Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, III dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, II dio

Nakon zadnjeg jebanja sa ujnom Snežom u šumi ona je postala moja opsesija. Osjetivši njenu guzu smatrao sam da nema ljepšeg osjećaja na svijetu od tog. Sneža je bila moja boginja, samo sam maštao i mislio o tom jebozovnom tijelu milfare. Mislim da je i ona osjećala isto prema meni. Nismo imali mnogo prostora, bili smo svi u kući: ona, njen muž Miloš, dvoje djece, baba i ja. Dani su bili vreli, klasično ljeto, kraj jula, početak avgusta. Inače, jedno od toplijih ljeta u mom životu; kako vremenski tako i u meni.

Kada bi svi izašli napolje samo bih posmatrao Snežine obline koje su mi se svakim danom činile sve više seksi, kao da me mame da ih opipam i stisnem ispod sebe na krevetu. Često je nosila čipkaste majice i kratke ljetnje haljinice. Dok je šetala, povjetarac je lepršao laganu haljinu tako da su joj se ukazivale široke mesnate butine koje su imale tamniji ten. Igrala se sa djecom u dvorištu dok je ujak obavljao poslove oko domaćinstva, a kada bi otišao na posao baba je preuzimala djecu dok je Sneža radila po kući. Više puta u toku dana Sneža bi me slatko ali oštro pogledala u oči a onda spustila pogled na moje već dignuto međunožje koje nisam mogao da kontrolišem gledajući je. Često za ručkom sjedala bi preko puta mene sa širokim dekolteom. Mamila je moju pažnju i emocije.

Došao je dan kada su trebali porodično da idu kod rodbine u drugi grad na dva dana. Spakovali su se i zajedno ujutru otišli na put. Tokom tog dana pomagao sam babi oko poslova, bilo je previše vruće pa smo nešta ostavili i za sjutra.

Došla je večer i lagano sam se pripremao za spavanje. Kada sam legao nisam mogao da zaspim. Morao sam prvo da izdrkam, ali nisam mogao na suvo. Zamišljao sam Snežu ali sinula mi je bolja ideja. Otišao sam u Snežinu i Miloševu sobu, otvorio fioku i našao Snežine gaćice. Legao sam na njen dio kreveta umotao se u njeno ćebe i krenuo da drkam sa njenim donjim vešom. Lagano se kurac u gaćicama dizao i počeo polako da pušta sluz. Gaćice su već bile umazane mojom predsjemenom tečnošću. Zamišljao sam seks sa ujnom Snežom i kako mi jaše kurac vrišteći u izvijajući se na meni kao prava pornićarka.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, III dio

Odjednom mi je zasvjetlio telefon i stigla je poruka. To me je malo prekinulo, ali vidjevši da mi je zapravo Sneža poslala poruku, malo sam ostao zatečen. Držeći čvrsto njene gaćice otvorio sam poruku, pisalo je: „Je l’ spavaš?“ Odgovorio sam da mi se ne spava, iako je već bila prošla ponoć. Napisala je da joj je dosadno, a da je Miloš otišao i da pije sa braćom u nekoj kafani, da neće doći još dugo a da su kući ostali svi zaspali. Iskreno mi je priznala: „Željela sam večeras da se…, pa da imam odnose sa Milošem, ali on se napio u nekoj kafani, a ja ne mogu da spavam, mnogo mi gori u grudima“. Ostao sam zapanjen, ja sam drkao sa njenim gaćicama dok je ona meni pisala kako joj se jebe i da je napaljena. Napisao sam da bih volio da sam blizu nje, da je zagrlim i da upadnemo u raj naših zagrljaja i dodira. Ona mi je napisala kako bi više id svega željela da sam sada pored nje da je iskaram u pičkicu jer je previše svrbi, i ja samo ja znam kako da obradim njenu guzu. To me je sve više palilo, stiskao sam gaćice uz moj kurac dok sam ga jako drkao.

Onda mi je stigao snimak. Otvorio sam i ostao u šoku. Sneža se pokrila i cijela gola drkala je mokru pičkicu koja je bila dolje obrijana a iznad klitorisa se vidio trougao od dlačica, baš kao u najboljim pornićima. Tiho je govorila dok je drkala pičkicu gurajući prste i nju: „Dođi Dućko da me napuniš, želim mnogo da me neko jako izjebe, to samo ti možeš… ahhh… moje usmine su spremne da ih oližeš i da ih istrljaš glavićem… Želim da me karaš… Ahaaa!!!“

Moj kurac je pulsirao od uzbuđenja, jako sam ga drkao njenim gaćicama. Onda mi je poslala poruku da želi da joj slikam kurac i dodala: „Ali obavezno cijeli sa jajima… Želim da zamišljam kako ulazi u mene!!“ Poslao sam joj sliku kako drkam sa njenim vešom, što ju je još više napalilo. Kasnije mi je stigao snimak kako u kupatilu svršava skroz gola vičući da želi da je jebem…

Dopisivanje sa ujnom Snežom je bilo više nego vrelo…

Izdrkao sam na taj snimak i poželio joj laku noć. Odgovorila je da me obožava jer sam joj učinio noć ljepšom i da jedva čeka da se vrate. Lako sam kasnije zaspao stavljajući njene sluzave gaćice pune sperme ispod mog jastuka.

Kada su se vratili Sneža je dobro suzdržavala svoju opsesiju jebanja sa mnom. Strpljivo je čekala prave trenutke, mislio sam da nikada više neću imati priliku da je jebem. Drkao sam na njene snimke koje mi je poslala one noći. Od kada sam se jebao sa ujnom Snežom, nijedan pornić nisam pogledao jer mi ništa nije ispunjavalo maštu kao Snežina pička.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, III dio

Nenadano, prava se prilika za seks sa ujnom Snežom sama otvorila. Miloš je otišao na posao malo posle podne tog dana, dok su djeca zaspala a baba je takođe otišla da odmori. Sneža je rekla babi da treba do komšija preko brda na kafu. Vidio sam šta je ona zapravo planirala, i to mi se svidjelo. Rekla je i da ću ja ići sa njom jer možda bude dovezla neke stvari od njih pa da bih joj pomogao oko utovara. Sve mi je ovo izgledalo kao bajka. Čekao sam je kod auta dok je ona izašla iz kuće. Nosila je roze haljinu kroz koju su joj se oscrtavale obline. Sjeli smo u kola i ona mi je konačno rekla, dodajući mi komad ćebeta koje je uzela iz kuće, da je ovaj dan jedva dočekala. Ništa je nisam pitao ali samo sam se nasmijao namještajući se u sjedištu. U vožnji mi je stavila ruku na kurac i rekla:
– Ujnica će konačno opet osjetiti ovog momka u sebi, ahhh!

Ovoga puta otišli smo dalje u šumu gdje ljudi gotovo nikada nisu prolazili, na jedan proplanak. Snežin miris me je omamio, ljubili smo se u kolima više minuta. Mazio sam je po sisama dok mi je govorila koliko me voli i koliko me želi opet. Izasli smo iz auta, raširili ćebe i nastavili romansu na travi. Sunce se probijalo kroz listove grana u hladu dok sam ljubio ujnu kao posljednju kap vode u pustinji. Mazio sam joj kukove i mjesio sise dok je uzdisala i ljubeći mi govorila:
– Želim te, daj mi, daj mi…. ahhh… srce moje, ljubi me po grudima.

