O kome maštate tokom seksa sa partnerom?

Jedna od najčešćih seksualnih fantazija je razmišljanje o nekom drugom dok vodimo ljubav sa svojim partnerom. Ustaljeno je mišljenje da se to događa parovima zbog seksualne rutine koja je postala dosadna, ali nije nužno usmereno protiv partnera, već se svodi na fantaziranje. Više od polovine muškaraca i žena maštaju o seksu s nekim drugim dok to rade sa svojim partnerom, a to je obično neka poznata ličnost, otkrili su istraživači.

Čak 62 odsto žena i 56 odsto muškaraca izjavilo je da razmišljaju o tome da u krevetu budu s nekim drugim, piše The Sun. Stranica za upoznavanje partnera saucydates.com, pitala je 8.371 članova o kome zapravo razmišljaju kada imaju seks. Žene su tako priznale da maštaju o filmskim zvezdama poput Danijela Krejga, Breda Pita i Bredlija Kupera.

Muškarci su takođe naveli glavne glumice u njihovim fantazijama, od Rijane i Keti Peri do Lejdi Gage, Rite Ore, Dženifer Aniston.

O kome maštate tokom seksa sa partnerom?

I muškarci i žene, kao čest odgovor su rekli da ne mogu da izbace iz glave pomisao da to rade s najboljim prijateljima, kolegama s posla, porno zvezdama, partnerima svojih prijatelja, bivšim partnerima ili nekog s kime su proveli jednu noć.

Ženske fantazije su erotičnije – 50 odsto ispitanica je reklo da su maštale o tome da su na plaži ili u hotelskoj sobi s nekim drugim dok vode ljubav s partnerom. Isto je reklo samo 35 odsto muškaraca.

– Oba pola to rade. Ponekad se pitam koliko parova razmišlja o drugim ljudima u isto vreme tokom seksa. To je sve zapravo poprilično normalno, ali nadajmo se da niko neće reći ime poznate osobe koju zamišlja, jer bi to već moglo biti pomalo neprijatno – našalio se autor istraživanja, Dejvid Mins.

O kome maštate tokom seksa sa partnerom?

Izvor: City Magazine

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments