Moj zubar mi je pomogao da postanem pravi peder

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav. Sve što ću napisati o tome kako me je moj zubar uveo u gay svet, je moja ispovest i 100% istina, osim imena i nekih naziva.

Imam 19 godina, upisao sam fakultet nedavno. Imam devojku, izlazim stalno, moji imaju dosta keša pa sam i sa te strane obezbeđen, treniram, bez lažne skromnosti jako sam lep dečko. Kad me neko sa strane gleda pomislio bi da imam savrsen zivot, a niko ne zna da sam od 13. godine shvatio da me privlače i muškarci. Dugo sam se borio protiv toga i jako mi je bilo teško. I dalje nisam prihvatio u potpunosti ali bar više nemam one misli koje sam ranije imao. Mislio sam da sam proklet, da sam sramota, nije mi bilo jasno zašto ne mogu da budem normalan.

Prvo iskustvo sam imao pre godinu dana sa drugom sa treninga, neću sad pričati o tome, ukratko drkali smo, pušili jedan drugom a onda me je jebao. Tad smo prestali i obećao sam sebi da to nikad više neću raditi i da sam ja muško a ne pička. U jednom trenutku sam shvatio da ne mogu protiv toga da me privlače muškarci ali da ja odlučujem da neću ništa da radim sa muškarcima, samo devojke.

Pokvario mi se zub, odem kod jednog zubara na Dorćolu i jako sam se iznenadio kad sam ga video. Čovek od nekih 40 godina, visok bar 190, zgodan, široka ramena, ćelav, mnogo lepo lice, onako malo nadrkano. Baš pravo muško, onako malo drzak, odmah mi se svideo. To me je malo iznanadilo jer nikad nisam gledao starije muškarce, uvek sam drkao na one mojih godina. Seo sam, sredio me je i rekao sledeće nedelje da dođem na plombiranje. Svaki dan sam razmišljao o njemu, nikad se ovako nisam naložio na nekog. Sledeće nedelje mi je rekao da mi je zagrižaj kriv a da imam lepe zube i da bi trebalo protezu da stavim. Dogovorili smo se oko svega i krenuli sa aparatom. Već sledeći mesec kad sam došao na kontrolu je bio dosta opušteniji. Stavio mi ruku na rame, pričao mi o raznim stvarima. Možda je i provalio da sam se isprimao jer sve vreme je bio baš nabijen uz mene i malo-malo pa me pogleda u oči dok mi radi na zubima.

Posle par dana mi stiže poruka od njega: „Mali, kako su zubići, jel’ i dalje boli?“ Iznenadio sam se, odmah sam odgovorio. Rekao je da istrpim malo, a ako bude bio neki problem da dođem. I to se desilo, pukla mi je bravica pa sam ga zvao, rekao mi je da je u gužvi taj dan i da može tek u 21 h da me primi. Došao sam, sredio je to i kad me pitao koje ću boje gumice, rekao sam – plave, on mi kaže da te će lepo da mi idu uz te moje lepe oči.

Moj zubar mi je pomogao da postanem pravi peder

Ljudi, kao da je neko nešto zapalio u meni, odjednom me je uhvatila vrućina i kao da gorim. Nasmejao se i kaže:
– Šta si se zacrveneo, pa sigurno ti stalno pričaju da si lep. – Dobro je pa nisam mogao da pričam jer svakako ne znam šta bih rekao. Odjednom me he pitao: – Imaš devojčicu neku? – Klimnuo sam glavom. Onda je rekao: – Sigurno se polomiše oko tebe. – Opet sam osetio da gorim. Pita me: – Ideš negde posle? Vi klinci mi izlazite svaki dan. – Odmahnuo sam glavom, a onda me je pitao hoću li da odemo na piće.

Jako me iznenadio moj zubar, ali odmah sam klimnuo glavom. Jako mi je bilo neprijatno, ne znam je li me muva ili je samo opušten. Šta ako me je moj zubar provalio – malo me i panika hvatala.

