu: sekine sise, i kurac poče da raste kao lud. Onako obešenu glavu kako je držala mene zgrljenog, videla je da se u farmericama ocrtva nabrekla kurčina, što je prokomentarisala: „Pa brate, tebi se kurac diže!” Bilo mi je neugodno i mislio sam da ću propasti u zemlju od stida, ali odjednom me je ta misao napalila i nije htela izaći iz glave.

Pitala me je šta je povod toga što sam se uzbudio, rekao sam da je lepa cura i da ima lepo telo i izvaredne grudi, i sama pomisao što sam je video golu, da me je to jako uzbudilo. I da me je sramota zbog toga, ali muški nagoni i alkohol su učinili svoje, objašnjavajući kako je to nešto prirodno i normalno.

Bila je direktna i pitala me je da li bi ja mogao da spavam sa njom da joj nisam brat. Od tog njenog pitanja ukruti se još više kurčina, tako da sad ne samo da se ocrtavao, već je nabujao u tim farmericama. Rekla je onako odlučna, pošto sam ja nju video, i da to treba da ostane tajna, da joj pružim priliku da vidi nabreklu kurčinu i priznala mi da osim maženja i ljubljenja nije imala seks, a kurac nije do tad ni videla.

Onako zaprepašćen njenim direktnim pitanjem i njenom ispovešću, ostao sam otvorenih usta i bez teksta, kad mi ona reče da ne zevam već da izvadim kurac i da joj ga pokažem. Uz to mi prebaci što nisam dao Bojanu da prespava, jer sad ne bi mene molila da to uradim umesto njega za nju, već bi joj Bojan dao da mu izdrka, a i možda više od toga.

Ja onako još u šoku od cele situacije koja se desila tog trena mahinalno i bez nekog razmišljanja izvadim joj nabreklu kurčinu jer sam već neke cure popunio i nisu se žalile jer su i pored puštanja soka ostale dobro začepljene.

Tada ga uze u ruke i reče: „Jaoj meni, koliko je debeo!” Zatim poče da ga ljubi i sisa mi glavić. Nisam se odupirao jer mi je prijalo, a i sâm već nekoliko nedelja nisam imao seks, tako da sam se izgubio i načisto zaboravio da sad to upravo radim sa sestrom.

Gledavši u nju pobudi se tolika želja, koju do tada nisam ni sa jednom curom doživeo, da sam svršio a ne stigoh da joj izvadim iz usta nabreklu kurčinu…

Prvi mlaz je sigurno bio neprijatan po nju i iznenađujući je jer se nije nadala da ću tako brzo završiti. Vadeći ga, mahinalno špricnuh nešto po licu, a ona stavi kurčinu na sise gde iscedi ostatak soka.

Tužna faca i puna razočarenja pošto je navlažila pičić dok je sisala. Onako razočarana upita me još jednom odlučno i po ko zna koji put: „Jel’ to sve??” I reče da bi baš želela da joj ja uzmem nevinost i da to ostane u familiji.

Od te njene ispovesti meni se ponovo digao i to još kruće nego malopre. Rekla mi je: „Hoćeš li mi hteti učiniti to, molim te?”

I zamoli me da budem nežan, da nikad ne zaboravi taj prvi put. Takvu devojku, što se tiče tela, samo možete poželeti…

Nisam se dvoumio i nisam osećao grižu savesti, jer mi je prijalo, a i ono što mi je rekla odzvanjalo je u mojim ušima: „jebi je, uzmi je”. Počeli smo da se ljubimo strasno, čas ja na njoj, čas ona na meni, trljao sam kurčinu o njenu picu čekajući da što više ovlaži.

Lagano sam joj rekao: „Moguće da će da je boli”, ali obećao sam da ću biti jako nežan. Sreća, nadražili smo se dobro maženjem i ljubljenjem, tako da je ovlažila dobro za razbijanje i uzimanje nevinosti.

Polako sam je stavio na ulaz i počeo da ulazim. Nekoliko puta sam ponavljao jer je ipak bio predebeo za nevin pičić. Pokušavao sam sa ljubljenjem i maženjem i lakim potezima da uđem skroz u nju i da ostavim da kurčina pulsira u njoj jer je krv vrila u njemu, a i ona je bila toliko topla da je svaki naš pokret je dovodio do eksplozije i nezaboravo neopisivih doživljaja i žmaraca…

Svršila je nakon nekog vermena, a ja sam isto tako, i izvadio sam ga na vreme, na šta je ona bila jako razočarana. Objasnio sam joj da ne želim da zatrudni i da je to najbolje za oboje. Posle smo se ljubili i mazili dok nismo onako umorni zaspali.

Imali smo još nekoliko puta seks. Ja sam se oženio i otišao u drugi stan, a ona kada je dolazila u posete gledala me je uvek čudno, što je i žena primetila da to prelazi ljubav brata i sestre. Pitala me je nekoliko puta još, ali ja sam to odbio. Teško mi je padalo jer sestra mi je strava devojka i stasom i telom, ali moja porodica mi je bila važnija i od seke ubeđenje da je bilo to što je bilo. To nek bude naša slatka tajna i najlepši doživljaj koji smo imali. I vernost prema ženi nije mi to više dozvoljavala.

Ne kajem se zbog toga što sam imao seks sa sestrom, jer ipak je to postaveljno u našim genima. Načinio sam incest sa sestrom i stojim iza toga, ali sa mamom – to ne bih nikada mogao, jer to je ipak nešto drugo!!!

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
prvo stari
prvo novi najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments
Duća
8 December 2019 00:31

I ja bih drage volje njega potopio.,..,