Moj prvi i jedini put sa muškarcem

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kada sam ja odrastao nije bilo kompjutera i mobilnih telefona, tako da smo se kao deca igrali napolju. Najzanimljivija igra, pored klikera, bila je „Lopova i žandara”. Nas četvorica drugova, neću imenovati pravim imenima kako bih identitet tih osoba bio sačuvan, ali daću neka druga imena, čisto radi raspoznavanja, a to su Aleksa, Branko, Dragan i ja, delili smo se u parove i kada bih jednog uhvatili, drugi je odmah prelazio kod prve dvojice kako bih sva trojica izvršili kažnjavanje nad onim što je uhvaćen.

Aleksa, Branko i ja smo 1980. godište, dok je Dragan tri godine mlađi od nas, tako da smo njega uvek hvatali i ponašali se prema njemu kao prema droljici, čak smo ga obarali na kolena i kecali preko pantalona, oponašajući tadašnje velike jebače iz porno filmova koje smo gledali kod mene kući kada mi matorci odlutaju negde, ali ništa ozbiljno jer se nismo ložili na muškarce nego na žene, maštali smo o pički.

Inače nas četvorica smo bili najpoznatiji klinci po video klubovima baš zbog pornića. Dragana smo voleli kao druga i bili smo nerazdvojni, ali on je uvek nekako bio povučen i fin, čak se moglo reći i da je malo feminiziran. Njegovo lice više je podsećalo na lice nekog devojčurka, krupne oči sa malo većim trepavicama, puna, sočna ustašca, čak je i prilikom hoda nekako njihao kukovima kao devojčica.

Kada smo gledali porniće kod mene Aleksa, Branko i ja smo uvek vadili kite i drkali takmičeći se kome će poteći prvi mlaz sperme, dok je Dragan i tada ostajao povučen, nije ga vadio, samo je ponekad krišom rukom prelazio preko svog međunožja zadubljen u pornjavu i bojažljivo bacao s vremena na vreme pogled na naše ukrućene kite.

Nismo ga dirali, iako smo tražili da nam se priključi u drkanju, ali on je insistirao da bude po njegovom. Činilo mi se ponekad da kada gleda u naše alatke, nekako najduže zadržava pogled na mojoj kiti od 16 cm, iako je bila dosta manja od Brankove i Aleksine, tako da mi je to bilo pomalo čudno, ali brzo sam to zanemario.

Prve kapi sperme su potekle i došlo je vreme da se malo i umoči. To nam je završio moj ćalac, platio neku kuravu i to veoma dobru. Nas trojica smo se iskakali kao nenormalni, čak je tržila da joj ćale da još love. Dragan i tada odstupi i ne htede, otišao lik kući… tužan… Ajd´ bio je mlađi od nas tri godine, neka ga.

Moj seksualni život se razvijao i bolje od planiranog, tako da nisam imao potrebe više za pornjavom, ali sam voleo ponekad da pogledam. Sa Aleksom i Brankom sam izlazio i po kafićima, čak smo i karali ribe zajedno. Dragan nije hteo da izlazi, čovek se skroz povukao, čak se ni sa društvom iz škole nije družio, a ni mi nismo imali neku želju da nas viđaju sa njim u gradu. Postao je još ženstveniji i lepši, kada kažem lepši mislim na tu njegovu žensku lepotu, nismo želeli da nas prozivaju da se družimo sa gay momkom, počeli smo i da ga zbog te njegove ženstvenosti izbegavamo, zaboravljajući drugarstvo iz mlađih dana, a to nije bilo lepo sa naše strane.

No dobro, dođe i 2001. godina. Polako se bližio i moj odlazak u vojsku. Jedan dan dođe Dragan kod mene da me zamoli za prevoz, treba da ide u selo kod nekog burazera na punolestvo, nudeći mi i prenoćište kod njega u vikendici i ključeve od iste, ako privedem neku seljančicu, a rekao je da će ih biti kao pleve. Pošto mi devojka nije bila tu, otišla na neki seminar, oberučke sam prihvatio, a ni duže vremena nisam ništa novo karao sem moje Verke. S nestrpljenjem sam čekao taj Petak i to pounoletstvo pod šatrom.

