Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, IV dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, III dio

Nakon predobre jebačine sa Snežom prošlog dana, ujutru sam se probudio dosta naspavan sa ujninim gaćicama u ruci koje mi je dala sinoć. U mislima sam se prisjećao osjećaja i slika koje su se desile juče. Kako razvaljujem ujnicu u pičku a kasnije i u usku guzu koja je bila kao mekani jastučić. Lagano sam skinuo bokserice i već dignuti tvrdi kurac počeo trljati gaćicama moje milfare. Kurac je bio sve tvrđi i sluzaviji, otkrio sam se i krenuo da drkam svom snagom potpino go na sred kreveta.

Taman kad sam htio da svršim čuo sam kako se vrata otvaraju. Brzo sam navukao jorgan preko sebe i krenuo da prolivam spermu po sebi unutar pokrivača, dok me je baba koja je ušla u sobu zvala na doručak. Rekao sam da brzo silazim. Nakon što je zatvorila vrata otkrio sam se da bih vidio haos koji sam napravio u krevetu. Cijela posteljina bila je umazana mojim sjemenom.

Brzo sam se obukao i sišao u dnevni boravak. Dolje su bile Sneža da djecom i baba. Sjeo sam za sto i doručkovao. Nakon doručka pogledom sam pokazao Sneži da mi nešto treba. Izašao sam sa Snežom u hodnik i ja sam krenuo da pričam. Rekao sam joj da sam jutros bio napaljen i da sam krenuo da drkam na njene gaćice razmišljajući o njoj, kada me je baba prekinula i da sam morao da svršim u krevet. Zamolio sam je da ona makne to da ne bi baba vidjela kada krene u sobu. Nasmješila se i rekla da će sve biti u redu i da će uživati dok to bude čistila. Dok mi je to govorila blago me je pomilovala po kiti i šapnula na uvo da jedva čeka sledeći put. To me je mnogo napalilo i odmah sam otišao u WC da se olakšam. Znao da da danas nema šanse da se jebem sa Snežom jer je ujak cijeli dan kući. Svršavajući u WC-u odlučio sam da se obrijem dolje kako bih bio spreman da sledeći put.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, IV dio

Jaja sam obrijao u potpunosti, kao i anus, dok sam iznad kurca ostavio malo dlaka čisto simbolično jer me je to palilo. Nakon završenog posla izašao sam napolje i dan proveo na livadi gledajući djecu kao i Snežu koja se motala i obavljala poslove po dvorištu pomažući ujaku. Uveče svi smo ušli u kuću kako bi se spremili za krevet i večeru. Sneža se presvukla u spavaćicu u kojoj je bila više nego jebozovna. Ujak je to primjetio i vidio sam da nije oči skidao sa nje za stolom kao ni ja.

Nakon što je Sneža ispratila djecu u sobe ona i ujak su otišli u svoju a ja u svoju. Toliko sam želeo da se jebem sa Snežom opet da nisam mogao da je izbacim iz glave. Uzeo sam telefon i pronašao onaj snimak koji mi je ranije slala kako drka pičkicu, i takođe video iz kuhinje kad mi je pušila kurčinu u sred dana. Stajao sam na sred sobe dok mi je mjesečina obasjavala usijani kurac, drkajući. Onda sam se sjetio da bi bilo bolje da odem do WC-a da ne bih opet napravio neku fleku u sobi.

Prolazeći pored Snežine sobe čuo sam uzdahe i ciktanje. Primakao sam se vratima i čuo kako se zvuči čuju u ritmu. Znao sam šta je to značilo, i u tom trenutku mi je proradila tolika ljubomora da sam lagano spustio kvaku i otvorio vrata tiho. Vidio sam kako je ujak meni okrenut leđima a da je Sneža pribijena uz zastavnicu kreveta. Ujak se zakucavao i nju kao bik. Odjednom me je Sneža primjetila i nasmijala se. Pokazala mi je sa dva prsta veličinu, što sam shvatio kao da mi je govorila „nije veliki kao tvoj”. Vidio sam joj po licu da ne uživa u tome ali je dahtala samo da bi učinila da ujak misli da uživa. Raširila je noge više da bih imao pregled kako joj u pičku ulazi ujakov dlakavi kurac. Nikada u životu nisam bio više ljubomoran, ali bilo mi je lakše kada sam shvatio da Sneža zapravo želi mene. Rukom mi je pokazala pokret drkanja, shvatio sam da želi da ga izvadim i drkam na njih dvoje. Međutim, nisam želio to da uradim i lagano sam se izvukao iz sobe i otišao nazad u krevet. Odustao sam od drkanja i legao da spavam.

karanje milfare od pozadi

Ujutru sam se probudio dosta kasno i čuo sam kako kroz hodnik neko galami. Ustao sam i vidio da baba sprema djecu da krenu da njom kod jedne komšinice. Samim tim što je taj dan bio ponedeljak znao sam da ujak nije kući. Ta situacija mi je toliko mirisala na svežu pičku moje ujne da sam sačkao da baba izađe iz kuće, za svaki slučaj provjerio da napolju nema ujakovog auta i lagano sišao niz stepenice. Ulazeći u kuću i šunjajući se, vidio sam Snežu kako u spavaćici i dalje, briše paučinu sa viseće, popeta na stolicu. Prikrao sam joj se iza leđa i lagano se približio njenim nogama. Primakao sam lagano uzne i krenuo da joj ljubim mesnate butine. Prepala se i vrisnula, uhvatio sam je za kukove i zadržao da ne padne sa stolice. Zagrmljela je na mene:
– Da li si normalan, šta ti se to zove! Hoćeš da poginem u sred kuće. – Odgovorio sam:
– Cijeli da juče sam čekao da mi se ukaže prilika kako bih opet lizao ovu pičku, oprosti mi što sam previše halapljiv. Nadam se da se ujnica ne ljuti. – Nasmijala se i nastavila da briše prašinu. Dok sam ja lagano jezikom i usnama prelazio preko njenih butina. Lagano prelazeći sa butina na guzove dižući nenju ljetnju spavaćicu sve više i više.

Polako su se ukazivale ujnine gaćice…

Nakon što sam skroz digao haljinicu ostao sam zateknut jer sam vidio tange na njoj. Ona se nasmijala i rekla:
– Je li te tvoja teta iznenadila, a Dućko, ujnino zlato? – Nisam rekao ni reč nego sam nastavio da je ljubim i ližem po guzici. Mjesio sam guzove moje ujne kao da su svije lopte. Polagano gurajući nos i jezik i prorez između njih. Osjetio sam da su joj tangice mokre i da ja krenula da uživa u svemu. Lagano sam kažiprstom desne ruke pomakao tange udesno dok se nije ukazao ujnin otvor. Njen anus je bio ružičaste boje i mamio me je da ga poližem.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, IV dio

Pitao sam je:
– Da li ova ujnina rupica želi opet da osjeti mladi kurac u njoj? – Strasno je odgovorila „da”, smejući se.

Krenuo sam da joj ližem šupak i pičku u naletima. Onako popeta na stolicu, držala se jednom rukom za viseću dok je drugom jako gurala moju glavu u njeno dupe. Lizao sam joj obje rupice. Onda sam lagano skinuo njene tangice i pomirisao te zanosne miriše pičke. Stavio sam ih u džep i uhvatio ujnu za struk.

Digao sam je u zrak, dok je vrištala nosio sam je prema dnevnom boravku gdje je svirala dječija pjesmica. Bacio sam je na krevet na leđa i uz muziku nastavio da ližem njene tajne odaje. Njena pička je bila onakva kakvu ja najviše volim. Oko usmina i dolje depilirana a iznad usmina mali žbunić ujninih dlakica. Kao prava pornićarka stenjala je u laganoj haljinici dok sam je lizao na ugaonoj. Krenuo sam da joj jako drkam pičku gurajući joj prst u dupe. Krenula je da se dere i da svršava po mojoj faci. Takav orgazam još nisam vidio, bila je potpuno mokra. Uzdigao sam de i krenuo da je ljubim u usta derući joj haljinu lagano prelazeći na njene mekane sise. Ujna više za mene nije bila samo seksualni objekat, već žena mojih snova. Želio sam da nadoknadim ono što sam dopustio da je ujak jebe sinoć. Grlili smo se i ljubili na ugaonoj. Hvatala me je za kurac i grudi vičući:
– Želim da ti pušim, hoću da me jebeš jako jako. Želim sa mi svršavaš po sisama i faci. Daj mi taj kurac Dućko, daj mi tu batinu ovamo.

Te riječi su me opijale, sve jače i jače sam je ljubio i opet trljao pičku. Odjenom mi je stavila ruke na grudi i odbacila da sebe na pod. Skinula je ono što je ostalo od njene haljine i gola se zaputila ka meni. Ležao sam na patosu gledajući Snežu kako mi se lagano na koljenima primiće i oblizuje usne. Kada je stigla do mene uhvatila me je za trenerku i rekla:
– Da vidimo kako se ujnin momak drži dolje.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, IV dio

Svukla mi je trenerku. Ostao sam u boskericama i majici. Lagano me je ljubila po stomaku krećući se na gore skidajući mi majicu. Toliko sam se napalio da mi je već sluz iz kite probila bokserice od uzbuđenja. Lagano se spustila na dolje i ugledavši fleku na boksericama, rekla:
– Ko se to uželeo jebačine sa ujnom Snežom danas? Ha, ko želi da ga ujnica samo pomazi?

Od tih riječi i njenog vrelog daha imao sam osjećaj kao da će da iscjepa bokserice. Sneža ih je lagano skinula niz moje noge gledajući dignutu kitu. Prst po prst, lagano je obavijala oko njega. Krenula je lagano da pomjera kožicu gore-dolje, kurac mi je već bio mokar od sluzi, što je osjećaj činilo nestvarnim.

Kretala je sve jače i jače da ga drka. Najednom me je opkoračila nogama oko glave i spustila usne na njega i krenula da ga puši. Znao sam šta ovo znači. Uhvatio sam je za guzove i u 69 pozi lagano lizao ujnine rupice. Ali taj njen blowjob je bio nešto nestvarno, kao da mi je sto vila pušilo kurac.

Njena pička je opet krenula da ispušta sluz. Međutim, Sneža je ustala i legla ispred kurca pored mojih nogu. Rekla mi je da podignem noge i da uživam. Digao sam noge a ona je krenula da mi stavlja muda u usta jedno po jedno, pa oba, dok mi je drkala kurac. Uživao sam u tome mnogo tresući se od uzbuđena. Međutim, odjednom sam osjetio takav stimulans da mi nije bilo dobro, trebalo mi je pet sekundi da shvatim da je krenula da mi gura prst u dupe dok mi je pušila kurac. Rekao sam joj da prestane jer mi se to činilo pederski ali je rekla:
– Kako je to pederski ako te ja jebem? Ja sam tvoja ujnica, samo se opusti šećeru. – Takav osjećaj ne bio nestvaran do mi je gurala prst u dupe a pušila kurac. Odjednom je stala i rekla da ne bi željela da sad srvšim jer želi cijeli rezervoar sperme po sebi nakon što je iskaram.

lizanje pičke i jebanje prstom u guzu

Onako mokra se popela preko mene i ubacila kurac u pičku, krenula je da ga jaše dok smo ležali na patosu smijući se. Spuštala je glavu i ljubila me po licu i grudima. Nabijala se tako jako, govoreći:
– Ovo mi treba, velika kurčina! Tako, tako, toooo… a ne onaj mlitavi stari kurac! Da, da, da, tako jebe ujna svog ljubimca… Da, da, da. – Njeni vrisci odjekivali su kućom.

Nakon što smo se izjebali u toj pozi uhvatio sam je oko pasa i preuzeo inaicijativu. Okrenuo sam je u doggy i krenuo da se zabijam u ujnu držeći je za kukove. Ta nestvarno dobra guzica udarala je od mene i vraćala se nabijajući se na kitu. Hvatao sam je za kosu sve jače ulazeći u nju. Savijala je glavu ka tepihu i vraćala je nazad prema meni od užitka. Gurnuo sam joj srednji prst u usta a zatim ga nabio u dupe.
– Da li Snezica opet želi u dupence kurčinu, a? Samo reci ujnice! – Odgovorila je:
– Naravno srce, razvali me!