Čekao sam da zatvori ordinaciju i seli smo u kafić blizu. On je opušteno pričao o svačemu, pa sam se i ja malo opustio. Onda me je pitao:
– Šta ti je, šta si se sav ukočio? Pa nisam ja tako strašan valjda? – Nasmejao sam se, a onda je rekao: – Ili si se uplašio što sam ti rekao da si lep? – Gledao sam ga, a onda je rekao: – Pa svestan si sigurno koliko si lep, ne znam dal’ sam ikad video lepšeg dečka. – Ja sam se zahvalio, kao debil neki. Onda je rekao: – Kao što sam i ja svestan da dobro izgledam i da se mlade devojke i dečaci primaju na mene. – E tad sam se skroz ukočio. Jbt, on zna… Onda je rekao: – Video sam odmah kako me gledaš, i veruj mi, jako mi laska da se neko kao ti prima na mene. – Rekao sam da je pogrešno shvatio, a onda mi je spustio ruku na rame i rekao: – Maleni, nisam ja ništa pogrešno shvatio, nego se ti plašiš, a nema razloga. Možeš da mi veruješ i sve ovo ostaje između nas. Ja bih voleo da te ljubim i mazim malo.

Opet ona vrućina kroz telo. Onda me je moj zubar pitao:
– Jesi li bio nekad sa muškarcem? – Klimnuo sam glavom. Pitao me je: – Šta ste radili? – Ja sam ćutao. Onda je rekao: – Jesi li pušio kurac? – Kao da me grom pogodio, sav sam se uzvrteo. Rekao je: – Opusti se, i ja sam pušio kad sam bio mlađi. – Rekao sam da jesam, a onda me je moj zubar pitao i sledeće: – Jesi li pustio neku kitu da ti uđe u guzu? – Rekao sam da jesam. Pitao me je: – Jel’ ti prijalo? – Rekao sam:
– Onako – onda me je pitao ko me je jebao, pa je rekao:
– Trebao si sa nekim iskusnijim da probaš, ko zna kako treba sa mladim i nevinim guzama.

Moj zubar mi je pomogao da postanem pravi peder

Meni je počeo da se diže. Onda je rekao:
– Ja živim iznad, hoćeš da odemo gore? – Lomio sam se ali ipak sam pristao.

Penjemo se a ja se sav tresem. Ušli smo, seo sam, a on je otišao do kupatila. Vratio se i seo pored mene. Zagrlio me i rekao:
– Opusti se maleni – a onda me je poljubio. U jebote, kako je dobro. Mazio me je po telu i ljubio. Onda je moju ruku stavio na svoj kurac. Stisako sam ga, šapnuo mi je na uvo: – Izvadi ga.

Brate, kakva kurčina! Velik i debeo, lep. Malo sam mu drkao, pa mi je rekao:
– Probaj ga. – Spustio sam se i progutao glavić, sisao sam ga, a on je krenuo da mi polako nabija glavu.

Pušio sam mu neko vreme, pa me je odmakao. Počeo je da me skida. Stajao sam skroz go ispred njega i očekivao sam da će mi moj zubar pušiti. Umesto toga me je okrenuo i nabio mi jezik u čmar. Uzdahnuo sam, jako mi je prijalo. Lizao ga je i gurao mi prst u isto vreme. Onda je ustao, namestio me da ležim na njemu, ljubili smo se a on mi je sve vreme masirao čmar. Rekao je:
– Baš ti je uska rupica, sad ćemo da je podmažemo. – Uzeo je neku kremu i gurao mi prste. Jako mi je prijalo.

Moj zubar me je naguzio i osetio sam kurac na rupici…

Hteo sam da ga prekinem ali nisam mogao, želeo sam da me jebe. Polako je ušao i zabolelo me je, jebao me je samo vrhom jako polako. Malo sam se opustio a onda je odjednom nabio ceo kurac u mene. Ljudi, takav bol vam ne mogu opisati! Počeo sam da kukam i pokušao da se izvučem. Uhvatio me je za kosu i povukao mi glavu unazad. Jako me je držao i nabijao kurac u mene.

Moj zubar mi je pomogao da postanem pravi peder

Pokušavao sam da se izvučem ali nisam mogao. Rekao mi je:
– Ovako se najbolje probiju pičkice.