Raskopčao sam joj haljinu i spustio je niz tijelo, ostala je u tankom crvenom grudnjaku. Ljubio sam je po sisama kao beba koja traži mamino mlijeko. Raskopčao sam grudnjak i zaronio u mekane lubenice moje ujne. Ljubeći je malo po vratu, ustima i grudima, govorio sam koliko je volim i koliko sam opčinjen njome. Nakon što sam izmjesio ujnine sisice, gurnula me je sa sebe na leđa i skinula mi majicu. Ljubeći mi stomak, lagano je došla do pupka, i tu sam već gorio od požude. Gledajući me pravo u oči, skidala mi je bermude nakon čega ju je moja kurčina udarila po obrazu, što joj se svidjelo jer je već bio čvrst.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, III dio

Lagano ga je uzela u ruku i krenula drkati. Gledala je gladno moja obrijana jaja a drugom rukom mazila moje dlačice iznad stabla penisa. Krenula je da mi guta muda dok sam širio noge od uzbuđenja. Dobacivala je:
– Ne želim da već svršiš, šta ti je hahah… zar sam toliko dobra pička? – Rekao sam:
– Kada me pogledaš, želim da svršim, tvoj dodir me čini uzbuđenim.

Nasmijala se, a onda je krenula da liže glavić dok ga je sa obje ruke drkala. Lagano je išla sve dublje i dublje dok nije cijeli kurac završio u njenim ustima. Njeno pušenje mi je i dalje bilo urezano u pamćenje. Kao da je ispušila milion kurčeva prije mene iako mi je ranije rekla da je samo meni to radila, na šta sam bio ponosan. Ne želeći da svršim brzo, prekinuo sam je i zavalio je na leđa, skidajući lagano haljinu sa nje. Ostala je samo u providnom tankom donjem vešu.

Doručak na travi sa ujnom Snežom…

Krenuo sam da joj ližem macu preko gaćica, a Sneža je odmah krenula da stenje i da se grči. Lagano sam joj svukao i gaćice i krenuo od stopala da je ljubim preko butina, sve dok nisam stigao do moje zvezde Danice, a to je bila Snežina pička. Sijala se na zracima sunca od sokova dok sam se pripremao da je prožderem. Digao sam joj noge. Lagano sam prešao jezikom od čmara, preko klitorisa, sve do Snežinih precizno obrijanih dlačica. Krenula je jače da stenje dok sam joj lizao i vukao usnama klitoris. Gurao sam jezik u nju dok je ona sve više vlažila a ona me je hvatala za glavu i vrištala:
– Ahhh… Dućko tako dobro ližeš… ahh tu da… baš tu… Aaahhhh!!!!

Lizao sam je sve dok nije krenula da se grči i da me prska po faci. Sneža se tada uspravila sa usta drkajući pičku tačno po mom licu. Nije izašlo mnogo svršotine, ali zato se Sneža uvijala kao zmija. Pička joj je bila crvena od trljanja i lizanja. Nakon što je predahnula uhvatila me je za kurac i šapnula mi na uho:
– Sada me razvali… Želim da mi iscepaš pičkicu sa ovom kurčinom… Ajde jabaču ujnin… Ajdeee!!

ona squirtuje dok je tip jebe u dupe

Spustila se na leđa i raširila noge, pička je zinula puštajući još masnoće iz sebe. Ovlažio sam ruku i protrljao po glaviću. Prišao sam pičkici prislanjajući glavu penisa na njene usmine. Zatvorila je oči i potpuno mi se prepustila. Uhvatio sam je za sise dok je ona dahtala pri mojem laganom ulaženju u nju.

Kurac je klizio proz zidove vagine kao po loju. Naše dlačice su se spojile, što me je baš radilo, to sam volio i u pornićima. Legao sam na nju i krenuo da je ljubim dok sam je karao sve jače. Stavila je noge na moje guzove gurajući me sve dublje u sebe. Kasnije sam se ispravio gledajući kako moja kurčina prolazi kroz tajne Snežine kapije…

Posle desetak minuta okrenula se i naguzila na koljena. Njena guza se otvorila, a pička raširila. Ušao sam opet u nju, trenutno u doggy pozi. Dok sam je razvaljivao s guza rekla mi je:
– Želim opet ono… Znaš… Da mi raširiš guzu, sanjam kako me karaš u čmar. – Nasmijao sam se, pljunuo na nju i gurnuo palac u otvor rekavši:
– I dalje je uska, znači želiš novo bušenje? – Potvrdno je klimnula glavom i nastavila da dahće. Sve više dam joj obrađivao guzu dok nije insistirala da joj ga nabijem.

Izvadio sam ga usijanog od sluzi iz pičke i lagano krnuo da guram u čmar. Raširila je rukama guzove a ja sam je uhvatio za kukove sve jače gurajući. Zabila je glavu dolje kako ne bi vrištala nasglas. Malo po malo, ušao je do jaja dlačicama golicajući Snežu po guzovima, što je obožavala. Krenuo sam da mrdam a ona se već opustila i sama se nabijala na njega. Toliko se jako nabijala da sam mislo da ću odmah svršiti. Uhvatio sam je za kukove i prekinuo je rekavsi:
– Želim da me jašeš!

jebanje u guzu u misionarskoj pozi, u prirodi

Odmah je ustala, ja sam legao, a ona me je opkoračila. Ljubeći mi je namjestila kurac opet na guzu, što me je iznenadilo. Zalegla se unazad i krenula da skače po kurcu. Trljao sam joj pičku dok se ona nabijala na moj kurac. Iz pičke su joj sve više curili sokovi koje sam kupio prstima i stavljao u njena usta. Dok ih je lizala, stenjala je moje ime. Takođe je govorila:
– Kako ti je tvrd, mmm… Je l’ se dobro nabija ujnica, aa? Reci jebaču moj, samo jako, ahhh!

Nabijala se i više nego dobro, toliko je sex sa ujnom bio vatren, da mi se svaka dlaka naježila dok me je jebala u toj pozi. Onda se okrenula leđima i stavila ga opet u pičku. Jedan od ljepših prizora i mom životu, prelijep “reverse cowgirl“ sa ujnom, mojom boginjom Snezom. Karao sam je tako više od 15 minuta udarajući je po guzovima dok je stenjala i vrištala na prekide.

Odjednom je ustala i legla na haubu od auta. Rekla mi je da želi da je ovde izjebem i da je isprskam po sisama i licu. Prišao sam i krenuo opet da je karam u crvenu pičku, koja se usijala od jebanja. Oboje smo bili znojavi tako da se Snežino tijelo presijavalo na suncu, sa sisa je kapao znoj koji sam lizao. Pred kraj krenuo sam najbrže što mogu da se zabijam u nju dok je stenjala:
– Daj mi spermu po sisama, ahhh želim da me isprskaš cijelu, daj mi mlijeko Dućko… Ajde nahrani ujnicu spermom!

Izvadio sam uglancali kurac i krenuo da je prskam od glave, pa sve do pičke, cijelom duzinom. Nisam mogao da se zaustavim, sperma je izvirala iz mene. Zadovoljno se trljala po sisama i maci gurajući moju spermu unutar pičke sve dublje.

Digao sam joj noge opet i krenuo da joj ližem guzu. Legao sam pored nje na haubu dok smo gledali oblake koji prolaze iznad nas. Rekla mi je da sam jebač prve klase i da želi da joj večeras napunim usta spermom, bar u kupatilu ako ne uspijemo da se pojebemo negdje drugo.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, III dio

Zadovoljni smo se vratili kući, i iscrpljeni od silnog jebanja u šumi. Još su svi spavali kada smo došli, samo smo se provukli svak u svoju sobu. Uz poljubac namignula mi je i u ruku mi dala gaćice koje je tenutak prije skinula sa sebe i otišla da se odmara. A ja sam zadovoljan legao u svoj krevet i mirišući Snežine opojne mirise, zaspao…

Dušan

Nastavak: Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, IV dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x