Napokon dođe i taj dan, spakovasmo se u kola i krenusmo. Dragan ponese neku torbekanju kao da ide na more, reče da će ostati par dana. Konačno stigosmo, ali prvo u vikendicu da se sredimo pa na rođus. Vikendica nije skroz završena, ali dnevni boravak sa šankom i punom mini rashladnom vitrinom, kupatilo i spavaća sa ogromnim bračnim krevetom u fulu… pravi jebarnik… radosti moje ljudi…

Sredismo se i krenusmo pod šatru, tamo muzika uveliko gruva. Muzika mi nije baš prijala jer slušam rock, ali bitno je da smo seli na pravo mestašce za osmatranje. Imao sam pun pregled kao jastreb s drveta vrebajući najbolju kokoš tu noć. Krenuo sam sa vinjauzom, nasu i Dragan sebi… „Opa bato, neki novi momenti“, on se kiselo nasmeja, sleže ramenima i reče: „Krajnje je vreme“. Ali kurca baka večerala! Ne spazih ja to veče niša valjano za privođenje i poče nervoza da me hvata. Ispijao sam vinjak za vinjakom, kao da mi je poslednji, želeći što pre da se ukokam.

Utom se neki seljaci pobiše, nasta opšta tuča. Poče staklo da pršti na sve strane. Šta sad?! U jednom momentu Dragan me jako cimnu za ruku i povika: „idemo, idemo odmah!“ Izvukosmo se nekako iz one gužve i zaputišmo se ka vikendici koja je bila na nekih dvesta metara od šatre. Uletevši u vikendicu Dragan poče da plače na sav glas, nikada ga nisam video takvog, i poče da me moli da mu oprostim što me iscimao i doveo u vukojebinu gde mi seljaci pokvariše provod. Nekako sam se u tom trenutku sažalio na te njegove suze koje su izvirale iz njegovih krupnih očiju i rekoh mu da se opusti i donese neko pićence da se kao muškarci ubrebamo od alkohola i da nama gradskim momcima, tamo neka seljačka bagra, ne može pokvariti provod i da momentalno prestane da plače jer oni nisu vredni njegovih suza.

Tada me on onako uplakan upita da li se ljutim što nisam nešto priveo da karam, ja mu odgovorih da ne mora žena u svakoj čorbi biti mirođija i da već jednom donese to piće. Na to me on zagrli jako, ne znam šta mu bi, obrisa suze, u dva koraka stiže do šanka i reče: „Imam ono što najviše voliš“, i izvadi bocu Jack Daniels-a, pusti Iron Maiden: ”The Trooper” … Jaoooj… I poče alkoholisanje. Cugali smo i pričali negde do 02:45 h, tada on ustade i ode da se tušira i reče da će ostaviti vode i za mene. Dok se on tuširao ja sam se i dalje utapao u alkoholu, muzici i cigaretama. Zanesen muzikom i opijen sasvim slučajno primetih da se on zadržao u kupatilu skoro 45 minuta. Uplašen skočih, bojeći se da mu nije pozlilo od alkohola, ipak on nikada nije pio, bar koliko ja znam, a kao što i sami možete zaklučiti, poznajemo se dosta dugo… I taman da uhvatim za bravu vrata se otvoriše i on izađe u nekoj majici koja mu je dosezala skoro do kolena, sav mirišljav i preporođen.

„Šta uradi čoveče toliko, uplaših se da ti nije pozlilo?“ Na to on odgovori da voli dugo da se tušira i da ga to opušta, da se ne brinem, odem istuširati, a on će za to vreme da spremi bračni krevet za mene, a njemu kanabe u dnevnoj. „Kakav čoveče kanabe, pa zar od onolikog kreveta da se grčiš na kanabetu, spavaćemo zajedno na bračnom!“ Ništa nije prokomentarisao, samo je žurno otišao da uradi što sam rekao.

Istuširah se, ispih onako iz flaše ono malo whiskey-ja što je ostalo i zaputih se u spavaću. On je već bio u krevetu pokriven nekim laganim prekrivačem i kako sam se pojavio na vratima sobe reče mi da ima još nešto za mene, uključi TV i DVD, i na ekranu se pojavi Nina Hartley kako dudla nekom liku. Inače Nina je poznata pornićarka iz, sada već klasika, a i sada čak radi (ali je već mnogo matora), na koju sam se ja kao klinac opasno ložio.

Nisam mogao da verujem!!! Bacio sam se u krevet i počeo da gledam. Kita je mi je odmah skočila. Nisam to mogao da sakrijem, a nisam se ni trudio, jer bar pred Draganom nemam stida, drkao sam pred njim milion puta. Onako zablentačenog u pornjavu prekide me Dragan s pitanjem što ga ne izvadim i izdrkam, jer zna da to volim. Ja ga pitah da li će i on to uraditi, a on i ne sačeka da izgovorim zadnju reč, reče da hoće.

Kontajući da neće drkati jer nikada i nije sa nama u društvu, iznenadi me njegov odgovor i zaprepašćeno ga pogledah i u kraičku njegovog oka opet ugledah suzu. „Šta ti bi da posle toliko godina baš sad odlučiš da drkaš zajedno sa mnom i zašto opet suze?“ On se zaplaka još više i reče da će sada sve da mi obajasni. Skoči iz kreveta, zavuče ruke ispod majice i svuče gaćice. Zadiže majicu iznad kukova i pokaza na svoju kitu. Pred mojim očima se pojavi ukrućen kurčić od nekih, pa da li je imao 10 santima, ne mogu da garantujem, ali moje zaprepašćenje izazvano s tako malom kitom prekide belina njegovih bedara koja su bila bez ijedne dlačice. Njegovi kukovi… pa on je imao lepše kukove od moje tadašnje devojke Vere.

Na sve to moj Miško poče još više da pulsira već uzbuđen scenama iz pornića i počeše kroz glavu da mi se vrzmaju opasne misli. Počeo sam da zamišljam njegovu guzu, ma počeo sam da ga gledam kao ženu. Onako pijan i napaljen rekoh mu da ne sere nego da legne u krevet i počne da ga drka zajedno samnom i da ponovo izbriše suze, neću više da ih vidim. Ćutke je legao i počeo da se mazi po kitici. Upitao me da li mi je sada jasno zašto nikada nije drkao sa nama, odgovorih da jeste da ne treba s tim da se opterećuje, i stvarno, ali stvarno ne znam zašto, rekao sam mu da sada može i meni da drka ako ima želju, a i ja ću njemu.

Goreo sam od želje da pipnem taj kurčić. Takođe sam želeo da ga osmotrim od pozadi, da vidim tu zanosnu bulju… da vidim šta se tu krije. Ali to je ostalo u glavi… prećutao sam. On kao da je jedva dočekao. Istog momenta me zgrabio za kitu tako sanžno, mislio sam da će da ga otkine. Upozorio sam ga da to polako radi. Takođe sam prebacio ruku preko njegove i spustio je na njegovo međunožje. Kurčić mu je već zabalavio. „Ti si se izgleda domaćinski napalio?“, upitah ga. „Jesam, da li ti to smeta?“ Odgovorio sam da ne smeta, samo da nastavi s tim što je počeo.

Uhvatio me za ruku koja je s tri prsta draškala njegovu kiticu, sklonio je i rekao da zažmurim, zabacim se, opustim i uživam. Nije trebalo dva puta da mi govori. Zabacio sam ruke iza glave i zažmurio. Osetio sam blagi poljubac na levoj butini koji je nastavio da se penje sve do jaja. Lagano je jezikom prešao od jaja do vrha glavića. To me je toliko raspomamilo, mislio sam da ću istog momenta da svršim, ali me on kratko uhvati zubima za glavić i reče da se strpim još malo. Dok mi je rezak bol njegovih zuba na glaviću prožimao telo, nisam ni osetio kada ga je stavio u usta i počeo da puši, palacajući jezikom bez prestanka.

Otvorio sam oči, uhvatio ga za glavu i počeo divljački da ga nabijam na moj kurac od 16 cm, koji je bio toliko krut i blago povijen nagore da sam mogao s njim podići i krevet zajedno sa Draganom.

Nisam više mogao da izdržim. Eksplodirao sam u njegova usta i istresao nenormalnu količinu sperme. U jednom trenutku se zagrcnuo, ispljunuo kurac iz svojih usta i pokušao da dođe do vazduha. Čim se povratio nastavio je sa sisanjem sve dok nije iscedio i poslednju kap sperme.

Kurac mi je i dalje bio ukrućen. Nije bilo govora da će da spadne. Zamolo sam ga da nastavi, ali me on prekinuo. „Nije problem da nastavim, a zar ne bi želeo da ga staviš u ovu rupicu koja ga godinama željno očekuje. Mnogi su se nudili, ali za mene si postojao samo ti i niko više. Ova guza je još uvek nevina, a i ovo mi je prvo pušenje bilo.“, reče Dragan, okrenu guzu ka meni i blago se povi unapred.