Osetio sam se tako poniženo, bolelo je a ja sam ga samo pustio da me jebe i da što pre odem. Kako je nastavio da me jebe, bol je popuštao, pretvarao se u veliki užitak. Kao da je osetio pa je rekao:
– Jesam ti rekao da se pičkice ovako najbolje probijaju? – Počeo sam da stenjem, da izbacujem guzu još više.

Onda ga je izvadio. Okrenuo me je moj zubar onda na leđa, podigao mi noge i opet nabio kurac do jaja. Lupao mi je lagane šamare, štipao me za bradavice. Jebao me je sve jače i brže, rekao je:
– Drkaj mali, ubrzo ću te napuniti.

Počeo sam da drkam, gotovo da nisam ni morao, jer, kako se nabijao u mene, tako sam osećao neke nalete. Počeo sam da svršavam i stenjem glasno, sperma mi je prsnula skroz do usta. Gledao me je u oči i par puta mi ga baš jako zabio. Onda se umirio i legao preko mene. Stavio mi je ruku na obraz i poljubio me. Odjednom je počela da me grize savest, počeo je jako da mi smeta njegov kurac u meni, pa sam ga skinuo sa sebe. Sperma je počela da mi curi iz rupice. Osetio sam se jako poniženo, kao da nisam muško.

Moj zubar mi je pomogao da postanem pravi peder

Od besa su mi krenule suze. Ustao je i krenuo da me zagrli, rekao sam mu da se skloni, da ovo više neću da radim i da ja nisam peder. Jako me je zagrlio i na uvo mi rekao:
– Maleni, nemoj da se plašiš i nemaš zbog čega da osećeš krivicu. Ovo su normalne stvari, ti si muško. – Gledao me je sad u oči, rekao je: – Znaš ti koliko oženjenih muškaraca radi ovo, koliko inače muškaraca se kara sa muškarcima za koje ne bi ni pomislio? Kao što niko ne bi pomislio ni za tebe ni za mene. Opusti se i uživaj, bilo ti je lepo, nemaš zbog čega da se brineš.

Moj zubar me je namestio da sednem, onda mi je ispričao kako je i on imao isti problem kao i ja kad je tek probao ovo, ali kad isključiš grižu savesti ovo bude mnogo lepa stvar. Osećao sam se mnogo lakše, i nasmejao mi se i poljubio me je. I dalje mi nije bilo baš svejedno, ali osetio sam se mnogo lakše.

On je nastavio da me ljubi, pa onda po vratu, pa da mi sisa bradavice. Ustao je i njegov kurac mi se našao ispred usta. Uhvatio me je za glavu i lagano navukao. Pušio sam mu što sam bolje mogao. Ne znam ni koliko je trajalo. Onda me je uhvatio jako za glavu i počeo da stenje. Osetio sam mlaz u ustima i odmah se izvukao. Nastavio je po faci da me prska spermom. Kad je završio, sav sam bio umazan. Rekao mi je:
– Probaj, progutaj. – Prstom mi je ubacio malo u usta i ja sam progutao. Nije bilo loše. Onda je nastavio da mi ubacuje spermu u usta a ja sam sve gutao. Pitao me je: – Ti nisi svršio? – Rekao sam da nisam. – Rekao je: – Aj malo da se povratim pa ću opet da ti ga stavim u guzu da vidimo koja poza ti se najviše sviđa. – I jebao me je posle u svim mogućim pozama.

jedan gej jebe drugoga u misionarskoj pozi

Najviše mi se svidelo kad ležim skroz na stomaku sa skupljenim nogama a on me jebe. Mada, svršio sam dok smo stajali a on mi razvaljivao guzu. I dalje me grize savest, ali ne mogu da se oduprem, viđamo se bar 2-3 puta nedeljno i svaki put me tuca više sputa. Osetim se loše samo kad tek svršim, ali brzo me prođe.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Hahaha boze i sa ljudima. Daj se opusti a ne cmizdrit kao da si neznam sta napravio. Ajde da se osjecas lose jer ti ne pase nebi nis rekao. Uzivaj i boli te kurac.

Topp

Sjajno karanje mmm

3
0
Would love your thoughts, please comment.x