Dobro ovlaživši uzlaz guze i glavić, lagano sam ušao u ujnu, ali u drugu rupu…

Moja jaja su sada udarala u njenu pičku tresući se od udaraca. Vrištala je jače nego ikada dok sam je držao za obadvije ruke, a njene sise su letjele u krug. Nabijajući joj kurac u guzu, došao sam do vrhunca i okrenuvši je na leđa isprskao tovar sperme preko cijele Sneže. Od pičke preko stomaka do sisa, pa do kose, sve je bilo obojeno u bijelo. Ali tu se nisam zaustavio, uzeo sam je za noge i digavši ih nabio joj ga opet u pičku. Obgrlila me je nogama i krenula da stenje dok smo se lijepili u mojoj spermi.

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, IV dio

Šapnula mi je:
– Vidiš, dobro je da sinoć nisi svršio u sobi. Ne bi danas ovako dobro okupao ujnicu supermom!

Zakucavao sam se u njenu pičku, usmine su joj bile crvene od trenja mog kurca, držao sam je za sise, jako kidajući njenu utrobu. Rekla je da ustanemo, da želi da je jebem u krevetu gdje ju je muž sinoć guzio. Sa Snežom sam napustio dnevnu umazanu supermom i otišao u sobu, oboje onako goli uz stepenice. Sperma se slivala niz njene sise dok smo išli u sobu.

Ušavši u sobu, bacila me je na krevet i opkoračila, ali sada se okrenula leđima u “reverse cowgirl“. Karala me je tako dok sam raširenih ruku gledao u plafon od iznemoglosti, i spuštajući pogled na njenu zadnjicu koja je skakala preda mnom, uhvatio sam je za kukove i nabijao još jače. Onda je ustala, sišla sa kreveta i stala u doggy pozu opet, rekavši:
– Ovaj mlaz želim u guzu Dućko, istresi se dobro u ujnicu.

Lagano sam joj prišao na koljenima, gurnuo joj kurac u guzu opet i krenuo da klizim. Lagano sam se pomjerao u sjedeći položaj, ona me je pratila. Bio sam na koljenima sjedeći dok se ona nabijala na kurčinu. Držao sam joj sise dok sam joj pričao na uvo:
– Za mene postojiš samo ti i niko više, ove sise i guzu ne dam nikome, pa čak ni ujaku. Želim da te karam dok sam živ. – Ona je takođe stenjala:
– Ha ha ha… da, samo tebe želim srce!

Usporio sam ritam i sasvim polako ulazio u nju dok nisam krenuo da svršavam i u 3-4 jaka udara ispraznio sve u njenu guzu, sve vrijeme držeći je za sise i vreo vrat. Legao sam na leđa a ona preko mene dok mi je kurac bio još u njoj. Zajedno smo gledali u plafon i smijali se, mazeći jedno drugo. Moj kurac se lagano izvukao iz ujnine guze a za njim vodopad sperme.

jebanje u dupe i svršavanje u čmar

Zajedno smo ustali i otišao sam da se okupam sa ujnom Snežom. Mazili smo se pod tušem drkajući jedno drugome. Zatim smo počistili kuću i pričajući u dnevnom boravku čekali ostale da se ubrzo vrate.

Priznala mi je da je postala ovisna o jebanju sa mnom, a i ja ništa manje nisam bio vezan za nju. Zamolio sam je da mi lagano izdrka dok nisu došli ostali.

Gledajući film, Sneza mi je drkala kitu i taman u trenutku svršavanja začulo se zvono. Sneža se brzo spustila, progutala svu spermu i otišla da otključa vrata dok sam ja pridizao gaće. Nakon što su ušli ujak i djeca sa babom, gledao sam Snežu kako ujaka ljubi onim ustima sa kojima je meni prije dva minuta pušila kurac. Nasmiješio sam se i zapitao da li sanjam sve ovo. Ali svaki naredni put sa Snežom je bio sve bolji i bolji, dok je trajalo…

Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, IV dio

Dušan

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x