Ljudi moji… to je neverovatan prizor… pičku volim više nego hleba jesti, ali Dragan je imao guzu najlepšu koju sam do sada video. Nije imao ni jedne jedine dlačice na sebi. Uzani ružičasti otvor bio je lepši od pojedinih pički koje sam video, a i tucao.

Odmah sam skočio, zgrabio ga za guzove, ali se on okrenuo i odgurnuo me, moleći me da se strpim desetak minuta i da mora nešto da obavi, kako bi sam taj čin upotpunio još više. Ne znam ni sam kako sam se uzdržao, ali jesam.

Dragan je izašao iz sobe i posle desetak minuta se pojavio na vratima. Nisam verovao svojim očima!!!! Na vratima nije više bio Dragan nego Dragana. Našminkan, u belim najlonkama i halterima i svilenkasta bela majčica na bretelice od njega su stvorili pravu ženu.

Upitao me kako mi se čini, na šta sam ja iskočio iz kreveta sa i dalje dignutom kitom, zgrabio ga jednom rukom oko struka, drugom oko vrata, privukao ga sebi i poljubio tako strasno da je malo falilo da se onesvesti. Ljubio sam te pune i sočne usne kao ni jednoj ženi do tada. Uhvatio sam ga sa obadve ruke tako jako za guzove… Mislio sam u jednom trenutku da ću mu otkinuti jedan guz, ali on je samo strasno uzdisao.

Uzeo sam ga u naručje, bacio na krevet. Jednim potezom strgao sam gaćice sa njega, malo je jauknuo, ali se prepustio strasti koja nam je prožimala tela. Postavio sam ga u kučeći položaj i strasno zaronio glavu među njegove guzove ližući deo od njegovih minijaturnih jaja pa sve do ulaza u tunel strasti, vlažeći ga i pripremajući da po prvi put u svom životu primi kurac u to svoje prelepo, preslatko dupe.

„Možeš slobodno i jezik da staviš u rupicu, uradio sam klistir“, rekao je… To me je samo dodatno rapomamilo i momentalno sam strpao jezičinu u taj prekrasni ružičasti otvor koji je poče polako da popuša pod naletima mog jezika.

Nisam više mogao da izdržim. Guruo sam ga da legne potrbuške, uzeo jastuk i postavio ispod njega, kako bi mu guza bila malo izdignuta, prišao mu poljubio još jednom tako strasno, gde me on primajući moj jezik u svoja medena usta zamolio da budem nežan.

Namestio sam se iznad njega, prislonivši nabrekli glavić tik uz njegovu rupicu i počeo polako da guram. Osetio sam kako mu celo telo podrhtava od strasti koja ga je prožimala, a i od trenutnog bola koji mu je stvarao moj glavić ušavši do pola. Pošto sam ga predhodno dobro navlažio svojom pljuvačkom i osetivši da je prohodan, ali još uvek ne dovoljno opušten i znajući da mora osetiti bar malo boli, bar je tako bilo sa trebama koje sam karao u guzu. A ne mogavši više da se suzdržim, svitlao sam mu do kraja. Strahovit jauk protegao se kroz sobu. Ja sam se primirio u njemu osećajući kako mu nevina guza pulsira, to me je sam dodatno raspaljivalo, legao preko njega, nežno ga ljubeći u vrat i šaptajući na uho da je sada sve gotovo. Da će ga bol brzo proći i da će ubrzo početi da uživa. Da on više nije Dragan nego moja mala, slatka i nevina Draganica koja mi je pružila zadovoljstvo da uživam u blagodatima njenog čarobnog tela i toplini njene slatke male, ružičaste guze, na kojoj bi jedan ozbiljan broj žena mogao pozavideti.

Te reči kao da su dodatno uzbudile „Draganu“: „Jebi me, jebi me molim te… toliko dugo to čekam… jebeš bol… bitno je da si ti u meni… hoću da mi napuniš guzu tvojom spermom… hoću tvoje dete“…!!!!!!!!!!

Počeo sam polako da izlazim i ponovo ulazim polako ubrzavajući tempo. Zabio sam se do kraja i okrenuo je na leđa ne vadeći kurac iz nje. Obuhvatila me nogama oko struka navlačeći se na kurac još više.

Podigao sam je sa kreveta. Obgrlila me oko vrata uvaljujući mi svoj mali i slatki jezik, poskakujući sama na mom Mišku, dok sam joj razvlačio i mesio preslatke guzove. U jednom trnutku skočila je s mene i zamolila me da legnem na leđa. Bez pogovora sam to i uradio. Uzela je moju kitu u svoja medena ustašca, dobro je navlažila i polako se nasadila na njega. Mešala je kao ni jedna do tada.

Mislio sam da će mi otkinuti kitu jer ju je onako tvrdu i zakrivljenu na gore cimala i lomila do bola. Pitala me da li mi se sviđa to što mi radi, da li zna da se jebe. Rekao sam joj: „Droljo jedna mala, pa gde si nučila tako dobro da mešaš, a kurca nisi osetila?“ Odgovorila je da je to sve kupila godinama gledajući porniće sa Aleksom, Brankom i sa mnom, i da se pripremala za ovaj dan, ali da ni sama nije slutila da će biti ovako strastveno jer je znala da mnogo volim žene i njihove pičkice, čak mi je rekla da zna kako sam nekima i pevao pesmicu: „Osećanje, osećanje, je svarno Božje, stvarno Božje kad se spustim u tvoje međunožje“…

Tu sam prolupao skroz. Zgrabio sam je za kukove i počeo divljački da nabijam na sebe. Nisam više mogao da izdržim. Kao iskusna jebačica osetila moj vrhunac, stisla mi kitu guznim mišićima i počeo sam da svršavam kao konjina, puneći njenu utrobu.

U isto vreme osetio sam mlaz njene sperme po svom stomaku i onako u ekstazi pokupio sam sve sa stomaka, stavio u svoja usta, uhvatio je za glavu i krljnuo žvaku, presipajući njenu spermu iz svojih u njena usta. Pola je ona progutala, a pola ja. Tek tada sam shvatio zašto žene posisaju i zadnju kap sperme iz kurca… preslatko je.

Ne silazeći sa kite, legla je preko mene tresući se od orgazma. Ležala je tako na meni sve dok mi kita nije splasnula i sama ispala iz njene, sad već razdevičene guze. Sperma je počela polako da se cedi po mom kurcu i mudima iz njenog pulsirajućeg otvora. Brzo se pridigla, okrenula se u pozu 69, i počela da skuplja svaku kap mog nektara koji se iscedio iz nje. Nisam mogao da ostanem ravnodušan, takođe sam jezikom očistio njenu rupicu i čak sam strpao njenu kiticu u usta, isisavajući iz nje sve što je ostalo.

Ustala je legla pored mene i počela da me ljubi nežnim i kratkim poljubcima. Ljubili smo se i mazili celu noć, sabirajući sve utiske i situacije od rane mladosti pa sve do ovoga trena.

Posle doručka seo sam u auto i otišao kući, a ona, moja Dragana, ostala je u selu još par dana. Poljubili smo se na rastanku i jedva čekali da se ponovo dohvatimo, ali do toga nije došlo. Meni je došla devojka sa seminara, morao sam vreme da provedem sa njom jersmo i venčanje planirali po mom povratku iz vojske, tako je na kraju i bilo sve do 2010. godine kada smo se i zvanično razveli.

Dragana, odnosno moju Draganu, viđao sam u komšiluku, dolazila je i kući, ali nikada nismo napravili situaciju za ponovno viđanje.

Veče pred odlazak u kasarnu, dok je društvo ludovalo u sobi, ja sam je ispratio iz kuće, tu me je još jednom strasno poljubila i otišla. Nikada je više nisam video. Dok sam služio vojni rok odselila se u Australiju, čak je rekla svojima da ne daju nikome broj, jer želi da zaboravi Srbiju i sve u njoj.

Ja i dalje ganjam pičke, ali Draganu ne mogu da zaboravim. Skupio sam snage i hrabrosti da sve ovo napišem ne bi li ona možda ovo pročitala i javila se. Imena nisu autentična, ali ako pročita znaće…

I pored želje da ponovo budem sa njom, želim i nekog drugog da uvedem u svoj život. Ako se neko pronađe u ovoj priči neka me slobodno kontaktira. Iako sam hetero, moram priznati da sam opasno počeo da žudim za mladom, obrijanom muškom guzom, jer kao što žena zna šta ženi godi, takođe i muškarac zna šta muškarcu godi.

Hvala svima koji su imali strpljenja da pročitaju do kraja, iako ja nisam mnogo vešt u pisanju i nemam toliko bogat fond reči kako bih oplemenio celu priču, a priča je istinita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Zdravo! Koliko imas sada godina? Jesi li jos aktivan kao u ovoj tvojoj istinitoj prici?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x