Sexy Sandra: Ponovno slušanje pesme „Siso lažljiva”

Još davne 2012. Sexy Sandra je poručila svim muškarčinama koje varaju „siso lažljiva”, ali odjednom je tek sada ta njena pesma dostigla novu popularnost, kakvu je po nama i zasluživala u prvom momentu.

Iako to ne izgleda toliko davno, možda je za to vreme ova poruka bila previše progresivna, u smislu da je deo imidža pravog mačo muškarca bio da je normalno da ima ljubavnicu, pored žene. A dodatno, možda je sama pojava Sandre Valterović bila previše progresivna za ovo podneblje. Neko kao ona, ko se u javnost probio preko rijalitija, pa snimio par pesama, etiketiran je kao starleta, u jedinom mogućem – negativnom kontekstu, pogotovo ako se usudila da se zove Sexy Sandra.

Napokon, u 2022. godini, iako ona šalje jako dobru poruku nevernim muškarcima i svim sisama lažljivim iz ugla jedne ljubavnice, tek sa ove vremenske distance konačno smo spremni da je smatramo za kvalitetnog autora i vrlo hrabru mladu damu, a za to nam je bila potrebna čitava jedna decenija. Sandra, izvini u ime svih nas, i hajde da nastaviš svoju karijeru!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Pogledajte još:
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments