Miris kita: Blještave stvari (II deo)

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Miris kita: Blještave stvari (I deo)

Premotavam iznova i iznova ovaj razgovor u glavi dok mi se u potpunosti nije izlizao. Silazim niz stepenice, ovaj put sa košuljom u ruci, ali kao da ih ne dodirujem. Sada mogu da upotrebim najotrcanije fraze: lebdim, na sedmom sam nebu, osećam leptiriće u stomaku… Koliko mi se ovaj momak dopada! Sve mi se kod njega sviđa.

Pričali smo svega tri minuta i pozvao me je u bioskop, možda je manijak? Možda sam trebao da ga odbijem? A onda sa ja njega pitao treba li mu prevoz, možda sam ja manijak? Na stranu to što bih ga zatočio u mom stanu i silovao tri dana bez prestanka.

Stepenice kirvudaju, ne budem li pazio stropoštaću se. Korak po korak i ponovo sam na parkingu. U svoj toj zanesenosti shvatam da ne znam ni kako se preziva, ni broj telefona, ne znam zapravo ništa i kako ću ga uopšte pronaći na Instagramu ili Facebook-u?

Ne mogu da izdržim do sutra da ga ponovo sretnem. Šta ako ga uopšte ni ne sretnem sutra? Sad me hvata panika. Šta ako uopšte ponovo ne sretnem ovo divno biće? Nisam uspeo da zaključim da li je uopšte strejt ili gej.

Ulazimo u moj stan i sa vrata, kao i obično, svlačimo se. Uobičajeni raspored: majica, patike, čarape, šorts, gaće. Stefan ostaje u svojim jučerašnjim čarapama sa lubenicama.

Za razliku od prethodnih, ovaj put se u vazduhu oseća i miris muškog gela za tuširanje, dezodoransa i sapuna. Još uvek smo sveži od tuširanja. Opuštenih kita gazimo stopalima po razbacanim stvarima na podu i smeštamo se u dnevnu.

Momentalno palim TV i prebacujem na porno kanal gde trojica cepaju Azijantkinju. Ovo su mere predostrožnosti – ukoliko mi se ukruti, uvek mogu da okrivim Azijantkinju.

– Dobro – kaže Stefan – Dakle, Milanče, donesi penu za brijanje i nove brijače. Prvo ćemo ovaj lutkici da obrijemo guzu, pa ćemo onda da sređujemo čmarulje. Vlada se mrgodi i meškolji:
– Stefane znaš li ti kako se uopšte radi klistir?

dlakava bulja

Ja se pravim lud na ovo Vladino pitanje, jer koji je strejt momak iole upućen o klistiranju, dok u suštini znam sve o tome i redovno ga primenjujem. Opremljen sam raznim pumpicama, gelovima i uljima, ali kunem se u tuš. Zajebi pumpice, cevčice i spravice. Najefikasnije i najjednostavnije klistiranje završavam u kadi sa crevom od tuša.

– Opušteno Vladice, pročitaćemo sve na netu. Tamo je sve lepo objašnjeno. Aj prvo da ti obrijemo breskvicu – Stefan kleknu na pareket ispred fotelje i potapša rukom kožno sedište dajući Vladi do znanja gde treba da sedne.

Iz kupatila donosim penu i nove brijače a Vlada se smešta u fotelju slušajući Stefanove instrukcije.

– Sedi ovde pa se onda raskreči što više – naređuje Stefan. – Guzicu primakni skroz uz ivicu fotelje tako da ti malo visi, a noge stavi na noslon za ruke.

Vlada sve to i čini isturajući dlakavao dupe pred Stefanovim očima. To Vladice! Kao da si na ginekološkom pregledu. U stvari, ajde bolje noge u vis. I stegnih ih jako rukama, a guzu isturi još ka meni.

Miris kita: Blještave stvari (II deo)

Vlada bez pogovra radi ono što mu je naređeno i sad bukvalno leži na samoj ivici fotelje dok ga Stefan prdržava za dupe da ne bi ljusnuo na pod.

– Asistent! – viče Stefan pokazujući mi da priđem. – Pridižavajte pacijenta i širite mu noge, ne dozvoljavajte mu da ih skuplja!

Pažljivo prilazim ovom pejzažu, očaran njegovom lepotom…

Najlepša rakrečena bulja, bronzane boje, prošarana tamnim dlakama. Veliki obli guzovi oktrivaju još gušće dlake koje kriju neotvoreni tamno sivi čmar. Ma koliko god mu ja širio noge, čmar mu je stisnut i ne otkriva svoju unutrašnjost. Vlada je u najsavršenijoj pozi za jebanje, samo da mu se rupica podmaže i progutala bi kurac bez ikakvih problema.

– Asistent! Rukavice! – viče Stefan mlatarajući rukama u vazduhu.
– Ozbiljan si?
– Ma zajebavam. – Vlada, ležeći na fotelji, pokušava da proprati operaciju.

gay sa dlakavom buljom

Stefan ispružuje dlan ispred mene:
– Asistent! Pena.

Prskam mu veliku količinu pene u šaku, a zatim je on nežnim pokretima nanosi na Vladine guzove. Pažljivo prelazi preko njih obilazeći čmar. Mazi mu guzu i prekriva i slepljuje sve dlake. Brzim pokretom kažiprsta mu prelzi duž celog čmara, na šta se Vladina kita trza i poskakuje. Vlada reži:
– Lakše debilu!
– Pa moram i čmarulju da ti namažem! – kaže to a onda još sporijim pokretima prstom kruži po obodu sivog čmarića. Kita mu se ponovo trza i sad je poludignuta, a čmar meškolji i polako otvara pod jačinom pritiska. Nadražen mu je i počinje da pulsira.

Sad ga šakom hvata za dlakava jaja i o njih utrljava prostalu penu. Moja kita takođe neprimetno pulsira uz ritam Vladine sada vlažne čmarulje dok se u pozadini čuju zvuci jaukanja i stenjanja Azijantkinje i njenih jebača.

– Brijač – viče Stefan. – Pružam mu u otvorenu šaku i ulazim u ulogu:
– Brijač. – On vuče brijač po Vladinom dupetu, čas je gore, čas dole. U trenutku je levo, već sledećeg desno. Brz je i vešt, ispraksiran.
– Milane, raširi mu sad guzove što više, preći ću sad na čmarulju.

Miris kita: Blještave stvari (II deo)

Prbližavam se bliže i sad i ja klečim pored Stefana. Rukama razdvajam raskrečene polututke i eto ga, na samo par centimetara od moje glave i mog jezika je najsavršeniji tamni čmar. Blago je otvoren i kao da mi želi dobrodošlicu. Hoću da ga ližem, da zavučem jezičinu duboko u njega, da osetim njegovu vrelinu i tesnu unutrašnjost. Želim da ga bockam i nadražujem svojom bradom, da ga pljiunem, pa onda poljubim i sisam. Želim da prolazim prstima preko njega, a nakon toga da uguram koji. Celom dužinom šake bi češao taj rascep.

Dok ja maštam o ovome i držim guzove, Stefan je o čas posla završio sa procepom i brije mu muda.

– Budeš li mi zakačio jaja ima da ti…
– Opušteno. Pusti stručnjaka da radi – to izgovara i pljuje sebi u šaku, a zatim ga naglao hvata za kurac i počinje sumanuto brzo da mu ga drka.
– Alo majmunčino! Šta radiš?
– Ne mogu lepo da ti obrijem muda sa mlitavom đokom! Kako misliš koren kurca da ti obrijem?

tip drka kurac

Vladina kurčina je dignuta i u punoj rasplodnoj snazi. Stefan je završio s mudima i sad mu petlja oko samog korena kite ostavljajući mu guste dlake ispod pupka.

– Gotovi smo! – objavljuje. – Asistent! Peškir. – Brišem mu ruke od preostale pene i dlaka, a zatim brišem i Vladinu guzicu. Vlada odlazi do ogledala gde se trti i razdvaja guzove posmatrajući obrijano područje.
– A Vlado – zadirkuje ga Stefan – jel’ smo dobro odradili? Kakva ti je breskvica? Jel’ se cakli?
– Gle kakva ti je – i ja ga zadirkujem. – Glatka ko bebina guza, al će Natalija da se naliže. – Kažiprstom prelazi po obodu svog čmara:
– Kako je gladak. Ko da nije moj. – Stefan se kezi:
– E Vlado, da nemaš tu ćunu između nogu, kako bih te karao – i pljesnu ga po dupetu.

Miris kita: Blještave stvari (II deo)

Stefan zaintregirano bulji u telefon već neko vreme izučavajući tehnike klistiranja u kućnim uslovima. Naglas čita:
– „Klistiranje debelog creva odnosno klizma predstavlja uobičajenu terapijsku proceduru kod koje se ubrizgava određeni rastvor tečnosti kroz analni otvor u debelo crevo, posledično dovodeći do čišćenja i pražnjenja.” Bla, bla, bla! Kakav smor, ništa konkretno, ajmo dalje. – Želim da se ubacim i kažem im da je najefikasniji tuš i da njega treba da koristimo, ali ćutim. – Bla, bla, bla. Koristite pumpicu, cevčicu, ulje hriznateme, zajebi me! Ova jedna je sipala sirće! Šta treba, da odem u apoteku i tražim pribor za čišćenje bulje? Koje sranje.

Palim svoj telefon i stvar preuzimam u svoje ruke. Odlazim na forum gde posećujem temu klistiranja i čitam im iskustva članova:
– Isabela kaže: „Sa tušem je najjednostavnije. Samo skineš bateriju. Dakle isti položaj kao sa irigatorom, isto sve! Samo nema soli, gela i ostalih suplemenata, već samo čista voda!… Ne curi ništa dok ne počneš da izbacuješ. Prestaneš da sipaš vodu kad ti se javi osećaj da ćeš eksplodirati. Tad prekineš i sačekaš još neko vreme zadržavajući tečnost u crevu. Zadržavaš recimo minut i onda se prazniš.” Obojica me slušaju sa najvećom pažnjom, a ja onda izmišljam rečenicu koja nigde ne piše na forumu i pravim se da je čitam: – Kako je sluzokoža analnog otvora puna nervnih završetaka, kod muškaraca je tokom klistiranja erekcija najnormalnija pojava.
– Eto ga dame! – prekida me Stefan. – Tako ćemo. Vidiš da kažu da je najlakše. Crevo u dupe i ćao. Zadržiš i pustiš. Ima da nam se blješte čmarovi! Prave blještave stvarčice.

Miris kita: Blještave stvari (II deo)

Odlazimo u kupatilo i Stefan seda na WC šolju koja je odmah do kade:
– Ja ću prvi.

Pokušava da se na šolji smesti onako kako je Vladu nameštao na fotelji dok mu je brijao guzu. Sad je on u jebačkoj pozi sa raširenim nogama u vazduhu i razjapljenim čmarom. Sisa svoj kažiprst kog zatim prinosi do oboda ružičastog čmara. Mazi ga i nanosi pljuvačku a zatim nabija prst u njega. Gledam kako nestaje u njegovoj unutrašnjosti, a onda ga vadi napolje. Čujem tiho nerazgovetno stenjanje „Uhh…” – a zatim ponavlja ovu radnju još dva puta. Nikad ga nisam video da se fingeruje i ova me jako napaljuje.

– Spreman sam – kaže ovo najodlučnijim tonom.

Uzimam tuš i odvrćem i skidam bateriju. Grlo creva je ni predebelo, ni pretanko, recimo debljine srednjeg prsta. Vlada gleda u njega i zabrinuto pita:
– Zar ga neće boleti? – Ja uz smešak odgovaram:
– Videćemo.

Isprali smo naše blještave čmariće

Prinosim crevo Stefanovom čmaru koji je sve veći i veći. Čini mi se kao da bubri i širi se što mu je crevo bliže, kao da jedva čeka da ga primi. Grlo je prislonjeno uz ulaz i ja najavljujem:

– Ulazim.
– Aaa… – Stefan se grči, a ja samo još malčice uvlačim crevo. Jako teško mu ulazi.
– Stefane, puštam vodu.
– Puštaj – klima glavom dok skuplja pesnice. – Voda ide i teče puneći Stefanovu unutrašnjost malčice se prolivajući uz obod čmara. – Koliko treba vode? – pita me.
– „Prestaneš da sipaš vodu kad ti se javi osećaj da ćeš eksplodirati”javlja se Vlada – Tako smo pročitali. – Pitam Stefana:
– Misliš da ćeš eksplodirati?
– Ne, ne još. – Prolazi 20 sekundi, 30, 40 sekundi. Ceo minut. – Okej, to je to, eksplodiraću. Vadi ga.

jedan gej drugome širi guzu

Vadim mu ga nežno, a njemu blago počinje da curka voda. Kažem mu:

– Ne ispuštaj još, bar minut zadrži.
– Uff, ne mogu, previše vode! Curi! – i ispušta prvi mlaz. Sve nas je iznenadila njegova jačina koja je potpuno promašila šolju i završava na pločicama kupatila. Videvši ovo, Stefan prestaje sa ispuštanjem, ustaje sa šolje i momentalno uleće u kadu sa sve čarapama dok mu se niz butine sliva voda. U čučećem je položaju i izbacuje preostalu tečnost.
– Koje olakšanje!
– Kakav je osećaj? – pita ga Vlada.
– Kao da kenjaš vodu. Ustvari, kao da pišaš na pičku.
– Prerano si ispustio, treba da ponoviš ali ovaj put u kadi.
– Definitivno u kadi.

Bez pogovora se namešta u ležeći položaj sa nogama i guzicom u vis. Nabijam mu crevo uz novo stenjanje, samo ovaj put mu ga malo i okrećem u čmaru, kao da ga šrafim, na šta njegova kita poskače i malo se ukurućuje. Puštam vodu i punim ga. Nakon minut zatvaram i vadim, a on ležeći izdržava još minut ispunjen tečnošću. Onda ispušta sve u jednom velikom snažnom mlazu. Izgleda poput fontane dok prska kadu. Na samom kraju pojavljuju se i čuju balončići na čmaru.

Miris kita: Blještave stvari (II deo)

Ja zamenjujem Stefanovo mesto u kadi i otkrivam svoju veliku dlakavu bulju i čmar.

– Sledeći put bismo mogli tebe da obrijemo – konstantuje Vlada.

Glumim da me je zabolelo prodiranje creva, a zapravo je predstavljalo pravo blaženstvo, pa zatim sam taj osećaj punjenja i pražnjenja.

Kad je došla na red Vladina guza shvatio sam da je ni ne prepoznajem bez onih dlaka. Sada je meka i glatka a sivi uzani čmarić mu je konačno došao do izražaja. Dok još uvek leži u kadi raskrečenih nogu, Stefan potapka prstima par puta Vladin mokri rašireni anus. Ne znam šta sam očekivao, ali voda za nama je čista, kao da ja nisam jedina osoba koja je i pre upražnjavala klistir. Čmarovi su nam osveženi, cakle se i blistaju, spremni za razne akcije. Prosto blješte.

Miris kita: Blještave stvari (II deo)

Nastavak: Miris kita: Posao na prvom mestu (I deo)

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Autor ovog posta je:

Milan Lepljivi


Kurac. Postoji li lepša stvar na svetu? Predmet mojih najvećih čežnji i skrivenih želja. Toliko različitih veličina, oblika, boja, aroma i ukusa. Taj miris kad vam se uvuče u nozdrve. Upoznaću vas sa nekoliko kurčeva koji upotpunjuju moj život i daju mu svrhu. Možemo da počnemo…

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Najbolji bloger na ovoj stranici! Svaka čast!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x